Biljardipöydän verka Gorina Tour 150 Green

Kestävä vihreä biljardipöydän verka! Gorina on yksi parhaista biljardipöydän veran valmistajista. Gorina Tour Green on edullinen ja kestävä vihreä biljardipöydän verka. Verka soveltuu hyvin kohteisiin missä veran täytyy kestää kuten koulujen ja nuorisotilojen biljardipöytiin. Kestävä biljardiverkaLeveys 150cmVilla: 45% Polyester: 55%Toimitusaika 5-10pv Tilaa tästä hyvä verka pöytääsi!

€ 125.00

Lisätietoa...

Biljardipöydän verka
Product
 

Suorakaide trampoliini Salta Premium Black 305x214cm

Huipputyylikäs Salta Premium Black Edition suorakaide trampoliini! Salta valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä trampoliineja. Salta Premium Black Edition 305x214 suorakaide trampoliini sopii hyvin myös pienelle pihalle. Suorakaiteen muotoinen malli on helppo sijoittaa kotipihalla, eikä se vie hukkaneliöitä tontilla. Salta Premium Black malli sopii ympärivuotiseen käyttöön ja hyppijän maksimipainoraja on 150kg, eli mallilla hyppii myös aikuiset!  Suorakaide malli on helppo sijoittaa pienellekkin tontilleHyppijän max paino 150kg!Tyylikäs musta väri!Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Täydellinen suorakaide trampoliinipaketti lapsille! Tilaa heti!

€ 559.00

Lisätietoa...

Suorakaide trampoliini
Product
 

Reunapehmuste Salta 4,3m musta

Tyylikäs musta reunapehmuste! Pyöreään 427cm halkaisijaltaan olevaan trampoliiniin soveltuva universaali reunapehmuste tuo ripauksen luxusta vanhaan pomppumattoon.29cm leveä PVC pehmuste peittää jouset ja runkoputkiston tehokkaasti. Salta musta reunapehmuste on paksuudeltaan 2,5cm ja PVC on 0,35mm paksua. Soveltuu ympäri vuotiseen käyttöönSuojaa hyppijää tehokkaasti, jos hyppy tulee jousien tai rungon päälle Käy kaiken merkkisiin 427cm halkaisijaltaan oleviin trampoliineihin12kk takuuPehmusteessa on tyylikäs 12cm reunahelma, joka antaa vanhalle trampoliinillesi täysin uuden tyylin. Tilaa tyylikäs musta reunapehmuste!

€ 149.00

Lisätietoa...

Trampoliinin reunapehmusteet
Product
 

Lattiaelementti Loft 100 Crooky 100 leikkimökki

Loft 100 / Crooky sarjaan sopiva lattielementti. Loft 150 sarjaan vaaditaan lisäksi laajennusosa

€ 109.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

SAM PRO ilmakiekon kiekko (oranssi)

Tarvitsetko kestäviä ja hyviä ilmakiekkopöydän kiekkoja? SAM puolikova ilmakiekon kiekko on ihanteellinen ja pelaajaystävällinen malli, kun halutaan pelata laadukkailla välineillä. Tasainen PRO-tason liuku pelipinnalla!Pehmennetty pinta ei kolise niin kuin suurin osa muista ilmakiekoista!Oranssi väri on helppo erottaa pelipinnasta! Tilaa nyt laadukkaita ilmakiekkopöydän kiekkoja helposti ja nopealla toimituksella!

€ 30.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Exit Trampoliinin tikkaat M koko

Tikapuut 3,7 ja 3m leveisiin trampoliineihin Exitin trampoliinin tikkaat sopivat 3,7 ja 3m leveisiin alle 80cm leveisiin trampoliini malleihin. Askelmat jalalle mukavaksi muotoillut! M-Koko sopii 3m ja 3,7m leveille malleille Pystyputket ja runko mustaksi maalattua terästä! Kiinnittyvät jämäkästi paikoilleen! Markkinoiden siistein muotoilu! Tilaa tikkaat ja varmista trampoliinille helppo nouseminen ja laskeutuminen

€ 42.90

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Pienpelimaali Exit Gio 3x1m

Exit Gio 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Gio jalkapallomaali on suunniteltu pienpeleihin helposti liikuteltavaksi ja säilytettäväksi. Täydellinen jalkapallomaali jokaiselle jalkapalloseuralle junioreiden pienpeleihin. Tämä pienpelimaali  on kooltaan 3x1m ja maalin takareunassa on 2kpl siirtorenkaita jotka tekevät maalin siirtämisestä helppoa ja vaivatonta. Nämä maalit ovatkin erittäin hyvä ja edullinen valinta jalkapallokentälle jakamaan kenttää harjoituksiin ja monipuolistamaan pelaajien harjoittelua. Pienpelejä pelataan pienellä kentällä jolloin pelaajille tulee paljon pallokosketuksia, mikä parantaa huomattavasti junioripelaajien pallohallintaa ja tekniikkaaHelppo siirrellä ja iso määrä maaleja menee todella pieneen tilaan!Hanki seuralle tai kotiin!Kestävä verkko ja metallinen ø45x1.5mm runkoputki on kalvanoitu ja pulverimaalattu tyylikkään vihreäksiVerkko on erittäin kestävä - suunniteltu ja testattu kestävään kovimmatkon potkutTiheä verkko estää verkoissa kiipeilyn. Tämä tekee näistä verkoista turvalliset ja pitkäikäiset Tilaa heti tai pyydä tarjousta isommasta määrästä Exit Gio pienpelimaaleja!

€ 219.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Maatrampoliini Exit Supreme 427x244cm

Exitin maantasalle asennettava suorakaiteen mallinen maatrampoliini! Exit Supreme sarja edustaa Premium-luokan trampoliineja. Supreme on iso suorakaiteen muotoinen maahan upotettava trampoliini joka upotetaan täysin maantasalle. 44cm levelä ja 3cm vahva laadukas PVC reunapehmuste suojaa hyppijää parhaalla mahdollisella tavalla. 21,6cm pitkät Exit superjouset antavat hyppyihin ilmaa! Hyvä malli esimerkiksi voimistelua harrastavalle perheelle. Maksa helposti Klarnalla (Laskulla / Osamaksulla) Suorakaiteen mallinen trampoliini on helppo sijoittaa tontille eikä syö  hukkaneliöitä pyöreän tapaan Parasta mallia etsivän valinta - Super tyylikäs Exit Supreme tarjoaa parhaat pomput koville hyppijöille!

€ 969.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Liukualusta Hockey Revolution My Slide Board

Liukualusta on ammattipelaajien suosikki!My Slideboard liukualusta jääkiekkoon kehittää tehokkaasti ketteryyttä, voimaa, suunnanmuutosta, tasapainoa sekä kestävyyttä. Tuotetta käyttää aktiivisesti useat ammattijääkiekkoilijat kesäharjoittelussaan. Tuotteen pystyy kokoamaan käyttäjän tarpeiden mukaisesti ja se pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku käytön aikana myös kookkailla pelaajilla. Korkealaatuiset materiaalit kestävät kovaa PRO käyttöäJääkiekkovalmentajan unelma työkalu kesäharjoitteluun!Pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku pois harjoituksen aikanaHelppo kuljettaa mukaan treenipaikalle!Kehittää mm. ketteryyttä, voimaa ja tasapainoa!Tilaa liukualusta ja tehosta jääkiekkoa pelaavan juniorin omatoimista harjoittelua!

€ 179.00

Lisätietoa...

Jääkiekko
Product
 

Syöttöseinä jääkiekko My Passer One Timer

MY PASSER ONE TIMER, hintaan 59€Edullinen syöttöseinä jääkiekkoon!My Passer One Timer syöttöseinä on aidon tuntuisesti jääkiekon takaisin palauttava harjoitustuote. Näppärän kokonsa ansiosta se kulkee mukana minne tahansa menetkin. Kestävät osat takaavat hikisiä, mutta hauskoja treenihetkiä tämän tuotteen parissa pitkäksi aikaa eteenpäin. Kehitä laukaus, syöttö ja vastaanotto seuraavalle tasolle!Innostaa harjoittelemaan omalla ajalla!Realistinen ja vauhdikas kiekon palautus!Käytä jäällä tai kuivaharjoittelussaharjoittelussa!Voidaan käyttää millä tahansa suoralla alustalla!Pysyy paikoillaan täydellisesti!Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Tehosta harjoittelua! Tilaa tämä jääkiekko syöttöseinä vielä tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Jääkiekkomaalit
Product
 

Laukaisualusta My Shoot Pad Mini (120x60cm)

Vetoalusta jääkiekko! Kätevä koko! My Shoot Pad Mini (120x60cm) on näppärän kokoinen veto- ja harjoittelualusta jääkiekkoon, joka sopii täydellisesti autontalliin/pihalle sijoitettavaksi. Aidon tuntuinen treenialusta on jokaisen kovaa treenaavan jääkiekkopelurin toivelistalla vetoharjoitteita tehdessä. Vetoalustan käyttö säästää mailaa kulumiselta ja mahdollistaa kiekon luonnollisen liikkumisen. Tuotteeseen on mahdollista yhdistää My Enemy mailankäsittely harjoitin tai One Timer syöttöseinä tuomaan lisää variaatioita paikaltaan vetämisen lisäksi. Kompaktin kokoinen vetoalusta jääkiekkoon! Jokaisen omalla ajallaan treenaavan toivetuote! Jääkiekko liukuu hyvin alustalla! Yhdistä syöttöseinään tai My Enemy Skilleriin! Kestävä käytössä, mahdollista käyttää kaikilla suorilla alustoilla Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Laukaisualustat jääkiekko
Product
 

Trampoliini PRO LINE 4,3m Combo paketti

Trampoliinipaketti täydellisellä varustepaketilla! PRO-LINE 4,3m Combo-paketti Combo-paketti, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset. Paketti sisältää laadukkaan PRO-LINE 4,3m trampoliinin, turvaverkon ja tikkaat. Parasta etsivälle Huimat 96 jousta tarjoavat isoa ilmaa!Täyttää AIB-Vincotte standardit, joka takaa julkisen käytön kouluissa, leirintä-alueilla ja julkisissa paikoissa Paketin mukana tulee turvaverkko, tikkaat sekä suojapeite Erittäin laadukas ja kestävä paksu PVC reunapehmuste Turvaverkko suojaa hyppijää Sisältää markkinoiden parhaan 4,3m leveän mallin sekä kaiken muun tarvittavan. Tämä Combo-paketti joka ei jätä ketään kylmäksi! Trampoliini jonka valitset kun haluat isoa ilmaa!!

€ 990.00

Lisätietoa...

PRO LINE trampoliinit
Product
 

Taustaverkko Exit Backstop 9x3m

Säästä naapurin palkintopetuniat! Exit taustaverkko 9x3m on täydellinen pallonpysäyttäjä maalin ja pelikentän taakse. Pihapeleissä ja treeneissä pelipallo välillä lipsahtaa maalikehikon ohi iloisesti viuhuen. Maalin taakse sijoitettava taustaverkko säästää pelurit rikkinäisiltä ikkunalaseilta sekä muilta vaaratilanteilta. Tämä taustaverkko sopii jalkapallo- , koripallo-, käsipallo- sekä lentopallopeleihin.Pysäyttää tehokkaasti pallot viuhumasta pöpelikköön! Kiinnitä tukevasti maahan mukana tulevalla maa-ankkuroinnilla! Koostuu kolmesta 3x3m kokonaisuudesta, jotka ovat kiinni toisissaan! Tyylikäs ulkomuoto ja väri pitää pihan rauhallisen värisenä! Runko galvanoitua metallia! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä tuote vielä tänään! Kokonaispinta ala huimat 27m2!

€ 269.00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Edition 4,3m turvakehällä

Salta Premiun Black Edition on koko perheen tyylikäs hyppypaikka! Salta Premium Black Edition trampoliini ihastuttaa upean muotoilun, laadukkaiden pomppujen sekä edullisen hankintahintansa ansiosta. Kestävä runkorakenne on galvanoinnin lisäksi pulverimaalattu tyylikkään mustaksi. Tuplakäsittely ei anna korroosiolle mahdollisuutta ja jämäkkä rakenne sopii lasten kuin aikuisten hyppelyyn. 16,5cm pitkät Salta erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin sekä 2,5cm paksu PVC reunapehmuste suojaa hyppymaton ohi menevät hypyt. Mustat runkoputket, reunapehmuste sekä tyylikkäästi muotoiltu suojaverkko tekevät tästä kesän 2017 himotuimman mallin! Jämäkkä rakenne kestää myös aikuisten käytön.  3-vuoden runkotakuu! Paljon tilaa hyppiä ja tehdä temppuja. Suosituin koko! Erittäin tyylikäs ja jämäkkä turvaverkko. 2 vuoden takuu! Hyvä valinta kun haluat kestävän mallin! Maksa erissä/osamaksulla Loppuunmyyty - Uusi erä saapuu syyskuun alkupuolella. Varaa omasi nyt! Tilaa tämä edullinen trampoliini turvakehällä vielä tänään!

€ 579.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Tarkkuusseinä 5x2m jalkapallomaaliin

Erittäin laadukas tarkkuuseinä 5x2m jalkapallomaaliin. Tarkkuuseinä tarjoaa todella hauskaa tekemistä jalkapalloa pelaaville junioreille. Kenellä on joukkueen tarkin veto? Kuvasta poiketen mallissa on 5-reikää! Laadukas, kestävä materiaali Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Salibandypallo 100kpl edullisesti (IFF hyväksytty)

Salibandypallot edulliseen hintaan!100kpl salibandypalloja ottelu- ja harjoittelukäyttöön on erinomainen valinta salibandyseuralle, koululle tai innokkaalle kotitreenaajalle. Kansainvälisen salibandyliiton hyväksymiä valkoisia pelipalloja voi käyttää kaikissa virallisissa otteluissa juniorisarjoissa sekä aikuisten otteluissa.Valkoinen IFF hyväksytty pallo virallisiin otteluihin100kpl paketti on erinomainen valinta kouluilleOsta kerralla isompi paketti ja säästä selvää rahaa!Nopea toimitus (3-7 arkipäivää)Tilaa tästä halvalla 100kpl:leen salibandypallosetti

€ 100.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product
 

Salibandymaila koulukäyttöön Qmax Diego 12kpl 90cm

Salibandymaila koulukäyttöön! Salibandymaila Qmax Diedo 12kpl 90cmEdullinen salibandymaila on hyvä valinta koulukäyttöön. Pakettiin sisältyy 12kpl 90cm pitkällä varrella varustettu salibandymailoja. Tämä maila sopii hyvin 8-12 vuotilaille pelureille eli on hyvä valinta salibandymailaksi alakouluun. Varren pituus 90cm Edullinen ja kestävä valinta kouluun! Suositusikä: 8-12 vuotiaat oppilaat Käyttökohteet: koulut, nuorisotilat sekä muut oppilaitokset Tilaa tämä salibandymailasetti!

€ 160.00

Lisätietoa...

Salibandymailat
Product
 

Salibandymaali 160x115cm (IFF hyväksytty)

IFF virallinen maali salibandyyn erittäin edulliseen hintaan! IFF kilpailukäyttöön hyväksymä virallisen kokoinen salibandymaali on mitoiltaan 160x115cm kokoinen. Voi käyttää tätä edullista maalia kaikissa virallisissa salibandyotteluissa niin junioreiden kuin aikuistenkin peleissä. Tässä maalissa on musta verkko, joka valmiiksi kiinnitettynä paikoilleen. Erinomainen valinta paikkoihin, joissa pelataan kovatasoisia salibandyotteluita. Verkko ja laahusverkko kuuluvat hintaan ja ovat valmiiksi kiinnitettynä. Heti käyttövalmis maali! Kysy tarjousta isommasta määrästä maaleja! Kestävä maali edulliseen hintaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksyntä Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä maali vielä tänään! Jos haluat tuotteen sähköisellä laskutuksella - laita yhteydenotto!

€ 229.00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Istutuspöytä EXIT Aksent XL

Istuta oma kaunis vihermaa! Exit Istutuspöytä tarjoaa yhdessä tekemisen riemua itsekasvattamisen iloa. Kasvata yrttejä, petunioita ja muita puutarhan ihanuuksia. Tyylikäs ja selkeä istutuspöytä istuu rauhallisen värimaailmansa ja kauniin muotoilun myötä lähes mihin vain. Istuta yhdessä lasten kanssa ja seuratkaa ilolla puutarhan kasvua, vihreän kukintaa sekä kesän tuoksuja. Kaunis ja rauhallinen muotoilu! Jämäkkä rakenne Näppärä koko mahtuu melkein minnevain! Sopivan korkuinen myös lapsille! Kasvata yrtit omalla pihamaalla! Exit istutuspöytä mahdollistaa hyötypuutarhan tekemisen esimerkiksi parvekkeelle tai näppärästi pihalle! Tilaa vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Leikkivälineet
Product
 

Highroller 2.0 putkirulla

Highroller 2.0 putkirulla on suomessa kehitetty tehokas tuote lihashuoltoon. Highroller 2.0 on kotimainen tehokas lihashuoltoon tarkoitettu telineessä oleva rulla, jonka avulla hierot ja huollat helposti koko kehon lihaksiston.Tätä Kajaanissa kehitettyä innovatiivista rullaa suosittelevat useat huippu-urheilijat sekä fysioterapeutit koko kehon tehokkaaseen lihashuoltoon. Tehokas ratkaisu koko kehon lihaksien hieromiseen Telineen ansiosta lihakset pysyvät rentoina ja saat nopeita tuloksia Ota Highroller osaksi jokapäiväistä lihashuoltoa, niin lihaksistosi pysyy kunnossa Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Aloita tehokas lihashuolto. Tilaa vielä tänään!

€ 99.00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product