Tampere salmiakki tummasuklaa 55g

Tampere vegaani salmiakki tummasuklaa 55g

€ 3.00

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Helsinki Metropol salmiakki maitosuklaa 215g

Helsinki Metropol salmiakki-maitosuklaa 215g rasia

€ 8.90

Lisätietoa...

Maitosuklaa
Product
 

Tumma Criollo raakasuklaapatukka 79 , 23 g

Tumma Criollo-raakasuklaapatukka 79 %. Maailman parhaasta kaakaopavusta valmistettu herkullinen suklaapatukka. Täytelainen, herkullisen hedelmäinen maku. Maidoton luomutuote!

€ 1.65

Lisätietoa...

Multiallergiatuotteet, vegaanit tuotteet
Product
 

Sokeriton Kookos maitosuklaalevy 70g

Dammenbergin herkullinen sokeriton kookos maitosuklaalevy. Kaakaopitoisuus 34 %. Herkullinen sokeriton suklaa maustettuna kookos aromilla, joka on myös täysin pähkinätön.

€ 3.80

Lisätietoa...

Sokeriton suklaa
Product
 

Luomu Maidoton valkosuklaa 70g

Uusi maidoton luomu valkosuklaa, sisältää 39 % kaakaota, on valmistettu luomu raakakaakaovoista, luomu raffinoimattomasta raakasokerista, luomu riisijauhosta.

€ 4.10

Lisätietoa...

Valkosuklaa
Product
 

Tipu soijaton maitosuklaa kuviot 90g

Ihana kevään raikas uutuus, jossa 8 kpl soijatonta maitosuklaa tipu kuvioita. Rasia, joka saa hymyn jokaisen huulille. Älä mökötä- ota yksi Tipu!

€ 4.10

Lisätietoa...

Pääsiäissuklaa
Product
 

224g Wonderfills konvehti lajitelma

Vain parhaista raaka-aineista ja tuoreesta kermasta käsityönä valmistettu täytesuklaalajitelma. Rasiassa 4 eri makua; Laphroaig mallaswhisky, Martinigue rommi-kahvi, Grand Marnier appelsiinilikööri ja Lingnell & Piispanen loimu glögi. Alkoholi pitoisuus on hyvin pieni eli 0,6 p-%. Rasioihin voidaan tehdä myös yrityksen logopainatus. Upea ja maistuva lahja. Pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton.

€ 17.50

Lisätietoa...

Joulusuklaat
Product
 

224g Maidoton Konvehti lajitelma

Käsintehty Dammenbergin upea maidoton konvehti lajitelma.

€ 16.75

Lisätietoa...

Maidoton ja vegaaninen suklaa
Product
 

Venezuela 43 Soijaton maitosuklaalevy 70g

*Venezuela 43 % soijaton suklaalevy* Aidoista Venezuelasta kasvaneista kaakaopavuista valmistettu erittäin runsas arominen, viipyilevä ja pitkän jälkimaun omaava maitosuklaa, jonka valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita eikä säilöntäaineita. GMO vapaa. Tuote on myös täysin soijaton. Upea makuelämys.

€ 3.60

Lisätietoa...

Soijaton suklaa
Product
 

Suklaashakki 500 g

h3. Suklaashakki 500 g Mahtava lahja shakinystäville. Aidon kokoiset pelinappulat on valmistettu valko- ja tummasuklaasta. Syö vastustajasi laudalta! Valmistetaan myös yritysten logopainatuksilla.

€ 34.50

Lisätietoa...

Liikelahjat
Product
 

Secret Passion Luomu Mansikka tummasuklaalevy 70g

Luomu mansikka-tumma suklaa, jossa on 74 % kaakaota. Tuhti luomutummasuklaa 74 % kaakaopitoisuudellaan ja luomumansikalla maustettuna. Voimakas tummasuklaa ja raikas mansikka takaavat herkullisen suklaanautinnon.

€ 3.78

Lisätietoa...

Luomusuklaa ja Reilun kaupan suklaa
Product
 

Laphroaig Whisky suklaat maito tai tummasuklaana

Käsintehdyt, valtavan suosion saaneet Whisky- tumma- tai maitosuklaa konvehdit nyt myös 8 kpl rasiassa. Valitse kumpi on suosikkisi!

€ 8.79

Lisätietoa...

Etusivu
Product
 

70g Sitruuna vanilja tummasuklaa 55

Tuote soveltuu mainiosti nautittavaksi keskivahvojen punaviinien kanssa antaen viineille syvyyttä ja makua. Suositellut rypälelajikkeet: CHARDONNAY - PINOT NOIR - PINOTTAGE

€ 3.70

Lisätietoa...

Viinisuklaat
Product