Lahjakortti

Onko sinulla vaikeuksia päättää mitä ostaisit? Hanki siinä tapauksessa CoolStuffin lahjakortti!Me tarjoamme lahjakortteja, jotka ovat voimassa verkkokaupassamme 2 vuotta.Valitse minkä arvoisen lahjakortin haluat ja me postitamme sen sinulle 1.luokan kirjeenä. Hinta on tietysti sama kuin lahjakortin arvo + postituskulut.

€ 50.00

Lisätietoa...

Coolstuff 2429795795
Product
 

Star Wars Kuolemantähti vohvelirauta

Kuolemantähden piirustusten metsästys on eeppistä, mutta oletko ajatellut, mitä salaisuuksia ne voivat paljastaa? Kuten sen, että se onkin avaruusasema, joka vain näyttää kuulta ? mutta onkin oikeasti vohveli?! No joo, tämä kyllä kuulostaa puhtaalta science fictionilta, mutta jos haluat paistaa oman Kuolemantähtesi, meillä on sinulle sopiva Star Wars -vohvelirauta! Säätimellä on helppo asettaa sopiva paistoaika - valitse itse, kuinka tummia vohveleita haluat! Muutaman minuutin päästä voit iskeä hampaasi rapeaan Kuolemantähteen, ja raudan tarttumaton pinta on helppo puhdistaa, kun olet paistanut avaruusimperiumisi valmiiksi.Tule pimeälle puolelle, meillä on vohveleita! Haluatko mieluummin kärventää iskujoukkojen sotilaan? Tutustu siinä tapauksessa Star Wars Stormtrooper -vohvelirautaan !Tietoja Star Wars Kuolemantähti vohveliraudastaPaista Kuolemantähden muotoisia vohveleita!Virallisesti lisensoitu tuoteRauta paistaa yhden vohvelin kerrallaan, vohvelin halkaisijaksi tulee noin 18 cmMerkkivalot kertovat, kun rauta on kuuma ja kun vohveli on valmisPaistoajan säädinTeho: 850 WLiitetään 220 ? 240 V:n / 50 Hz:n sähköverkkoonJohdon pituus: noin 60 cm, pohjassa tila johdon kokoonkäärimistä vartenMitat: 20 x 24,6 x 8,4 cmPaino: 1,2 kgMateriaali: ruostumaton teräs, tarttumaton pinnoitePuhdistus: kuivattava kostealla liinallaMukana tulee käyttöohje (englanti, espanja, ranska)Huom! Perinteiset vohvelit eivät ole niin korkeita, joten kuvio painuu vain toiselle puolelle. Jotta kuvio olisi molemmin puolin, suosittelemme käyttämään belgialaista tai amerikkalaista reseptiä, joissa on enemmän leivinjauhetta ja vohvelit ovat paksumpia.

€ 50.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2813408511
Product
 

Star Wars Stormtrooper vohvelirauta

Kuolemantähti on täynnä stormtroopereita, mutta oletko koskaan nähnyt siellä mitään syötävää? Emme mekään ? mutta jotainhan Darth Vaderinkin täytyy napostella avaruustaistelujen välillä. Rakentamalla uusiksi koneen, jolla avaruusimperiumin sotilaat on kloonattu, sithlordi on saanut aikaan vohveliraudan, jolla voi paistaa stormtroopervohveleita ? ja haluathan sinäkin Star Wars -vohveliraudan?!Säätimellä on helppo asettaa sopiva paistoaika - valitse itse, kuinka tummia vohveleita haluat! Muutaman minuutin päästä voit iskeä hampaasi rapeaan stormtrooperiin, ja raudan tarttumaton pinta on helppo puhdistaa. Jos haluat hieman juhlavampaa purtavaa, voit tietysti päällystää vohvelisi kuohkeilla, stormtroopereita muistuttavilla vaahtokarkeilla!Tule pimeälle puolelle, meillä on vohveleita! Haluatko perustaa oman avaruusimperiumin? Kokeile Kuolemantähden paistamista Star Wars Kuolemantähti -vohveliraudalla !Tietoja Star Wars Stormtrooper vohveliraudastaPaista stormtroopereiden muotoisia vohveleita!Virallisesti lisensoitu tuoteRauta paistaa vohvelin kerrallaanMerkkivalot kertovat, kun rauta on kuuma ja kun vohveli on valmisPaistoajan säädinTeho: 850 WLiitetään 220 ? 240 V:n / 50 Hz:n sähköverkkoonJohdon pituus: noin 60 cm, pohjassa tila johdon kokoonkäärimistä vartenMitat: 20 x 24,5 x 8,5 cmPaino: noin 1 kgMateriaali: bakeliittimuovi, tarttumaton pinnoitePuhdistus: kuivattava kostealla liinallaMukana tulee käyttöohje (englanti, espanja, ranska)Huom! Perinteiset vohvelit eivät ole niin korkeita, joten kuvio painuu vain toiselle puolelle. Jotta kuvio olisi molemmin puolin, suosittelemme käyttämään belgialaista tai amerikkalaista reseptiä, joissa on enemmän leivinjauhetta ja vohvelit ovat paksumpia.

€ 50.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2813408513
Product
 

Doggy Bag Medium

Isäntä heitti pallon! Perään siis! Kas, kuralätäkkö ? hyppään kepeästi yli. Hupsista, se olikin vähän isompi kuin luulin. Noh, mutakylpy tekee kuulemma hyvää iholle, ja varmasti turkillekin. Kun riemukkaan rapainen koira pitäisi ottaa puhtaan auton kyytiin, saattaa koiranomistaja kirota mielessään karvan, kuran ja koko villin luonnon. Doggy Bag -pyyhkeen ansiosta koira on kuitenkin pian taas kuiva ja puhdas, eikä kuraa kantaudu autoon tai lattioille. Toisin kuin tavalliset pyyhkeet, pussimainen Doggy Bag kerää hiekan ja lian sisäänsä, ja ne on helppo ravistaa pois käytön jälkeen. Kaiken lisäksi se imee vettä kymmenen kertaa tehokkaammin kuin tavallinen pyyhe, joten koira kuivuu nopeammin! Doggy Bag toimii yhtä lailla rapaisen lenkin kuin mukavan pesuhetkenkin jälkeen. Levitä Doggy Bag auki ja ohjaa koira sen päälle. Sulje selän yli ulottuva pitkä vetoketju ja kiinnitä niskassa oleva tarranauha ? sitten vain hankaamaan hauvelia kuivaksi! Koira voi matkustaa mukavasti pehmeässä pussissa koko automatkan, ja kotiin saavuttaessa turkki on jo kuiva.Riemukkaan rapainen koira ja puhdas auto eivät siis enää olekaan turhauttavan mahdoton yhtälö. Doggy BagDoggy Bag -pyyhkeen sisään kiedottuna koirasta tulee nopeasti kuiva ja puhdas Mainio ratkaisu, kun märän ja kuraisen koiran pitäisi matkustaa autossaKuivaa koiran nopeasti pesun jälkeenHiekka ja lika jäävät pussimaisen Doggy Bag -pyyhkeen sisään, mistä ne on helppo ravistaa pois Pitkän vetoketjun ansiosta Doggy Bag on helppo pukea ja riisuaNiskassa oleva tarranauha pitää pyyhkeen mukavasti paikallaanMateriaali: mikrokuitu, joka imee vettä kymmenen kertaa tehokkaammin kuin tavallinen pyyheKonepestäväPakattu käytännölliseen säilytyspussiinDoggy Bag -pyyhkeen kokovaihtoehdot:XS: 30 x 55 x 40 cm, sopii esimerkiksi yorkshirenterriereille ja jackrussellinterriereilleSmall: 41 x 68 x 48 cm, sopii esimerkiksi cavalier kingcharlesinspanieleille ja kääpiövillakoirilleMedium: 49 x 88 x 68 cm, sopii esimerkiksi cockerspanieleille ja shetlanninlammaskoirilleLarge: 56 x 107 x 82 cm, sopii esimerkiksi labradorinnoutajille ja bordercollieilleXL: 69 x 125 x 102 cm, sopii esimerkiksi kultaisillenoutajille ja saksanpaimenkoirille

€ 52.43

Lisätietoa...

Coolstuff 2429800421
Product
 

Avaruusolennon Reppuselkä

Välillä kuulee tarinoita ihmisistä, jotka ovat joutuneet avaruusolioiden sieppaamiksi - mutta kuka olisi aavistanut, että pienet vihreät miehet ovat niin vahvoja, että voivat kantaa ihmisiä selässään? Tässä asussa näytät siltä, että avaruusolio kantaa sinua! Toivottavasti olet matkalla ikään kuin toisen maailman juhliin, etkä pelottavaan avaruusalukseen!Tietoja tuotteesta Avaruusolion ReppuselkäVoi ei - avaruusolennot ovat siepanneet sinut! Vihreä olento kantaa sinua hartioillaan, kenties olette matkalla avaruusalukseen? Siltä se ainakin näyttää, kun sinulla on tämä asu ylläsi!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: Avaruusolion Reppuselkä -haalarit kengänsuojilla ja tekojaloillaHuom! Paita ei sisälly pakkaukseen ja naamiaisasun tekojalat tulee täyttää esimerkiksi sanomalehdillä tai rullatuilla vaatteilla!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2724336017
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Sininen Large

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Sininen Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattu Huom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461265
Product
 

Thor Naamiaisasu Standardi

Marvelin nostalginen jumala Thor on todellinen supersankari viitassaan. Supersankarilla nimittäin täytyy olla viitta! Älä unohda täydentää asuasi Thorin vasaralla, jotta saavutat täydellisen jumalasta supersankariksi -tyylin.Tietoja tuotteesta Thor NaamiaisasuPukeudu Marvelin Thoriksi tällä naamiaisasulla. Kukapa ei haluaisi olla supersankari?!Virallinen lisensoitu Marvel-vaateNaamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: Haalarit viitallaHuom! Kengät eivät sisälly pakkaukseen

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461409
Product
 

Reppuselkä Oktoberfest

Oktoberfesteilla jalat voivat helposti kaarrella ympyrää. Silloin on hyvä olla naamiaisasu, joka antaa vaikutelman, että homma on hallussa! Tämä asu saa sinut näyttämään siltä, että raavas nainen kantelee sinua ympäriinsä!Tietoja tuotteesta Oktoberfestin ReppuselkäAnna raavaan bayerilaisen naisen kantaa sinua oktoberfesteillä! Kyllä, siltä se ainakin näyttää kun sinulla on tämä naamiaisasu päälläsi!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö Oktoberfestin Reppuselkä -haalarit kengänpäällisillä ja tekojaloillaHuom! Paita ei sisälly pakkaukseen ja naamiaisasun tekojalat tulee täyttää esimerkiksi sanomalehdillä tai rullatuilla vaatteilla!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461425
Product
 

Scream Naamiaisasu Miesten

Muuta itsesi pelottavaksi sarjamurhaajaksi juuri sopivasti halloweeniksi! Valkoisilla, huutoon vääristyneillä kasvoilla, jotka pilkottavat mustasta hupusta, sinusta tulee erittäin pelottava! Ja muista kysyä muilta juhlavierailta se tärkein kysymys: Do you like scary movies?Tietoja tuotteesta Scream Naamiaisasu MiestenValkoiset huutoon vääristyneet kasvot mustalla hupulla - halloween on paljon pelottavampi tässä naamiaisasussa!Naamiaisasuste aikuiselleMiesten kokoMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö:NaamioMusta viitta hupullaVyötärönauhaHuom! Veitsi, käsineet, housut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2724336041
Product
 

Naamari Slenderman

Jotkut sanovat, että hänet on keksitty nettifoorumin jutusteluissa. Toiset taas ovat varmoja siitä, että Slenderman on olemassa ihan oikeasti. Emme oikein tiedä kumpaa mieltä olemme, mutta tämä erityisen pitkä mies kiemuraisine käsivarsineen ja tyhjine ilmeineen säikäyttää taatusti kenet tahansa! Muuta itsesi Slendermaniksi halloweenjuhliin tai naamiaisiin tässä pelottavassa, pehmeän lateksisessa naamiossa! Tietoja tuotteesta Naamio SlendermanMuunna itsesi myyttiseksi Slendermaniksi tällä naamiolla! Täydellinen halloweenjuhliin ja pelottaviin naamiaisiin! Naamio aikuiselleNaamio peittää koko päänMateriaali: lateksiPakkauksen sisältö: Naamio ihon väristä lateksia

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2724336085
Product
 

Suicide Squad Jokeri Naamiaisasu XL

Kun paha uhkaa, tarvitaan superroistoja tehtäviin, joita kukaan muu ei uskalla ottaa vastaan! Pukeudu Suicide Squadin Jokeriksi seuraaviin naamiaisiin ja olet valmiina tappaviin tehtäviin!Tietoja tuotteesta Suicide Squad Jokeri NaamiaisasuLiity Suicide Squadiin yhtenä Gotham Cityn pahimpana rikollisena! Pukeudu Jokeriksi ja olet valmiina naamiaisiin!Virallinen lisensoitu DC Comics -vaateNaamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: PaitaPeruukkiMeikitHuom! Housut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461401
Product
 

Luurangon Reppuselkä

Tee pelottavan hyvä sisääntulo halloweenjuhliin! Tässä puvussa näytät siltä, että vahva luuranko on nostanut sinut selkäänsä ja ottanut mukaansa! Onni, että luuranko päätti kantaa sinut juhliin, sillä olisi ollut melko karmivaa, jos sinut olisi kannettu pelottavalle hautausmaalle - hui!Tietoja tuotteesta Luurangon ReppuselkäLuurangot voivat näyttää ehkä hulluilta - mutta tilanne paranee! Luuranko kantaa sinua mukanaan halloweenina! Ainakin siltä se näyttää muille, kun sinulla on tämä asu ylläsi!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: Luurangon Reppuselkä -haalarit kengänsuojilla ja tekojaloillaHuom! Paita ei sisälly pakkaukseen ja naamiaisasun tekojalat tulee täyttää esimerkiksi sanomalehdillä tai rullatuilla vaatteilla!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461427
Product
 

T Rexin Reppuselkä

Onko mitään makeampaa kuin ratsastaa T-Rexillä sisään naamiaisiin? Noup, eipä tule juuri mieleen! Tässä naamiaisasussa näytät siltä kuin olisit kesyttänyt esihistoriallisen liskon ja hypännyt hänen selkäänsä - ei kysettäkään siitä, kuka on juhlien kuningas! Täydennä asu safarihatulla ja khakipaidalla ja saat hienostuneen dinosauruksenkesyttäjä-tyylin!Tietoja tuotteesta T-Rexin ReppuselkäOle naamiaisten viilein tyyppi ? ratsasta sisään T-Rexillä! Ainakin siltä se näyttää muille, kun sinulla on tämä asu ylläsi! Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: T-Rexin Reppuselkä -haalarit kengänsuojilla ja tekojaloillaHuom! Paita ei sisälly pakkaukseen ja naamiaisasun tekojalat tulee täyttää esimerkiksi sanomalehdillä tai rullatuilla vaatteilla!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461429
Product
 

Sairaanhoitaja Delirium Naamiaisasu Small

Sairaanhoitaja on valmiina ruiskun kanssa! Hän ei ole mikään sisar hento valkoinen ? tarjolla on vain kipua ja äkkikuolema! Mene naamiaisiin kammottavana ja häijynä sairaanhoitajana! Tietoa Sairaanhoitaja Delirium NaamiaisasustaPukeudu kammottavaksi sairaanhoitajaksi ? täydellinen asu naamiaisiin ja Halloweeniksi.Aikuisten naamiaisasuPakkauksen sisältö: Mekko ja jakkuKäsineetHiuspantaNaamioMateriaali: 100 % polyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että sukkahousut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429801051
Product
 

Hautausmaa Koristeet 24 Osaa

Harvat paikat ja kammotukset liittyvät halloweeniin yhtä vahvasti kuin hautausmaa! Eikä se ole oikeastaan kummallista ? pimeys, autiot hautakivet ja yksi jos toinenkin luunkappale, joka pilkottaa maasta, voi säikäyttää kenet tahansa! Tällä 24-osaisella koristesetillä teet kammottavan hautausmaan halloweenjuhlaan! Voit samalla kertoa vieraillesi tarinaa siitä nuoresta tytöstä, joka kuoli oudoissa olosuhteissa 200 vuotta sitten - onnettomuusko? Olet varmasti kuullut tarinoita mustista ruusuista hänen haudallaan? Tietoja tuotteesta Hautausmaa Koristeet 24 OsaaRakenna tällä koristesetillä oma selkäpiitä karmiva hautausmaa halloweenjuhlaan! Hautakiviä, luurangon palasia ja mustia ruusuja ? kaikki, mitä tarvitset kuolettavan mukavaan tunnelmaan! HalloweentarvikePakkaus sisältää:24-osainen koristesetti, jossa hautakiviä, aita, luurangon osia, mustia ruusuja, rottia, hämähäkkejä, hämähäkin seitti ja sammalta

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461019
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Sininen XLarge

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Sininen Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattu Huom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461269
Product
 

Koogeek Älypistorasia

Kun tulen salilta kotiin, haluan, että valot syttyvät, telkkari avautuu ja ilmastointi käynnistyy, jotta voin palkita itseni jäähdyttelemällä mukavasti sohvalla. Haluan myös pystyä sammuttamaan laitteet nousematta sohvalta. Kuulostaa ehkä futuristiselta, mutta älykodissa tämä kaikki onnistuu käden käänteessä! Koogeek Älypistorasiaa voi etäohjata iPhonella!Koogeek Älypistorasia liitetään suoraan tavalliseen seinäpistorasiaan, ja sen jälkeen siihen liitetään halutut sähkölaitteet. Älypistorasia muodostaa yhteyden WLAN-verkkoon, ja voit käyttää iPhonea etäkatkaisimena hievahtamatta sohvalta mihinkään! Tuotteeseen kuuluvan Koogeek-sovelluksen avulla voit kätevästi ohjata valaisimia, televisiota, tuuletinta ja muita älypistorasiaan liitettyjä laitteita kytkemällä virran päälle tai pois. Lisäksi sovellus seuraa jokaisen yhdistetyn laitteen sähkönkulutusta. Älykodin toiveratkaisu! Apple Homekitin avulla voit määrittää Siri-toiminnon kytkemään pistorasiaan virran äänikomennolla, asettaa ajastuksen ja hallita pistorasiaa mistä tahansa! Koogeek Älypistorasia tuo älyn loistetta kotiisi! Koogeek Älypistorasia, tuotetiedotSovellusohjattava älypistorasia ? voit hallita älykotia kännykällä!Älypistorasia liitetään tavalliseen seinäpistorasiaan, ja siihen kytketään halutut laitteetLoistoratkaisu valaisimille, tuulettimille ja ilmankostuttimille Apple Homekitin välityksellä voit etäohjata älypistorasiaa, käyttää ääniohjausta ja asettaa ajastuksen Sovelluksessa voit hallita useita älypistorasioita ja tarkastella niiden sähkönkulutustaPäällä painike manuaalista käyttöä vartenTeho: 1 800 W, 15 AKoko: 6,5 x 6,5 x 9 cmPaino: noin 140 gTarkoitettu vain sisäkäyttöön, ei sovellu märkätiloihinLiitetään seinäpistorasiaan, 100?240 V AC, 50/60 HzMuodostaa älypuhelimeen WLAN-yhteyden, 2,4 Ghz (802.11 b/g/n)Huomautus: Edellyttää WLAN-verkkoa ja Koogeek Home -sovellusta, joka on ladattavissa maksutta iPhoneen/iPadiin (iOS 8 ja uudemmat versiot). Ei toimi Android-laitteiden kanssa!Apple Homekit -yhteensopiva, toimii iPhone-, iPad-, Apple Watch- ja Apple TV -laitteiden kanssa. Huomaa, että etäohjaus, ääniohjaus ja vastaavat toiminnot edellyttävät Apple Homekitin käyttöä. Huomautus: Liitetään suoraan seinäpistorasiaan, ei jatkojohtoon!Pakkauksen sisältö:Koogeek Älypistorasia Englanninkielinen käyttöohje

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2712375309
Product
 

Floaty Pants Large

?Kaikki rakastavat vedessä lillumista! Se on niin mukavaa ja rauhoittavaa. Uimapatjat ja -renkaat ovat kuitenkin turhan kiikkeriä, jotta niillä uskaltaisi kelluskella drinkkilasi kädessä. ?Vakaaseen ja mukavaan vesi-istuskeluun tarvitaan vain Floaty Pants! Vedä kelluntahousut jalkaan ja säädä vyö sopivaksi, niin voit hypätä altaaseen ja lillua laineilla kädet vapaina. Mukavuudestakaan ei tarvitse murehtia, sillä väljässä etumuksessa on tilaa kaikenkokoiselle varustukselle. Tartu hyvään kirjaan, nautiskele kupillinen kahvia, siemaile piña coladaa tai tee vaikka veroilmoitusta altaassa! Pidä kavereiden kanssa Floaty Pants -bileet tai rentoudu omassa rauhassa. Floaty Pants -kelluntahousut tuovat aivan uusia ulottuvuuksia vedessä hengailuun. Floaty Pants?Kelluntahousut, joiden avulla voit istua mukavasti veden varassaValmistettu kelluvasta, vettähylkivästä vaahtokumistaSäädettävät hihnat muovisin soljinFloaty Pants Medium -koossa on bikinien kuvat edessä ja takanaFloaty Pants Large -koossa on sortsien kuvat edessä ja takanaMedium-koon painosuositus: 45?81 kgLarge-koon painosuositus: 77?136 kg??

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429800703
Product
 

Floaty Pants Medium

?Kaikki rakastavat vedessä lillumista! Se on niin mukavaa ja rauhoittavaa. Uimapatjat ja -renkaat ovat kuitenkin turhan kiikkeriä, jotta niillä uskaltaisi kelluskella drinkkilasi kädessä. ?Vakaaseen ja mukavaan vesi-istuskeluun tarvitaan vain Floaty Pants! Vedä kelluntahousut jalkaan ja säädä vyö sopivaksi, niin voit hypätä altaaseen ja lillua laineilla kädet vapaina. Mukavuudestakaan ei tarvitse murehtia, sillä väljässä etumuksessa on tilaa kaikenkokoiselle varustukselle. Tartu hyvään kirjaan, nautiskele kupillinen kahvia, siemaile piña coladaa tai tee vaikka veroilmoitusta altaassa! Pidä kavereiden kanssa Floaty Pants -bileet tai rentoudu omassa rauhassa. Floaty Pants -kelluntahousut tuovat aivan uusia ulottuvuuksia vedessä hengailuun. Floaty Pants?Kelluntahousut, joiden avulla voit istua mukavasti veden varassaValmistettu kelluvasta, vettähylkivästä vaahtokumistaSäädettävät hihnat muovisin soljinFloaty Pants Medium -koossa on bikinien kuvat edessä ja takanaFloaty Pants Large -koossa on sortsien kuvat edessä ja takanaMedium-koon painosuositus: 45?81 kgLarge-koon painosuositus: 77?136 kg??

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429800705
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Sininen Medium

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Sininen Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattu Huom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461267
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Oranssi XLarge

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset, jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Oranssi Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattuHuom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461275
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Oranssi Large

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset, jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Oranssi Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattuHuom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461271
Product
 

Tosinuija Naamiaisasu Oranssi Medium

Ovatko tiedossa naamiaiset, 90-luvun teemajuhlat tai hyväntekeväisyysillalliset, jonne sujahtaa? Riippumatta siitä mitä ilta tuo tullessaan, tulet liitelemään kiiltävässä asussasi ja näyttämään erittäin hauskalta (ja ehkä ihan vähän nuijalta)!Tietoja tuotteesta Tosinuija Naamiaisasu Oranssi Vie naamiaiset 90-luvulle juhlavalla vaaleansinisella asulla! Et ehkä näytä fiksuimmalta, mutta sinulla on varmasti hauska ilta!Naamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: TakkiHousutTekopaita rusetillaHattuHuom! Keppi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen!

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461273
Product
 

Suicide Squad Jokeri Naamiaisasu Standardi

Kun paha uhkaa, tarvitaan superroistoja tehtäviin, joita kukaan muu ei uskalla ottaa vastaan! Pukeudu Suicide Squadin Jokeriksi seuraaviin naamiaisiin ja olet valmiina tappaviin tehtäviin!Tietoja tuotteesta Suicide Squad Jokeri NaamiaisasuLiity Suicide Squadiin yhtenä Gotham Cityn pahimpana rikollisena! Pukeudu Jokeriksi ja olet valmiina naamiaisiin!Virallinen lisensoitu DC Comics -vaateNaamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: PaitaPeruukkiMeikitHuom! Housut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461399
Product
 

Thor Naamiaisasu XL

Marvelin nostalginen jumala Thor on todellinen supersankari viitassaan. Supersankarilla nimittäin täytyy olla viitta! Älä unohda täydentää asuasi Thorin vasaralla, jotta saavutat täydellisen jumalasta supersankariksi -tyylin.Tietoja tuotteesta Thor NaamiaisasuPukeudu Marvelin Thoriksi tällä naamiaisasulla. Kukapa ei haluaisi olla supersankari?!Virallinen lisensoitu Marvel-vaateNaamiaisasu aikuisilleMateriaali: 100% polyesteriaPesuohje: kuivapesuPakkauksen sisältö: Haalarit viitallaHuom! Kengät eivät sisälly pakkaukseen

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2633461411
Product
 

Kaniini Naamio

Ei ole salaisuus, että kaniinit ovat uskomattoman hyviä lisääntymään jatkuvasti! Se kuulostaa todella kivalta elämältä. Testaa itse ja mene naamiaisiin kaniinina!Kaniini NaamioHyppelehdi naamiaisiin kaniininaamarissa!Naamiaisnaamari aikuisillePakkaus sisältää:Naamarin 100% lateksia

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429800577
Product
 

Sairaanhoitaja Delirium Naamiaisasu Medium

Sairaanhoitaja on valmiina ruiskun kanssa! Hän ei ole mikään sisar hento valkoinen ? tarjolla on vain kipua ja äkkikuolema! Mene naamiaisiin kammottavana ja häijynä sairaanhoitajana! Tietoa Sairaanhoitaja Delirium NaamiaisasustaPukeudu kammottavaksi sairaanhoitajaksi ? täydellinen asu naamiaisiin ja Halloweeniksi.Aikuisten naamiaisasuPakkauksen sisältö: Mekko ja jakkuKäsineetHiuspantaNaamioMateriaali: 100 % polyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että sukkahousut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 52.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429801053
Product
 

Jedi kylpytakki

Jedi-ritarit ja Sithlordit saattavat olla verivihollisia keskenään, mutta yhdessä asiassa he ovat samanlaisia: Jos heitä huvittaa pulahtaa veteen tai suihkuun, siinä ei ole mitään ongelmaa*. Heidän päiväasunsa on nimittäin kylpytakki. Siinä he pyörivät pitkin galaksia, eikä kenellekään tule edes mieleen huomauttaa heille vähän liian huolettomasta asusta. Se voi tietenkin osaltaan johtua kupeilla roikkuvasta valomiekasta, mutta älä sinä anna sen pelottaa. Käytä Jedi-kylpytakkiasi ihan missä haluat, älä pelkästään kylvyn jälkeen. Siinä on tyyliä!Käytä voimaa rannalla, omassa uimahallissasi, kotonasi tai jonkun luona, josta pidät. A Jedi never goes out of style.*Ei koske Darth Vaderia. Vaikka hänen varusteensa eivät todennäköisesti ruostu, ne ovat liian raskaat uimareissulle.Star Wars Jedi-kylpytakki:Jedi-kylpytakki on virallinen Star Wars -tuoteDeluxe Valmistettu 100-prosenttisesta puuvillaveluuristaKonepestäväOne Size. Koko on melko suuri, joten se sopii parhaiten M-XL-kokoiselle miehelleKylpytakin mitat: pituus 144 cm, rintakehä 68 cm (mitattu rinnan poikki kainalosta kainaloon) ja hihan pituus 62 cm (mitattu olkapäästä ranteeseen)Katso myös Darth Vader -kylpytakki, Lasten Yoda-kylpytakki

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2158460481
Product
 

Day of the Dead Seneor Bones Naamiaisasu Miehet M

Tee kuten Meksikossa tehdään ja juhli kuolleiden päivää! Pukeudu Mariachi-muusikoksi, joka on noussut kuolleista, ja ala kummitella! Tämä puku tekee sinusta Halloween-juhlan tyylikkäimmän vieraan!Tietoja Day of the Dead Seneor Bones Naamiaisasu Miehet Herää kuolleista Halloweeniksi naamiaispuvussa Day of the Dead Señor Bones!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: TakinPuseronHousutHatunMateriaali: 100% Polyesteriä Pesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että meikit ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796867
Product
 

Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Medium

Riehu kuin karibialainen merirosvo! Ihanteellinen asu merirosvotaisteluun avomerellä! Tai naamiaisiin!Tietoja Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Merirosvovaatteet, jotta voisit riehua naamiaisissa karibialaisena merirosvona!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon HousutPistoolikotelonMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että hattu, miekka ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796973
Product
 

Kill Bill Naamiaisasu Small

Ole Beatrix Kiddo Tarantinon kulttileffasta Kill Bill. Joidenkin mielestä keltainen ei pue ketään, mutta tässä asussa tulet olemaan huomion keskipisteenä! Tämä kulttiasu on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin!Tietoja Kill Bill Naamiaisasu Fiilistele kulttileffan hengessä naamiaisissa tai halloweenina tässä näyttävässä Kill Bill -asussa!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää:HaalarinMiekanHuomaa, että kengät ja peruukki eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796983
Product
 

Luuranko Naamiaisasu Naiset Small

Luurankona kuljeskeleminen ei kuulosta kovinkaan kuumalta, mutta tämä naamiaisasu tekee sinusta kuuman luurangon! Tässä naamiaisasussa sinusta tulee mitä tyylikkäin ja realistisin luuranko Halloween-juhlaan!Tietoja Luuranko Naamiaisasu Naiset Jos pidät seksikkäistä naamiaisvaatteista, on tämä vartalosukka ehdoton vaihtoehto! Muutu kuumaksi luurangoksi!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: VartalosukanMateriaali: 90% Polyesteriä 10% ElastaaniaPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797093
Product
 

Hyvinvarusteltu Skotti Naamiaisasu Medium

Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä skotit piilottelevat kiltin alla, sillä tämä hauska naamiaisasu ei jätä varaa mielikuvitukselle! Totta kai sinä menet naamiaisiin hyvinvarusteltuna skottina!Tietoja Hyvinvarusteltu Skotti Naamiaisasu Hauskojen naamiaisasujen ystäville tämä hyvinvarusteltu skotti on ehdoton valinta!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää:HatunParranPaidanSkottiruudullisen nauhanKiltinKilttilaukun SukatVarusteetMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797253
Product
 

Jedi Knight Naamiaisasu Lapset Large

Seuraa Obi-Wan Kenobin jalanjälkiä ja omaksu Jedi Knightin rooli. Olkoon voima kanssasi halloweenin karkki tai kepponen -kierroksella!Tietoja Jedi Knight Naamiaisasu Lapset Upea naamiaisasu lapsille, jotka haluavat esiintyä Star Wars Jedi Knightin hahmossa. Täydellinen asu naamiaisiin, joissa on elokuvateema!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu lapsillePakkaus sisältää:Tunikan, jossa kiinniommeltu paita Housut, joissa kiinniommellut saappaanpäällisetVyönHuomaa, että valosapeli ei sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797587
Product
 

Star Trek Uhura Naamiaisasu Xsmall

Oletko vannoutunut Star Trek-fani? Sitten sinun kyllä pitäisi mennä naamiaisiin tässä mekossa, joka istuu kuin toinen iho! Pukeudu naamiaisiin (tai sci-fi-messuille) Uhuraksi, kapteeni Kirkin lojaaliksi tiedotusupseeriksi.Tietoja Star Trek Uhura Naamiaisasu Pukeudu naamiaisiin Uhuraksi klassisesta TV-sarjasta Star Trek. Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon, jossa brodeerattu tunnusmerkki

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797785
Product
 

V For Vendetta Naamiaisasu Xsmall

Tässä meillä on miss V for Vendetta -naamiaisasu. Vapaustaistelija, joka hautoo kostoa! Jos olet riidoissa ystäväsi kanssa tai poikaystäväsi on unohtanut syntymäpäiväsi, niin.... Kosto on suloinen.Tietoja V For Vendetta Naamiaisasu Pukeudu kostonhenkiseen miss V For Vendetta -asuun seuraaviin naamiaisjuhliin ja halloweniin!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon viitallaKengänpäällisetHatunHansikkaatVyön, jossa 6 kpl veitsiä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797839
Product
 

Muumio Morphsuit Naamiaisasu XXLarge

Me emme keksi yhtään parempaa tilaisuutta esiintyä muumiona, kuin halloween! Tässä morphsuitissa sinusta tulee verinen muumio, ja koska puku on joustava ja mukava, voit vaeltaa ja kummitella mielin määrin läpi koko yön.Tietoja Muumio Morphsuit Naamiaisasu Morphsuit on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin. Tässä asussa sinusta tulee pelottava, verinen muumio!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Morphsuitin, jossa kaksi vetoketjuaPuvun läpi voi nähdä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797955
Product
 

Zombie Snow Fright Naamiaisasu Xsmall

Kerro, kerro kuvastin - ken on maassa kamalin? Sehän on tietysti tuo nainen, joka on sen näköinen kuin hän olisi syönyt ainakin yhden tai kaksi, ehkäpä useampiakin kääpiöitä! Jos pukeudut zombieksi mekossa, jossa on veriroiskeita ja näkyvät kylkiluut, herätät varmasti kauhua Halloween-juhlassa!Tietoja Zombie Snow Fright NaamiaisasuPukeudu zombieksi veriseen mekkoon, jossa on kylkiluut näkyvissä ? ihanteellinen Halloween-juhlaan!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon, jossa on lateksiset kylkiluutHiuspannanMateriaali: 85% Polyesteriä 15% LateksiaPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että sukkahousut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429798333
Product
 

Zombie Dorothy Naamiaisasu Naiset Medium

Tämä nainen ei näytä olevan enää Kansasissa, vaan vaikuttaa siltä, että pyörremyrsky on heittänyt hänet Zombiemaahan! Zombiena verisessä mekossa ja näkyvissä olevilla kylkiluilla pelotat varmasti kaikkia vieraita Halloween-juhlassa!Tietoja Zombie Dorothy Naamiaisasu Naiset Pukeudu zombieksi veriseen mekkoon, jossa on kylkiluut näkyvissä ? ihanteellinen Halloween-juhlaan!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon, jossa on esiliina ja kylkiluut lateksistaMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että stay-up-sukat ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429798417
Product
 

Day of the Dead Señor Bones Naamiaisasu Miehet

Tee kuten Meksikossa tehdään ja juhli kuolleiden päivää! Pukeudu Mariachi-muusikoksi, joka on noussut kuolleista, ja ala kummitella! Tämä puku tekee sinusta Halloween-juhlan tyylikkäimmän vieraan!Tietoja Day of the Dead Seneor Bones Naamiaisasu Miehet Herää kuolleista Halloweeniksi naamiaispuvussa Day of the Dead Señor Bones!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: TakinPuseronHousutHatunMateriaali: 100% Polyesteriä Pesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että meikit ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429801325
Product
 

Yksisarvinen Naamiaisasu Vauva Small

Yksisarviset ovat taianomaisia olentoja, jotka voi nähdä ainoastaan, jos on käyttäytynyt riittävän hyvin. Kun puet vauvasi yksisarviseksi, on siis tärkeää, että olet ollut tarpeeksi kiltti! Täydellinen asu naamiaisiin ja halloweeniin!Tietoja Yksisarvinen Naamiaisasu Vauva Yksisarviset ovat taianomaisia olentoja, ja niin tulee myös sinun vauvasi olemaan naamiaisissa ? tähän söpöön naamiaisasuun pukeutuneena!Naamiaisasu vauvoillePakkaus sisältää: Bodyn soljilla, jotka helpottavat nopeaa vaipanvaihtoaHupun korvilla ja sarvillaKengänpäälliset liukastusmissuojalla

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797423
Product
 

Kitchen Safe Valkoinen Läpikuultava

Asuuko teilläkin keksimonsteri? Joku, joka napsii keksejä ennen ruokaa, ruoaksi ja vielä jälkiruoaksikin? Olisiko peräti niin, että keksimonsteri olet sinä itse? Sulje keksit Kitchen Safe -purkkiin, päätä, että lauantaina kyllä vedetään keksejä mahan täydeltä, aseta ajastus ja katso, kun Kitchen Safe lukkiutuu. Sitten voit vinkua minkä jaksat: Me want cookie!. Paluuta ei ole.Äläkä anna nimen hämätä, sillä purkin käyttötarkoitus ei rajoitu pelkkiin syötäviin asioihin. Xboxin ohjain, luottokortti, jonka saldoraja uhkaa ylittyä, vesipyssy, karkkipussi, kännykkä ? mikä tahansa kotirauhaa häiritsevä pysyy nyt visusti lukkojen takana Kitchen Safe -purkissa. Loistoratkaisu, kun on pakko keskittyä töihin, läksyihin tai sukujuhliin (tai kun jonkun läheisen olisi mielestäsi syytä pitää taukoa jostakin).Jos läpinäkyvä purkki tuntuu lähestulkoon kidutukselta, vaihtoehtona on myösvärillinen muovi, jonka läpi sisältöä ei voi nähdä. Xboxin ohjain?Eipä ole näkynyt. Jatka vain etsimistä, ehkäpäse löytyy, jos tiskaat...Kitchen SafeSäilytyspurkki, jonka kannessa on ajastettava lukkoAjastimeen voidaan määrittää mikä tahansa aika minuutista kymmeneen vuorokauteenValmistettu BPA-vapaasta muovistaSaatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa: läpinäkyvä muovi tai värillinen muoviKansi voidaan puhdistaa kostealla liinalla, purkki tiskataan käsinKestää säilytystä jääkaapissa muttei pakastustaKoko: leveys 15 cm, syvyys 15 cm ja korkeus 19 cmToimii kahdella AA-paristolla (mukana)Englanninkielinen ohjekirja

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797659
Product
 

Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Large

Riehu kuin karibialainen merirosvo! Ihanteellinen asu merirosvotaisteluun avomerellä! Tai naamiaisiin!Tietoja Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Merirosvovaatteet, jotta voisit riehua naamiaisissa karibialaisena merirosvona!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon HousutPistoolikotelonMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että hattu, miekka ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796971
Product
 

Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Small

Riehu kuin karibialainen merirosvo! Ihanteellinen asu merirosvotaisteluun avomerellä! Tai naamiaisiin!Tietoja Karibialainen Merirosvo Naamiaisasu Naiset Merirosvovaatteet, jotta voisit riehua naamiaisissa karibialaisena merirosvona!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon HousutPistoolikotelonMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että hattu, miekka ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796975
Product
 

Luuranko Naamiaisasu Naiset Large

Luurankona kuljeskeleminen ei kuulosta kovinkaan kuumalta, mutta tämä naamiaisasu tekee sinusta kuuman luurangon! Tässä naamiaisasussa sinusta tulee mitä tyylikkäin ja realistisin luuranko Halloween-juhlaan!Tietoja Luuranko Naamiaisasu Naiset Jos pidät seksikkäistä naamiaisvaatteista, on tämä vartalosukka ehdoton vaihtoehto! Muutu kuumaksi luurangoksi!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: VartalosukanMateriaali: 90% Polyesteriä 10% ElastaaniaPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797089
Product
 

Top Gun Jumpsuit Naamiaisasu Medium

Tässä naamiaisasussa tulet taatusti take somebody's breath away (kuten englanniksi sanotaan)! Tom Cruise teki ainakin niin 80-luvulla, kun hän esitti rakkautta janoavaa hävittäjälentäjää kulttielokuvassa Top Gun. Jos Tomppa osasi, niin osaat sinäkin!Tietoja Top Gun Jumpsuit NaamiaisasuPukeudu Top Gun -elokuvan hävittäjälentäjäksi! Ihanteellinen naamiaisjuhlaan, jossa on elokuvateema!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: HaalarinAurinkolasitMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797229
Product
 

Hyvinvarusteltu Skotti Naamiaisasu Large

Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä skotit piilottelevat kiltin alla, sillä tämä hauska naamiaisasu ei jätä varaa mielikuvitukselle! Totta kai sinä menet naamiaisiin hyvinvarusteltuna skottina!Tietoja Hyvinvarusteltu Skotti Naamiaisasu Hauskojen naamiaisasujen ystäville tämä hyvinvarusteltu skotti on ehdoton valinta!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää:HatunParranPaidanSkottiruudullisen nauhanKiltinKilttilaukun SukatVarusteetMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797251
Product
 

Jedi Knight Naamiaisasu Lapset Medium

Seuraa Obi-Wan Kenobin jalanjälkiä ja omaksu Jedi Knightin rooli. Olkoon voima kanssasi halloweenin karkki tai kepponen -kierroksella!Tietoja Jedi Knight Naamiaisasu Lapset Upea naamiaisasu lapsille, jotka haluavat esiintyä Star Wars Jedi Knightin hahmossa. Täydellinen asu naamiaisiin, joissa on elokuvateema!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu lapsillePakkaus sisältää:Tunikan, jossa kiinniommeltu paita Housut, joissa kiinniommellut saappaanpäällisetVyönHuomaa, että valosapeli ei sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797589
Product
 

Yoda Naamiaisasu Xlarge

Haluathan olla yhtä viisas kuin Jedimestari Yoda? Tässä naamiaisasussa on kaikki, mitä tarvitset ? melkein. Yoda-puhetyylin saat opetella ihan itse!Tietoja Yoda NaamiaisasuMahtava asu, jossa sinusta tulee jedimestari Yoda kulttisarjasta Star Wars. Täydellinen asu naamiaisiin ja halloweeniin!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Haalarin TakinNaamion

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797645
Product
 

Lumikki Tuhkimo 2 in 1 Naamiaisasu Lapset Small

Jos et osaa päättää kumpi prinsessa haluaisit olla naamiaisjuhlassa, niin ei hätää! Tällä käännettävällä mekolla voit toisena päivänä olla Tuhkimo ja toisena päivänä Lumikki. Tuplasti hauskempaa ja tuplasti söpömpää!Tietoja Lumikki & Tuhkimo 2 in 1 Naamiaisasu Lapset Tuhkimo vai Lumikki? Nyt ei enää tarvitse valita. Tällä mekolla voit olla joka toinen päivä Tuhkimo ja joka toinen päivä Lumikki! Käännettävällä naamiaisasulla on tuplasti hauskempaa!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu lapsillePakkaus sisältää: Käännettävän mekon printilläToisella puolella Tuhkimo ja toisella puolella LumikkiTiaran

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797749
Product
 

Crash Test Dummy Morphsuit Naamiaisasu Xxlarge

Jostakin kumman syystä tämä puku päällä haluaa hyräillä tähän tapaan Mmm mmm mmm mmm?. Miksiköhän? Joka tapauksessa, pukeudu naamiaisiin crash test dummy -hahmoon ja voit hyräilläkin, jos siltä tuntuu!Tietoja Crash Test Dummy Morphsuit Naamiaisasu Morphsuit on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin. Tämä Crash Test Dummy -asu on täysi kymppi!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Morphsuitin, jossa kaksi vetoketjuaPuvun läpi voi nähdä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797947
Product
 

Crash Test Dummy Morphsuit Naamiaisasu Large

Jostakin kumman syystä tämä puku päällä haluaa hyräillä tähän tapaan Mmm mmm mmm mmm?. Miksiköhän? Joka tapauksessa, pukeudu naamiaisiin crash test dummy -hahmoon ja voit hyräilläkin, jos siltä tuntuu!Tietoja Crash Test Dummy Morphsuit Naamiaisasu Morphsuit on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin. Tämä Crash Test Dummy -asu on täysi kymppi!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Morphsuitin, jossa kaksi vetoketjuaPuvun läpi voi nähdä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797949
Product
 

Slenderman Morphsuit Naamiaisasu Large

Slender Man on selkäpiitä karmiva olio, joka traumatisoi ihmisiä, etenkin lapsia. Toisin sanoen, täydellinen halloweenasu! Etkö tiedä kuka Slender Man on? Ei se mitään, pukeudu tähän tyylikkääseen ja cooliin asuun anyway!Tietoja Slender Man Morphsuit NaamiaisasustaMorphsuit on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin. Tässä asussa sinusta tulee epämiellyttävä, mutta tyylikäs Slender Man!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Morphsuitin, jossa kaksi vetoketjuaPuvun läpi voi nähdä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797963
Product
 

Kitchen Safe Valkoinen Valkoinen

Asuuko teilläkin keksimonsteri? Joku, joka napsii keksejä ennen ruokaa, ruoaksi ja vielä jälkiruoaksikin? Olisiko peräti niin, että keksimonsteri olet sinä itse? Sulje keksit Kitchen Safe -purkkiin, päätä, että lauantaina kyllä vedetään keksejä mahan täydeltä, aseta ajastus ja katso, kun Kitchen Safe lukkiutuu. Sitten voit vinkua minkä jaksat: Me want cookie!. Paluuta ei ole.Äläkä anna nimen hämätä, sillä purkin käyttötarkoitus ei rajoitu pelkkiin syötäviin asioihin. Xboxin ohjain, luottokortti, jonka saldoraja uhkaa ylittyä, vesipyssy, karkkipussi, kännykkä ? mikä tahansa kotirauhaa häiritsevä pysyy nyt visusti lukkojen takana Kitchen Safe -purkissa. Loistoratkaisu, kun on pakko keskittyä töihin, läksyihin tai sukujuhliin (tai kun jonkun läheisen olisi mielestäsi syytä pitää taukoa jostakin).Jos läpinäkyvä purkki tuntuu lähestulkoon kidutukselta, vaihtoehtona on myösvärillinen muovi, jonka läpi sisältöä ei voi nähdä. Xboxin ohjain?Eipä ole näkynyt. Jatka vain etsimistä, ehkäpäse löytyy, jos tiskaat...Kitchen SafeSäilytyspurkki, jonka kannessa on ajastettava lukkoAjastimeen voidaan määrittää mikä tahansa aika minuutista kymmeneen vuorokauteenValmistettu BPA-vapaasta muovistaSaatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa: läpinäkyvä muovi tai värillinen muoviKansi voidaan puhdistaa kostealla liinalla, purkki tiskataan käsinKestää säilytystä jääkaapissa muttei pakastustaKoko: leveys 15 cm, syvyys 15 cm ja korkeus 19 cmToimii kahdella AA-paristolla (mukana)Englanninkielinen ohjekirja

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797665
Product
 

Kitchen Safe Punainen Läpikuultava

Asuuko teilläkin keksimonsteri? Joku, joka napsii keksejä ennen ruokaa, ruoaksi ja vielä jälkiruoaksikin? Olisiko peräti niin, että keksimonsteri olet sinä itse? Sulje keksit Kitchen Safe -purkkiin, päätä, että lauantaina kyllä vedetään keksejä mahan täydeltä, aseta ajastus ja katso, kun Kitchen Safe lukkiutuu. Sitten voit vinkua minkä jaksat: Me want cookie!. Paluuta ei ole.Äläkä anna nimen hämätä, sillä purkin käyttötarkoitus ei rajoitu pelkkiin syötäviin asioihin. Xboxin ohjain, luottokortti, jonka saldoraja uhkaa ylittyä, vesipyssy, karkkipussi, kännykkä ? mikä tahansa kotirauhaa häiritsevä pysyy nyt visusti lukkojen takana Kitchen Safe -purkissa. Loistoratkaisu, kun on pakko keskittyä töihin, läksyihin tai sukujuhliin (tai kun jonkun läheisen olisi mielestäsi syytä pitää taukoa jostakin).Jos läpinäkyvä purkki tuntuu lähestulkoon kidutukselta, vaihtoehtona on myösvärillinen muovi, jonka läpi sisältöä ei voi nähdä. Xboxin ohjain?Eipä ole näkynyt. Jatka vain etsimistä, ehkäpäse löytyy, jos tiskaat...Kitchen SafeSäilytyspurkki, jonka kannessa on ajastettava lukkoAjastimeen voidaan määrittää mikä tahansa aika minuutista kymmeneen vuorokauteenValmistettu BPA-vapaasta muovistaSaatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa: läpinäkyvä muovi tai värillinen muoviKansi voidaan puhdistaa kostealla liinalla, purkki tiskataan käsinKestää säilytystä jääkaapissa muttei pakastustaKoko: leveys 15 cm, syvyys 15 cm ja korkeus 19 cmToimii kahdella AA-paristolla (mukana)Englanninkielinen ohjekirja

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797667
Product
 

Baywatch Naamiaisasu Naiset Small

I?ll be ready, niin he lauloivat Baywatchin tunnussävelmässä! Ja jos et ole nähnyt Baywatchia, niin sinun on täytynyt asua Antarktiksella ? ainoa maanosa, missä TV-sarjaa ei ole esitetty! Anna tämän naamiaisasun siirtää sinut Santa Monica Beachille ja muutu Baywatch-pimuksi, joka on valmiina pelastamaan ihmishenkiä!Tietoja Baywatch Naamiaisasu Naiset Mene naamiaisiin Baywatch-pimuna!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: UimapuvunTakinKellukkeenMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796815
Product
 

Chucky Naamiaisasu Naiset Medium

Ilkeä nukke Chucky on vaihtanut henkselihousut mekkoon, mutta älä anna sen hämätä sinua! Vaikka rinnassa lukee Good Guys, ei tämä ole mikään good guy tai girl. Puhdas pahuus on ainoa, mikä voi kuvata Chuckya! Anna kenelle tahansa painajaisia Halloween-juhlassa tämän kauhupuvun avulla!Tietoja Chucky Naamiaisasu Naiset Miksi olisit kiltti nukke, kun voit yhtä hyvin olla ilkeä? Pelottele kaikkia Halloween-juhlassa Chuckyksi pukeutuneena!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: PuseronHenkselimekonNaamarinPeruukinMateriaali: 95% Polyesteriä 5% LateksiaPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että polvisukat ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796845
Product
 

Chucky Naamiaisasu Naiset Small

Ilkeä nukke Chucky on vaihtanut henkselihousut mekkoon, mutta älä anna sen hämätä sinua! Vaikka rinnassa lukee Good Guys, ei tämä ole mikään good guy tai girl. Puhdas pahuus on ainoa, mikä voi kuvata Chuckya! Anna kenelle tahansa painajaisia Halloween-juhlassa tämän kauhupuvun avulla!Tietoja Chucky Naamiaisasu Naiset Miksi olisit kiltti nukke, kun voit yhtä hyvin olla ilkeä? Pelottele kaikkia Halloween-juhlassa Chuckyksi pukeutuneena!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: PuseronHenkselimekonNaamarinPeruukinMateriaali: 95% Polyesteriä 5% LateksiaPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että polvisukat ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796847
Product
 

Day of the Dead Seneor Bones Naamiaisasu Miehet L

Tee kuten Meksikossa tehdään ja juhli kuolleiden päivää! Pukeudu Mariachi-muusikoksi, joka on noussut kuolleista, ja ala kummitella! Tämä puku tekee sinusta Halloween-juhlan tyylikkäimmän vieraan!Tietoja Day of the Dead Seneor Bones Naamiaisasu Miehet Herää kuolleista Halloweeniksi naamiaispuvussa Day of the Dead Señor Bones!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: TakinPuseronHousutHatunMateriaali: 100% Polyesteriä Pesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että meikit ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429796865
Product
 

Pinhead Naamiaisasu Large

Ai, näyttää kieltämättä tuskalliselta kulkea ympäriinsä, kun on lukuisia neuloja kasvoissa! Pukeutuneena Pinheadiksi Hellraiser-maailmasta voit pelotella jokaista, jonka kohtaat! Ihanteellinen naamiaisiin ja Halloween-juhlaan!Tietoja Pinhead Naamiaisasu Levitä kauhua Halloween-juhlassa tässä naamiaisasussa, joka esittää Pinheadia Hellraiser-maailmasta!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Tunikan painatuksellaNaamarinMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797025
Product
 

Pinhead Naamiaisasu Medium

Ai, näyttää kieltämättä tuskalliselta kulkea ympäriinsä, kun on lukuisia neuloja kasvoissa! Pukeutuneena Pinheadiksi Hellraiser-maailmasta voit pelotella jokaista, jonka kohtaat! Ihanteellinen naamiaisiin ja Halloween-juhlaan!Tietoja Pinhead Naamiaisasu Levitä kauhua Halloween-juhlassa tässä naamiaisasussa, joka esittää Pinheadia Hellraiser-maailmasta!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Tunikan painatuksellaNaamarinMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesu

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797027
Product
 

Kauhuklovni Naamiaisasu Medium

Coulrofobi, se tarkoittaa todellista klovnipelkoa. Ja tässä meillä on siis kauhuklovni, joka tekee asian vielä pahemmaksi! Se varmistaa, että ne, joilla ei vielä ole coulrofobiaa, tulevat saamaan sen nähtyään tämän tosi kammottavan naamiaisasun. Tämä on klovniasu, joka sopii Halloween-juhlaan eikä lastenjuhlaan!Tietoja Kauhuklovni Naamiaisasu Meidän on vaikea kuvitella mitään kammottavampaa pukua Halloween-juhlaan kuin tämä kauhuklovni!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: NaamarinHaalarinMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että käsineet, veitsi ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797099
Product
 

Avatar Jake Sully Naamiaisasu Xlarge

Ota oma paikkasi sinisessä Avatar-maailmassa. Pukeudu laivastosotilas Jake Scullyksi James Cameronin suurelokuvasta Avatar. Ei kannata loukkaantua, jos joku naamiaisjuhlissa kutsuu sinua vahingossa smurffiksi!Tietoja Avatar Jake Sully Naamiaisasu Pukeudu naamiaisiin kuten Avatar! Tässä asussa sinusta tulee Jake Scully elokuvasta Avatar.Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Takin, jossa kiinniommeltu paitaHousut, joissa häntäNaamionHuomaa, että kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797281
Product
 

Kissanainen Naamiaisasu Large

Hurmaa pehmeän keinuvin askelin Kissanaisen asussa. Kehrää tai sähise, sinä päätät! Varmaa on, että tässä keimailevassa asussa saat kollien päät pyörälle!.Tietoja Cat Woman NaamiaisasustaTassuttele naamiaisiin tyylikkäässä Kissanaisen asussa. Hrr, prr, miau! Miten täydellinen asu halloweeniin!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: JumpsuitinSaappaanpäällisetVyönNaamionHuomaa, että saappaat eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797361
Product
 

Kissanainen Naamiaisasu Medium

Hurmaa pehmeän keinuvin askelin Kissanaisen asussa. Kehrää tai sähise, sinä päätät! Varmaa on, että tässä keimailevassa asussa saat kollien päät pyörälle!.Tietoja Cat Woman NaamiaisasustaTassuttele naamiaisiin tyylikkäässä Kissanaisen asussa. Hrr, prr, miau! Miten täydellinen asu halloweeniin!Virallinen lisensoitu tuoteNaamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: JumpsuitinSaappaanpäällisetVyönNaamionHuomaa, että saappaat eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797363
Product
 

Bacon Egg Naamiaisasu

Mmm?pekoni ja munat, tämä ihana kombo! Sinä ja kumppanisi olette varmasti myös ihana kombo, joten miksi ette menisi naamiaisiin pukeutuneina juuri pekoniksi ja muniksi!Tietoja Bacon & Egg NaamiaisasuMenkää naamiaisiin parina, pekonia ja munia! Hauska parien naamiaisasu, joka takuuvarmasti kerää katseita!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Pekonitunikan MunatunikanMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: KäsinpesuHuomaa, että paita, housut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797519
Product
 

Slenderman Morphsuit Naamiaisasu Xxlarge

Slender Man on selkäpiitä karmiva olio, joka traumatisoi ihmisiä, etenkin lapsia. Toisin sanoen, täydellinen halloweenasu! Etkö tiedä kuka Slender Man on? Ei se mitään, pukeudu tähän tyylikkääseen ja cooliin asuun anyway!Tietoja Slender Man Morphsuit NaamiaisasustaMorphsuit on täydellinen naamiaisiin ja halloweeniin. Tässä asussa sinusta tulee epämiellyttävä, mutta tyylikäs Slender Man!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Morphsuitin, jossa kaksi vetoketjuaPuvun läpi voi nähdä

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429797961
Product
 

Zombie Faarao Naamiaisasu Large

Hyi kamala, miltä tuo Faarao näyttää! Tämä pelottava naamiaisasu näyttää siltä, kuin se olisi suoraan zombien vallankumouksen jäljiltä muinaisessa Egyptissä. Täydellinen halloweenasu!Tietoja Zombie Farao Naamiaisasu Pukeudu karmivaksi zombiksi halloweeniin tällä pelottavalla Zombie Farao -naamiaisasulla!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää:FaaraotunikanKullanväriset kalvosimetNaamion, jossa FaaraopäähineMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429798299
Product
 

Zombietohtori Naamiaisasu Large

Pukeudu halloweeniksi sankarilliseksi tohtoriksi, joka on yrittänyt kehittää vasta-ainetta zombipuremaan siinä onnistumatta. Nyt kelpo tohtoristakin on tullut Zombi Tohtori! Varaudu potilasaikojen peruuntumiseen.Tietoja Zombietohtori NaamiaisasuPukeudu inhottavaksi zombitohtoriksi halloweenjuhlaan!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää:Takin, jossa kiinniommeltu paitaHousutHanskatMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että veitsi ja stetoskooppi eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429798335
Product
 

Zombie Dorothy Naamiaisasu Naiset Large

Tämä nainen ei näytä olevan enää Kansasissa, vaan vaikuttaa siltä, että pyörremyrsky on heittänyt hänet Zombiemaahan! Zombiena verisessä mekossa ja näkyvissä olevilla kylkiluilla pelotat varmasti kaikkia vieraita Halloween-juhlassa!Tietoja Zombie Dorothy Naamiaisasu Naiset Pukeudu zombieksi veriseen mekkoon, jossa on kylkiluut näkyvissä ? ihanteellinen Halloween-juhlaan!Naamiaisasu aikuisillePakkaus sisältää: Mekon, jossa on esiliina ja kylkiluut lateksistaMateriaali: 100% PolyesteriäPesuohje: Kemiallinen pesuHuomaa, että stay-up-sukat ja kengät eivät sisälly pakkaukseen.

€ 54.90

Lisätietoa...

Coolstuff 2429798411
Product