Squeezy Super Gel 3x33g minipack (65,66€ kg)

Uusi isompi annospussi: pakkauksessa 3 × 33g Koostumukseltaan aivan uusi geeli, erityisesti suorituksen loppuvaiheeseen sekä ennen starttia lyhyisiin suorituksiin. Perustana: alkuperäinen Squeezy maltodextriini Uutuutena: Glukoosi, josta saa nopeasti energiaa Kofeiini nostaa tärkeiden elintoimintojen aktiivisuutta Natrium ja kalium nopeuttavat geelin imeytymistä 100g Super Geeliä sisältää 75g hiilihydraattia ja 100mg kofeiinia. Ainesosat: entsymaattisesti hydrolisoitu maissi, vesi, glukoosi, natriumsitraatti, kaliumsitraatti, natriumkloridi, säilöntäaineena: kaliumsorbaatti, sitruunahappo, kofeiini, C-vitamiini, makuaine, B1-vitamiini (thiamiinihydrokloridi)

€ 6.50

Lisätietoa...

Urheilujuomat ja energiageelit
Product
 

Skip BCAA 400g (87,50€ kg)

BCAA (Branched Chain Amino Acids, haaraketjuiset aminohapot) on kolmen aminohapon ryhmä (L-leusiini, L-valiini ja L-isoleusiini). BCAA aminohapot siirtyvät nopeasti lihaksiston käytettäväksi, jossa ne antavat nopeasti energiaa ja estävät kataboliaa, eli lihasten purkua. Liukenee erittäin hyvin veteen (instantoitu). Annostus •Sekoita 1 mitallinen noin 2 desilitraan vettä treenipäivinä, ennen ja jälkeen harjoituksen. •Annoskoko: 9,6 g •Pakkauksessa annoksia: 55 Sisältö / 100 g Energia-arvo 337 KJ Hiilihydraatit 0 g proteiinia 0 g rasvaa 0 g BCAA 52,1 g L-glutamiini 26,0 g 2-aminoetaanisulfonihappo 10,4 g B3-vitamiini 781,3 mg 417% RDI / RDA C-vitamiini 625,0 mg 100% RDI / RDA B6-vitamiini 104,2 mg 500% RDI / RDA

€ 35.00

Lisätietoa...

Edulliset urheiluravinteet ja lisäravinteet verkkokaupa
Product
 

Self Casein 1kg Laktoositon(27,90€ kg)

Pakkauskoko 1 kg = 33 annosta (annoskoko 30 g) Ruokailujen ja treenauksen välinen aika, jopa yöaika, on tärkeää. Kaseiiniproteiinista aminohappoja imeytyy elimistöön hitaasti, joten lihaksilla on aina käytössään tarvittavaa rakennusmateriaalia. Hitaan imeytymisen ansiosta yhdessä juomassa voi olla enemmän proteiineja. Saatavilla kolme hyvää makua, lisää vain vesi. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 370 kcal/1600 kJ Proteiinia: 88 g Hiilihydraattia: 2 g (josta laktoosia 1 g) Rasvaa: 1 g Ainesosat: kalsiumkaseinaatti, glysiini-l-alaniini, glysiini-l-lysiini, vähärasvainen kaakaojauhe (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), punajuuri (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), guarkumi, aromi, lesitiini, aspartaami, ksantaanikumi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta ja soijasta. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Pakkauksessa suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

€ 29.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Elete Tyhjä Täyttöpullo

Paras tapa kantaa Eleteä mukanasi, täytä uudestaan ja uudestaan. Elete Tyhjä 25ml taskupullo. Taskupullon uudelleentäyttö: -Poista taskupullon korkki -Poista tippakärki taskupullosta vetämällä se ulos -Käytä ruiskukärkeä(täyttöpullon) täyttääksesi taskupullon -Asenna tippakärki takaisin taskupulloon

€ 2.90

Lisätietoa...

Vitamiinit ja mineraalit
Product
 

Supermass Nutrition Tehonlisääjä PREZONE Stimulanttivapaa 625 g (63,84€ kg)

Supermass PREZONE Stimulant free on markkinoiden paras stimulanttivapaa tehonlisääjä, joka saa aikaan ennennäkemättömän pumpin ja auttaa jaksamaan läpi kovimmankin treenin. Nauti PREZONE Stimulant free 30 minuuttia ennen suoritusta, jotta saavutat treenissäsi maksimaalisen kestävyyden ja lihasvoiman.

€ 39.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Supermass Nutrition Supercarb Maustamaton 1kg (27,90€ kg)

SUPERCARB on 100% syklistä dekstriiniä (Highly Branched Cyclic Dextrin / Cluster Dextrin) sisältävä hiilihydraattivalmiste. Nopean imeytymisvauhdin ansiosta SUPERCARB soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin ennen harjoittelua kuin harjoittelun aikana. Lisäksi se soveltuu erittäin hyvin osaksi palautusjuomaa, sillä SUPERCARB täyttää lihasten tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti, jolloin elimistö on valmis seuraavaa harjoitusta varten. SUPERCARB on lisäksi rikastettu elektrolyyteillä, jotka nesteyttävät elimistöä tehokkaasti harjoituksen aikana ja sen jälkeen. SUPERCARB on neutraalin makuinen, joten se soveltuu sekoitettavaksi mihin tahansa juomaan tai nautittavaksi sellaisenaan.

€ 27.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self Stereo puhelinkuulokkeet

Tyylikkäät ja hienosti soivat Self stereokuulokkeet lenkille, salille tai muuten vain musiikin kuunteluun! Kuulokkeissa on myös mikrofoni, joten puhelinta käyttäessäsi voit vastata myös puheluihin vaikkapa kesken lenkkipolun. 3,5mm liitin, eli sopii lähes kaikkiin soittimiin ja useimpiin puhelinmalleihin.

€ 34.90

Lisätietoa...

Välineet ja tarvikkeet
Product
 

M Nutrition Strong Green Tea Extract EGCG vahva vihreäteeuute 90 tabl. (0,17€ tabl.)

VAHVA VIHREÄTEEUUTE! Strong Green Tea Extract sisältää vihreäteeuutetta, joka on laajalti tunnettu sen yleisistä terveyshyödyistä. Vihreäteeuute sisältää EGCG:tä (epigallokatekiinigallaatti), joka on voimakas antioksidantti. Strong Green Tea Extract omaa myös termogeenisiä ominaisuuksia, mikä auttaa lisäämään aineenvaihdunnan aktiivisuutta. Lisäksi vihreäteeuute tukee elimistön verenkiertojärjestelmää. Strong Green Tea Extract sopii erinomaisesti painonhallintaan ja tukemaan yleisterveyttä. Käyttöohje: 1-2 tablettia 1-2 kertaa päivässä.

€ 14.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Lihaskasvu rasvanpoltto

Tee tuloksia ennätysajassa Suomen kokeneimman treenarin menetelmällä

€ 32.90

Lisätietoa...

Kirjat
Product
 

Smartshake V2 Original Pure White

Kätevä moniosainen juomashaker. Isoin astia sekoitusta varten (tilavuus 400ml, kannen kanssa 600ml). Kaksi pienempää astiaa jauheiden ja vitamiinien ym. kuljettamiseen (tilavuudet 120 ja 160ml). Mukana karbiinihaka esim. kiinnittämistä varten. Pakastimen, konepesun ja mikroaaltouunin kestävää myrkytöntä muovia.

€ 7.90

Lisätietoa...

Juomapullot ja shakerit
Product
 

Voimaruoka Total 25 (1,25€ pss)

Voimaruoan Total 25 sisältää paljon ravintorikkaita superfoodeja yhdessä. Näppärästä annospussista jauhe on helppo sekoittaa veteen tai mehuun, tai käyttää osana smoothien valmistusta. Pakkauskoko 20 pss Käyttö: Sekoita annospussin sisältö veteen tai muuhun nesteeseen, tai käytä muuten ruoanlaitossa (esim. smoothien joukossa). Huomautukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

€ 21.90

Lisätietoa...

Superfoodit
Product
 

Urheiluteippi 10m

Edullinen urheiluteippi, joka sopii lähes kaikkiin urheilulajeihin. Leveys 3,75 cm Rullassa 10 m

€ 3.50

Lisätietoa...

Lihashuolto
Product
 

Skip Valkosipulikapseli 250 kaps. (0,06€ kaps.)

Valkosipuli on vanha ja tunnettu luonnontuote. Se sisältää allisiinia oikean määrän. Annostus 1-2 kapselia päivässä Pakkaus 250 kapselia Sisältö per kapseli •Kylmäpuristettu valkosipuliöljy 365 mg •Allisiini 270 mcg

€ 14.90

Lisätietoa...

Terveys ja hyvinvointi
Product
 

Gymstick Kinesioteippi 5m

Gymstick Kinesiology-teippi on kestävää, joustavaa ja elastista. Sen valmistuksessa on ollut mukana fysioterapian ammattilaisia. Kinesioteippaus on tehokas tapa estää erilaisia urheiluvammoja tai tukea vamman jälkeen liikunnan aloittamista. Teippauksella voidaan vähentää kipua ja lisätä tai vähentää nivelten liikelaajuutta. Teippaukset tukee lihasta ja auttaa sitä toimimaan oikeassa liikeradassa. Kinesioteippaus on suosittua urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa. - materiaali: 97% puuvillaa ja 3% spandexia - vedenkestävä, voi käyttää myös suihkussa ja uinnin aikana, kuivuu nopeasti - pysyy ihossa jopa 7 päivää - teipit ovat lateksittomia eivätkä ärsytä ihoa - 5 m rulla - mukana ohjeet - saatavilla kaksi väriä

€ 9.90

Lisätietoa...

Tarvikkeet
Product