Kodak Scanza Filmiskanneri

Onko sinullakin diakuvia, joiden katseleminen ei enää onnistu, koska diaprojektori on mennyt rikki? Onko laatikoissasi negatiiveja, jotka ovat odottaneet innostuksen puuskaa 90-luvulta saakka? Tai Super 8 -filmejä, jotka eivät enää ole kovin supereita? Nyt on koittanut aika ryhtyä toimeen ? Kodak Scanza -filmiskannerilla analogisten kuvien digitointi on helppoa.Filmiskannerin mukana tulee pidike, joka soveltuu isolle joukolle erilaisia filmikokoja. Kiinnitä skannattava filmi pidikkeeseen ja työnnä se skanneriin niin Scanza hoitaa loput. Skannerin näytöllä näytetään esikatselukuva, ja voit säätää skannauksen väritasapainoa ja kirkkautta. Scanza digitoi kuvasi muutamassa sekunnissa. Tiedostot tallennetaan muistikortille, joten skanneria ei tarvitse liittää tietokoneeseen sitä käytettäessä.Lukion jälkeinen Interrail-reissu, pikkuveljen ensimmäinen kesä tai vanhempien hääkuvat ? digitoi analogiset muistosi kätevällä Kodak Scanza -filmiskannerilla!Tietoja tuotteesta Kodak Scanza FilmiskanneriDigitoi analogiset kuvasi kätevällä filmiskannerilla, joka skannaa mm. diakuvia ja negatiiveja!Tuetut filmiformaatit: 135 mm, 126, 110, Super 8 ja 8Kenno: 14 megapikseliä, CMOS14 megapikseliä (22 megapikseliä mahdollista interpoloituna)Tarkkuutta, kirkkautta ja väritasapainoa voi säätää suoraan skannerissaKääntyvä värinäyttö: 3,5-tuumainen LCD-näyttöTiedostomuoto: JPEGMuistin tyyppi: SD-kortti (enimmillään 128 GB)Skannauksen jälkeen voit liittää Scanzan tietokoneeseen mukana tulevalla USB-johdolla ja siirtää kuvat tietokoneelle. Muistikortinlukijaa tai erityistä ohjelmistoa ei tarvita (toimii sekä PC- että Mac-tietokoneissa)Mitat: 12x12x12,7 cmPaino: 460 grammaaHuomaa! Scanzassa ei ole integroitua muistia vaan siinä pitää käyttää SD-muistikorttia. Muistikortti ei tule mukana, mutta sen voi ostaa tältä sivulta!Malli: Kodak Scanza Digital Film ScannerPakkaus sisältää: Kodak Scanza -filmiskanneriSovittimet filmeille: 135 mm, 126, 110, Super 8 ja 8USB-johtoHDMI-johtoVerkkovirtasovitinVideokaapeliPuhdistusharjaOhjekirja (englanniksi)

€ 207.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

iFetch Too Noutokanuuna

Joutuuko iso koirasi katselemaan kateellisena vierestä pienempien iFetch-palloleikkiä? Ilouutisia vuffelle: iFetch Too -noutokanuuna on suunniteltu kookkaille kavereille. Voit siis rauhassa lepuuttaa heittokättäsi ? automaattinen pallotykki viihdyttää koiraasi tuntikausia! Koska iFetch Too on isoille koirille suunnattu malli, on oikeus ja kohtuus, että pallotkin ovat suurempia. Mukana tulee kolme palloa, mutta jos intoa riittää, myös tavalliset tennispallot sopivat kanuunaan. Ampumamatkan pituus voidaan valita kolmesta vaihtoehdosta ? enimmillään pallo singahtaa 12 metrin päähän. iFetch Too toimii uudelleenladattavalla akulla, joten voit ottaa noutokanuunan mukaan ulos ja viettää koiran kanssa hauskan leikkituokion vaikkapa puistossa.Suppilon muotoisesta aukosta pallo on helppo sujauttaa laitteen sisään. Hetken harjoittelun, kannustuksen ja palkitsevien makupalojen avulla koira oppii nopeasti pudottamaan pallon oikeaan kohtaan. Pian karvakorva jo viihdyttääkin itseään omatoimisesti! iFetch Too NoutokanuunaHauska automaattinen pallotykki isoille koirilleAmpumamatka 3 m, 7,5 m tai 12 m ? valinnan mukaan ampumamatka pysyy samana tai vaihteleeMukana kolme palloa, joiden rakenne ei vahingoita koiran hampaitaSopii myös tennispalloille (halkaisija 6,1?6,8 cm)Koko: 35,5 x 33 x 30,5 cm, paino: 5,5 kgToimii uudelleenladattavalla sisäisellä SLA-akullaPikalataus vie 2 tuntia. Akku latautuu täyteen 8 tunnissa (iFetch Too -noutokanuunaa voidaan käyttää latauksen aikana).Täyteen ladattu akku riittää enintään 250 laukaisukertaan 12 metrin päähän tai enintään 400 laukaisukertaan 3 metrin päähänVoidaan käyttää sekä sisätiloissa että ulkonaPakkauksen sisältö:iFetch TooVirtasovitin akun lataamista varten (220 V)3 palloaKäyttöopas (englanninkielinen)

€ 219.90

Lisätietoa...

Coolstuff Animals Pet Supplies Pet Supplies Dog Supplies Dog Toys
Product
 

Elvie Appstyrd Kniptränare

Harva asia kuulostaa yhtä epämukavalta ja epäseksikkäältä kuin lantionpohjan jumppa! Kukapa nyt muutenkaan jaksaisi innostua treenaamaan lihaksia, jotka eivät edes näy eivätkä tunnu. Niinpä harjoittelussa panostetaan yleensä mieluummin ulkopuoleen kuin sisäpuoleen. Elvie on pisaranmuotoinen harjoitusväline syvälliseen kuntoiluun! Elvien avulla opit aktivoimaan oikeat lihakset oikealla tavalla, ja voit seurata edistymistäsi sovelluksen kautta. Sisäisen voiman kehittäminen on nyt helppoa ja hauskaa!Miksi lantionpohjan lihaksia sitten pitäisi treenata? Ryhdin koheneminen, seksielämän paraneminen ja virtsankarkailuriskin pieneneminen lienevät hyviä syitä. Pieni ja miellyttävän muotoinen Elvie reagoi lihasten liikkeisiin. Sovellus mittaa liikkeitä, opastaa aktivoimaan oikeita lihaksia ja kannustaa sinua haastamaan itsesi. Opit treenaamaan voimaa ja kestävyyttä erilaisin harjoittein, jotka taatusti muuttavat käsitystäsi lantionpohjan jumpasta. Elvie on pakattu tyylikkääseen koteloon, joka toimii myös lataustelakkana. Elvien säilytys ja lataaminen hoituvat siis yhtä vaivattomasti ja huomaamattomasti kuin sen käyttökin! Elvien avulla löydät sisäisen voimasi! Elvie Sovellusohjattava Lantionpohjan HarjoituslaiteHarjoitusväline lantionpohjan lihasten vahvistamiseenUudenlainen tapa treenata syviä lihaksia!Harjoittele viisi minuuttia päivässä, seisten tai makuullaHuomaamaton laite asetetaan paikalleen tamponin tapaanValmistettu lääketieteellisestä silikonista ? ei sisällä ftalaatteja, lateksia eikä BPA:taVedenkestävä, puhdistetaan saippualla ja vedelläKoko: 160 x 30 x 20 mm. Paino: 25 gToimii uudelleenladattavalla litium-ioniakulla, akun kesto enintään 8 viikkoaLadataan huomaamattomasti kotelossaan micro-USB-johdon välityksellä (johto mukana)Edellyttää älypuhelinta ja Elvie-sovellusta, joka on ladattavissa maksutta iOS- ja Android-laitteisiinYhteensopivuus: Android 4.3 tai uudempi, iPhone 4s tai uudempiMuodostaa älypuhelimeen Bluetooth 4.0 -yhteyden (low energy)Sovellus mittaa lihasvoimaa, seuraa edistymistäsi ja opastaa suorittamaan liikkeet oikeinPakkauksen sisältö:ElvieSilikoninen lisäkuori koon mukauttamista vartenKotelo, joka toimii lataustelakkanaMicro-USB-latausjohtoKäyttöopas (englanninkielinen)

€ 219.90

Lisätietoa...

Coolstuff Mature Erotic Sex Toys
Product
 

YOYOCam Langaton Valvontakamera 3G

Kodin varustaminen valvontakameralla on yksinkertaisimpia ja edullisimpia keinoja murtovarkaiden torjuntaan! Perinteinenkin versio voi toki toimia, sillä hyvällä tuurilla poliisi saattaa pystyä tunnistamaan roistot rakeisesta kuvasta - tai sitten ilmoitus perutaan.Valveutuneempi valinta on kuitenkin Yoyo Langaton Valvontakamera 3G. Se on helppo asentaa juuri sinne, missä tarvitset valvontakameraa: kotiin, autotalliin, veneeseen, toimistoon tai asuntovaunuun. Heti jos joku liikkuu kameran alueella, saat tekstiviestitse tai sähköpostitse tarkan kuvan suoraan rikospaikalta. Tällöin voit myös soittaa kameraan ja kuunnella sisäisen mikrofonin kautta konnien ääniä - jospa sattuisit vaikka saamaan selville nimiä tai salaisen kätköpaikan sijainnin!YoYo Langaton Valvontakamera 3G hyödyntää nimensä mukaisesti 3G-verkkoa. Sen käyttö onnistuu siis esimerkiksi kesämökillä ilman WLAN-verkon asentamista. Sujautat vain SIM-kortin paikalleen ja siinä se! Kamera toimii tietenkin myös pimeässä.Lisäksi kamerassa on sisäinen lämpötila-anturi, joten voit milloin tahansa tarkistaa kameran sijaintipaikan lämpötilan. Jos lämpötila jää asettamasi välin ala- tai yläpuolelle, saat varoituksen tekstiviestitse.Yoyo Langaton Valvontakamera 3GValvontakamera, joka muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkoon!Täydellinen ratkaisu kodin valvontakameraksiSoveltuu myös esimerkiksi asuntovaunuun, veneeseen tai toimistoonKäyttää SIM-korttiaIntegroitu GSM-/3G-moduuliTaajuuskaista: 900/1800/2100 MHzTunnistin: sisäänrakennettu infrapunatunnistin (PIR)Tunnistusetäisyys enintään 6 metriäSuuri tarkkuus: jopa 1 280 x 768 (1 megapikseli)Mikrofonin toimintaetäisyys: enintään 6 metriäPimeänäkö: enintään 6 metriäVirtasovitin: 110 V - 240 V ? DC 12 V / 1 AAkku: ladattava litiumakku 1 200 mAhVaravirtalähde sähkökatkon varalle, enintään 10 tuntiaTekstiviesti-ilmoitukset sähkökatkosta ja akun alhaisesta varaustasostaKielet: ruotsi/englantiSovellus iOS- ja Android-laitteisiin kameran asetusten määrittämistä vartenKoko: 7,5 x 12,5 x 4,3 cm (ilman antennia)Paino: 155 g (antennin kanssa)Pakkauksen sisältö:G33-kamerahälytinLämpötila-anturiVirtasovitinSeinäkiinnikePika-aloitusopas

€ 219.90

Lisätietoa...

Coolstuff Home Garden Business Home Security Dummy Surveillance C
Product
 

iFetch Too Apportkanon UK Plug

Joutuuko iso koirasi katselemaan kateellisena vierestä pienempien iFetch-palloleikkiä? Ilouutisia vuffelle: iFetch Too -noutokanuuna on suunniteltu kookkaille kavereille. Voit siis rauhassa lepuuttaa heittokättäsi ? automaattinen pallotykki viihdyttää koiraasi tuntikausia! Koska iFetch Too on isoille koirille suunnattu malli, on oikeus ja kohtuus, että pallotkin ovat suurempia. Mukana tulee kolme palloa, mutta jos intoa riittää, myös tavalliset tennispallot sopivat kanuunaan. Ampumamatkan pituus voidaan valita kolmesta vaihtoehdosta ? enimmillään pallo singahtaa 12 metrin päähän. iFetch Too toimii uudelleenladattavalla akulla, joten voit ottaa noutokanuunan mukaan ulos ja viettää koiran kanssa hauskan leikkituokion vaikkapa puistossa.Suppilon muotoisesta aukosta pallo on helppo sujauttaa laitteen sisään. Hetken harjoittelun, kannustuksen ja palkitsevien makupalojen avulla koira oppii nopeasti pudottamaan pallon oikeaan kohtaan. Pian karvakorva jo viihdyttääkin itseään omatoimisesti! iFetch Too NoutokanuunaHauska automaattinen pallotykki isoille koirilleAmpumamatka 3 m, 7,5 m tai 12 m ? valinnan mukaan ampumamatka pysyy samana tai vaihteleeMukana kolme palloa, joiden rakenne ei vahingoita koiran hampaitaSopii myös tennispalloille (halkaisija 6,1?6,8 cm)Koko: 35,5 x 33 x 30,5 cm, paino: 5,5 kgToimii uudelleenladattavalla sisäisellä SLA-akullaPikalataus vie 2 tuntia. Akku latautuu täyteen 8 tunnissa (iFetch Too -noutokanuunaa voidaan käyttää latauksen aikana).Täyteen ladattu akku riittää enintään 250 laukaisukertaan 12 metrin päähän tai enintään 400 laukaisukertaan 3 metrin päähänVoidaan käyttää sekä sisätiloissa että ulkonaPakkauksen sisältö:iFetch TooVirtasovitin akun lataamista varten (220 V)3 palloaKäyttöopas (englanninkielinen)

€ 219.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Nanoleaf Aurora LED älyvalaistus Smarter Kit

Palaako kämpässäsi sama lamppu aamusta iltaan? Kun olet vasta herännyt, kun istut työpöydän ääressä ja kun katsot telkkaria sohvalla, valo loistaa aina samanvärisenä ja samalla kirkkaudella? Aika tylsää ja epäkäytännöllistä, vai mitä? Tarvitset siis kotiisi LED-älyvalaistuksen nimeltä Nanoleaf Aurora! Aurora koostuu ohjausyksiköstä ja useasta kolmionmuotoisesta LED-paneelista, jotka kiinnitetään seinälle tai kattoon. Paneelit napsautetaan kiinni toisiinsa pienten litteiden liitinten avulla, ja voit yhdistellä niitä haluamallasi tavalla. Kokoa niistä vaikka kukan muotoinen kuvio tai sommittele seinälle aaltoileva valomeri. Aurora muodostaa WiFi-yhteyden älypuhelimeen, ja siksipä se onkin todellinen älyvalaisin! Sovelluksessa voit muuttaa valon väriä sekä säädellä valon kirkkautta ja värien vaihteluita.Nyt voit helposti järjestää tunnelmavalaistuksen TV-iltaa varten, työvalaistuksen tärkeitä tehtäviä varten tai hämyisän kajon, joka sopii kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Värisävyjä on valittavissa peräti 16,7 miljoonaa, ja voit ohjata kutakin paneelia erikseen tai säätää kaikki paneelit säihkymään yhtä aikaa. Lisäksi voit ajastaa erilaisia valmiita valaistusohjelmia, jos haluat esimerkiksi herätä piristäviin aamuauringon väreihin.Smarter Kit sisältää 9 LED-paneelia ja ohjausyksikön. Vain ohjausyksikkö liitetään verkkovirtaan ? valopaneelit ovat yhdisteltävissä aivan vapaasti. Yksi ohjausyksikkö tukee jopa kolmeakymmentä valopaneelia, joten voit hankkia järjestelmään laajennuspakkauksia ja toteuttaa välkyimmät valaistusideasi! Anna valon sykkiä ja tanssia musiikin tahtiin! Nanoleaf Aurora -paneeliin liitettävä Rhythm-lisälaite saa valot reagoimaan huoneessa kuuluvaan musiikkiin. Määritä omat väriteemasi ja anna valosinfonian täyttää koko tila! Nanoleaf Aurora LED-älyvalaistusÄlyvalaisin, jonka avulla voit luoda kotiin ainutlaatuisen valaistuksenMukautettava järjestelmä ? kokoa LED-paneeleista haluamasi muodostelma LED-valaistusta säädellään sovelluksen kautta, ohjausyksikön painikkeesta tai äänellä (ääniohjausta varten tarvitaan Apple HomeKit tai Amazon Alexa)Valopaneelit voidaan kiinnittää seinälle tai kattoon pakkauksen sisältämillä kaksipuolisilla teipeillä ? työkaluja ei tarvita! Lisäpaneeleja saatavilla erikseen ? samaan ohjausyksikköön voidaan liittää jopa 30 paneeliaValoteho: 100 luumenia/paneeli, kirkkaus säädettävissäValon värilämpötila: 1 200?6 500 KRGBW-värit, 16,7 miljoonaa sävyvaihtoehtoaKäyttöikä: 25 000 tuntiaTarkoitettu sisäkäyttöönYhden paneelin koko on 21 x 24 x 0,8 cm ja paino 210 gOhjauspaneeli liitetään 100?240 V:n / 50?60 Hz:n verkkovirtaan virtajohdolla (mukana)Johdon pituus: n. 5 metriä Muodostaa langattoman WiFi-yhteyden älypuhelimeenEdellyttää WiFi-yhteyttä ja Nanoleaf Smarter Series -sovellusta, joka on ladattavissa maksutta iOS-laitteisiin (versio 8 ja uudemmat) ja Android-laitteisiin (versio 5.01 ja uudemmat)Yhteensopivuus: Apple HomeKit, Amazon Alexa ja IFTTTPakkauksen sisältö, Smarter Kit:9 valopaneelia9 pane

€ 229.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

LaMetric Time Älykäs Toimintopaneeli

Toivota tervetulleeksi LaMetric Time ? älykäs toimintopaneeli nettielämän hallintaan! Ei nimittäin ole aina helppoa pysyä kärryillä kaikesta, mitä netissä tapahtuu. Sähköpostiin saapuu viesti, Instagramiin ilmaantuu uusia seuraajia. Haluat etäohjata kodin älyvalaistusta, pysyä ajan tasalla työpalavereista ja tietenkin myös kuunnella musiikkia aamulla herätessäsi, eikö niin? Anteeksi mikä? Toimintopaneeli?! Aivan! Tämä pieni kapistus kätkee sisäänsä Bluetooth-kaiuttimen ja näytön tyylikkäine pikseligrafiikoineen. Mutta nerokkain osuus tulee tässä: LaMetric Time muodostaa yhteyden WiFi-verkkoon, ja LaMetric-sovelluksessa voit valita, mitä toimintoja haluat toimintopaneeliisi. Radio, sääpalvelu ja kello ovat vasta alkua! Uutisvirta? Sähköposti-ilmoitukset? Instagram-seuraajien määrä? Kaikki onnistuu! Esimerkiksi SmartThings- ja IFTTT-palveluiden avulla voit luoda tapahtumaketjuja ja mukauttaa toimintopaneelin omiin tarpeisiisi. Voit käyttää LaMetriciä kotona näyttönä ja älylaitteiden ohjaimena ? sama vempain soittaa musiikkia herätykseksi, ilmoittaa uutisvirran tapahtumista ja toimii valaistuksen säätimenä. LaMetric on omiaan myös työpaikalle: tuottavuus vain paranee, kun saat viipymättä tiedot twiiteistä, seuraajista ja uutisista! Myymälässä LaMetric voi kertoa asiakkaille tarjouksista ja kannustaa heitä tykkäämään Facebook-sivustasi.LaMetric Time Älykäs ToimintopaneeliÄlykäs toimintopaneeli, jonka avulla pysyt ajan tasalla uutisista, sosiaalisen median tapahtumista ja kodin älylaitteiden hallinnastaSopii niin kotiin kuin töihinkin!Näyttää ilmoitukset viesteistä ja puheluista puhelimestasiVoit lisätä LaMetriciin sovelluksia ja määrittää sen näyttämään tietoja, joita pidät olennaisina Uusin sähköpostiviesti, Instagram-seuraajien määrä, osakekurssi tai tuoreimmat uutiset yhdellä klikkauksella! Voit mukauttaa näyttöön hauskoja pikseligrafiikoita ja lisätä omia kuvakkeita Herätyskello ja nettiradio, Visuaalinen taajuuskorjain -tehoste musiikin soidessa Bluetooth-kaiutin stereokaiuttimin ja kuulokeliitännöin ? voit suoratoistaa musiikkia puhelimesta Näyttö: 8 x 8 värillistä pikseliä, 29 x 8 valkoista pikseliäLaitteen päällä painikkeet sovellusten selaamista varten, sivussa äänenvoimakkuuden säädinKoko: 20,1 x 3,6 x 6,1 cm, paino: 230 gLiitetään pistorasiaan johdolla ja virtasovittimella, jotka sisältyvät pakkaukseen. Johdon pituus: 150 cmVoi ääniohjata Amazonin Alexalla. Toimii myös IFTTT, SmartThings ja WigWagin kanssa, sekä mm. Sonos-, Philips Hue-, Netatmo-, ja Nest-tukiEdellyttää WiFi-yhteyttä ja LaMetric Time -sovellusta, joka on ladattavissa maksutta älypuhelimeen. Yhteensopivuus: iOS (7.0 ja uudemmat) ja Android (4.0.3 ja uudemmat)Itsenäinen WiFi-yksikkö ? älypuhelinta tarvitaan vain asetusten määrittämiseen, sen jälkeen LaMetric toimii sellaisenaan Pakkauksen sisältö: LaMetric TimeMicro-USB-johto, sovitin ja pistokkeet (EU-pistoke, brittiläinen pistoke ja pohjoisamerikkalainen pistoke)Käyttöopas (englanti, ranska, saksa, italia, espa

€ 239.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Smarter Coffee 2.0 WiFi kahvinkeitin

On koittanut aika päivittää aamiainen tulevaisuuteen ja keittää sovelluskahvit! Kun käytät WiFi-verkkoon liitettyä Smarter Coffee 2.0 -keitintä, voit loikoilla vielä hetken sängyssä ja käskeä keittimen jauhaa pavut ja keittää kahvin juuri haluamallasi tavalla. Enää ei tarvitse mitata vettä, jauhaa kahvia ja pyöriä pitkin keittiötä saadakseen päivän tärkeimmän kahvikupillisen. Smarter Coffee 2.0 hoitaa kaiken, ja sinä saat aloittaa päiväsi miellyttävämmin! Jos torkahdat, ei hätää. Keitin pitää kahvin lämpimänä 40 minuutin ajan. Ja Smarter Coffee 2.0 ei ole mikään muutosvihamielinen nyrpeä barista, vaan aivan yhtä innostunut kokeilemaan eri jauhatuksia ja vahvuuksia kuin sinäkin. Aseta sovellukseen toiveesi, niin laite keittää sinulle täydellisen kahvikupillisen.Koska Smarter Coffee 2.0 on älykeitin, voit liittää sen IFTTT-automaatiopalveluun ja ohjata laitetta esimerkiksi Amazon Alexalla ja integroida keittimesi osaksi älykotiasi. Keittimessä on monia älytoimintoja. Se aistii, koska olet palannut kotiin, ja keittää niin halutessasi toiveidesi mukaista kahvia. Vesisäiliön anturi pitää lukua siitä, moneenko kuppiin vesimäärä riittää, ja muistuttaa säiliön täyttämisestä. On siis täysin mahdollista herätä vastajauhetuista pavuista keitetyn kahvin tuoksuun ilman, että pitää puolinukuksissa samoilla pitkin keittiötä. Tietoja tuotteesta Smarter Coffee 2.0 WiFi kahvinkeitinSovellusohjattu WiFi-kahvinkeitin Jauhaa pavut ja keittää kahvin toiveiden mukaan, kahvin vahvuus ja jauhatuskarkeus valitaan sovelluksessaKoska jauhatus tehdään vain halutulle määrälle kahvia, papuja ei koskaan mene hukkaanMukana toimitetaan kolme vaihdettavaa etupaneelia: musta, punainen ja beige Lämpimänäpito (40 minuuttia) Ajastimen avulla voi kahvin valmistaa halutulla hetkelläKotona-tila, joka tunnistaa kotiinpaluun ja keittää sinulle kupillisen kahvia niin halutessasiKeittää maksimissaan 12 kuppia kahvia kerrallaVesisäiliön tilavuus on 1,5 litraaAnturi ilmoittaa, montako kupillista kahvia voi keittää, ennen kuin vesisäiliö pitää täyttää Kahvinkeittimessä on 3,5 tuuman LCD-näyttö Yhteensopiva IFTTT-automaatiopalvelun kanssa. IFTTT:n kautta voi käyttää Amazon Alexaa, Google Assistantia ja Nestiä ohjaamaan älykotisi kahvinkeitintäLaitetta ohjataan joko laitteen tavallisilla painikkeilla tai Smarter Appliancesin sovelluksessa Smarter 3.0 Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi käyttöjärjestelmille iOS (9.0 ja uudemmat) ja Android (4.1 ja uudemmat)Liittyy langattomasti WiFi-verkkoon (2,4 GHz:n taajuus), kätevä asennus BlinkUp-tekniikan avulla. Salaus: WPA/WPA2Liitetään pistorasiaan 220?240 V ~50/60 Hz Teho: 950?1050 WKoko: 20,6x26,6x42,4 cmPaino: noin 6,85 kgPakkauksen sisältö: Smarter Coffee 2.0 -kahvinkeitinLasikannu (1,5 l)3 väripaneelia (musta, punainen ja beige)Asennusopas ja ohjekirja (englanniksi)

€ 249.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

3Doodler Pro

Oletko muotoilija, insinööri tai muuten vain kekseliäs ja luovaa intoa täynnä? Ammattilaislaatuisella 3Doodler Pro -3D-kynällä voit toteuttaa näkemyksesi, piirtää 3D-malleja ja korjata erilaisia materiaaleja ? vain mielikuvitus asettaa rajat! 3Doodler Pro -kynällä piirrät suoraan ilmaan ? kynä sulattaa muovipuikon, joka jähmettyy ja muodostaa 3D-mallin! Kynässä on vaihdettavat suulakkeet, joiden avulla voi piirtää eri paksuisia kerroksia. Pystyt arvioimaan suunnitelmiesi yksityiskohtia, muotoa, kokoa ja rakennetta konkreettisesti silmiesi edessä! 3Doodler Pro on käsivaralta piirtävä 3D-tulostin! 3Doodler Prossa voidaan säätää enemmän ominaisuuksia kuin aikaisemmin. Lämpötilaa, puhaltimen nopeutta ja muovipuikon syöttönopeutta säätämällä voi vaikuttaa materiaalin käyttäytymiseen ja kynän tuottoon. 3D-kynä saa virtansa joko seinäpistokkeeseen kiinnitettävästä johdosta tai mukana toimitettavasta paristosta, joka tekee käytöstä entistä joustavampaa. Nyt voit doodlata, missä ikinä oletkin, ja käyttää 3D-kynää asennoissa, joista johto olisi tiellä! 3Doodler Prolla saat myös piirtää, muotoilla ja rakentaa aivan uusilla materiaaleilla! Erityiset Pro-puikot on saatavilla materiaaleina puu, metalli (kupari ja pronssi), nailon ja polykarbonaatti ? joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Puupuikoissa on oikeita puukuituja, ja niitä voi hioa ja petsata, kun materiaali on jähmettynyt. Kupari- ja pronssipuikot on valmistettu metallijauheen ja muovin yhdistelmästä, joka muuttuu jähmetyttyään kovaksi ja kestäväksi, jolloin lopputuotetta voi hioa ja kiillottaa. Nailonpuikot tuottavat joustavan, tekstiililtä tuntuvan lopputuloksen, jota voidaan värjätä tekstiiliväreillä. Polykarbonaatin sulamispiste on korkea, minkä ansiosta materiaalista muotoilemasi esineet kestävät korkeampia lämpötiloja kuin muut materiaalit. Näiden lisäksi Pro-kynässä voi käyttää myös tavallisia 3Doodlerin ABS-, PLA- ja Flexy-muovipuikkoja. Kun hankit 3Doodler Pron, vain mielikuvitus asettaa rajat luovalle työllesi! Tietoja tuotteesta 3Doodler ProSiirry uudelle luovuuden tasolle kehittyneellä 3D-kynällä! Maailman ensimmäinen 3D-kynä ammattikäyttöön ? kuin 3D-tulostin kädessäsi! Kynä sulattaa muovipuikkoja, jotka jähmettyvät ? piirrät ilmaan 3D-mallejaMuotoile ja piirrä kolmiulotteisesti aivan uusilla materiaaleilla: puu, metalli, nailon ja polykarbonaatti Mahtava laite jokaiselle 3D-muotoilijalle, ja sillä voi myös korjata esineitäMuovinsyöttöä voi säätää 3 tavalla: lämpötila (100?250 °C), ulosvirtausnopeus (10?100 %) ja tuulettimen puhallusnopeus (korkea, matala, pois päältä)Valitut asetukset näkyvät LCD-näytölläUlkokuori hiilikuitua, tarttumapinta silikoniaMitat: 16,5x2,5x1,9 cmPaino: noin 82 g (ilman muovipuikkoa)6 vaihdettavaa suulaketta: 0,5 mm, 1,0 mm, 1,5 mm, nauha, neliö ja kolmioLiitetään pistorasiaan mukana toimitettavalla virtasovittimella (johdon pituus 185 cm) tai mukana toimitettavalla JetPack-akulla (4 400 mAh, 5 V)Täyteen ladattu akku riittää korkein

€ 259.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Vooni Boombox Musta

Maa tärähtelee, ikkunalasit helisevät ja naapurit kauhistelevat jytkettä. Ei, se ei ole lähestyvä Godzilla, vaan bileiden tahdittaja Vooni Boombox! Tätä monsterikaiutinta voisi luonnehtia steroideja käyttävän Bluetooth-kaiuttimen ja 80-luvun järeimmän kasettimankan rakkauslapseksi. Se on iso ja äänekäs seuralainen, joka tuo juhlat mukanaan, minne tahansa sen vietkin!Huomiotaherättävän koon ja retrohenkisen ulkomuodon lisäksi Boomboxissa on tyylikäs LED-näyttö, jonka valotehosteet elävät musiikin tahtiin. Voit tietenkin vaihdella taajuuskorjaimen säätöjä ja maksimoida äänentoiston säätämällä bassoa. Jos alkaa laulattaa, voit päästää karaokepedon irti ja tarttua mikkiin, joka sisältyy pakkaukseen!Kunnon monsterina Vooni Boombox ei nirsoile ? voit toistaa musiikkia älypuhelimesta Bluetooth-yhteyden tai AUX-liitännän kautta. Kaikki käy! Jos kaveri tuo mukanaan muistitikullisen toivebiisejä, sekään ei ole Boomboxille mikään ongelma. Ja jos kaverin musiikkimaku sattuu olemaan surkea, voit aina vaihtaa radiolle. Vooni Boombox on kannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on vähintään yhtä paljon asennetta kuin kantajassaan! Vooni BoomboxKannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on mikrofoni, tehostevalot ja paljon kiinnostavia toimintoja LED-näyttö, musiikin tahtiin liikkuvat valotehosteetLiitetään puhelimeen, mp3-soittimeen tai taulutietokoneeseen Bluetooth-yhteyden tai äänikaapelin välityksellä musiikin toistoa vartenBasso, diskantti ja mikrofonin kaikutehoste säädettävissäMikrofonin prioriteettiasetus ? musiikin voimakkuus pienenee automaattisesti, kun mikrofoni on käytössäFM-radioMukana kaukosäädin (infrapuna) ? valittavissa useita asetuksia ja taajuuskorjaimen säätöjäMikrofoniliitäntä ja kitaraliitäntä valinnaisia lisälaitteita vartenAUX-tulo- ja -lähtöliitännätUSB-portti ja SD-muistikorttipaikka: voit toistaa musiikkia muistitikulta tai muistikortilta Kaiuttimet: bassoelementit 2 x 10 ja diskanttielementit 2 x 4Teho: 120 W, 4 ohmiaToimii yhdellä ladattavalla 12 V:n/12 Ah:n akulla, mukana lataussovitin (verkkovirta 220?240 V / 50 Hz)Toistoaika: jopa 12 tuntia Kauko-ohjain toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen, saatavissa tältä sivulta)Koko: 90 x 16 x 45 cmPaino: noin 21 kgKäytännöllinen kantokahvaPakkauksen sisältö:Vooni BoomboxLangaton mikrofoni (liitetään Bluetoothin kautta)KaukosäädinLatausjohto ja -sovitinKäyttöopas (suomi, ruotsi, englanti, tanska, norja, saksa)Käyttöopas suomeksi, tanskaksi, norjaksi, ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi löytyy täältä

€ 259.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Vooni Boombox valkoinen

Maa tärähtelee, ikkunalasit helisevät ja naapurit kauhistelevat jytkettä. Ei, se ei ole lähestyvä Godzilla, vaan bileiden tahdittaja Vooni Boombox! Tätä monsterikaiutinta voisi luonnehtia steroideja käyttävän Bluetooth-kaiuttimen ja 80-luvun järeimmän kasettimankan rakkauslapseksi. Se on iso ja äänekäs seuralainen, joka tuo juhlat mukanaan, minne tahansa sen vietkin!Huomiotaherättävän koon ja retrohenkisen ulkomuodon lisäksi Boomboxissa on tyylikäs LED-näyttö, jonka valotehosteet elävät musiikin tahtiin. Voit tietenkin vaihdella taajuuskorjaimen säätöjä ja maksimoida äänentoiston säätämällä bassoa. Jos alkaa laulattaa, voit päästää karaokepedon irti ja tarttua mikkiin, joka sisältyy pakkaukseen!Kunnon monsterina Vooni Boombox ei nirsoile ? voit toistaa musiikkia älypuhelimesta Bluetooth-yhteyden tai AUX-liitännän kautta. Kaikki käy! Jos kaveri tuo mukanaan muistitikullisen toivebiisejä, sekään ei ole Boomboxille mikään ongelma. Ja jos kaverin musiikkimaku sattuu olemaan surkea, voit aina vaihtaa radiolle. Vooni Boombox on kannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on vähintään yhtä paljon asennetta kuin kantajassaan! Vooni BoomboxKannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on mikrofoni, tehostevalot ja paljon kiinnostavia toimintoja LED-näyttö, musiikin tahtiin liikkuvat valotehosteetLiitetään puhelimeen, mp3-soittimeen tai taulutietokoneeseen Bluetooth-yhteyden tai äänikaapelin välityksellä musiikin toistoa vartenBasso, diskantti ja mikrofonin kaikutehoste säädettävissäMikrofonin prioriteettiasetus ? musiikin voimakkuus pienenee automaattisesti, kun mikrofoni on käytössäFM-radioMukana kaukosäädin (infrapuna) ? valittavissa useita asetuksia ja taajuuskorjaimen säätöjäMikrofoniliitäntä ja kitaraliitäntä valinnaisia lisälaitteita vartenAUX-tulo- ja -lähtöliitännätUSB-portti ja SD-muistikorttipaikka: voit toistaa musiikkia muistitikulta tai muistikortilta Kaiuttimet: bassoelementit 2 x 10 ja diskanttielementit 2 x 4Teho: 120 W, 4 ohmiaToimii yhdellä ladattavalla 12 V:n/12 Ah:n akulla, mukana lataussovitin (verkkovirta 220?240 V / 50 Hz)Toistoaika: jopa 12 tuntia Kauko-ohjain toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen, saatavissa tältä sivulta)Koko: 90 x 16 x 45 cmPaino: noin 21 kgKäytännöllinen kantokahvaPakkauksen sisältö:Vooni BoomboxLangaton mikrofoni (liitetään Bluetoothin kautta)KaukosäädinLatausjohto ja -sovitinKäyttöopas (suomi, ruotsi, englanti, tanska, norja, saksa)Käyttöopas suomeksi, tanskaksi, norjaksi, ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi löytyy täältä

€ 259.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Vooni Boombox Sininen

Maa tärähtelee, ikkunalasit helisevät ja naapurit kauhistelevat jytkettä. Ei, se ei ole lähestyvä Godzilla, vaan bileiden tahdittaja Vooni Boombox! Tätä monsterikaiutinta voisi luonnehtia steroideja käyttävän Bluetooth-kaiuttimen ja 80-luvun järeimmän kasettimankan rakkauslapseksi. Se on iso ja äänekäs seuralainen, joka tuo juhlat mukanaan, minne tahansa sen vietkin!Huomiotaherättävän koon ja retrohenkisen ulkomuodon lisäksi Boomboxissa on tyylikäs LED-näyttö, jonka valotehosteet elävät musiikin tahtiin. Voit tietenkin vaihdella taajuuskorjaimen säätöjä ja maksimoida äänentoiston säätämällä bassoa. Jos alkaa laulattaa, voit päästää karaokepedon irti ja tarttua mikkiin, joka sisältyy pakkaukseen!Kunnon monsterina Vooni Boombox ei nirsoile ? voit toistaa musiikkia älypuhelimesta Bluetooth-yhteyden tai AUX-liitännän kautta. Kaikki käy! Jos kaveri tuo mukanaan muistitikullisen toivebiisejä, sekään ei ole Boomboxille mikään ongelma. Ja jos kaverin musiikkimaku sattuu olemaan surkea, voit aina vaihtaa radiolle. Vooni Boombox on kannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on vähintään yhtä paljon asennetta kuin kantajassaan! Vooni BoomboxKannettava kaiutinjärjestelmä, jossa on mikrofoni, tehostevalot ja paljon kiinnostavia toimintoja LED-näyttö, musiikin tahtiin liikkuvat valotehosteetLiitetään puhelimeen, mp3-soittimeen tai taulutietokoneeseen Bluetooth-yhteyden tai äänikaapelin välityksellä musiikin toistoa vartenBasso, diskantti ja mikrofonin kaikutehoste säädettävissäMikrofonin prioriteettiasetus ? musiikin voimakkuus pienenee automaattisesti, kun mikrofoni on käytössäFM-radioMukana kaukosäädin (infrapuna) ? valittavissa useita asetuksia ja taajuuskorjaimen säätöjäMikrofoniliitäntä ja kitaraliitäntä valinnaisia lisälaitteita vartenAUX-tulo- ja -lähtöliitännätUSB-portti ja SD-muistikorttipaikka: voit toistaa musiikkia muistitikulta tai muistikortilta Kaiuttimet: bassoelementit 2 x 10 ja diskanttielementit 2 x 4Teho: 120 W, 4 ohmiaToimii yhdellä ladattavalla 12 V:n/12 Ah:n akulla, mukana lataussovitin (verkkovirta 220?240 V / 50 Hz)Toistoaika: jopa 12 tuntia Kauko-ohjain toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen, saatavissa tältä sivulta)Koko: 90 x 16 x 45 cmPaino: noin 21 kgKäytännöllinen kantokahvaPakkauksen sisältö:Vooni BoomboxLangaton mikrofoni (liitetään Bluetoothin kautta)KaukosäädinLatausjohto ja -sovitinKäyttöopas (suomi, ruotsi, englanti, tanska, norja, saksa)Käyttöopas suomeksi, tanskaksi, norjaksi, ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi löytyy täältä

€ 259.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Glue Lock 2.0 Älylukko

Kotiovesi ei ehkä vielä vaikuta kovin älykkäältä ja digitaaliselta, mutta Glue Smart Lock -älylukko tuo tilanteeseen muutoksen. Kun asennat lukon oveen ja lataat puhelimeen sovelluksen, voit jättää avainnipulle hyvästit. Glue käyttää tiedonsiirtoon salattua Bluetooth-yhteyttä, ja sovelluksen kautta pidät kotioven ohjat käsissäsi!Sovelluksessa voit jakaa kaikille perheenjäsenille omat digitaaliset avaimet. Lisäksi voit luoda väliaikaisia avaimia rajatuksi ajaksi tai tiettyjä tilanteita varten - esimerkiksi lapsenvahdille, kaverille, joka pitää taloa silmällä ollessasi reissussa, tai remonttimiehelle, joka on tulossa töihin tiistaina iltapäivällä. Saat ilmoituksen aina, kun lukkoa käytetään, ja voit helposti muuttaa digitaalisten avainten asetuksia tai poistaa avaimia. Enää ei tarvitse koskaan pelätä, että kotisi avaimet joutuisivat vääriin käsiin!Glue Smart Lock asennetaan nykyisen lukon päälle ulko-oven sisäpuolelle. Se ei vahingoita ovea tai lukkoa mitenkään, ei näy ulkopuolelle.Paketissa mukana Glue WiFi Hub yhdistää älylukon Internetiin, joten voit etäohjata sitä mistä tahansa! Glue Smart Lock 2.0 ÄlylukkoBluetooth-yhteyttä käyttävä ja sovelluksen kautta ohjattava lukko ulko-oveenGlue Smart Lock asennetaan oven sisäpuolelle tavallisen lukon lisäksiSovelluksen kautta voidaan hallita useita lukkoja samanaikaisestiSovelluksen kautta voit lähettää muihin älypuhelimiin digitaalisia avaimia ja määrittää, milloin ne ovat käytettävissäSaat aina tiedon siitä, kuka käyttää lukkoa ja milloinGlue Lock huomaa milloin lähestyt ulko-ovea ja lähettää automaattisesti ilmoituksen puhelimeesi, jolla voit avata ulko-oven tai ei.Koko: 57 x 133 x 36 mm, paino: 377 gToimii neljällä AA-paristolla (mukana). Sähkökatkot eivät siis vaikuta lukon toimintaan. *Paristot kestävät enintään vuoden ja ne on helppo vaihtaa. Sovellus ilmoittaa, kun paristot on vaihdettava.Käyttää salattua Bluetooth-tiedonsiirtoa, jonka turvallisuus on verkkopankkien luokkaaBluetooth-signaalin kantama on noin 15 metriäEdellyttää älypuhelinta, jossa on Bluetooth 4.0 tai uudempi versio, sekä Glue Lock -sovellusta, joka on saatavilla maksutta iPhone- ja Android-puhelimiinYhteensopivuus: iPhone 4s tai uudempi, Android 4.3 tai uudempiGlue Smart Lock soveltuu yleisimpiin eurooppalaisiin ja yhdysvaltalaisiin lukkotyyppeihin (lukkoväännin, sylinterilukko ja jousilukko)Glue Smart Lock on helppo asentaa nykyisen lukon päälle. Se ei vahingoita lukkoa mitenkään, ja vanhoja avaimia voidaan edelleen käyttää tarvittaessaTarkista asennuspaikkavaatimuksetPakkauksen sisältö:Glue Smart Lock ja paristotPohjalevyGlue WiFi HubLukkosovitinRuuveja ja kuusiokoloavain asennusta vartenEnglanninkieliset käyttöohjeetGlue WiFi HubÄlylukon etäohjaukseen Internetin välityksellä mistä tahansa Ei johtoja ? liitetään suoraan pistorasiaan!Muodostaa Bluetooth-yhteyden Glue Smart Lock -älylukkoon ja WLAN-yhteyden älypuhelimeesiKoko: 53 x 82 x 74 mm (pistokkeineen)

€ 259.90

Lisätietoa...

Coolstuff Hardware Locks Keys Locks Latches
Product
 

Mini Cube Projector

Projektori ei enää ole huoneen perällä suriseva iso möhkäle. Se ei liioin ole enää sellainen oikukas masiina, joka aina kieltäytyy toimimasta juuri, kun töissä tai koulussa olisi määrä pitää esitelmä. Miniprojektori on pienikokoinen ja naurettavan helppokäyttöinen. Se sopii saumattomasti yhteen kannettavien elektroniikkalaitteiden, kuten älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden kanssa. Ladattavan akun ansiosta voit unohtaa virtajohdot ja pistorasiat. Ryhdyt vain spontaanisti näyttämään lomakuvia bussissa tai pitämään Power Point -esitystä ravintolassa. Pakkaukseen sisältyvän taipuisan jalustan avulla voit asettaa tai kiinnittää projektorin miltei mihin tahansa ja suunnata sen miten haluat.Mini Cube ProjectorKannettava minikokoinen projektori, joka on helppo yhdistää älypuhelimeen tai tablettiinHeijastaa jopa 120 tuuman (304 cm:n) kokoisen kuvanMukana taipuisa jalustaTarkkuus: 854 x 480 pProjektorin valonlähteenä on LED-lamppu, jonka valoteho on 50 luumenia ja käyttöikä 20 000 tuntiaSisäänrakennettu 1 W:n kaiutinMukana kätevä kaukosäädinValmistettu alumiinistaCube-projektorin koko: 4,7 x 5,1 x 5,1 cmCube-projektorin paino: 163 gToimii ladattavalla litium-ioniakullaAkun kesto: 90 minuuttia, latausaika 90 minuuttiaPakkauksen sisältö:Cube-projektoriTaipuisa jalustaHDMI/MHL-sovitinMikro-USB/MHL-sovitinUSB/MHL-sovitinUSB/mikro-USB-latausjohtoKaukosäädinEnglanninkielinen käyttöopas

€ 269.90

Lisätietoa...

Coolstuff Electronics Video Projectors
Product
 

Denver Sähköskootteri

Mitä, vieläkö kuljet jalan?! Nykyäänhän pääsee paikasta toiseen niin valtavan paljon tehokkaamminkin, kun on olemassa ties mitä leijuvia lautoja ja intergalaktisia portaaleja. Tai no, ne eivät taida olla ihan tämän päivän juttu. Mutta sähköskoottereita ainakin on, ja sehän on melkein sama asia! Denver-sähköskootterin huippunopeus on noin 20 km/h, ja yhdellä latauksella voi ajaa jopa 12 kilometrin matkan. Tätä potkulautaa ei tarvitse edes potkia ? väännät vain kaasukahvasta! Matka taittuu nyt huimasti entistä hauskemmin, eivätkä kengänpohjatkaan enää kulu puhki. Ohjaustangossa on sähköinen jarrukahva ja näyttö, josta voit seurata nopeutta ja ajomatkaa. Kävelijällä ei ole tällaisia hienouksia nenänsä edessä! Kokoontaitettavan alumiinirungon ansiosta sähköpotkulauta on kätevä napata mukaan vaikkapa junan kyytiin työmatkalla. Se on loistoratkaisu myös silloin, kun haluat suhata asioilla lounastunnilla. Kaiken lisäksi se on ympäristöystävällinen kulkuväline! Siirtyminen paikasta A paikkaan B on tästedes hauskempaa kuin koskaan! Denver SähköskootteriSähkökäyttöinen potkulauta, jolla matka taittuu näppärästi!Kokoontaitettava, kevyt kantaa mukanaOhjaustangossa kaasukahva, sähköinen jarrukahva ja näyttöSähköinen etujarru, takana mekaaninen jalkajarruDigitaalinen näyttö, joka ilmaisee nopeuden, matkan ja akun varaustason Malli: Denver SCO-65100250 W:n moottoriHuippunopeus n. 20 km/hAjomatka yhdellä latauksella: n. 12 km (ajajan painon, ajoalustan ja lämpötilan mukaan)Suurin sallittu kuormitus: 100 kgSuurin nousukulma 20°6,5 tuuman kumirenkaatAlumiinirunkoLED-etuvalotToimii uudelleenladattavalla akulla, 4 000 mAhLatausaika: 2?3 tuntiaKoko (avattuna): 97 x 42 x 108 cmKoko (taitettuna): 108 x 42 x 28 cmPaino: 8,9 kgPuhdistus: pyyhitään kostealla liinallaSähköpotkulauta on luvallinen ajoneuvo kaikkialla, missä saa pyöräilläSähköskootterilla ajettaessa on suositeltavaa käyttää kenkiäHuomautus: Ohjaustanko vaatii hiukan asennustoimia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Suositeltu alaikäraja: 14 vuottaPakkauksen sisältö:Denver-sähköskootteriSovitin ja virtajohto tavalliseen kotitalouspistorasiaanKäyttöopas (suomi, ruotsi, tanska, saksa, englanti, ranska, puola, hollanti, portugali, italia ja espanja)

€ 288.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Cacoon riippumaja Valkoinen

Moni muistelee aikuisena, miten lapsena oli kiva irtautua hetkeksi arjen maailmasta omassa majassa ? siellä oli mukavaa nauttia omasta rauhasta vapaana kuin taivaan lintu! Aikuisille tarvitaan myös majoja! Valitettavasti aikuisilla on vähemmän mielikuvitusta ja enemmän vaatimuksia kuin lapsilla ? parin tuolin päälle ripustettu päiväpeite ei enää täytä aikuisen majakriteerejä! Hieno Cacoon-riippumaja sitä vastoin on täysosuma aikuisten majaksi ? se on tilava, mukava ja sopii täydellisesti rentoutumiseen, kun haluaa nousta hetkeksi arjen yläpuolelle. Cacoon ripustetaan pihapuuhun, terassille tai sisälle ? jos huonekorkeutta riittää, voi harkita villiä ideaa korvata olohuoneen sohva parilla riippumajalla! Riippumaja on valmistettu kestävästä vettähylkivästä kankaasta, ja sitä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa säilytyspussissa ? helppoa ja kätevää, kun haluaa rentoutua ulkona luonnossa!Emme voi luvata, etteikö perheesi lopulta löydä sinua Cacoonistasi, mutta jos hiivit sinne oikein varovasti ja olet aivan hiljaa, saat hyvällä tuurilla pitkän tovin omaa rauhaa! Tietoja tuotteesta Cacoon-riippumajaRentoudu Cacoon-riippumajassa! Sopii terassille, puutarhaan sekä huonekorkeudesta riippuen myös sisälleSopii kooltaan yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselleMaksimikuorma: 200 kgMitat: läpimitta 1,5 m, korkeus 2,4 m Paino: 5 kgMukana toimitettavaan säilytyspussiinsa pakattuna Cacoonin koko on noin 80x17 cmKulutusta kestävä ja vettä hylkivä kangas, 285 g/m2 Materiaali: ripustin anodisoitua alumiinia, nylonköysi, kangas 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaaRipustuksen vaatima tila vähintään: korkeus 2,45 m ja läpimitta 1,6 m (suositeltu: korkeus 2,7 m ja läpimitta 2,25 m)Helppo asennus, työkaluja ei tarvita (kun riippumaja ripustetaan ulos, esimerkiksi puuhun)Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkonaSoveltuu konepesuun (30 °C)Malli: Cacoon SingleHuomaa! Cacoon ei ole keinu vaan tarkoitettu rentoutumiseen!Huomaa! Mukana ei toimiteta koukkua tai ripustinta, jolla Cacoon voidaan ripustaa sisätiloissa. Mukana toimitettavilla renkailla ja köydellä Cacoon voidaan ripustaa puuhun tai muuhun vastaavaan telineeseen.Pakkauksen sisältö:Cacoon-riippumajaKöysi ja 8 rengasta (puuhun tai vastaavaan ripustamista varten)SäilytyspussiKäyttöohjeet (kielillä englanti, saksa, ranska, espanja, italia ja hollanti)

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Cacoon riippumaja Oranssi

Moni muistelee aikuisena, miten lapsena oli kiva irtautua hetkeksi arjen maailmasta omassa majassa ? siellä oli mukavaa nauttia omasta rauhasta vapaana kuin taivaan lintu! Aikuisille tarvitaan myös majoja! Valitettavasti aikuisilla on vähemmän mielikuvitusta ja enemmän vaatimuksia kuin lapsilla ? parin tuolin päälle ripustettu päiväpeite ei enää täytä aikuisen majakriteerejä! Hieno Cacoon-riippumaja sitä vastoin on täysosuma aikuisten majaksi ? se on tilava, mukava ja sopii täydellisesti rentoutumiseen, kun haluaa nousta hetkeksi arjen yläpuolelle. Cacoon ripustetaan pihapuuhun, terassille tai sisälle ? jos huonekorkeutta riittää, voi harkita villiä ideaa korvata olohuoneen sohva parilla riippumajalla! Riippumaja on valmistettu kestävästä vettähylkivästä kankaasta, ja sitä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa säilytyspussissa ? helppoa ja kätevää, kun haluaa rentoutua ulkona luonnossa!Emme voi luvata, etteikö perheesi lopulta löydä sinua Cacoonistasi, mutta jos hiivit sinne oikein varovasti ja olet aivan hiljaa, saat hyvällä tuurilla pitkän tovin omaa rauhaa! Tietoja tuotteesta Cacoon-riippumajaRentoudu Cacoon-riippumajassa! Sopii terassille, puutarhaan sekä huonekorkeudesta riippuen myös sisälleSopii kooltaan yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselleMaksimikuorma: 200 kgMitat: läpimitta 1,5 m, korkeus 2,4 m Paino: 5 kgMukana toimitettavaan säilytyspussiinsa pakattuna Cacoonin koko on noin 80x17 cmKulutusta kestävä ja vettä hylkivä kangas, 285 g/m2 Materiaali: ripustin anodisoitua alumiinia, nylonköysi, kangas 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaaRipustuksen vaatima tila vähintään: korkeus 2,45 m ja läpimitta 1,6 m (suositeltu: korkeus 2,7 m ja läpimitta 2,25 m)Helppo asennus, työkaluja ei tarvita (kun riippumaja ripustetaan ulos, esimerkiksi puuhun)Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkonaSoveltuu konepesuun (30 °C)Malli: Cacoon SingleHuomaa! Cacoon ei ole keinu vaan tarkoitettu rentoutumiseen!Huomaa! Mukana ei toimiteta koukkua tai ripustinta, jolla Cacoon voidaan ripustaa sisätiloissa. Mukana toimitettavilla renkailla ja köydellä Cacoon voidaan ripustaa puuhun tai muuhun vastaavaan telineeseen.Pakkauksen sisältö:Cacoon-riippumajaKöysi ja 8 rengasta (puuhun tai vastaavaan ripustamista varten)SäilytyspussiKäyttöohjeet (kielillä englanti, saksa, ranska, espanja, italia ja hollanti)

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Cacoon riippumaja Sininen

Moni muistelee aikuisena, miten lapsena oli kiva irtautua hetkeksi arjen maailmasta omassa majassa ? siellä oli mukavaa nauttia omasta rauhasta vapaana kuin taivaan lintu! Aikuisille tarvitaan myös majoja! Valitettavasti aikuisilla on vähemmän mielikuvitusta ja enemmän vaatimuksia kuin lapsilla ? parin tuolin päälle ripustettu päiväpeite ei enää täytä aikuisen majakriteerejä! Hieno Cacoon-riippumaja sitä vastoin on täysosuma aikuisten majaksi ? se on tilava, mukava ja sopii täydellisesti rentoutumiseen, kun haluaa nousta hetkeksi arjen yläpuolelle. Cacoon ripustetaan pihapuuhun, terassille tai sisälle ? jos huonekorkeutta riittää, voi harkita villiä ideaa korvata olohuoneen sohva parilla riippumajalla! Riippumaja on valmistettu kestävästä vettähylkivästä kankaasta, ja sitä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa säilytyspussissa ? helppoa ja kätevää, kun haluaa rentoutua ulkona luonnossa!Emme voi luvata, etteikö perheesi lopulta löydä sinua Cacoonistasi, mutta jos hiivit sinne oikein varovasti ja olet aivan hiljaa, saat hyvällä tuurilla pitkän tovin omaa rauhaa! Tietoja tuotteesta Cacoon-riippumajaRentoudu Cacoon-riippumajassa! Sopii terassille, puutarhaan sekä huonekorkeudesta riippuen myös sisälleSopii kooltaan yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselleMaksimikuorma: 200 kgMitat: läpimitta 1,5 m, korkeus 2,4 m Paino: 5 kgMukana toimitettavaan säilytyspussiinsa pakattuna Cacoonin koko on noin 80x17 cmKulutusta kestävä ja vettä hylkivä kangas, 285 g/m2 Materiaali: ripustin anodisoitua alumiinia, nylonköysi, kangas 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaaRipustuksen vaatima tila vähintään: korkeus 2,45 m ja läpimitta 1,6 m (suositeltu: korkeus 2,7 m ja läpimitta 2,25 m)Helppo asennus, työkaluja ei tarvita (kun riippumaja ripustetaan ulos, esimerkiksi puuhun)Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkonaSoveltuu konepesuun (30 °C)Malli: Cacoon SingleHuomaa! Cacoon ei ole keinu vaan tarkoitettu rentoutumiseen!Huomaa! Mukana ei toimiteta koukkua tai ripustinta, jolla Cacoon voidaan ripustaa sisätiloissa. Mukana toimitettavilla renkailla ja köydellä Cacoon voidaan ripustaa puuhun tai muuhun vastaavaan telineeseen.Pakkauksen sisältö:Cacoon-riippumajaKöysi ja 8 rengasta (puuhun tai vastaavaan ripustamista varten)SäilytyspussiKäyttöohjeet (kielillä englanti, saksa, ranska, espanja, italia ja hollanti)

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Cacoon riippumaja Ruskea

Moni muistelee aikuisena, miten lapsena oli kiva irtautua hetkeksi arjen maailmasta omassa majassa ? siellä oli mukavaa nauttia omasta rauhasta vapaana kuin taivaan lintu! Aikuisille tarvitaan myös majoja! Valitettavasti aikuisilla on vähemmän mielikuvitusta ja enemmän vaatimuksia kuin lapsilla ? parin tuolin päälle ripustettu päiväpeite ei enää täytä aikuisen majakriteerejä! Hieno Cacoon-riippumaja sitä vastoin on täysosuma aikuisten majaksi ? se on tilava, mukava ja sopii täydellisesti rentoutumiseen, kun haluaa nousta hetkeksi arjen yläpuolelle. Cacoon ripustetaan pihapuuhun, terassille tai sisälle ? jos huonekorkeutta riittää, voi harkita villiä ideaa korvata olohuoneen sohva parilla riippumajalla! Riippumaja on valmistettu kestävästä vettähylkivästä kankaasta, ja sitä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa säilytyspussissa ? helppoa ja kätevää, kun haluaa rentoutua ulkona luonnossa!Emme voi luvata, etteikö perheesi lopulta löydä sinua Cacoonistasi, mutta jos hiivit sinne oikein varovasti ja olet aivan hiljaa, saat hyvällä tuurilla pitkän tovin omaa rauhaa! Tietoja tuotteesta Cacoon-riippumajaRentoudu Cacoon-riippumajassa! Sopii terassille, puutarhaan sekä huonekorkeudesta riippuen myös sisälleSopii kooltaan yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselleMaksimikuorma: 200 kgMitat: läpimitta 1,5 m, korkeus 2,4 m Paino: 5 kgMukana toimitettavaan säilytyspussiinsa pakattuna Cacoonin koko on noin 80x17 cmKulutusta kestävä ja vettä hylkivä kangas, 285 g/m2 Materiaali: ripustin anodisoitua alumiinia, nylonköysi, kangas 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaaRipustuksen vaatima tila vähintään: korkeus 2,45 m ja läpimitta 1,6 m (suositeltu: korkeus 2,7 m ja läpimitta 2,25 m)Helppo asennus, työkaluja ei tarvita (kun riippumaja ripustetaan ulos, esimerkiksi puuhun)Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkonaSoveltuu konepesuun (30 °C)Malli: Cacoon SingleHuomaa! Cacoon ei ole keinu vaan tarkoitettu rentoutumiseen!Huomaa! Mukana ei toimiteta koukkua tai ripustinta, jolla Cacoon voidaan ripustaa sisätiloissa. Mukana toimitettavilla renkailla ja köydellä Cacoon voidaan ripustaa puuhun tai muuhun vastaavaan telineeseen.Pakkauksen sisältö:Cacoon-riippumajaKöysi ja 8 rengasta (puuhun tai vastaavaan ripustamista varten)SäilytyspussiKäyttöohjeet (kielillä englanti, saksa, ranska, espanja, italia ja hollanti)

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Tesla Instant Hybrid Wheels

Hybridi. Maistele sitä sanaa. Vapaus. Menestys. Muutos. Kaikki, mitä kaipaat. Oletko jäänyt dieseldinosauruksen vangiksi? Tarkalleen ottaen nykyisessä autossasi ei kuitenkaan ole mitään vikaa. Se kulkee, on mukava ajaa ja vie sinut paikasta A paikkaan B. Mutta haluat hieman enemmän. Sähkömoottorilla varustetut Tesla Instant Hybrid -renkaat vaihdetaan tavallisten takarenkaiden tilalle ? hybriditekniikka on heti ulottuvillasi!Kun hankit Tesla Instant Hybrid -renkaat, saat kokea kaikki hybridiauton edut ? ilman että sinun tarvitsee ostaa uutta autoa! Renkaissa on sähkömoottorit, jotka kuljettavat autoa 78 km yhdellä latauksella. Tekniikkana on sähköautovalmistaja Teslan hypermoderni Hybrid2Go. Mukana toimitetaan sovellus, jolla voit ottaa sähkömoottorit käyttöön ja pois käytöstä kesken ajon. Ainutlaatuisen ja joustavan kiinnitysmenetelmän ansiosta Instant Hybrid soveltuu useimpiin henkilöautoihin merkistä ja mallista riippumatta.Tesla Instant Hybrid on järkivalinta jokaiselle, joka haluaa nauttia modernin tekniikan tuomasta vapaudesta ilman, että pitää hankkia uutta autoa!Tietoja tuotteesta Tesla Instant Hybrid WheelsMuuta bensiini- tai dieselautosi hybridiksi vanteilla, joissa on sisäänrakennetut moottorit!Pakkauksessa on kaksi täyttä takarengassarjaaHelppo asennus ja selkeät käyttöohjeet!Mukana toimitetaan sovellus, jolla voit ottaa sähkömoottorit käyttöön ja pois käytöstä samalla kun ajatJoustava asennus, soveltuu useimpiin henkilöautoihin merkistä ja mallista riippumatta (ei SUV)Ajomatka: 78 km yhdellä latauksella17 alumiinivanteet, toimitetaan kesärenkaillaVirtalähteenä kaksi 14 kWh:n akkua, latausaika noin 3 tuntiaPakkaus sisältää: 2 vannetta, joissa on sähkömoottorit2 renkaatVirtasovitin ja latauskaapeli (5 metriä), liitetään tavalliseen pistorasiaanKäyttöohjeet (englanniksi)

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product
 

Zenkuru Hierontaistuin

Onko päivä ollut stressaava? Hartioita jomottaa, alaselkää kolottaa ja niskaa kiristää? Kovilla olleet lihakset ansaitsevat kunnon lepotauon, eikä sitä varten tarvitse edes muistaa varata aikaa hierojalta! Istuudut vain mukavasti hierontaistuimen päälle sohvalle, nojatuoliin tai työtuoliin, ja annat koko kehon nauttia ylellisestä, rentouttavasta shiatsu-hieronnasta. Zenkuru-hierontaistuimessa on lämpötoiminto ja pyörivät hierontapäät niskan ja selän alueella. Lisäksi istuinosassa on värinätoiminto ja ilmatyynyt, jotka hierovat miellyttävästi pakara- ja reisilihaksia ? luvassa on siis kokonaisvaltainen rentoutustuokio! Voit valita koko selän, alaselän tai hartioiden hieronnan, ja kaukosäätimen avulla voit mukauttaa shiatsu-hieronnan omiin toiveisiisi. Voit keskittää käsittelyn tiettyyn osaan selkää, säätää hierontapäitä korkeussuunnassa, kytkeä lämpötoiminnon ja värinän päälle tai pois päältä ? kuulostaa ihanalta, vai mitä?Zenkuru-hierontaistuin on kuin todella ammattitaitoinen ja palvelualtis kotihieroja, joka on aina käytettävissäsi, kun kaipaat lihashuoltoa! Zenkuru-HierontaistuinHierontaistuin, jossa on lämpötoiminto, värinätoiminto ja monipuoliset säätömahdollisuudetShiatsu-hieronta ? rentouttava ja syvähieronta!Soveltuu niskan, hartioiden, selän, lantion ja takareisien hierontaanTehostaa verenkiertoa sekä helpottaa lihasten kireyttä ja arkuuttaLievittää neuropaattista kipua ja lihassärkyäLämpötoiminnolla varustetut hierontapäät niskan ja selän hierontaan13 ilmatyynyä pakara- ja reisilihasten paineilmahierontaan, säädettävä paineVärähtelevä istuinosa pakaroiden ja reisien hierontaan, kolme voimakkuuttaSelkäosan hierontapäitä voidaan säätää korkeussuunnassaKaukosäätimessä monipuoliset säätömahdollisuudet ? hieronta voidaan keskittää tiettyyn kohtaan tai mukauttaa koko vartalolleSammuu automaattisesti 15 minuutin käytön jälkeenKiinnitetään tavalliseen tuoliin solkihihnalla (mukana), voidaan käyttää myös nojatuolissa tai sohvallaMitat: selkäosa 78 x 50 x 20 cm, istuinosa 40 x 55 x 3 cmPaino: 8 kgTeho: 60 W, jännite: 12 VLiitetään tavalliseen seinäpistorasiaan, 230 V (johto mukana)Ei kestä konepesua. Puhdistetaan tarvittaessa kostealla liinallaHuomautus: Laitetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi autossa.Pakkauksen sisältö:HierontaistuinKauko-ohjainVirtasovitin ja -johtoKäyttöopas (suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, saksa)Käyttöopas ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi löytyy >täältä

€ 299.90

Lisätietoa...

Coolstuff Aucune
Product