LT12012 1028

LT12012-1028

€ 49.00

Lisätietoa...

Lensway Ltede
Product
 

Mick Large 210170 210

Marshall Mick Large on ikonisen Marshall-rokkimerkin pyöristetty pilottiaurinkolasimalli. Pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta, eikä Marshall Jimi ole mikään poikkeus. Tuotemerkki on kaiverrettu sankojen ulkopintaan, ja nenätyynyissä on tietenkin Marshallille tyypillinen muotoilu.Tämä Marshall Mick Large -versio on kullanhohtoinen, ja siinä on mustat nahkayksityiskohdat linssien ympärillä sekä mustat sankojen päät. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 165.00

Lisätietoa...

Lensway Marshall
Product
 

Frequency 55

Frequency 55 on helppokäyttöinen kuukausilinssi. Frequency 55 on huippulaadukas linssi, joka istuu silmään huomaamattomasti.Kuukausilinssejä käytetään korkeintaan kuukauden ajan. Ne otetaan silmistä ja puhdistetaan joka ilta, ja laitetaan takaisin seuraavana aamuna. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

€ 25.90

Lisätietoa...

Lensway CooperVision
Product
 

VO2887 2210

VO2887-2210

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway Vogue
Product
 

BO0117 S 1NA EU

BO0117 S-1NA EU

€ 76.30

Lisätietoa...

Lensway Boss Orange
Product
 

Hey Macarena Raw Sugar Neon Pink

Hey Macarena Raw Sugar Neon Pink

€ 44.00

Lisätietoa...

Lensway Le Specs
Product
 

VE4237B 944 13

Italialaisen muotijätti Versacen VE4237B-aurinkolasit säteilevät klassista hohdokkuutta. Versace on nimi, joka yhdistetään ennen muuta filmitähtiin ja ylelliseen elämäntapaan. Lisäksi VE4237B-aurinkolasien muotoilu vie helposti ajatukset rantajuhliin Ranskan Rivieralla tai jossakin muussa ylellisessä lomakohteessa.VE4237B-mallissa on suuri, kaareva etuosa, ja sen ilmettä leimaavat asenne ja tyylikkyys. Hienostuneesti muotoilluissa sangoissa yhdistyy trendikäs muotoilu ja kaunis käsityö. Nämä aurinkolasit ovat sekä mukavat että kauniit. Elegantissa sankojen kiinnityskohdassa on koristeena Versacen klassinen tunnus, jonka ympärillä on strasseja, sekä kaunis uritettu kuvio.VE4237B-mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Näistä aurinkolaseista ei puutu mitään. Uskomme, että VE4237B-aurinkolasien elegantti muotoilu tekee vaikutuksen moniin.Tämä VE4237-malli on ruskeameleerattu kullanvärisin yksityiskohdin ja ruskeansävyisin linssein.

€ 175.20

Lisätietoa...

Lensway Versace
Product
 

RB4147 710 51

Muotimaailmassa suuntaa näyttävän silmälasivalmistaja Ray-Banin aurinkolasimalli RB4147 pitää yrityksen klassista perintöä yllä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä aurinkolasimallissa huolellinen käsityö yhdistyy huippuluokan muotoiluun. RB4147-mallissa konkretisoituvat kaikki ne ominaisuudet, joita Ray-Ban-tuotemerkiltä odotetaan.Ray-Ban on yritys eräiden kaikkein klassisimpien aurinkolasimallien takana. Tuotemerkin saavutuksiin kuuluu legendaarisia aurinkolasimalleja, kuten Ray-Ban Aviator ja Ray-Ban Wayfarer. RB4147-malli jakaa monia ominaisuuksia näiden klassisten aurinkolasien kanssa, mutta sillä on silti aivan omanlainen olemuksensa. RB4147-malli on sisaruksiaan modernimmin muotoiltu, mutta sille on ominaista samanlainen itseluottamus ja voimakas ilme.RB4147-aurinkolasien suuri ovaalinmuotoinen etuosa ja tyylikkäästi muotoillut sangat sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ei ole väliä, ollaanko rannalla vai kaupungissa – RB4147-aurinkolasit luovat aina oikeanlaisen ilmeen. Lisäksi mallin suuret ja tyylikkäät linssit sopivat hyvin useimmille kasvojen muodoille. RB4147 on valmistettu laadukkaasta muovista, mikä parantaa käyttömukavuutta ja kestävyyttä.RB4147-mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Ovaalinmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB4147-aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

RB5298 2000

RB5298-2000

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

TF0369 01B

TF0369-01B

€ 219.00

Lisätietoa...

Lensway Tom Ford
Product
 

OO9102 01 Holbrook

Trendejä luovan Oakleyn aurinkolasimalli Oakley Holbrook erottuu tyylillään ja laadullaan. Aurinkolasimalli on kehitetty läheisessä yhteistyössä lumilautailutähti Shaun Whiten kanssa. Inspiraation lähteenä toimi Oakleyn klassinen malli Oakley Frogskins. Oakley Holbrook on ajattoman tyylikäs aurinkolasimalli.Nimi Holbrook on peräisin Arizonan autiomaassa sijaitsevasta kaupungista, joka on perinteinen pysähdyspaikka historiallisen Route 66 -reitin varrella. Tässä kaupungissa, samoin kuin Oakley Holbrook -aurinkolaseissa, konkretisoituu löytämisen ilo ja seikkailu. Oakley Holbrookin muotoilussa on selviä vaikutteita 1950- ja 1960-lukujen kapinallisista vastakulttuureista. Kulmikas etuosa ja tyylikkäästi muotoillut sangat antavat mallille upean retrohenkisen ilmeen.Oakley Holbrook -aurinkolasit on valmistettu kevyestä ja erittäin kestävästä O-Matter-nimisestä muovista. Linssit on valmistettu Plutonite-materiaalista, joka suodattaa tehokkaasti pois kaikki UVA-, UVB- ja UVC-säteet. Oakley Holbrook -aurinkolasien takana silmät ovat aina suojassa auringon vahingolliselta säteilyltä. Malli vastaa kaikkiin suorituskyky- ja kestävyysvaatimuksiin, joita sille voi asettaa. Voimme turvallisin mielin suositella näitä aurinkolaseja niille, joille kelpaa vain paras. Oakley Holbrook on taas uusi täysosuma Oakleyltä.Tämä Oakley Holbrook -malli on klassisen musta hopeanvärisin yksityiskohdin. Linssit ovat hienostuneen harmaansävyiset.

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Oakley
Product
 

VE3173 GB1

VE3173-GB1

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Versace
Product
 

MA0001 201200 Jimi

MA0001-201200 Jimi

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway Marshall
Product
 

Runaways Luxe Chrystal

Runaways Luxe Chrystal

€ 44.00

Lisätietoa...

Lensway Le Specs
Product
 

DC6903 2100

Derek Cardiganin DC6903 on silmälasimalli, jonka aistikas muotoilu herättää mielleyhtymän elegantisti pukeutuneista naisista cocktail-kutsuilla 1960-luvun alussa. Derek Cardigan on tuotemerkki, jonka upeisiin silmälasikehyksiin on poimittu vaikutteita designhistorian helmistä. DC6903-mallin muotoilussa on kunnioitettu klassisia esikuvia, mutta luotu kuitenkin yksilöllinen ilme pienillä ja eleganteilla yksityiskohdilla.Elegantti kaartuva etuosa on kulmikas, mikä antaa DC6903-mallille älykkään ilmeen. Kulmikkaat silmälasikehykset sopivat hyvin useimmille ihmisille, mutta erityisen hyvin niille, joiden kasvojen muoto on pyöreä. Derek Cardigan on DC6903-mallillaan onnistunut luomaan silmälasit, joissa kaarevaan retromuotoiluun yhdistyy erinomainen käyttömukavuus.Kapeat sangat on valmistettu metallista, ja etuosa sekä sanganpäät muovista. Se antaa DC6903-mallille erittäin tasapainoisen ilmeen. DC6903 on mielestämme silmälasimalli, jossa on kaikki ne ominaisuudet, joita monet etsivät: tyyli, charmi ja laatu.DC6903-malli on klassisen musta, ja siinä on hopeanvärisiä yksityiskohtia.

€ 34.30

Lisätietoa...

Lensway Derek Cardigan
Product
 

PureVision2 for Astigmatism

Bausch & Lombin valmistamat PureVision2 for Astigmatism –piilolinssit ovat hajataittoisuutta korjaavia ympärivuorokautisia linssejä. Linssien valmistuksessa on käytetty optiikka-alan viimeisintä teknologiaa, ns. High Definition –optiikkaa, joka vahvistaa näöntarkkuutta ja parantaa hämäränäköä. Auto Align Design –toiminnan ansiosta linssit istuvat silmissä stabiilisti myös äkkinäisissä liikkeissä. Ohuen muotoilunsa ansiosta linssit läpäisevät erityisen paljon happea. Linssit on pakattu kosteuttavaan pakkausnesteeseen, mikä takaa sinulle erinomaisen käyttömukavuuden siitä hetkestä alkaen, kun asetat linssit silmiisi.Ympärivuorokautisia linssejä käytetään korkeintaan kuukauden ajan. Ympärivuorokautisten linssien käyttöikä voi vaihdella. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

€ 75.95

Lisätietoa...

Lensway Bausch Lomb
Product
 

D0201B Disney

Disney D0201 on lasten aurinkolasimalli, joka suojaa silmiä tehokkaasti auringon vaaralliselta säteilyltä. Sankojen ulkosivut on koristeltu upeasti Nalle Puh -kuvioilla. Nämä aurinkolasit ovat silmälasivalmistaja Polaroidin ja Disneyn välisen ainutlaatuisen yhteistyön tulos. Siksi Disney D0201-mallissa on polarisoivat linssit, jotka antavat lapsellesi 100 % suojan auringon vaaralliselta säteilyltä. Disney D0201 -mallissa on myös joustavat sangat ja kuminauha, joka pitää aurinkolasit paikoillaan.Näissä punaisen ja valkoisen värisissä Disney D0201 -aurinkolaseissa on värikkäästi kuvioidut sangat. Polarisoivat linssit ovat harmaat.

€ 23.20

Lisätietoa...

Lensway Polaroid Kids
Product
 

KD31003 Amber Tortoise

KD31003-Amber Tortoise

€ 49.00

Lisätietoa...

Lensway Kam Dhillon
Product
 

Therapearl mask

Bausch & Lomb on kehittänyt tuotteen TheraPearl, joka tulee auttamaan monia ihmisiä välttämään silmien kuivuuden ja turvonneisuuden. TheraPearl on silmänaamio, joka muovautuu kasvojesi mukaan miellyttävästi tuntuen lievittävältä ja mukavalta. TheraPearl -naamion käyttö on todella yksinkertaista. Jos haluat kylmähoidon, niin laitat naamion pakastimeen kahdeksi tunniksi. Jos taas haluat lämpöhoidon, niin lämmität naamion nopeasti mikrossa. TheraPearl on myös tehokas päänsärkyä vastaan. Pitkän työpäivän jälkeen TheraPearl voi tarjota nopean lievityksen. Siksi TheraPearl -naamiota suositellaan erityisesti, jos kärsit allergioista tai migreenistä.Näin käytät TheraPearl -naamiota:Kylmähoito – Jäädytä silmänaamiota vähintään kaksi tuntia ennen käyttöä. Lämpöhoito – Lämmitä silmänaamiota mikrossa kunnes se on mukavan lämmin. Muista varmistaa ettei naamio ole liian kuuma ennen käyttöä. Ehdotuksia TheraPearl -naamion lämmitysajaksi mikrossa: 700 Watt mikroaaltouuni: 15 sekunttia1000 Watt mikroaaltouuni: 12 sekunttia1250 Watt mikroaaltouuni: 10 sekunttiaPuhdistus – Pese naamio varovasti miedolla saippualla. Huomaathan että TheraPearl -naamiota ei voida käyttää enempää kuin 20 minuuttia kerrallaan.

€ 12.00

Lisätietoa...

Lensway Bausch Lomb
Product
 

New Wayfarer RB5184 2012

New Wayfarer RB5184-2012

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

KL681S 057

Moderni pilottihenkinen muovikehys, jonka virtaviivaista muotoilua korostavat tyylikkäät yksityiskohdat. Suuret, pehmeän pisaranmuotoiset linssit ja tyylikkään ohuet sangat yhdistävät viimeisimmät trendit parhaaseen mahdolliseen käyttömukavuuteen. Kehyksen etuosaa hallitsee näyttävä hopeanharmaa nenäsilta, jonka keskellä ovat Karl Lagerfeldin nimikirjaimet osana tyylikästä yksityiskohtaa. Sama yksityiskohta toistuu muovisena sankojen päissä, ja sangoissa on lisäksi metallilaatat, joiden yläpinnalla on suunnittelijan logo.

€ 53.40

Lisätietoa...

Lensway Karl Lagerfeld
Product
 

RB4187 856 1354

RB4187-856/1354

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

L2741 315

L2741-315

€ 104.30

Lisätietoa...

Lensway Lacoste
Product
 

RB2180 710 73

RB2180-710/73

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

KD3805 Brown

Klassisen tyylikäs ruskeameleerattu muovikehys. Kehyksen ajaton muotoilu, suorakulmainen etuosa ja kapeat sangat, tekee kehyksestä sopivan niin arkeen kuin juhlaankin.

€ 49.00

Lisätietoa...

Lensway Kam Dhillon
Product
 

Focus Dailies Toric

Focus Dailies Toric on toorinen kertakäyttölinssi. Tooriset linssit korjaavat hajataittoisuutta, joka on yleinen taittovirhe. Focus Dailies Toric on suosituimman kertakäyttölinssimme toorinen versio. Linssin reuna on erityisen ohut, ja se on valmistettu ei-ionisesta materiaalista, joka estää proteiinikerrostumien muodostumisen linssin pinnalle.Kertakäyttölinssit heitetään pois jokaisen käyttökerran jälkeen. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

€ 28.60

Lisätietoa...

Lensway Alcon
Product
 

Cats 5000 RB4125 710 51

Raikas, pilottihenkinen Ray-Ban -malli, joka on tyyliltään kauniisti retrohenkinen. Ovaali muoto yhdistettynä väritykseen luo kehyksen, joka huokuu tyyliä ja asennetta.Tämä malli on ruskeameleerattu ja linssit ovat ruskeat. Ray-Banin klassinen logo on tyylikkäästi sijoitettu sankojen ulkopinnalle.

€ 103.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

Clubmaster RB3016 114519

Linssien ovaalinmuotoinen muoto yhdessä pyöreiden linjojen kanssa luo kehysmallin, joka henkii tyyliä. Tämän kehysmallin sangat ja etuosan yläreuna ovat ruskeameleerattua muovia, ja etuosan alareuna sekä nenäsilta ovat kullanväristä metallia. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.

€ 103.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

VE4285 512114

VE4285-512114

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway Versace
Product
 

FreshLook Radiance

FreshLook Radiance lisää kimallusta silmiesi luonnolliseen väriin. Värivaihtoehtoja on neljä: Moonlight, Eden, Autumn ja Sunrise. Huomaa, että linssi ei muuta silmän väriä, vaan ainoastaan tehostaa sitä. Jos sinulla on siniset silmät, paras vaihtoehto on Moonlight, kun taas vihreäsilmäisille sopii Eden ja ruskeasilmäisille parhaiten joko Autumn tai Sunrise. Pidä mielessä, että me emme voi taata väritulosta, koska se riippuu silmiesi luonnollisesta väristä!Kuukausilinssejä käytetään korkeintaan kuukauden ajan. Ne otetaan silmistä ja puhdistetaan joka ilta, ja laitetaan takaisin seuraavana aamuna. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

€ 26.50

Lisätietoa...

Lensway Alcon
Product
 

Systane Hydration UD

Jos käytät piilolinssejä, silmiesi luontainen kosteutus ei aina riitä ja silmät voivat tuntua kuivilta.Silloin Systane Hydration -silmätipat voivat tarjota pitkäkestoista lievitystä. Piilolinssejä ei tarvitse poistaa tuotteen annostelua varten. Pudota vain tippoja silmiisi, niin silmäsi tuntuvat pian taas virkeiltä..Pakkaus sisältää 30 kertakäyttöistä pipettiä. Ei sisällä säilöntäaineita.Silmätipoissa yhdistyy HP Guar®- ja hyaluronaattivalmisteiden kaksivaikutteinen teho. Ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa silmiä nopeasti ja miellyttävästi.Systane® on yksi silmälääkäreiden ja apteekkien eniten suosittelemista tuotemerkeistä Pohjoismaissa. Valmistaja Alcon on silmien hoidon ykkönen maailmassa ja valmistaa innovatiivisia, korkealuokkaisia tuotteita.Annostus ja käyttö:Pudota 1–2 tippaa silmään tarpeen mukaan ja räpytä. Käytetään tarpeen mukaan päivän mittaan. Avattu pipetti tulee käyttää heti.

€ 18.15

Lisätietoa...

Lensway Alcon
Product
 

Lloyd5 2

Arvostetun brittiläisen Henri Lloyd -tuotemerkin kehys Lloyd5-2 on oikea valinta silloin, kun vain paras on kyllin hyvä. Nämä silmälasit on suunniteltu parasta mahdollista laatua silmälläpitäen. Lloyd5-2-kehyksessä on upea metallirakenne ja paljon karismaattisia yksityiskohtia, mikä luo eleganttia omaleimaisuutta. Siroissa sangoissa on koristeena tyylikäs ruutukuvio, joka yhdessä etuosan kuvioinnin kanssa antaa Lloyd5-2-kehykselle asennetta. Hieman pyöristetyn kulmikkaan muotonsa ansiosta Lloyd5-2-kehyksen malli sopii erinomaisesti useimpiin kasvonmuotoihin. Elegantin ulkonäön lisäksi tämä kehys on myös mukavan tuntuinen. Sankojen muotoilun ja nenäsillan kaarevuuden ansiosta Lloyd5-2-kehys on takuuvarmasti mukava käyttää. Sankojen ulkosivuilla on Henri Lloydin tyylikäs logo. Uskomme, että tyylikäs elegantti ilme tekee Lloyd5-2-kehyksestä monien suosikin.Tässä upean pronssinvärisessä Lloyd5-kehyksessä on mustat sanganpäät.

€ 55.00

Lisätietoa...

Lensway Henri Lloyd
Product
 

DC6806 Brown

Voimakas, 50-luvulta inspiraationsa saanut retrohenkinen muovikehys. Kehyksessä on kapea nenäsilta, jonka ansiosta kehys istuu hyvin kapealle nenälle. Kilpikonnanvärinen etuosa ja pehmeän läpinäkyvät vaaleanpunaiset sangat antavat kehykselle vahvasti naisellisen ilmeen.

€ 29.40

Lisätietoa...

Lensway Derek Cardigan
Product
 

Debbie 210000 210

Marshall Debbie on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli. Naiselliset ylisuuret aurinkolasit sopivat kaiken muotoisille kasvoille. Tuotemerkki on kaiverrettu sankojen sisäpuolelle, ja etuosan kulmissa on Marshallille tyypilliset niitit, jotka viittaavat kuuluisiin Marshall-vahvistimiin.Tämä Marshall Debbie -malli on väriltään musta, ja siinä on harmaat linssit. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 109.00

Lisätietoa...

Lensway Marshall
Product
 

KD3802 Blue

Klassinen suorakulmainen muovikehys, jossa on läpinäkyvä mustikansininen etuosa. Sankojen ulkopinta on musta, mikä luo kauniin vastakohdan läpinäkyvyydelle. Kehyksen väri ja muoto luovat mallin, joka aikaansaa viehättävän ja raikkaan ilmeen.

€ 49.00

Lisätietoa...

Lensway Kam Dhillon
Product
 

CARRERA 5013S 8QC

CARRERA 5013S-8QC

€ 71.20

Lisätietoa...

Lensway Carrera
Product
 

VO2845S W65613

VO2845S-W65613

€ 54.50

Lisätietoa...

Lensway Vogue
Product
 

CA8802 0RH

CA8802-0RH

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Carrera
Product
 

RE8003 1010

Rehnin RE8003-malli on kehyksetön, eli silmälaseissa on vain linssit, nenäsilta ja sangat. Tämä antaa laseille kevyen ja huomaamattoman ilmeen. Rehnin uusi mallisto on tarkoitettu sinulle, joka etsit tyylikkäitä ja hienostuneita silmälaseja.Tämä RE8003-malli on väriltään musta.

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Rehn
Product
 

RB4216 601 11

RB4216-601/11

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

VE3192B 388

VE3192B-388

€ 115.50

Lisätietoa...

Lensway Versace
Product
 

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys -linssi pitää silmät kosteina ja raikkaina koko päivän. Acuvue Oasys -linssit on valmistettu silikonipohjaisesta materiaalista, joka päästää läpi paljon happea ja ylläpitää silmien kosteustasapainoa. Ne soveltuvat erityisen hyvin linssinkäyttäjille, jotka joutuvat viettämään aikaa kuivissa olosuhteissa tai kärsivät silmien kuivuudesta. Acuvue Oasys -linssit on värjätty käsittelyn helpottamiseksi ja ne suojaavat silmiä vahingollisilta UV-säteiltä.Viikkolinssejä käytetään korkeintaan kahden viikon ajan. Ne otetaan pois silmistä ja puhdistetaan joka ilta, ja laitetaan takaisin seuraavana aamuna. Yötäpäivää käytettyinä yhden linssiparin käyttöaika on 1 viikko. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

€ 27.10

Lisätietoa...

Lensway Johnson Johnson
Product
 

L2741 218

L2741-218

€ 104.30

Lisätietoa...

Lensway Lacoste
Product
 

RB7053 5364

RB7053-5364

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

CARRERA 6010 0UH ED

CARRERA 6010-0UH ED

€ 87.20

Lisätietoa...

Lensway Carrera
Product
 

PureVision2 for Presbyopia

Purevision2 for Presbyopia -piilolinssit Bausch + Lombin valikoimasta ovat moniteholinssit, jotka korjaavat ikänäköä ja takaavat sinulle erinomaisen käyttömukavuuden. Purevision2 for Presbyopia -linssit korjaavat ikänäköä ilman, että näöntarkkuus kaukonäön alueella kärsii. Nämä moniteholinssit auttavat siis sinua näkemään paremmin sekä lähi-, väli- että kaukoetäisyyksille.PureVision2 for Presbyopia -piilolinssit ovat erittäin mukavat käyttää, heti ensimmäisestä silmänräpäytyksestä alkaen. PureVision2 -linssit pakataan kosteuttavaan nesteeseen, joka auttaa tekemään linsseistä erityisen mukavat heti silmiin asetettaessa. Ohuen muotoilunsa ja pyöristettyjen reunojensa ansiosta takaavat PureVision2 for Presbyopia linssit sinulle ehdottoman käyttömukavuuden.Moniteholinssit HD-optiikallaPurevision2 for Presbyopia -linssien edistynyt HD-optiikka parantaa näöntarkkuutta vähentämällä heijastuksia ja haloilmiöitä. PureVision2 for Presbyopia -linssit korjaavat myös sfääristä aberraatiota, minkä ansiosta sekä näöntarkkuus että hämäränäkö paranevat. Linssien ohut muotoilu takaa, että linssit ovat edeltäjiään huomattavasti miellyttävämmät käyttää. Purevision2 for Presbyopia -linssit ovat jatkuvakäyttöiset, eli ne soveltuvat käytettäviksi yötä päivää. PureVision2 for Presbyopia -linssit ovat erinomainen valinta sinulle, joka etsit mukavaa ja helppoa ratkaisua ikänäön mukanaan tuoman näön heikkenemisen korjaamiseen. Yötäpäivää-linssit sopivat ympärivuorokautiseen käyttöön, eli linssejä ei tarvitse poistaa silmistä nukkumaan mennessä. Linssejä voi käyttää jatkuvassa käytössä enintään kuukauden ajan. Käyttöaika on yksilöllinen. Noudata aina optikkosi ohjeita piilolinssien käytön ja käsittelyn suhteen.

€ 90.90

Lisätietoa...

Lensway Bausch Lomb
Product
 

MK2004Q 300513 Panama

MK2004Q-300513 Panama

€ 175.20

Lisätietoa...

Lensway Michael Kors
Product
 

DY4660 3647

DY4660-3647

€ 63.00

Lisätietoa...

Lensway DKNY
Product
 

Eyewear string leather Copper

Eyewear string leather - Copper

€ 8.50

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Halfmoon Magic Matte Black

Australialaisen trendejä luovan Le Specs-tuotemerkin aurinkolasimalli Le Specs Halfmoon Magic on tyylikäs sanganpäitä myöten. Le Specs todistaa jälleen tietävänsä, miltä aidosti hohdokkaiden ja hienostuneiden aurinkolasien kuuluu näyttää. Le Specs Halfmoon Magic -mallissa konkretisoituvat kaikki ne ominaisuudet, joita Le Specs-tuotemerkiltä odotetaan. Näiden aurinkolasien hienostuneet piirteet tekevät vaikutuksen moniin.Tyylikäs ja elegantisti muotoiltu etuosa antaa Le Specs Halfmoon Magic -mallille voimakkaan ilmeen. Korostetut kulmat tuovat malliin naisellista vetovoimaa. Le Specs Halfmoon Magic on valmistettu laadukkaasta muovista, joka kehystää ovaalinmuotoisia linssejä kauniisti. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Le Specsin Halfmoon Magic-aurinkolasit erottuvat joukosta tyylikkäästi. Tämä on oikea malli muotitietoisille. Mielestämme Le Specs Halfmoon Magic -aurinkolaseilla on kaikki edellytykset nousta todelliseksi kesäsuosikiksi.

€ 44.00

Lisätietoa...

Lensway Le Specs
Product
 

PLD6012N J5GK7

Amerikkalaisen silmälasivalmistaja Polaroidin aurinkolasimalli PLD6012N on ajaton pilottilasimalli, joka sopii mainiosti klassikoiden ystäville. Polaroid on aina onnistunut yhdistämään muodon ja toimivuuden erinomaisella tavalla. Tyylikkäästi muotoiltu ja laadukas PLD6012N ei ole poikkeus. Polaroid on ollut maailman suosituin aurinkolasivalmistaja jo siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1937. Sen polarisoivat aurinkolasit ovat niin lähellä ikonin asemaa kuin on mahdollista päästä.Tämä 6012N-malli on väriltään kullanhohtoinen. Polarisoivat peililinssit ovat tyylikkään vihreäsävyiset. Polaroidin logo on sijoitettu metallisankojen ulkopintaan.

€ 49.00

Lisätietoa...

Lensway Polaroid
Product
 

RB7017 5200

RB7017-5200

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

RB7045 5365

RB7045-5365

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product
 

RB4246V 2372 Clubround

RB4246V-2372 Clubround

€ 149.00

Lisätietoa...

Lensway Ray Ban
Product