Trofe Carolina Boxer 90195 * Ilmainen Toimitus *

Bokserimalliset Trofé urheilualushousut fyysisiin aktiviteetteihin. Alushousut istuvat miellyttävän tuntuiset ja niissä on kontrastisävyinen vyötäröresori. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, jossa on myös stretchiä. Täydelliset alushousut treeneihin. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat urheiluliivit täydellisen kokonaisuuden luomiseksi.

€ 16.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Trofé
Product
 

Trofe Carolina Sports Bra 10195 * Ilmainen Toimitus *

Upeat Trofe urheiluliivit istuvat napakasti ylle. Kaarituettomissa urheilurintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, kiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi. Leveä resori rintojen alla antaa lisätukea. Rintaliivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista ja niissä on selkäpuolella ja rintojen välissä mesh-materiaalia urheiluliivien hengittävyyden parantamiseksi. Upeat urheiluliivit sopivat täydellisesti treenaamiseen.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Trofé
Product
 

Primadonna New Wave Bikini Briefs Rio * Ilmainen Toimitus *

Upea Primadonna bikinialaosa aurinkoon ja rantapäiviin! Klassisen brief-mallin bikinialaosa imartelee vartaloa ja istuu napakasti. Vuorattu bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Yhdistä bikinihousuihin saman sarjan matchaava yläosa täydellisen bikinisetin luomiseksi!

€ 46.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Primadonna New Wave Bikini Full Briefs Ropes * Ilmainen Toimitus *

Upea Primadonna bikinialaosa istuu yllä mahtavasti koko päivän. Bikinialaosa on suosittua brief-mallia ja siinä on hieman korkeampi vyötärö. Sivuilla on säädettävä nyöritys, joilla voit muokata jalantien korkeutta. Vuorattu bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka istuu napakasti. Yhdistä bikinihousuihin saman sarjan matchaava yläosa täydellisen bikinisetin luomiseksi!

€ 56.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Primadonna New Wave Bikini Top Balcony Padded * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upea Primadonna bikiniyläosa auttaa luomaan mahtavan bikinilookin. Balconette-mallisissa kaarituellisissa bikiniliiveissä on matalaan leikatut topatut kupit jotka muotoilevat ja kohottavat rintoja. Kevyesti rypytetyt kupit ja koristeellinen nyöritys kuppien välissä. Miellyttävän tuntuiset säädettävät olkaimet voi halutessaan sitoa niskan taakse. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava bikinialaosa kesäisen bikinilookin luomiseksi.

€ 88.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Primadonna New Wave Bikini Top Full Cup Wire * Ilmainen Toimitus *

Upea Primadonna bikiniyläosa tuntuu mahtavalta yllä. Vuoratuissa kaarituellisissa bikiniliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka vievät rintoja keskemmälle ja kohottavat niitä. Kuppien välissä nyöritys, jolla voi säädellä kuppien korkeutta. Miellyttävän tuntuiset säädettävät olkaimet voi halutessaan sitoa niskan taakse. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava bikinialaosa kesäisen bikinilookin luomiseksi.

€ 88.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch P01 * Ilmainen Toimitus *

Ihanat pehmeät Triumph rintaliivit ovat uusi suosikkisi arjessa. Rintaliivien kupeissa on 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rinnoille tukea ja antaa ihon hengittää. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa, ja kauniita satiiniyksityiskohtia upeana lisänä. Leveät sivukappaleet takaavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Kapeat säädettävät olkaimet. Tämä liivitoppi on helppo pukea ja riisua yläkautta. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut täydellisen alusasukokonaisuuden luomiseksi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch Hipster * Ilmainen Toimitus *

Upeat Triumph alushousut, joita et lähes edes huomaa ylläsi. Suositun hipster-mallin alushousuissa on sileät reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Hohteleva satiinireunus vyötäröllä on pieni ihana lisä näiden alushousujen suunnittelussa. Alushousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä harjatusta materiaalista, että et melkein edes tunne pukeutuneesi siihen. Yhdistä hipstereihin saman sarjan rintaliivit luodaksi upean alusasukokonaisuuden, jota haluat pian käyttää joka päivä.

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Triumph
Product
 

Triumph Streams of Pearls W * Ilmainen Toimitus *

Upea Triumph bikiniyläosa istuu erinomaisesti koko päivän. Bikiniliiveissä on kaarituet ja toppauksettomat kolmionmuotoiset sisäpuolelta vuoratut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintaa sekä luovat upean kaula-aukon. Koristeellinen solminta kuppien välissä on ihana lisä koko bikinilookin designissa. Tyylikäät säädettävät olkaimet sekä kätevä kiinnitys selkäpuolella. Täydelliset bikiniliivit isorintaiselle. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava alaosa luodaksesi tyylikkään ja mukavan bikinisetin.Koko 38 = 75 cm ympärysKoko 40 = 80 cm ympärysKoko 42 = 85 cm ympärysKoko 44 = 90 cm ympärysKoko 46 = 95 cm ympärys

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Streams of Pearls Midi * Ilmainen Toimitus *

Triumph bikinialaosa auttaa luomaan erittäin tyylikkään bikinilookin aurinkoisiin päiviin! Suositun midi-mallin bikinialaosassa on sivuilla säädettävät nyörit, joten voit itse valita haluamasi peittävyyden ja jalantien koon. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpinta takaa miellyttävän tuntuisen istuvuuden. Täydennä bikinisetti yhdistämällä upeaan bikinialaosaan saman Triumph Streams of Pearls -sarjan matchaava yläosa.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Abecita Pretty Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja modernit pehmeät Abecita rintaliivit, joita haluat pian käyttää joka päivä. Rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joissa on powernet-vuoraus, joka tukee rintoja ja antaa niille kauniin luonnollisen muodon. Pehmustettu vuoraus kuppien ympärillä ja kääntäen ommellut reunat. Tyylikkäät pehmustetut ja säädettävät olkaimet. Joustavasta jacquard-kankaasta valmistetuissa rintaliiveissä on myös Cool Max -materiaalia, joka antaa ihon hengittää. Erinomaiset rintaliivit sopivat sekä arkeen että muihin tilaisuuksiin.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Pretty Minimizer Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Abecita minimizer-rintaliivit istuvat ihanasti yllä koko päivän. Kaarituellisissa rintaliiveissa on muotoonprässätyt kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Hieman paksumpi osio alareunassa tuomassa lisämukavuutta. Leveät ja pehmustetut säädettävät olkaimet ja yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Joustavasta jacquard-kankaasta valmistetuissa rintaliiveissä on CoolMax-materiaalia, joka antaa ihon hengittää. Näistä mahtavista rintaliiveistä tulee perusvaatekaappisi uusi suosikki.Öko-Tex -sertifioidut materiaalit.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Support Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot ja tyylikkäät pehmeät kaarituelliset Abecita rintaliivit, joissa on koristeena kaunista pitsiä. Rintaliiveissä on leveät olkaimet ja rintojen alla on leveä resori, joka tukee rintoja kunnolla. Nämä rintaliivit sopivat mainiosti joka tilanteeseen!

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Dynamic Sports Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Abecita urheilurintaliivit todella intensiivisiin treeneihin! Urheilurintaliiveissä on muotoonprässätyt coolshape-materiaalilla vuoratut kupit, jotka takaavat rinnoille kunnollisen tuen ja parhaan mahdollisen mukavuuden. Leveä nauha rintojen alla ja pehmustetut sivutuet pitävät urheiluliivit paikoillaan. Kauniit säädettävät olkaimet voi halutessaa laittaa ristiin painijanseläksi, jotta pystyy liikkumaan täydellisen vapaasti. Klassinen hakaskiinnitys viimeistelee täydellisen istuvuuden. Funktionaalisesta materiaalista valmistetut urheiluliivit hengittävät ja vievät tehokkaasti kosteutta pois iholta. Täydelliset urheilurintaliivit, kun haluat saada treenistä irti kaiken mahdollisen!Öko-Tex -sertifioitua materiaalia.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Piquant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita uimapuku takaa sinulle upean lookin lomapäiviin! Uimapuvun kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Mesh-materiaalilla vuorattu sisäpinta takaa täydellisen istuvuuden. Mahtava uimapuku sekä rauhallisiin rantapäiviin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Abecita
Product
 

Passionata Holala Plunge T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Passionata t-paitarintaliivit upealla pitsikuvioinnilla ja mahtavalla istuvuudella. Kaarituelliset rintaliivit tukevat kunnolla, vievät rintoja keskemmälle ja luovat upean kaula-aukon. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta myös ristiin. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella takaa täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin Passionata Holala -sarjan matchaavat alushousut todella upean alusasusetin luomiseksi.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Passionata Holala Tanga * Ilmainen Toimitus *

Passionata alushousut, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Suositun tanga brief -mallin alushousut istuvat napakasti. Valmistettu kevyestä ja joustavasta pitsimateriaalista, joka istuu sileästä iholle. Kolmionmuotoinen avoin osa alushousujen takana on kaunis yksityiskohta alushousujen designissa. Hanki täydellinen alusvaatesetti yhdistämällä näihin upeisiin alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Passionata
Product
 

Passionata Holala Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Passionata rintaliivit takaavat sinulle upean ja miellyttävän alusasulookin. Pehmeissä kaarituettomista rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Säädettävät olkaimet takaavat täydellisen istuvuuden. Rintaliivit on valmitettu kevyestä ja joustavasta materiaalista ja ne on helppo pukea ja riisua yläkautta. Nämä rintaliivit ovat täydelliset sekä arkeen että juhlaan. Yhdistä näihin upeisiin rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen setin luomiseksi.

€ 38.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Passionata Holala Shorty * Ilmainen Toimitus *

Passionata Holala sarjan todella kauniit ja trendikkäät alushousut pitsikoristeilla. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileän tuntuisesta joustavasta materiaalista, joka istuu täydellisesti. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit luodaksesi täydellisen kokonaisuuden, josta tulee uusi suosikkisi perusvaatevalikoimassasi!

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Passionata
Product
 

Passionata Holala Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat Passionata alushousut on koristeltu sivuista ihanalla pitsillä, mikä on todella kaunis yksityiskohta alushousujen designissa. Peittävät suositun brief-mallin alushousut istuvat todella ihanasti. Valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, joka tuntuu ihanalta iholla. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit saadaksesi täydellisen kokonaisuuden sekä arkeen että juhlaan!

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Passionata
Product
 

Passionata Holala Half Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Passionata Holala sarjan rintaliivit, joita tulet varmasti rakastamaan! Matalaan leikatut kaarituelliset rintaliivit tukevat ja vievät rintoja keskemmälle. Rintaliivien kuvioitu pitsi on todella kaunis yksityiskohta designissa. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Täydennä upea alusvaatelook yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut!

€ 42.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Chantelle Eivissa Underwire Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upea Chantelle uimapuku, josta tulee uusi suosikkisi! Kaarituellisessa uimapuvussa on toppauksettomat kokokupit, joissa on vuorattu sisäpinta ja jotka tukevat ja mukautuvat täydellisesti rintojen muotoon. Kuppien välissä on kaunista makramee-solmintaa, joka on upea lisä uimapuvun designissa. Vuoratussa uimapuvussa on kevyettä rypytystä, joka luo hoikeamman siluetin. Säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tämä uimapuku on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin.

€ 99.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Chantelle
Product
 

Chantelle Eden High Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Tässä Chantelle bikinialaosassa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Suosittu brief-mallinen bikinialaosa korkealla vyötäröllä ja vuoratulla sisäpinnalla muotoilee siluettia kauniisti. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa fantastisen istuvuuden. Yhdistä bikinialaosaan saman sarjan matchaava bikiniyläosa täydellisen bikinisetin luomiseksi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Chantelle
Product
 

Chantelle Eden Bikini Memory Half cup Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäästä Chantelle bikiniyläosasta tulee pian lomapäivien suosikkisi. Peittävissä bikiniliiveissä on topatut kupit, jotka muotoilevat ja kohottavat rintoja. Säädettäviä olkaimia voi pitää tavallisesti tai ne voi sitoa halterneck-malliin niskan taakse. Yksinkertainen kiinnitys selässä. Täydennä upea bikinilook yhdistämällä tyylikkääseen bikiniyläosaan saman sarjan bikinialaosa.

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Chantelle
Product
 

Chantelle Eden Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäässä Chantelle bikinialaosassa on lantioilla kauniita koruyksityiskohtia. Hieman peittävä bikinialaosa suositulla brief-mallilla istuu erinomaisesti ja imartelee vartalon muotoja. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Yhdistä bikinialaosaan saman sarjan matchaava yläosa luodaksesi lyömättömän kokonaisuuden aurinkoisiin lomapäiviin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Chantelle
Product
 

Chantelle Eden Covering Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Chantelle bikiniyläosan avulla luot upean bikinilookin. Peittävissä ja vuoratuissa kaarituellisissa bikiniliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka muotoileva ja vievät rintoja keskemmälle. Kevyesti rypytetyt kupit ja koruyksityiskohtia olkaimissa. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava alaosa luodaksesi täydellisen kokonaisuuden aurinkoisiin lomapäiviin.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja modernit Chantelle rintaliivit on koristeltu kuppien päältä kauniilla brodeerauksella. Pehmeissä kaarituettomissa rintaliiveissä on kolmionmuotoiset kupit, jotka luovat imartelevan kaula-aukon. Kupin alaosassa on toppaus, joka kohottaa rintoja hieman. Kaunis koruyksityiskohta kuppien välissä. Miellyttävän tuntuinen joustava nauha rintojen alla pitää rintaliivit paikoillaan koko päivän ja illan ajan. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat alushousut saadaksesi täydellisen alusasusetin!

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Revealing Shorty * Ilmainen Toimitus *

Moderneissa Chantelle alushousuissa on sivuilla kaunista brodeerausta. Peittävät alushousut istuvat napakasti. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten. Sievä koruyksityiskohta vyötärökaistaleessa. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit upean alusasukokonaisuuden luomiseksi.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Plunge T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Chantelle t-paitaliivit, joihin ihastut välittömästi! Kaarituellisissa rintaliiveissä on topatut kupit, jotka kohottavat rintoja ja vievät niitä keskemmälle luoden imartelevan kaula-aukon. Rintaliivien kupeissa on kaunista ja modernia brodeerausta. Kuppien välissä kaunis koruyksityiskohta. Rintaliiveissä on säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliivit saman sarjan alushousuihin täydellisen ylellisen alusasusetin luomiseksi!

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Chantelle rintaliivit auttavat luomaan lyömättömän alusasulookin. Hieman läpinäkyvät kaarituelliset rintaliivit antavat rinnoille tukeja. Kuppeja koristaa moderni brodeeraus. Sievä koruyksityiskohta kuppien välissä. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Täydennä setti yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Chantelle t-paitaliiveillä luot uskomattoman kauniin alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on joustavat ja topatut kupit, jotka peittävät, muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu mahtavalta iholla. Rintaliiveissä on kahta sävyä, mikä on ihana pieni lisä designissa. Säädettävät olkaimet saa selkäpuolelta myös ristiin. Yhdistä rintaliiveihin yhteenkuuluvat alushousut täydellisen alusvaatesetin luomiseksi

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit olkaimettomat Chantelle rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä kauniiksi että mukavaksi. Rintaliiveissä on siletä ja kevyet topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliiveissä on silikoninauhat, jotka pitävät kupit paikoillaan koko päivän ajan. Klassinen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Täydelliset rintaliivit olkaimettomien toppien tai syvään uurrettujen mekkojen tai muiden vaatekappaleiden alle. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Shorty * Ilmainen Toimitus *

Upeat Chantelle Absolute Invisible -sarjan alushousut tuntuvat mahtavilta päällä. Peittävät alushousut on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu ihanalta iholla eikä näy vaatteiden alta. Yhdistä alushousuihin yhteensopivat rintaliivit luodaksesi täydellisen alusasusetin arkeen ja juhlaan.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Brief * Ilmainen Toimitus *

Näistä upeista ja suosituista brief-mallisista Chantelle alushousuista tulee uudet perusmallin suosikkisi! Peittävät alushousut on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka asettuu täydellisesti iholle eikä näy vaatteiden alta. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit luodaksesi täydellisen alusasukokonaisuuden.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Push up Bra * Ilmainen Toimitus *

Pian haluat käyttää näitä Chantelle Absolute Invisible -sarjan rintaliivejä joka päivä! Push-up-rintaliiveissä on topatut kupit, jotka tukevat ja kohottavat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Rintaliiveissä on kahta sävyä, jotka luovat erittäin hienon vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi lyömättömän upean alusvaatesetin.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Chantelle rintaliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Pehmeät kaarituettomat rintaliivit kevyesti topatuilla kolmionmuotoisilla kupeilla tukevat rintoja ja tekevät kauniin kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä ja sileästä korkealaatuisesta materiaalista. Rintaliiveissä on kaksi sävyä, jotka luovat elegantin vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi niin arkeen kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin.

€ 57.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Soft Stretch Full Brief Plus Size * Ilmainen Toimitus *

Upeissa Chantelle alushousuissa on hieman korkeampi ja peittävä takaosa. Peittävät alushousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka stretchin ansiosta mukautuu täydellisesti vartalon muotoihin. Alushousut ovat saumattomat eivätkä näy tiukkojen vaatteiden alta. Näitä alushousuja et juuri tunne iholla ja niistä tulee uudet arkisuosikkisi!Alushousut sopivat koolle 44-52.

€ 17.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Soft Stretch High Waisted Thong * Ilmainen Toimitus *

Näissä Chantelle alushousuissa tunnet olosi sekä hienoksi että mukavaksi. Peittävät alushousut suositulla string-mallilla ja korkealla vyötäröllä. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka stretchin ansiosta mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Alushousut ovat saumattomat eivätkä jätä näkyviä rajoja vaatteiden alle. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit täydellisen alusasusetin luomiseksi joka tilaisuuteen.Alushousut sopivat koolle 36-44.

€ 14.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Soft Stretch French Cut Brief * Ilmainen Toimitus *

Nämä Chantelle alushousut luovat sinulle uskomattoman upean ja miellyttävän alusasulookin. Peittävät brief-malliset alushousut korkeilla jalanteillä takaavat kauniin siluetin. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka stretchin ansiosta mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Alushousut ovat saumattomat eivätkä jätä näkyviä rajoja vaatteiden alle. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 14.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Chantelle Soft Stretch Boyshort * Ilmainen Toimitus *

Näitä ihania Chantelle alushousuja haluat pian pitää joka päivä! Saumattomat ja peittävät alushousut keskikorkealla vyötäröllä. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka stretchin ansiosta mukautuu vartalosi muotoihin taaten parhaan mahdollisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Alushousut eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alle. Yhdistä alushousuihin yhteenkuuluvat rintaliivit täydellisen ja miellyttävän tuntuisen alusasukokonaisuuden luomiseksi!Alushousut sopivat koolle 36-44.

€ 17.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Chantelle
Product
 

Miss Mary Soft Panty * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat maxi-malliset Miss Mary alushousut on valmistettu joustavasta ja uskomattoman pehmeästä materiaalista. Kauniit alushousut istuvat täydellisen napakasti. Alushousut tuntuvat miellyttävältä iholla, melkein kuin niitä ei olisikaan. Täydelliset alushousut arkeen ja kaikkiin hetkiin, kun haluat tuntea olosi mukavaksi. Matalat jalantiet ja hieman korkeampi vyötärö. Avaa vaatekaappisi näille ihanille Miss Mary alushousuille!

€ 8.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Miss Mary of Sweden
Product
 

Miss Mary Joy Fully Padded Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit topatuilla kupeilla. Elegantit rintaliivit kohottavat rintoja kauniisti, antavat niille kauniin pyöreän muodon ja luovat upean kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu ihanasti iholla. Ihanat joustavat ja säädettävät olkaimet, joustava u-selkä sekä yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja tukevat rintoja kunnolla koko päivän ajan. Hieman nouseva alareuna ei rullaannu ja luo lisämukavuutta. Suloinen rusetti kuppien välissä on ihana pieni lisä designiin.Näistä mahtavista kaarituellisista Miss Mary rintaliiveistäsi tulee uusi suosikki vaatekaapissasi!

€ 44.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Elomi Energise Underwire Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman upeat Elomi urheilurintaliivit antavat maksimaalista tukea ja tuntuvat todella mukavalta treenin aikana. Urheiluliiveissä on tukeva kaarituki ja neliosaiset kupit, joissa on lisätuet sivuilla. Rintaliiveissä ei ole kompressiota ja ne erottelevat, muotoilevat ja antavat rinnoille erinomaisen tuen. Urheiluliivit on valmistettu sileästä funktionaalisesta materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta. Rintojen alla on pehmeä nauha, joka ei hankaa. Urheiluliiveissä on säädettävät olkaimet, jotka takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Pidentämällä olkaimia ja yhdistämällä ne takaa koukulla saa myös luotua painijanselän, joka antaa enemmän vapautta liikkumiseen. Tässä on upeat urheilurintaliivit kaikenlaiseen treenaamiseen!

€ 71.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Elomi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus ZERO Microfibre H Short * Ilmainen Toimitus *

Upeat Sloggi ZERO alushousut, joita haluat pian käyttää joka päivä. Matalissa alushousuissa on hieman leveämmät sivut, matala leikkaus jalanteissä sekä koristeellinen kaareva leikkaus takana. Valmistettu kevyestä ja silkkisen sileästä mikrokuidusta. Laserleikatut reunat eivät jätä näkyviä reunoja vaatteiden alla. Kaunis Sloggi-painatus lantiolla. Mahtavat alushousut joka tilaisuuteen!Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO One Tai 18 * Ilmainen Toimitus *

Kevyet ja upean klassiset tai-malliset Sloggi ZERO -sarjan alushousut, jotka tuntuvat uskomattoman miellyttäviltä yllä. Saumattomissa alushousuissa sisäpuoli on miellyttävän tuntuista samettia, jonka ansiosta alushousut pysyvät paikallaan koko päivän eivätkä näy tyköistuvienkaan vaatteiden alta. Valmistettu silkkimäisen sileästä ja joustavasta ZERO-materiaalista, joka antaa täydellisen vapauden liikkua ja istuu napakasti. Alushousuissa on edessä pieni Sloggi-painatus, pehmeä vuorattu haara eikä yhtään hankaavia lappuja sisäpuolella. Upeat alushousut luovat mahtavat vapauden tunteen.

€ 14.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Primadonna California Bikini Full Briefs * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upea Primadonna -bikinialaosa tuo oikean kesäfiiliksen! Korkeavyötäröinen bikinialaosa suositulla brief-mallilla. Peittävä bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja sen vuorattu sisäpuoli takaa täydellisen istuvuuden. Täydennä bikinilookisi yhdistämällä bikinialaosa yhteensopivaan bikiniyläosaan.

€ 46.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Primadonna California Bikini Briefs Rio * Ilmainen Toimitus *

Primadonna -bikinialaosa, jossa tunnet olosi upeaksi ja mukavaksi. Klassinen brief-mallinen bikinialaosa istuu napakasti. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa, ettei bikinialaosa näy läpi. Bikialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan matchaavaan bikiniyläosaan täydellisen bikinilookin luomiseksi.

€ 40.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Primadonna California Bikini Top Full Cup Wire * Ilmainen Toimitus *

Primadonna -bikiniyläosa kauniin ajattomalla designilla, joka pysyy aina muodissa. Vuorattu kaarituellinen bikiniyläosa. Toppauksettomat kupit antavat rinnoille tukea ja kauniin pyöreän muodon. Suloiset koruyksityiskohdat rintojen välissä luovat erityisen naisellisen vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Yhdistä bikiniyläosa saman sarjaan matchaavaan alaosaan saadaksesi täydellisen kokonaisuuden aurinkoon ja rantapäiviin!

€ 93.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Primadonna
Product
 

Saltabad Torquay Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Saltabad Torquay -bikinitoppi, jolla luot uskomattoman tyylikkään ja mukavan bikinilookin. Klassinen bikinitoppi pyöreällä kaula-aukolla ja normaalilevyisillä olkaimilla. Bikinitopissa on topatut kupit ja rintojen alla resori, joka antaa rinnoille tukea ja kauniin pyöreän muodon. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka laskeutuu kauniisti vartalolle. Täydellinen bikinitoppi sinulle, joka toivot hieman peittävämpää vaatetta auringonottoon ja rantapäiviin. Täydennä bikinilook yhdistämällä toppiin saman sarjan bikinialaosa.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Torquay Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Saltabad Torquay -bikinialaosa, jolla luot upean ja värikkään bikinilookin. Bikinialaosa suositulla tai-mallilla sekä taiteltavalla vyötäröllä, jonka ansiosta voit valita normaalin tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka imartelee kaikenmuotoisia kehoja. Yhdistä bikinialaosa saman sarjan Saltabad -bikiniyläosaan saadaksesi täydellisen kokonaisuuden.

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product