Vakuumi kahvipurkki, 500g, musta

Säilytä kahvipapujasi tai teetä tässä erittäin tyylikkäässä vakuumipurkissa. Napin painalluksella tyhjennät purkista suurimmat osan ilmasta. Tämä 500g koko on erinomainen kun haluat kuljettaa lempikahviasi joka paikkaan, säilyttää kotona tai kuljettaa esimerkiksi cupping-sessioihin. Avaaminen: paina kannen nappia ja vedä kansi irti. Sulkeminen: paina nappia ja kantta samaan aikaan purkkia vasten ja samalla poistat ilman ja luot vakuumin pakkauksen. Helppoa!

Tämä tyylikäs purkki on myös loistava lahja ja sitä voidaan käyttää niin kotona kuin kahvilassakin - vakuumissa säilytetty kahvi pitää kahvin ja teen aromit tuoreina mahdollisimman pitkään.

€ 17.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Huppari

Warrior Huppari on sisältä pehmeä ja päältä rautainen. Huppari kantaa rinnassa vakuuttavasti logoamme, jolla viestit soturiasennettasi missä ikinä liikutkin. Toimii kotona, treeneissä ja kadulla!

€ 59.00

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Termosmuki Warrior Coffee

Etsitkö täydellistä termosmukia, jolla voit sekoittaa myös Warrior Coffeen? Etsintäsi on päättynyt, saammeko esitellä Warrior Coffee termosmukin. Painat vain painiketta, kun haluat juoda ja vapauttaessasi otteen, muki sulkeutuu itsestään. Tämä itsesulkujärjestelmä yhdessä mukin kaksinkertaisen terässeinämän ja tyhjiöeristyksen kanssa säilyttää juoman kuumana jopa 5 tuntia.

Termosmukin AUTOSEAL®-sulkujärjestelmä takaa, ettei mukin sisältö läiky tai vuoda - voit olla huoletta, vaikka muki kaatuisi auton penkillä tai repussa.

Vinkki: tyhjennä 1-2 Warrior Coffee annospussia termosmukiin ja lisää 2/4 desilitraa kuumaa vettä. Sulje kansi huolellisesti ja ravista hetki voimakkaasti. Vapauta termokseen muodostunut paine painamalla painiketta varovasti. Tämän jälkeen voit nauttia Warrior Coffeesta missä tahansa.

€ 36.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

BUNN ICBA Säiliösuodatinlaite

BUNN ICBA suodatinlaite on tarkoitettu toimisto- ja kahvilakäyttöön palvelemaan suuremman volyymin tarpeita. BUNN ICBA -laitteet ovat erittäin kestäviä ja takaavat erinomaisen suodatinkahvin, kerrasta toiseen. BUNN ICBA suodatinlaitteeseen voidaan ohjelmoida erilaisia suodatusohjelmia mm. paahtoprofiilien mukaan. Suodatuslämpötila pysyy tasaisena koko suodatuksen ajan. Tasainen lämpötila ja mahdollisuus rytmittää suodatusta tuovat aromit esille oikealla tavalla. Siirrettävä termossäiliö, johon kahvi suodattuu, säilyttää maut oikeina viimeiseen pisaraan asti. Termossäiliöt: 3,8 litraa ja 5,7 litraa.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 Buono Kettle sähköinen vedenkeitin

Tämä on sähköinen versio Hario Buono Kettlestä, 0.8 litran tilavuudella. Upea ulkomuoto on jälleen Harion tyylinäyte, unohtamatta tietenkään käytettävyyttä. Runko on tehty ruostumattomasta teräksestä, pannu on helppo puhdistaa ja se on helppokäyttöinen 360 astetta kääntyvän alustansa ansiosta. Voit veden kuumentamisen jälkeen käyttää kannua täysin johdotta. Tässä sähköisessä vedenkeittimessä on lisäksi kaikki samat ominaisuudet kuin perinteisessä Hario V60 Buono Kettlessä. Harion Buono Kettle on täydellinen työkalu, kun valmistat pour-over-kahveja - pääset tarkkaan kontrolloimaan veden kaatamista ja kahvinuuttoa. Ammattilaisten ja harrastajien suosima vedenkeitin ja vesipannu.

Sähkö: AC 220-240V ~50Hz, 900-1000W

€ 99.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Bialetti tiivistepaketti 6 kupin Venus keittimelle

Alkuperäinen Bialetti tiivistepaketti Venus 6 kupin mokkapannuun. Mukana 3 tiivisterengasta sekä teräs-suodatin. Tiivisterenkaan halkaisija 71mm ulkoreunasta ulkoreunaan. Huom. sopii vain 6 kupin Bialetti Venukseen.

€ 7.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 suodatinsuppilo 1 2kuppia valkoinen

Hario V60 keraaminen suodatinsuppilo on kahvialan käytetyimpiä välineitä, kun puhutaan kahvin valmistuksesta käsin. Sekä ammattilaiset että kotibaristat vannovat sen nimeen, eikä suotta - sillä voit valmistaa erinomaisen kahvikupillisen. Suppilon sisäpinnoilla on spiraalit, jotka antavat ilman virrata hieman ohuiden suodatinpaperien lävitse. Tällöin saavutettaan uskomattoman kirkas ja aromikas kahvi. Suppilon käyttäminen on yksinkertaista: laita juuri jauhamasi kahvi suodattimeen ja kaada vettä päälle käyttäen esim. Hario Buono vesikannua täydellisen kontrollin saavuttamiseksi.

V60 Suodatinpaperi kannattaa huuhdella ennen kuin laitat kahvipurut suodattimeen (poistaa mahdolliset sivumaut paperista).

€ 21.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Timemore Fish vesipannu 0,9L

Timemoren vesipannut ovat, noh, upeita ja erottuvat edukseen. Tunnet laadun ja huomaat yksinkertaisen designin siitä hetkestä, kun avaat paketin.

Ominaisuudet:

 • Valmistettu korkeimman laadun 304 ruostumattomasta teräksestä
 • 90° suoraan alaspäin valuva vesi tekee kaatamisesta tasaista ja tarkkaa
 • Responsiivinen: voit keskeyttää kaatamisen pienelläkin kädenliikkeellä
 • Tasainen veden tulo: ei turhia keskeytyksiä, ei turhia liikkeitä
 • Ergonomisesti suunniteltu, käyttömukavuus huipussaan
 • 3 kerrosta teflonpinnoitetta tekee pannusta kestävän
 • Reikä kannessa lämpömittarille
 • 900ml tilavuus
 • 9mm kaatonokka
 • 158mm korkea, pohjan leveys 105mm

€ 69.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema Enova espressolaite

Faema Enova on työhevonen, jossa on kaikki baristan arvostamat perustoiminnot loistavan espresson valmistamiseen. Loistava kahvin laatu varmistuu säädettävän lämpötilatoiminnon avulla, jolla jokaisen grupon lämpötila voidaan helposti säätää halutunlaiseksi, kahvista riippuen. Enovassa on myös älykäs kuuman veden sekoitusjärjestelmä, joka parantaa veden laatua sekä energiatehokkuutta.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario Skerton kahvimylly

Tämä näppärä Hario Skerton kahvimylly jauhaa laadukkaasti kahvisi ja kulkee myös helposti mukana. Kahvimyllyssä on tasaisen jauhatuksen takaavat keraamiset terät, jotka eivät kulu, eivätkä ruostu. Kahvin jauhatuskarkeus säädetään helposti ruuvista myllyn päältä. Voi huuhdella/pestä myös vedellä. Suosittelemme lämpimästi tätäkin kahvimyllyä matkalla kohti parempaa kahvia!

€ 44.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Vaaka, Tiamo ajastimella, musta

Tämä Tiamon helppokäyttöinen vaaka on täydellinen kaveri kahvinvalmistukseen. Voit mitata samalla vaa'alla tarkasti kahvin ja veden sekä kahvin uuttoajan.

€ 67.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

BUNN LPG kahvimylly suodatinkahville

BUNN LPG -kahvimylly on tarkoitettu toimisto- ja ravintolakäyttöön, yhdessä BUNN ICBA -keittimen kaverina. BUNN LPG jauhaa automaattisesti haluamasi määrän kahvia suoraan suodatinsuppiloon.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Vesipannu Stagg Pour Over mattamusta

Stagg pour over vesipannun (mattamusta) järkkymättömän toiminnallinen design ihastuttaa käyttäjänsä sekä katsojan. Tarkkaan suunnitellulla kaatonokalla kontrolloit jokaista hetkeä kahvinvalmistuksestasi. Voit seurata veden lämpötilaa sisäänrakennetusta lämpömittarista. Staggin vastapainotettu kahva takaa loistavan balanssin kaataessa. Hanki tämä kaunotar itsellesi tai lahjaksi!

€ 109.00

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Kruve kahvisihti

Poista väärän kokoinen kahvipöly sekä liian suuret kahvin purut

KRUVE on ainutlaatuinen sihti, jolla voit suodattaa jauhetusta kahvista sekä kahvipölyn että liian suuret kahvipartikkelit. Jäljelle jää vain täydellisen kokoiset kahvipartikkelit ja tällä tavoin valmistettu kahvi hipoo täydellisyyttä.

Säädä jauhatuksen karkeus mikronien tarkkuudella

KRUVE kahvisihdillä saat täyden kontrollin jauhatuksesi karkeudesta, mikronitasolla. Vaikka käytössäsi on maailman paras kahvimylly, jauhatuksen joukkoon jää aina kahvipölyä sekä liian suuria partikkeleita. KRUVElla saat helposti suodatettua jäljelle vain täydelliset kahvipartikkelit, esim. 400-800μm, 500-700μm.

€ 59.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario Cold Brew uuttopullo kahville, ruskea

Harion Cold Brew -uuttopullolla suositun kylmäuutetun kahvin valmistaminen on todella helppoa. Uuttopullo on suunnittelultaan nerokas ja yksinkertainen (kannattaa valita huippuhyvät luomukahvit meiltä uuttopullon kaveriksi). Uuttopullon sisällä on muovinen suodatin ja pullossa on kuminen kansi, jonka avulla suodattimen poistaminen on helppoa - voit tarjota herkullista kylmäuutettua kahvia suoraan pullosta. Uuttopullon lasi ei kuumene, joten pulloa on mukava käyttää. Pullon tilavuus on 750 ml, joten sillä pystyy tekemään kahvit sekä itselleen että koko perheelle.

Harion Cold Brew -uuttopulloa on helppo käyttää. Lisää vettä pulloon ja jauhettua kahvia suodattimeen ja anna uuttua 8-24 h jääkaapissa. Mitä kauemmin kahvi uuttuu, sitä voimakkaampaa kahvi on. Kylmäuutettu kahvi on aivan erityisen hyvää kesällä, mutta toimii se muinakin vuodenaikoina. Eikun kokeilemaan!

Katso video!:


€ 34.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Cafessi Swivel puhdistusharjan vaihtopää 2 pack

Älä heitä poist Cafessi Swivel harjaasi - hanki 2-pack vaihtopäitä ja pidennä harjan käyttöikää. Säästä lompakkoasi, luontoa sekä harjaa.

€ 15.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

WMF maitojärjestelmän puhdistusaine 1l

WMF kahviautomaattien maitojärjestelmän puhdistusaine.

€ 37.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

AeroPress kahvinvalmistuslaite

Olet ehkä kuullutkin jo AeroPressistä? Jos et, niin nyt on hyvä aika tutustua! AeroPress on suurin suosion saavuttanut kahvinvalmistusväline, koska sillä voi tehdä yksinkertaisesti todella hyvää kahvia.

Laite koostuu ns. männästä sekä sylinteristä. Suodatinpaperi laitetaan sylinterin päähän suodatinpidikkeeseen ja sylinteriin lisätään kahvipurut sekä kuuma vesi. Ennen kuin kahvi painetaan männän avulla hitaasti suodatinpaperin läpi (suoraan kuppiin tai tarjoiluastiaan), annetaan kahvin ja veden uuttua jauhatuksesta riippuen noin 1-2 minuuttia.

AeroPressin avulla voit kokeilla tehdä sekä lyhyempiä, espressotyylisiä kahveja tai pidempään uutettuja suodatinkahveja. AeroPress on valmistettu BPA-vapaasta muovista, joten se on turvallinen käyttää. Pakkauksen mukana tulee myös sekoitustikku, annosmitta, suppilo sekä 350kpl suodatinpapereita.

€ 39.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario Cold Brew uuttopullo teelle, vihreä

Miten olisi kylmäuutettu tee virkistäväksi vaihteluksi? Hario Cold Brew -uuttopuollolla valmistat helposti kylmäuutettua teetä kotona. Kylmäuuttamalla teestä tulee todella pehmeää, jättäen lähes kaiken kitkeryyen pois (valitse laadukas luomutee!). Kylmäuutettu tee on erityisen upea juoma myös kuumalla säällä, ruokajuomana tai vaihteluna lämpimälle teelle.

Hario Cold Brew -uuttopullo näyttää hieman viinipullolta ja siinä on silikonista valmistettu kaatonokka. Pullon tilavuus on 750ml.

Näin valmistat kylmäuutettua teetä: laita valitsemaasi irtoteetä pulloon ja kaada kylmää vettä päälle. Kiinnitä suodattimella (muovia) varustettu suodatin ja kaatonokka pullon päälle ja laita pullo jääkaappiin 3-6 tunniksi. Siinä kaikki, ei muuta kuin nauttimaan!

€ 29.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema Emblema A2 Espressolaite

Legendaarisen espressolaitevalmistaja Faeman lippulaivamalli Emblema on uudistettu huikeilla yksityiskohdilla kuten kolme valittavaa väriä rungolle sekä valoille. Tyyli ja ergonomisuus on paketoitu Faeman legendaarisen lämmitysjärjestelmän sekä huippumodernin teknologian ympärille. Faema Emblema on intuitiivinen käyttää päivittäisessä baristan työssä ja toistaa erittäin laadukkaan espresson kerta toisensa jälkeen. Jokainen kahva voidaan ohjelmoida eri lämpötilalle: tällöin voit hienosäätää kahvinvalmistuksen, kun käytät useampia kahveja samaan aikaan kahvilassasi. Auto Stam Milk4 -järjestelmä mahdollistaa automaattisen maidonvalmistuksen 4 eri reseptille: lämmin maito, hieman vaahtoa, normaali vaahto ja paljon vaahtoa. Maksimi tehokkuus yksinkertaisilla toimenpiteillä.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Coffee Peru Dark

Luuletko tietäväsi mistä kahvissa on kyse? Oletko tyytynyt aamuiseen energialataukseen, joka petollisesti muuttuu pian vatsakrampeiksi? Tai hiljaisesti hyväksynyt, että toimistokupposen hapan maku nyt vain on kaikki mitä kahvilta voi odottaa. Toki me kaikki tarvitsemme päivittäisen annoksemme mustaa kultaa, mutta älä tyydy tavalliseen. Makuhermosi tietävät paremmin. Et pidä huonon kahvin mausta samasta syystä kuin et pidä bensiinin mausta; se ei ole sinulle hyväksi!

Hyvä kahvi on kuin taikaa. Syntisen herkullinen Warrior Coffee Peru Dark on täydellisyyteen paahdettu (tummapaahto) käsin poimituista, luomulaatuisista kahvimarjoista. Sen silkkinen maku on täynnä vivahteita suklaasta ja pähkinästä - luoden kokemuksen puhtaimmasta mahdollisesta nautinnosta. Kun valitset luomulaatuisen artesaanipaahtimon kahvin, saat virheettömän maun, joka kerta. Mutta varo; kun pääset kiinni hyvään, ei ole paluuta takaisin huonoon.

€ 8.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

AeroPress suodatinpaperit 350kpl

Täyttöpakkaus AeroPress mikrosuodattimia, 350kpl. Vaikka käyttäisit AeroPressiäsi parikin kertaa joka päivä, tämä paketti kestää kuukausia.

€ 6.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

JOCO lasinen kahvimuki mansikka

JOCO Cups lasiset kahvimukit ovat tehty laadukkaasta ja turvallisesta borosilikaattilasista (kestää paremmin lämpötilanvaihtelut). JOCO kahvimukilla nautit pävittäin kahvisi tyylikkäästi, valitset vain lempivärisi. JOCOt ovat myös mikroaaltouunin sekä tiskikoneen kestäviä, 100% BPA-vapaista materiaaleista valmistettuja. JOCO kahvimukit kulkevat näppärästi mukanasi ja voit pyytää suosikkibaristaasi tekemään kahvisi suoraan ympäristöystävälliseen mukiisi. Vetoisuus 3.5 desilitraa.

€ 24.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Emalimuki

OK, myönnetään yhdessä: meillä kaikilla on suosikkimuki, josta juomme kahvimme ja kahvi maistuu aina niiiiiin paljon paremmalta juuri suosikkimukista. Todennäköisesti sinulla on jo monta hienoa mukia tiskikaapissasi, mutta tätä sinulla ei vielä ole: Warrior Coffee emalimuki! Tällä mukilla viet Warrior Coffee -kokemuksesi viimeiselle tasolle, Grand Finale -tasolle - tämä muki on arjen sotureiden The Muki!

€ 13.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema E98 espressolaite

Faema E98 on saatavilla 2- ja 3-gruppoisena puoli- ja täysiautomaattisena verisiona. E98 RE:ssä on valintapaneeli sekä manuaaliseen espresson valmistamiseen että tallennettavat napit resepteillesi. Voit tehdä E98 RE:stä oman näköisen lisäämällä etupaneeliin esim. oman logo-teippauksen. Faema E98 on kestävä työhevonen, joka ihastuttaa simppelillä ulkoasullaan tarjoten taattua Faema-laatua mihin tahansa kahvilaan.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

EcoCleaner espressokoneen puhdistusaine 650g

EcoCleaner espressokoneen puhdistusaine. Voidaan käyttää myös kahvivälineiden puhdistamiseen, esim. termoksien liottamiseen.

€ 37.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Chemex Classic 6 kuppia

Chemex® Classic kahvinkeitin on elegantti, yksiosainen, tiimalasin muotoinen lasikarahvi. Se on valmistettu korkealaatuisesta lämmönkestävästä lasista. Lasikartion ympärillä on puiset kaulukset sekä nahkainen solmio pitämään kaulukset paikallaan. Tämä kaulus paitsi näyttää upealta, se myös suojaa sormiasi, kun tarjoilet vastatehtyä kahvia suoraan karahvista vieraillesi.

Käytä Chemexin kanssa Chemexille vartavasten suunniteltuja, paksuja, myrkyttömiä suodatinpapereita. Tällöin onnistut joka kerta tekemään kirkasta, aromirikasta kahvia ilman kitkeryyttä (muista hankkia laadukas kahvi myös!). Kahvi on kosketuksissa vain huippulaadukkaan suodatinpaperin ja ei-huokoisen lasin kanssa. Chemexillä voit valmistaa kahvisi myös mieltymyksesi mukaan ns. vahvempana, eli käyttämällä hieman tavallista enemmän kahvia. Kokeile Chemexiä myös jääkahvin tekemiseen tai muiden kahvireseptien sekoittamiseen.

€ 59.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema E71 espressolaite

Teknologia ja perinteet ovat löytäneet uuden ilmaisutavan, tässä on Faema E71. Jos espressolaite voisi olla Ferrari se olisi Faema E71, joka pohjautuu legendaariseen Faema E61 -klassikkoon. Tämä espressolaite on suunniteltu niille, jotka etsivät täydellisyyttä ja täysin ylivertaista laatua jokaisessa kahvissa. Faema E71 esittelee uuden hydraulisen piirin uuttamiseen, joka takaa sekä erittäin tarkan uuton että täydellisen uutto-ajan. Erillisinä kontrolloitavat grupot mahdollistavat usean eri kahvin käyttämisen, vaikka ne vaatisivat tavallisesta poikkeavat lämpötilan.

Faema E71 espressolaite on myös energiatehokas, sillä se säästää jopa 40% sähköä verrattuna muihin espressolaitteisiin.

Tämä laite on pakattu niin täyteen huikeita ominaisuuksia, että kutsumme sinut tutustumaan paremmin laitteeseen TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

JOCO lasinen kahvimuki punainen

JOCO Cups lasiset kahvimukit ovat tehty laadukkaasta ja turvallisesta borosilikaattilasista (kestää paremmin lämpötilanvaihtelut). JOCO kahvimukilla nautit pävittäin kahvisi tyylikkäästi, valitset vain lempivärisi. JOCOt ovat myös mikroaaltouunin sekä tiskikoneen kestäviä, 100% BPA-vapaista materiaaleista valmistettuja. JOCO kahvimukit kulkevat näppärästi mukanasi ja voit pyytää suosikkibaristaasi tekemään kahvisi suoraan ympäristöystävälliseen mukiisi. Vetoisuus 3.5 desilitraa.

€ 24.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Teesiivilä kannella, koko M

Tämä kestosuodatin on kätevä tapa uuttaa teetä kaikilla mukeilla ja pannuilla, joiden suuaukon halkaisija on 6.5 - 9.5 cm. Suodattimen verkko on erittäin tiheä, jotta teepurut pysyvät tehokkaasti kuppisi ulkopuolella. Kantta voidaan käyttää kätevästi myös alustana suodattimelle uuttamisen jälkeen.

€ 8.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Clean Drop kahvinkeittimen puhdistusaine

Kahvinkeittimen puhdistus on Clean Dropilla on helppoa. Se poistaa kahvinkeittimestäsi tehokkaasti kalkkia ja muita epäpuhtauksia, jolloin kahvi maistuu paremmalle. Clean Drop on suunniteltu Euroopan kahvi-instituutissa (ECBC). Pakkauksessa on 5 kertakäyttöistä annospussia.

Kuinka usein kahvinkeitin tulisi puhdistaa? Nyrkkisääntö on, että mitä useammin kahvia keitetään, sitä useammin se tulisi puhdistaa. Jos kahvinkeitin on päivittäisessä käytössä, kannattaa se puhdistaa parin viikon välein. Hieman harvemmallakin käytöllä muutaman viikon välein tehtävä puhdistus tekee ihmeitä kahvin maulle.

Kahvinkeitin likaantuu sisältä vedestä kertyvästä kalkista. Lisäksi kahvinkeitin likaantuu, jos vesisäiliöön kaadetaan vettä likaisella kahvikannulla. Tällöin kahvissa olevat rasvat palavat kiinni kahvinkeittimen veden kuumennusosaan. Vältä näitä virheitä ja käytä puhdistusainetta.

€ 6.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Vesipannu Stagg Pour Over kupari

Stagg pour over vesipannun (kuparinen) järkkymättömän toiminnallinen design ihastuttaa käyttäjänsä sekä katsojan. Tarkkaan suunnitellulla kaatonokalla kontrolloit jokaista hetkeä kahvinvalmistuksestasi. Voit seurata veden lämpötilaa sisäänrakennetusta lämpömittarista. Staggin vastapainotettu kahva takaa loistavan balanssin kaataessa. Hanki tämä kaunotar itsellesi tai lahjaksi!

€ 129.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Coffee Kolumbia

Hyvä kahvi on kuin taikaa. Syntisen herkullinen Warrior Coffee Kolumbia -tummapaahto on täydellisyyteen paahdettu kahvi käsin poimituista, luomulaatuisista kahvimarjoista. Kolumbiassa on useita alueita, jotka ovat tunnettuja huippulaatuisista luomukahveistaan, joten kahvin raaka-aine on aivan huippuluokkaa. Kun valitset luomulaatuisen artesaanipaahtimon kahvin, saat virheettömän maun, joka kerta. Mutta varo; kun pääset kiinni hyvään, ei ole paluuta takaisin huonoon.

€ 10.50

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

VitaMix TNC 5200 Musta

Jo ikoniksi muodostunut VitaMix tehosekoitin on monesti nimetty maailman parhaaksi blenderiksi. VitaMix TNC 5200:ssa on 2 hevosvoimaa, 2 litran kannu (BPA vapaa) ja mukana tulee myös reseptivihko sekä sekoitussauva. VitaMixilla voit valmistaa helposti isommankin satsin voikahvia sekä tietysti erilaiset smoothiet, pirtelöt, soseet, keitot ja raakakakun massat. Tämä on todennäköisesti viimeinen tehosekoitin jonka elämääsi tarvitset - tuotteella on 7 vuoden takuu kotitalouskäytössä. Kysy meiltä myös ammattikäyttöön soveltuvia malleja!

Katso reseptejä TÄÄLTÄ.

€ 599.00

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Wilfa kahvimylly WSCG 2

Tästä alkaa matkasi kohti tuoreempaa kahvia! Parasta kahvia saat, kun jauhat kahvipavut itse juuri ennen valmistusta! Wilfa WSCG-2 -kahvimyllyssä on valittavissa viisi eri tarkkaa karkeusastetta, mm. suodatinkahvi, french press tai aeropress (huom: ei sovi espressojauhatuksen tekemiseen, mutteripannulle kyllä!). Kahvimyllyn tärkein osa, terät, on päällystetty ruostumattomalla teräksellä. Terä murskaa pavut sen sijaan, että jauhaisi ne saaden näin pavuista aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Papusäiliö ja jauhetun kahvin astia on valmistettu läpinäkyvästä muovista, jossa on UV-suojaus. Virtajohto voidaan säilyttää pääyksikön alla. Moottorissa on ylikuormitussuoja.
Tämä kahvimylly on sähkökäyttöisistä suodatinkahvimyllyistä tällä hetkellä paras hinta-laatusuhteeltaan. Olemme käyttäneet jo vuosia itse näitä myllyjä kotona ja toimistoissa. Lisäksi myllyllä on 5 vuoden takuu!

€ 89.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Bialetti Venus mutteripannu 6 kuppia

Pehmeän kahvikokemuksen ystävät ovat ehkä jo tutustuneet Bialettin mutteripannuihin. Bialetti Venus on helppokäyttöinen ja erittäin tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu mutteripannu. Tässä mallissa on myös lämpöä eristävä kahva, joten käyttömukavuuskin on huipuissaan. Käsinpesu ainoastaan.

€ 54.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 Copper suodatinsuppilo

Hario V60 Copper -suodatinsuppilon avulla lämpö siirtyy tasaisesti kahviin erinomaisten lämmönjohto-ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kahvisi maistuu todennäköisesti vielä hieman paremmalle (jos mahdollista!?) kuin tavallisella suodatinsuppilolla tehtynä. Ottaessasi Hario V60 Copperin käteesi, tunnet sen laadukkaan olemuksen joka reunalta. Tämä tuote on todellinen kahvihyllyn komistus, joka myös auttaa sinua suodattamaan kahvista niin hyvää kuin se ylipäätään on mahdollista (valitse esim. hyvä luomukahvi). Me kumarramme ja käytämme näitä itse rauhallisen sunnuntaikahvihetken fiilistelyyn.

Huom: ei saa pestä astianpesukoneessa, eikä vahvoilla pesuaineilla. Pehmeä sieni ja mieto tiskiaine riittää pitämään tuotteen kunnossa.

€ 49.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 Suodatinkahvisetti

Tämän edullisemmaksi ei kahviharrastamisen aloittaminen enää voi tulla. Ei anneta edullisen hinnan hämätä. Tässä Harion V60 Pour Over Kitissä on nimittäin mukana 02-kokoinen (1-4 kupillista) Hario V60 suodatinsuppilo (muovia), laadukas 700ml V60 lasipannu sekä 100 kappaletta Hario V60 paperisuodattimia sekä kahvimitta. Paketissa on siis lähestulkoon kaikki mitä tarvitset herkullisten kahvien valmistamiseen kuten ammattilaiset.

Hario V60 suodatinkahvisettiä on helppo käyttää: mittaa kahvin ja veden määrä (esim. 19.5 grammaa kahvia / 3dl kuumaa vettä), kiehauta vesi, asettele kahvi suodattimeen ja kaatele vesi tasaisesti kahvin päälle. Ihastele kuinka musta kulta valuu laadukkaaseen lasipannuun. Aloita matkasi kohti parempia kahvihetkiä jo tänään tällä setillä - sopii myös lahjaksi, sillä kaikki on pakattu tyylikkääseen ja kompaktiin pakkaukseen valmiiksi. Enää puuttuu vaaka ja hyvää kahvia, eli menoksi!

€ 23.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Brewista Cold Pro kylmäuutetulle kahville, 38 Kit

Uusi Brewista Cold Pro muuttaa tavan, jolla valmistat kylmäuutettua kahvia! Patentoitu nosta-käännä-valuta -järjestelmä tekee kylmäuutetun kahvin valmistuksesta hauskaa ja helppoa. Brewista Cold Prolla kylmäuutetun kahvin valmistaminen on myös siistimpää kuin muilla menetelmillä. Yksi uuttokerta tuottaa jopa 22 litraa kylmäuutettua kahvia.

Brewista Cold Pro™ tuotepaketti sisältää:

 • 38 litran sanko (22 litraa valmista kahvia)
 • 20 kpl paperisuodatinta
 • Hana ja kansi
 • Kestosuodatin (BPA vapaa)
 • Sovitinrengas
 • Hanan suodatin
 • 3 kpl hanan vaihtosuodattimia

Muita ominaisuuksia:

 • Kahvipurujen täydellinen uutto veden alla - tasalaatuinen uutto ja makuprofiilit
 • Helppo tyhjentää
 • Kolmivaiheinen suodatus - kirkas lopputulos (100 mikronin kestosuodatin, 20 mikronin paperisuodatin ja 5 mikronin hanan suodatin)
 • Helppo puhdistaa

€ 339.00

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Juomalasi Aunt Hobbit 3.5 dl

Nauti kahvi ja tee tyylillä, Aunt Hobbitin tyylillä! Näistä laseista voit nauttia suodatinkahvia, teetä tai muuta kuumaa/kylmää juomaa. Sanoimmeko, että cappuccinot ja lattet näyttävät upeilta näissä?

€ 9.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

BUNN G2A HD kahvimylly

BUNN G2A HD -kahvimylly on loistava valinta sekä kahvilan että toimiston kahvimyllyksi. Voit säätää karkeuden G2A:lla aivan hienosta turkkilaisesta kahvista aina karkeimpaan suodatinkahviin saakka. Suosittelemme tätä laitetta myös ympäristöihin, joissa kahvia on tarpeen jauhaa mukaan esim. asiakkaille (kahvilat).

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Vakuumi kahvipurkki, 250g, musta

Säilytä kahvipapujasi tai teetä tässä erittäin tyylikkäässä vakuumipurkissa. Napin painalluksella tyhjennät purkista suurimmat osan ilmasta. Tämä 250g koko on erinomainen kun haluat kuljettaa lempikahviasi joka paikkaan, säilyttää kotona tai kuljettaa esimerkiksi cupping-sessioihin. Avaaminen: paina kannen nappia ja vedä kansi irti. Sulkeminen: paina nappia ja kantta samaan aikaan purkkia vasten ja samalla poistat ilman ja luot vakuumin pakkauksen. Helppoa!

Tämä tyylikäs purkki on myös loistava lahja ja sitä voidaan käyttää niin kotona kuin kahvilassakin - vakuumissa säilytetty kahvi pitää kahvin ja teen aromit tuoreina mahdollisimman pitkään.

€ 13.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Vesipannu Bumblebee 0,9L

Tämä ihastuttava Tiamon pesipannu on tehty kiillotetusta, ruostumattomasta teräksestä ja siinä on käyttömukavuutta lisäävä muovinen kädensija. Kaatonokka on halkaisijaltaan 8mm, joten voit kontrolloida veden kaatamista täydellisesti. 

Sopii käytettäväksi myös induktioliedellä. 900ml tilavuus.

€ 59.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Mazzer espressomyllyt

Mazzer offers a wide selection of high quality espresso grinders for professional and coffee enthusiast use. Through us, you have the access to all the models - both manual doser and electronic doser models. Get in touch with us and ask more!

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

BUNN CWTFA APS säiliösuodatinlaite

BUNN CWTFA-APS suodatinlaite on tarkoitettu toimisto- ja kahvilakäyttöön palvelemaan suuremman volyymin tarpeita. BUNN CWTFA-APS -laitteet ovat erittäin kestäviä ja takaavat erinomaisen suodatinkahvin, kerrasta toiseen. BUNN CWTFA-APS suodatinlaitteeseen voidaan ohjelmoida erilaisia suodatusohjelmia mm. paahtoprofiilien mukaan. Suodatuslämpötila pysyy tasaisena koko suodatuksen ajan. Tasainen lämpötila ja mahdollisuus rytmittää suodatusta tuovat aromit esille oikealla tavalla. Siirrettävä termossäiliö, johon kahvi suodattuu, säilyttää maut oikeina viimeiseen pisaraan asti.

Kapasiteetti keittää 14,6 - 28,4 litraa kahvia tunnissa.

Tämän laitteen voi siirtää paikkaan, jossa ei ole vesiliitäntää: siinä on myös käsitäyttömahdollisuus!

Kuumavesihana ja digitaalinen ajastus. Ruostumatonta terästä.

Valittava erikseen:

- 1,9 / 2,2 / 2,5 tai 3 litran termokset

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

WMF kahviautomaatin maitojärjestelmän puhdistusaine (vain WMF 1500S)

WMF:n puhdistustabletit WMF 1500S:n maitojärjestelmän puhdistamiseen. Sisältää 100 kpl puhdistustabletteja, käytä 1 tabletti (10 grammaa) päivittäin. WMF 1500S laitteesi puhdistaminen päivittäin näillä tableteilla pitää laitteesi kunnossa ja takuun voimassa.

€ 112.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 suodatinpaperi 100kpl, koko 01

Nämä alkuperäiset Hario V60 suodatinpaperit (happivalkaistuja) ovat valmistettu Japanissa ja ne ovat ihanteellisia kaikkiin 01-kokoisiin suodatinsuppiloihin. Näillä suodatinpapereillä on elintärkeä osa, kun kahvia suodatetaan Hario V60 -menetelmällä. Suodatinpaperilla on väliä ja nämä suodatinpaperit sallivat aromien suodattumisen kirkkaaseen kahvikupilliseen, samalla kun se suoattaa ylimääräisiä öljyjä pois.

V60 suodatinpaperit ovat helppokäyttöisiä ja voit hävittää ne biojätteen mukana.

€ 8.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema MC99 espressomylly

Faema MC99 Wireless espressomylly osaa keskustella Bluetoothin välityksellä espressolaitteesi kanssa (mm. Faema Emblema + Teorema mallit tukevat tätä toimintoa). Espressolaite lähettää tällöin signaalin kahvimyllylle joka säätää kahvin karkeuden ja annoksen automaattisesti optimaaliseksi. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta ja tasalaatuisuutta entisestään.

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Facessi Swivel grupon pesuharja

Ergonomisesti suunniteltu espressolaitteen pesuharja, jolla voit puhdistaa kätevästi grupon. Muotoilunsa ansioista, tällä harjalla on helppo päästä jokaiseen pieneenkin rakoon puhdistamaan.

Espressolaite tulee puhdistaa joka päivä vanhoista kahvinpuruista gruposta sekä tiivisteistä. Tekemällä näin pidennät huomattavasti espressolaitteesi huoltoväliä ja varmistat, että kahvin laatu pysyy korkeana.

Harjan taitettu muoto vähentää kuuman veden valumisriskiä käsillesi ja toisessa päässä olevalla mitalla annostelet helposti pesuaineen.

Vaihtoharjoja saatavilla.

€ 13.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Wilfa Svart Aroma kahvimylly CGWS 130B

Musta on uusi MUSTA! Wilfan uusin, todella tyylikäs Wilfa Svart Aroma CGWS-130B -kahvimyllyssä on uusi DC-moottori, joka on hiljaisempi, jauhaa entistä tarkemmin ja tuottaa vähemmän lämpöä. Parasta kahvia saat, kun jauhat kahvipavut itse juuri ennen valmistusta! Wilfa Svart Aroma CGWS-130B -kahvimyllyssä on valittavissa viisi eri tarkkaa karkeusastetta, mm. suodatinkahvi, french press tai aeropress (huom: ei sovi espressojauhatuksen tekemiseen, mutteripannulle kyllä!). Kahvimyllyn tärkein osa, terät, on päällystetty ruostumattomalla teräksellä. Terä murskaa pavut sen sijaan, että jauhaisi ne saaden näin pavuista aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Papusäiliö ja jauhetun kahvin astia on valmistettu läpinäkyvästä muovista, jossa on UV-suojaus. Virtajohto voidaan säilyttää pääyksikön alla. Moottorissa on ylikuormitussuoja.
Tämä kahvimylly on sähkökäyttöisistä suodatinkahvimyllyistä tällä hetkellä paras hinta-laatusuhteeltaan. Olemme itse käyttäneet jo vuosia Wilfan kahvimyllyjä kotona ja toimistoissa. Lisäksi myllyllä on 5 vuoden takuu!

€ 119.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 Metal Stainless suodatinsuppilo

Hario V60 Metal Stainless -suodatinsuppilon avulla lämpö siirtyy tasaisesti kahviin erinomaisten lämmönjohto-ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kahvisi maistuu todennäköisesti vielä hieman paremmalle (jos mahdollista!?) kuin tavallisella suodatinsuppilolla tehtynä. Ottaessasi Hario V60 Metal Stainlessin käteesi, tunnet sen laadukkaan olemuksen joka reunalta. Tämä tuote on todellinen kahvihyllyn komistus, joka myös auttaa sinua suodattamaan kahvista niin hyvää kuin se ylipäätään on mahdollista (valitse esim. hyvä luomukahvi). Me kumarramme ja käytämme näitä itse rauhallisen sunnuntaikahvihetken fiilistelyyn.

Huom: ei saa pestä astianpesukoneessa, eikä vahvoilla pesuaineilla. Pehmeä sieni ja mieto tiskiaine riittää pitämään tuotteen kunnossa.

€ 39.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Coffee Vanilla pikavoikahvi

Jos rakastat kahvia, sen piristävä vaikutus lienee tuttu. Me viemme sen vielä pidemmälle. Laitoimme kahvin sekaan laadukkaita rasvoja, jotka muuttavat sen salamannopeaksi suorituskykysi kattoon räjäyttäväksi superjuomaksi. Warrior Coffee Vanillan huikea energialataus on jopa kofeiinin potkun päihittävä ylivoimainen tupla-kierrepotku voltilla.

Mutta mikä tahansa rasva ei käy. Väsymyksen täydellisessä tyrmäyksessä onnistuu vain parhaimmat. Neitsyt-kookosöljy on supersotilas suoraan tropiikista valmiina eliminoimaan uupumisen. Kookosöljy sisältää keskipituisia rasvahappoja (MCT), eli se on terveellinen tyydyttyneen rasvan lähde vaarallisiin transrasvoihin verrattuna.  Kirkastettu voi Ghee taas iskee vastustuskykyä uhkaavat viholliset brutaalisti kanveesiin A-, E- ja K-multivitamiinipommillaan. Ja mikä parasta? Warrior Coffee Vanilla on äärettömän helppo ja nopea valmistaa.

Löydät pakkauksesta kaiken mitä tarvitset. Lisää vain kuuma vesi, sekoita ja nauti!

€ 11.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

WMF kahviautomaatin puhdistusaine

WMF:n puhdistustabletit WMF kahviautomaateille. Sisältää 100 kpl puhdistustabletteja, käytä 1 tabletti (1.3 grammaa) päivittäin. WMF laitteesei puhdistaminen päivittäin näillä tableteilla pitää laitteesi kunnossa ja takuun voimassa.

€ 37.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Timemore Pressopannu 0,6L

Tämä Timemoren pressopannu on erittäin tyylikäs ja hienosti suunniteltu tuoden ripauksen tyyliä jokaiseen kotiin. Me rakastamme Timemoren tuotteita niiden tyylin ja suunnittelun takia. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita aina pakkauksesta itse tuotteen toteutukseen. Tämä tyylikäs pressopannu ei ole ainoastaan hienoa ulkoapäin, vaan sisällä on laadukkaita osia - erityismainonta kaksoissuodattimelle, joka vähentää kahviin joutuvia kahvipartikkeleita. Jos etsit laadukasta ja tyylikästä pressopannua, se on tässä.

Koko: 600 ml

€ 22.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 lasinen kahvipannu 360ml

V60 lasinen kahvipannu 360ml on tyylikäs lasikarahvi, joka sopii täydellisesti yhteen Hario V60 suodatinsuppiloiden kanssa. V60 lasinen kahvipannu pitää lämpöä hyvin, joten kahvisi ei ehdi jäähtyä uuttamisen aikana. Pannu on myös mikroaaltouunin kestävä, sopii käytettäväksi sekä kahviloissa että kotona.

€ 27.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

ROK espressomylly

ROK kahvimylly on erilainen kuin muut käsikäyttöiset kahvimyllyt. ROK kahvimylly kykenee jauhamaan erittäin hienoa turkkilaista kahvia, espressoa ja aina karkeaan pannujauhatukseen asti. Voit hallita kahvin karkeuden täydellisesti.

Aivan kuten ROK espressolaite, ROK kahvimylly on paljon enemmän kuin kahvilaite. Tämä kahvimylly on myös 50% nopeampi kuin muut käsikäyttöiset kahvimyllyt ja saat suuren nautinnon sen käyttämisestä. Tätä kahvimyllyä ei myöskään tarvitse piilottaa keittiön tasolta, design on myös kohdallaan.

€ 229.00

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Faema E61 espressolaite

Faema E61 on ei enempää eikä vähempää: Legenda, joka on suunniteltu vuonna 1961. Espressolaitteiden kehitys alkoi maailmassa näistä laitteista, myös kaikille muille tuotemerkeille. E61 on ensimmäinen espressolaite jossa on volumetrinen pumppu takaamassa ideaalia 9 barin painetta koko uuttoprosessin ajan.

Automaattinen boilerin täyttö, volumetrinen pumppu, kaksi painemittaria ja säädettävä lämmönsäätelyjärjestelmä tarkoittavat sitä, että E61:llä tehty kahvi on tasalaatuista. E61 on saatavilla puoli- ja täysiautomaattisena (Legend / Jubilé) - automaattisella koneella voit tallentaa reseptin nappien taakse. Lisäksi E61 Legendissä, kiitos esiuuttojärjestelmän, on mahdollista pidentää veden ja kahvin esiuuttoa ennen paineistettua uuttoa. Tällöin espressosta saadaan halutut aromit optimaalisesti irti. Upean klassisen ja retron ulkoasun lisäksi Faema E61 on siis pakattu täyteen huippuominaisuuksia, jotka eivät petä baristaa!

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Ghee (kirkastettu voi) luomu 300g

Warrior Ghee, kirkastettu voi on todellinen voimaruoka. Se on täysin luonnollinen, luomulaatuinen, grassfed (niittyheinällä ruokittuja lehmiä) rasva. Ghee on kirkastettua voita, joka valmistuu pitkän ja huolellisen prosessin avulla. Prosessissa voista poistuu kaikki nesteet, maitohiukkaset ja muut epäpuhtaudet. Ghee on suosituimpia ruoka-aineita intialaisessa sekä kaakkoisaasialaisessa kulttuurissa, eikä syyttä. Gheessä on runsaasti A-, E sekä K2-vitamiineja ja seleeniä. Täydellinen lisä keittiöön sekä Warrior Coffee -voikahvien valmistamiseen. Luomulaatuinen, grassfed, ei sisällä kaseiinia, gluteenia, lisä- tai säilöntäaineita. GMO-vapaa.

€ 10.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

JOCO lasinen kahvimuki armeija

JOCO Cups lasiset kahvimukit ovat tehty laadukkaasta ja turvallisesta borosilikaattilasista (kestää paremmin lämpötilanvaihtelut). JOCO kahvimukilla nautit pävittäin kahvisi tyylikkäästi, valitset vain lempivärisi. JOCOt ovat myös mikroaaltouunin sekä tiskikoneen kestäviä, 100% BPA-vapaista materiaaleista valmistettuja. JOCO kahvimukit kulkevat näppärästi mukanasi ja voit pyytää suosikkibaristaasi tekemään kahvisi suoraan ympäristöystävälliseen mukiisi. Vetoisuus 3.5 desilitraa.

€ 24.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Suodatinpaperi teelle 100 kpl, koko M

Laadukas suodatinpaperi teelle täyttämistä helpottavalla läpällä. Erinomainen kotiin, toimistoon ja ravintolakäyttöön. Irtoteelle.

€ 4.50

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior MCT öljy 500ml

Keskipitkät rasvahappoketjut (MCT) toimivat eri tavalla kuin perinteisemmät rasvat. Se imeytyy välittömästi ja palaa maksassa vapauttaen energiaa elimistön käyttöön. Warrior MCT-öljy toimii myös termogeenina, eli se lämmittää elimistöä sisältäpäin ja lisää tällöin rasvanpolttoa sekä energiankulutusta. Tämä rasva onkin täydellinen väittömän energian lähde aivojesi sekä kehosi tarpeisiin. Warrior MCT-öljy on tehty 100% kookoksesta ilman kemiallisia aineita. Käytä Warrior MCT-öljyä Warrior Coffee -voikahvien valmistamiseen tai esim. salaatinkastikkeen pohjana. Vegaaninen, ei sisällä laktoosia, gluteenia, lisä- tai säilöntäaineita. GMO-vapaa.

€ 15.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Warrior Coffee Peru

Luuletko tietäväsi mistä kahvissa on kyse? Oletko tyytynyt aamuiseen energialataukseen, joka petollisesti muuttuu pian vatsakrampeiksi? Tai hiljaisesti hyväksynyt, että toimistokupposen hapan maku nyt vain on kaikki mitä kahvilta voi odottaa. Toki me kaikki tarvitsemme päivittäisen annoksemme mustaa kultaa, mutta älä tyydy tavalliseen. Makuhermosi tietävät paremmin. Et pidä huonon kahvin mausta samasta syystä kuin et pidä bensiinin mausta; se ei ole sinulle hyväksi!

Hyvä kahvi on kuin taikaa. Syntisen herkullinen Warrior Coffee Peru on täydellisyyteen paahdettu (keskipaahto) käsin poimituista, luomulaatuisista kahvimarjoista. Sen silkkinen maku on täynnä vivahteita suklaasta ja pähkinästä - luoden kokemuksen puhtaimmasta mahdollisesta nautinnosta. Kun valitset luomulaatuisen artesaanipaahtimon kahvin, saat virheettömän maun, joka kerta. Mutta varo; kun pääset kiinni hyvään, ei ole paluuta takaisin huonoon.

€ 8.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 Buono Copper vesikannu 0.9l

Hario V60 Buono Copper, kuparinen vesikannu on markkinoiden tyylikkäin valinta niille, jotka arvostavat tarkkuutta sekä kontrollia. Alkuperäinen V60 vesikannu toimii aivan yhtä hyvin, joten valinta riippuu mieltymyksestäsi joko harjattuun teräkseen tai kupariin. Tämä tuote on jokaisen kahvimiehen- ja naisen unelmatyökalu!

Kaada vesikannulla hitaasti vettä vastajauhetun kahvin päälle pyörittävällä liikkeellä parhaan lopputuloksen saavuttamiesksi. Muista hankkia myös uusi Hario V60 suodatinsuppilo sekä suodatinpapereita.

Toimii muilla liesityypeillä, paitsi induktioliedellä (alkuperäinen teräksinen V60 toimii myös induktiolla!). Loistava lahjaidea!


€ 129.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario ChaCha Kyusu Maru teekannu 300ml

Upean näköinen ChaCha Kyusu Maru teekannu on täydellinen irtoteen uuttamiseen. Se on erittäin käytännöllinen ja auttaa sinua saamaan teestä kaiken irti. Kuten kaikkien Harion tuotteiden kohdalla, myös tämän tuotteen kohdalla design kohtaa laadun ja käytännöllisyyden. Jokaisen teen ystävän pitäisi omistaa yksi tällainen!

€ 29.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Suodatin HandyBrew Clever Tea Maker

Handy Brew on näppärä teenhaudutusväline - samalta valmistajalta kuin suosittu Clever Coffee Dripperkin. Et tarvitse Handy Brew:n kanssa paperisuodattimia, joten teen valmistus on erittäin yksinkertaista. Lisää oikean lämpöistä vettä (teestä riippuen), teetä ja odota 1-5 minuuttia. Laita tämän jälkeen Handy Brew kuppisi päälle ja kopauta käytetty tee näppärästi pois.

€ 32.90

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Teepihdit 5cm

Teepihdeillä on helppo uuttaa lempiteetäsi joka päivä. Kulkee myös helposti mukana.

€ 4.50

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product
 

Hario V60 lasinen kahvipannu 600ml

V60 lasinen kahvipannu 600ml on tyylikäs lasikarahvi, joka sopii täydellisesti yhteen Hario V60 suodatinsuppiloiden kanssa. V60 lasinen kahvipannu pitää lämpöä hyvin, joten kahvisi ei ehdi jäähtyä uuttamisen aikana. Pannu on myös mikroaaltouunin kestävä, sopii käytettäväksi sekä kahviloissa että kotona.

€ 31.95

Lisätietoa...

Warriorcoffee
Product