ROOMOX™ XXL Säkkituolit The Original, 160x120cm

ROOMOX™ XXL Säkkituolit Uppoudu ROOMOX™ Original-säkkituoliin ja hävitä stressin häivenet. ROOMOX™ XXL mukautuu täydellisesti kehosi muotoihin tarjoten ainutlaatuisen rentoutumishetken.

€ 59.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

Erikoiserä XXL säkkituoli Nallekarhu

XXL SÄKKITUOLI ERITYISERÄDESIGNILLA Käperry ja nautiskele ison 160 x 120 cm kokoisen nallekarhun syleilystä ROOMOXin erikoiserän XXXL-säkkituolissa! Mikä olisi houkuttelevampaa, kuin uppoutua XXL-kokoiseen säkkituoliin pitkän päivän päätteeksi, ja nallekarhuteeman ansiosta se on vieläkin kutsuvampi!

€ 59.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

Special Edition XXL Sækkestol Mand

XXL SÆKKESTOLEN I SPECIAL EDITION DESIGN Denne sjove special edition sækkestol praler muligvis med mavemuskler af stål, mem ligesom alle de andre XXL sækkestole i ROOMOX's udvalg, den EPS-cylinder fyld gør den super komfortabel at ligge på.

€ 59.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

ERIKOISERÄ XXL YKSISARVINEN TEEMA

ERIKOISERÄ DESIGN XXL-SÄKKITUOLEJA Luo hauska vaikutelma ROOMOXin yksisarvinen XXL-säkkituolilla. Paljon rakastettu myyttinen olento on tarjolla kolmella eri upealla värillä – pinkkinä, violettina tai vaaleansinisenä – lisäten värikkyyttä olohuoneeseen, lasten leikkihuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

€ 59.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

Erikoiserä XXL säkkituoli NAINEN

XXL-SÄKKITUOLIN SILMIINPISTÄVÄ ERIKOISERÄ Kiitos EPS-sylintereiden, tämä silmiinpistävä ROOMOXin erityisversio nainen-teemalla ylpeilee samalla huipputason laadulla kuin kaikki muutkin XXL-säkkituolit ROOMOXin tarjonnassa!

€ 59.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

ROOMOX AIR Lounge säkkituoli

KOMPAKTI JA KANNETTAVA ILMASOHVA Tämän kauden ehdoton hitti on Air Lounge – hetkessä täyttyvä lounge-tuoli, joka laajenee pienestä kantokassista täysimittaiseen kokoonsa vain muutamissa sekunneissa. Purkaaksesi sen, päästä vain ilmat pois, taita se takaisin kassiiin ja siirrä seuraavaan rentoutumispaikkaan. Pidä naposteltavat ja juomat viileinä sillä aikaa kun rentoudut eristetyn kantokassin avulla.

€ 69.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product
 

Vibe Bluetooth Kaiutin

LANGATON BLUETOOTH-KAIUTIN KOKONAISVALTAISEEN ÄÄNENTOISTOON SISÄ- JA ULKOTILOISSA Kahden 8W bassoajurin ja kahden 3W diskanttiajurin ansiosta, tämä Soli Soundin korkelaatuinen kannettava langaton bluetooth-kaiutin tarjoaa monipuolisen kuuntelukokemuksen. Vibe-kauitin toimii kuin akustinen soitin täyttäen koko huoneen äänellä. Diskantti- ja keskitaajuuksien ajurit jakavat äänen eri suuntiin tarjoten 360 asteen äänentoiston. Kannettavuutensa ansiosta Vibe Bluetooth -kaiuttimen käyttö ei ole kuitenkaan rajattu tarjoamaan korkealaatuista äänenetoistoa ainoastaan sisätiloihin – makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai toimistoon. Vie se ulos ja nauti musiikista myös terassilla, puutarhassa, puistossa tai rannalla.

€ 89.00

Lisätietoa...

Roomox Garden furniture
Product