Fitness Choco Crisps BIG BUY, 350 g, Fitness Choco Crisps 35 g

BIG BUY: 10 x Fitness Choco Crisps, 35 g Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin! Lue lisää tuotteesta: Lue lisää tuotteista Fitness Choco Crisps 35 g Rapeita kuulia suklaakuorrutteella ja yli 40% proteiinipitoisuudella! Vihdoinkin voit nauttia terveellisemmistä makeisista! Star Nutritionin ainutlaatuisilla Fitness Chocolate Crispeillä on sama ravintoarvo kuin proteiininpatukalla, mutta koostumukseltaan ne ovat rapeita maitosuklaalla päällystettyjä proteiinikuulia! Erinomainen välipala tai pikkupurtava sinulle, joka haluat pitää linjat kurissa. Fitness Chocolate Crisp antaa kylläisyyden tunteen ja antaa helpotusta makeanhimoon, sisältäen ainoastaan 156 kcal per pussi! Tietoa allergikoille: Sisältää maitoa, soijaa. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia ja gluteenia. Ravintosisältö Per 35 g (pussi) Per 100 g Energiaa 156kcal Proteiinia 15g 42, 9 Hiilihydraatteja 10, 6g 30, 3g - joista sokereita 8g 22, 9 Kuitua 0, 9g 2, 6g Rasvaa 5, 8g 16, 6g - josta tyydyttynyttä 4, 7g 13, 4g Kalsium 210mg (26%) 600mg Natrium 175mg 500mg Ainesosat: Soijarakeita (soijaproteiini, riisijauho, kaakao, kohotusaine (kalsiumkarbonaatti) makuaine), suklaamakuinen kuorrute (sokeri, kasviöljy, maitoproteiini, kaakaojauhe (32%), emulgointiaine: soijalesitiini, aromi), makeutusaine: sukraloosi. % RDA: sta

€ 14.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Star Nutrition
Product
 

Fitness Choco Crisps 35 g

Rapeita kuulia suklaakuorrutteella ja yli 40% proteiinipitoisuudella! Vihdoinkin voit nauttia terveellisemmistä makeisista! Star Nutritionin ainutlaatuisilla Fitness Chocolate Crispeillä on sama ravintoarvo kuin proteiininpatukalla, mutta koostumukseltaan ne ovat rapeita maitosuklaalla päällystettyjä proteiinikuulia! Erinomainen välipala tai pikkupurtava sinulle, joka haluat pitää linjat kurissa. Fitness Chocolate Crisp antaa kylläisyyden tunteen ja antaa helpotusta makeanhimoon, sisältäen ainoastaan 156 kcal per pussi! Tietoa allergikoille: Sisältää maitoa, soijaa. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia ja gluteenia.

€ 1.80

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Star Nutrition
Product
 

Kexbar, 40 g

N!CK'S Kexbar, 40 g - Rapea ja vähäsokerinen, vaniljanmakuinen keksipatukka maukkaalla suklaapäällyksellä! Keksisuklaa, joka sisältää vain vähän sokeria Yli 10, 6 g proteiinia / 100 g Parempi vaihtoehto, kun haluat makean välipalan Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 1.27

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Nicks
Product
 

Chocolate Peanut Spread, 355 ml

Walden Farmsin Chocolate Peanut Spread on täysin sokeriton ja kaloriton levite, joka maistuu suklaalle ja maapähkinöille! Herkuttele hyvällä omallatunnolla! Ei hiilihydraatteja, ei rasvaa, ei kaloreita, ei gluteenia! Täynnä herkullista makua! Vähäkalorinen ruoka saattaa usein olla melko mautonta ja valinnanvara vähäinen. Walden Farms näyttää tuotteillaan, että näin ei todellakaan tarvitse olla! Nauti täyteläisestä maapähkinälevitteestä ilman huolia kaloreista! Vertaa tavalliseen levitteeseen, joka voi sisältää yli 200 kcal pelkästään rasvasta ja sokereista annosta kohden! Sopii erinomaisesti: Leivän päälle. Smoothiesiin. Ruoanlaittoon ja leivontaan. Tarjoiluehdotus: Käytä tavallisen maapähkinävoin sijaan. Vaihda Walden Farmsin tuotteisiin ja säästyt sadoilta ylimääräisiltä kaloreilta! Korvaamalla arkipäiväiset tuotteesi Walden Farmsin kalorittomilla vaihtoehdoilla, vähenee kalorinsaantisi keskimäärin 330 kcal per päivä. 330 kcal vähennys per päivä vastaa yli 15 kg painon pudotusta vuodessa! Ainutlaatuinen maku, ei kaloreita - miten tämä yhtälö on mahdollinen? Korkeatiivistetty uute ja aromit tarkkaan valituista raaka-aineista antavat kaikille Walden Farmsin tuotteille tunnusomaisen herkullisen maun! Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville.

€ 5.49

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Walden Farms
Product
 

24 x Protein Crisps, 77 g, Chocolate

24-pack! Lue lisää tuotteista Protein Crisps, 77 g Barebells Protein Crisps - Todella maukas vaihtoehto tavalliselle karkille! Runsaasti heraproteiinia ja vain vähän sokeria. 26% korkealaatuista heraproteiinia Vain 5, 9 g sokeria per 100 g Todella hyvä maku! Leffailtaan, välipalaksi, energiaksi treeneihin... Nauti Barebells Protein Crisps -suklaaproteiinikarkkeja tavallisten karkkien sijaan! Tuotteessa on vain 5, 9 g sokeria per 100 g. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Suklaan makuinen Ravintosisältö per 100 g Energiaa 1970 kJ/ 468 kcal Rasvaa 29, 6 g - josta tyydyttynyttä rasvaa 24, 6 g Hiilihydraatteja 12, 2 g - joista sokereita 5, 9 g - joista polyoleja 0, 3 g Ravintokuitua 25 g Proteiinia 26 g Suolaa 0, 2 g Ainesosat: Heraproteiini (maito), riisijauho, kasviöljyt (palmunydinöljy, palmuöljy, sheaöljy), kuidut (polydesktroosi), maitoproteiinikonsentraatti, vähärasvainen kaakaojauhe (8, 5%), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), luontaiset aromit, glukoosi, pintakäsittelyaineet (arabikumi, sellakka). Palmuöljy RSPOSisältää fenyylialaniinin lähteen Voi sisältää jäämiä pähkinöistäLiiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus Mansikan makuinen Ravintosisältö per 100 g Energiaa 1970 KJ/ 468 kcal Rasvaa 29, 6 g - josta tyydyttynyttä rasvaa 24, 6 g Hiilihydraatteja 12, 2 g - joista sokereita 5, 9 g - joista polyoleja 0, 3 g Ravintokuitua 25 g Proteiinia 26 g Suolaa 0, 2 g Ainesosat: Heraproteiini (maito), riisijauho, kasviöljyt (palmunydinöljy, palmuöljy, sheaöljy), kuidut (polydesktroosi), maitoproteiinikonsentraatti, vähära

€ 83.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Barebells
Product
 

Protein Crisps, 77 g Strawberry White Chocolate

Barebells Protein Crisps - Todella maukas vaihtoehto tavalliselle karkille! Runsaasti heraproteiinia ja vain vähän sokeria. 26% korkealaatuista heraproteiinia Vain 5, 9 g sokeria per 100 g Todella hyvä maku! Leffailtaan, välipalaksi, energiaksi treeneihin... Nauti Barebells Protein Crisps -suklaaproteiinikarkkeja tavallisten karkkien sijaan! Tuotteessa on vain 5, 9 g sokeria per 100 g. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 3.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Barebells
Product
 

Chocolate Dip, 355ml

Walden Farmsin Chocolate Dip on täysin sokeriton ja kaloriton jälkiruokadippi autenttisella suklaanmaulla. Nauti herkullisesta mausta hyvällä omallatunnolla! Ei hiilihydraatteja, ei rasvaa, ei kaloreita, ei gluteenia! Täynnä herkullista makua! Vähäkalorinen ruoka saattaa usein olla melko mautonta ja valinnanvara vähäinen. Walden Farms näyttää tuotteillaan, että näin ei todellakaan tarvitse olla! Nauti maukkaasta ja täyteläisestä suklaadipistä, jonka maku tulee premium-kaakaosta. Sopii täydellisesti hedelmien ja marjojen kanssa sekä smoothieihin ja leivoksiin! Tavallinen suklaadippi voi sisältää yli 200 kcal pelkkää sokeria annosta kohden. Walden Farmsin Chocolate Dip maistuu yhtä hyvälle muttei sisällä sokeria eikä kaloreita! Sopii erinomaisesti: Tuoreiden hedelmien ja marjojen kanssa Jäätelöön ja jälkiruokiin Smoothieihin Leivonnaisiin Vaihda Walden Farmsin tuotteisiin ja säästyt sadoilta ylimääräisiltä kaloreilta! Korvaamalla arkipäiväiset tuotteesi Walden Farmsin kalorittomilla vaihtoehdoilla, vähenee kalorinsaantisi keskimäärin 330 kcal per päivä. 330 kcal vähennys per päivä vastaa yli 15 kg painon pudotusta vuodessa! Ainutlaatuinen maku, ei kaloreita - miten tämä yhtälö on mahdollinen? Korkeatiivistetty uute ja aromit tarkkaan valituista raaka-aineista antavat kaikille Walden Farmsin tuotteille tunnusomaisen herkullisen maun! Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville.

€ 5.49

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Walden Farms
Product
 

Low Carb Suklaa, 100 g Mörk Choklad 100g

Low Carb Suklaa Elokuussa vuonna 2005 lanseerasi Carb Zone USA: n eniten myydyimmän Low Carb Suklaan, suoraan Espanjasta tuotettuna. Low Carb Suklaata on tänään saatavana kahta eri lajia; tumma- ja maitosuklaa.

€ 2.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Carbzone
Product
 

Low Carb Suklaa, 100 g Dark Chocolate Hazelnut 125g

Low Carb Suklaa Elokuussa vuonna 2005 lanseerasi Carb Zone USA: n eniten myydyimmän Low Carb Suklaan, suoraan Espanjasta tuotettuna. Low Carb Suklaata on tänään saatavana kahta eri lajia; tumma- ja maitosuklaa.

€ 2.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Carbzone
Product
 

Protein Crisps, 77 g Suklaa

Barebells Protein Crisps - Todella maukas vaihtoehto tavalliselle karkille! Runsaasti heraproteiinia ja vain vähän sokeria. 26% korkealaatuista heraproteiinia Vain 5, 9 g sokeria per 100 g Todella hyvä maku! Leffailtaan, välipalaksi, energiaksi treeneihin... Nauti Barebells Protein Crisps -suklaaproteiinikarkkeja tavallisten karkkien sijaan! Tuotteessa on vain 5, 9 g sokeria per 100 g. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 3.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Barebells
Product
 

Low Carb Suklaa, 100 g Mjölkchoklad 100g

Low Carb Suklaa Elokuussa vuonna 2005 lanseerasi Carb Zone USA: n eniten myydyimmän Low Carb Suklaan, suoraan Espanjasta tuotettuna. Low Carb Suklaata on tänään saatavana kahta eri lajia; tumma- ja maitosuklaa.

€ 2.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Carbzone
Product
 

Pure Chocolate Zero, 250 g

Pure Chocolate Zero - Pure Nutritionin 59% tummaa suklaata ilman lisättyä sokeria. Tuotteen makeus saadaan maltitolista. Todella hyvä maku Makeutettu maltitolilla sokerin sijaan Laatusertifioitu tuote Monikäyttöinen GMO-vapaa Ei sisällä palmuöljyä Pure Chocolate Zeron makea maku tulee maltitolista, jota saadaan maltoosista. Nauti tätä suklaata sellaisenaan, käytä leivonnassa, tee siitä kaakaota tai lisää jäätelöön. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 8.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Pure Sport Nutrition
Product