Kuntopyörä Toorx BRX80

Laadukas kuntopyörä kotikäyttöönKuntopyörällä polkeminen on erittäin helppo tapa laihduttaa tai muuten vain saada hiki pintaan. Monet urheilijat käyttävät kuntopyörää alkuverryttelynä esimerkiksi ennen varsinaista harjoitusta tai juoksulenkkiä. Oletko muuten kokeillut miten paljon enemmän saat tehoja tavallisesta juoksulenkistän jos alla on 10-15 minuutin kevyt lämmittely pyörällä? Hanki kotiisi nyt laadukas treenikaveri ja vähennä kynnystä jättää treenit väliin!

€ 399.00

Lisätietoa...

Kuntopyörät
Product
 

Kuntopyörä Toorx Brx Easy

Helppoa kuntoilua kotona! Brx Easy on hyvä ja perusominaisuuksilla varustettu kuntopyörä. Tämä malli soveltuu hyvin kunnon kohotukseen niin perustreenaajalle kuin myös himoliikkujalle. Yksinkertaiset toiminnot ja selkeä LCD-näyttö tekevät käytöstä helppoa. Kahdeksan eri voimakkuutta vastukselle antaa valinnanvaraa harjoittelulle. 8 kg vauhtipyörä tekee polkemisesta tasaista. Hyvä kuntopyörä kotiin Nopea toimitusMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Hyödynnä tarjous! (Tarjoustuotteita 1kpl jäljellä) Hyvä kuntopyörä kotiin - tilaa nyt edullisesti!

€ 219.00

Lisätietoa...

Kuntopyörät
Product
 

Kuntopyörä Kettler Axos Cycle M

Etsitkö hyvää kuntopyörää aloittelijalle? Kettler Axos Cycle M kuntopyörä on hyvä valinta, kun aloittelet kuntoilua ja etsit sopivaa kuntopyörää maltillisella budjetilla. 6kg vauhtipyörä ja 8-portainen vastuksen säätö tekevät polkemisesta mukavaa LCD-mittaristo:  Helppotoiminen mittari, jossa on tavoitteen asetus, Jatkuva 6 toiminnon näyttö, Mittaristo hälytttää säädetyn sykerajan ylitetty Kuntopyörän ohjaustangossa sykkeenmittaus käsisensoreilla Helppo siirtää: Siirtopyörät tekevät siirtämisestä helppoa! Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tästä hyvä kuntopyörä aloittelijalle!

€ 369.00

Lisätietoa...

Kuntopyörät
Product
 

Ketter Axos Cycle P

Etsitkö hyvää kuntopyörää aloittelijalle? Kettler Axos Cycle P kuntopyörä on mainio ja monipuolinen ratkaisu tavalliselle kotikuntoilijalle. Kohtuullisen hintainen malli tarjoaa tukevan yhdeksän kiloisen vauhtipyörän ja kuusitoista eri vastustasoa! 9kg vauhtipyörä ja 16-portainen vastuksen säätö Helppokäyttöinen LCD-mittaristo: 12 erilaista harjoitusohjelmaa! Kuntopyörän ohjaustangossa käsisensori sykkeenmittaus! Helppo siirtää: Siirtopyörillä näppärästi toiseen paikkaan! Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Hyvän hinta-laatusuhteen kuntopyörä!

€ 449.00

Lisätietoa...

Kuntopyörät
Product