Takkusuihke 175ml

Takkuturkin paras kaveri! Hajuton ja rasvaton suihke auttaa takkujen selvityksessä ja tekee turkista pölyä, likaa ja vettähylkivän. Takut auki hellasti ja turkkiin ihana silkkinen kiilto.

€ 5.90

Lisätietoa...

Koirashampoot ja hoitoaineet
Product
 

Tumman turkin shampoo Bio Groom ultra black

Bio-Groom Ultra Black shampoo on kookosöljypohjainen ja se korostaa mustaa, sinistä ja muita tummia värejä sekä saa turkin kiiltämään.
Mietoon kookosöljypohjaan on lisätty proteiinia antamaan turkille ryhtiä ja elinvoimaa. Shampoossa on neutraali pH ja raikas tuoksu, ja se huuhtoutuu helposti ja nopeasti. Ei värjää.

Koko 355 ml.
Laimennussude 1:1-4
Litrahinta 33,80€

Käyttöohje: Kastele turkki hyvin lämpimällä vedellä. Hiero shampoo tasaisesti turkkiin. Huuhtele hyvin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi toista käsittely.

€ 12.00

Lisätietoa...

Koirashampoot ja hoitoaineet
Product
 

Hoitava hoitoaine Bio Groom super cream

Bio-Groom SUPER CREAM (454 ml) on erittäin tehokas öljyhoito. Runsaasti öljyjä sisältävä hoitoemulsio, joka sisältää vehnänalkioöljyä, E-vitamiinia ja muita kosmeettisia turkin ja ihon hoitoaineita. Nopea ja syvä hoitovaikutus. Erityisen sopiva kuivan tai ylirasittuneen turkin hoitoon. Kosteuttaa ihoa ja estää sen kuivumista ja kutinaa. Tekee turkista helposti kammattavan niin märkänä kuin kuivanakin. Turkki tulee hohtavaan näyttelykuntoon eikä tunnu öljyiseltä.
Helppo pestä pois BIO-GROOM -shampoilla.
Laimennussuhde: Voidaan laimentaa usealla eri suhteella tai käyttää sekoitettuna Bio-Groom shampoisiin ja Vita Oiliin.
Voidaan käyttää sekä koirilla, että kissoilla.
Koko: 454 ml
Litrahinta 43,83 €
Pidentääksesi tuotteen käyttöikää, säilytä viileässä tai jääkaapissa. Estä vieraiden aineiden joutuminen pulloon.

€ 19.90

Lisätietoa...

Koirashampoot ja hoitoaineet
Product