Canvas taulusarja omasta kuvasta mallistosta

Canvas-taulusarja on tyylikäs sisustuselementti niin kotona kuin toimistossakin - Hinta alkaen 74,90€.

Taulunsarjan voit tilata 2-4 osaisena 108 eri variaatiossa väliltä 30×60 cm ja 100×400 cm. Kuva vedostetaan parhaalle taidecanvakselle ja hintaan sisältyy laadukas kotimainen 20 mm tai 40 mm vahvuinen kiilakehys.

Voit tilata tuotteen omasta kuvasta, tai valitse kuva mallistosta - liitä tällöin valitsemasi kuvan nimi/numero tuotteen lisätietoihin.

Uutuus, NoVoice akustiikkakankainen canvas-taulusarja, joka absorboi tehokkaasti tilan ääniaaltoja. Canvas akustiikkataulusarjat alkaen 105,90€.

Meiltä saat markkinoiden laadukkaimman tuotteen. Ilmainen toimitus, tilaa heti!

€ 74.90

Lisätietoa...

Abstraktitaide Canvas taulusarjat
Product
 

Kuvaverho omasta kuvasta mallistosta

Kuvaverho on helppo ja edullinen tapa muuttaa huoneen ilmettä kertaheitolla. Verhojen yläreunassa on verhokuja ripustusta varten ja muut reunat ovat muotoon ommellut. Verhot voi asentaa suoraan verhotankoon tai kiinnittää verhoklipseillä.

Kuvaverhot vedostetaan kauniisti laskostuvaan puolikiiltävään satiiniin tai paneeliverhoissa polyestersatiiniin. Kuvaverhoa omasta kuvasta löytyy 23 eri koossa väliltä 0,8×1,2m ja 2×4m. Voit tilata verhot myös omilla mitoilla.

Hinnat alkaen 79€, ilmainen toimitus, joten älä suotta odottele, vaan tilaa heti oma ihana kuvaverho omasta kuvasta, tai valitse kuva mallistosta, liitä tällöin valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin.

€ 79.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Kuvaverhot
Product
 

Galleriataulu omasta kuvasta mallistosta

Galleriataulu on tyylikäs sisustuselementti kotiin tai toimistoon, ja näyttävä valinta seinällesi.

Galleriataulu suoravedostetaan 6 mm vahvuiseen akryylilasiin, tämä takaa täydellisen värientoiston sekä kontrastin. Akryylilasi korostaa upeasti kuvaa ja lopputulos on kuin unelma, kirkassävyinen aito galleriataulu kiillotetuilla reunoilla. Kun haluat saada sisustustaulun joka on tyylikäs ja erittäin näyttävä, niin galleriataulu on valintasi!

Tämän tuotteen saat vain Finnish Art Shopista. Galleriataulua valmistetaan 26 eri koossa, vaihtoehtoja löytyy väliltä 25×35 cm ja 125×200 cm, saatavana myös omilla mitoilla - hinnat alkaen 85,90€.

Galleriataulu on ripustusvalmis ja se toimitetaan ilman postikuluja.

Tilaa heti oma galleriataulu - valitse kuva laajasta kuvamallistosta, liitä valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin, tai voit teettää galleriataulun omasta kuvasta.

€ 85.90

Lisätietoa...

Abstraktitaide Galleriataulut
Product
 

Vanerinen akustiikkataulu omasta kuvasta mallistosta

Koivuvanerinen akustiikkataulu on tyylikäs sisustuselementti kotiin, loma-asuntoon tai toimistoon. Näyttävä 12 mm vahvuinen akustiikkataulu on parasta premium-laatua, ja upea valinta seinällesi.

Akustiikkataulu suoravedostetaan, joka takaa täydellisen värientoiston ja vedenkestävän haalistumattoman mattapinnan. Ääntä absorboi taulun taustaan kiinnitetty tehokas 3 mm vahvuinen NoVoice-akustiikkahuopa. Vanerinen akustiikkataulu on valintasi, kun haluat tyylikkään kuvallisen ja hyvin ääntä absorboivan sisustustaulun.

Koivuvanerista akustiikkataulua valmistetaan 25 eri koossa, väliltä 30×45 cm ja 120×200 cm, saatavana myös omilla mitoilla - hinnat alkaen 99,90€. Tämän tuotteen saat vain Finnish Art Shopista!

Vanerinen akustiikkataulu on kestävä ja ripustusvalmis. Tämä tuote toimitetaan ilman postikuluja. 

Tilaa heti oma koivuvanerinen akustiikkataulusi omasta kuvasta, tai voit valita kuvan myös mallistosta, liitä valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin.

€ 99.90

Lisätietoa...

Abstraktitaide Vaneriset akustiikkataulut
Product