Fidget Pro Space kuulalaakeroitu tarkkuusvimputin

Etsitkö tyylikästä, omalaatuista spinnerimallia ja vain paras sinulle tapreeksi hyvää? Tarkkuuskuulalaakerilla varustettu Fidget Pro Space on vimputin, joka ei jätä vaativimpaakaan vimputtajaa kylmäksi!

€ 4.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Pogo Stick Hyppykeppi V200 Qu Ax BLUE ( 50 kg)

V200 Qu-Ax on erinomainen tapa tutustua Amerikkalaisen populaarikulttuurin tutuksi tutuksi tekemään pogotuskepittämiseen. V200 Qu-Ax BLUE keppi soveltuu kaikkien alle 50 kilon painoisille kenguruttajille.

€ 99.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Sky Blaster patjaleija 4 metrin siipivälillä

Siirry leijan lennätyksen seuraavalle asteelle huiman 400 x 110 cm kokoisen patjaleijan siivittämänä!

€ 39.00

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Vampyyrin veri pullo

Tarjoile vaikkapa portviiniä tai muuta tummanpunaista nestettä tästä tyylikkäästä fantasiatuotteesta ja saat takuuvarmasti paikalle saapuneet viritettyä jännittyneeseen tunnelmaan lasin äärellä

€ 24.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Ice Pack kylmäpussi, 2kpl

Harrastko kuntoilua, jossa kolhut ja venähdykset ovat arkipäivää? Kätevä Ice Pack kylmäpakkaus on tehokas lievitys vammojen ensiavuksi. PIenen kokonsa ja edullisen hintansa ansiosta sellaista on vaivatonta pitää vaikka aina mukana!

€ 3.99

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Beer Belly juomakaljamaha

Koskaan aikaisemmin oluen nauttiminen ei ole onnistunut näin tyylikkäästi! Aito ja alkuperäien Beer Belly mahdoolistaa samalla kertaa komean kaljamahan, sekä huomaamattoman oluen, tai muun virkistysjuoman nauttimisen.

€ 29.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Beard Aluminium Shaker Cup temppujen tekemiseen

Alumiinista valmistetut cocktail kupit akrobaattisten temppujen, sekä taikatemppujen tekemiseen. Englannissa valmistetut kupit on varustettu painotetuilla pohjilla, joten myös tarkkuutta vaativat temput onnistuvat vaivatta

€ 17.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product