Psyllium kuitujauhe 340g

Coco Vin Psylliumjauhe - Kuitupitoiset siemenet vatsan hemmotteluun! 89% ravintokuitua Gluteeniton Vähähiilihydraattinen Psylliumjauhe on jänönratamon kuivatuista siemenkuorista valmistettua jauhetta. Runsaskuituinen jauhe auttaa vatsasi toimintaa. Gluteenittomassa ja matalahiilihydraattisessa leivonnassa psyllium tuo taikinaan lisää sitkoa, lisää vain psyllium nesteeseen ja anna sen turvota noin 10 minuuttia, lisää sitten loput ainesosat. Käyttö: 1 tl - 3 rkl päivässä. Psyllium sitoo itseensä paljon nestettä, joten käytön yhteydessä tulee nauttia riittävästi nestettä. Tyypillinen suositus on 3, 5 grammaa psyllium-jauhetta 2, 5 desilitraan nestettä. Voit sekoittaa psylliumia myös smoothiejuomiin, puuroon, jogurttiin tai muihin välipala-annoksiisi. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 14.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Acai jauhe, 100 g

Coco Vin Acai-jauhe - Helppokäyttöinen ja herkullinen, ravinteikas luomulaatuinen marjajauhe, Brasiliasta kotoisin olevien Acaipalmujen hedelmistä! Terveellisten Omega-3/6/9 - rasvahappojen lähde Runsaasti rautaa, kaliumia ja kalsiumia Paljon A-vitamiinia Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Acaimarjat sisältävät marjoille harvinaisesti runsaasti Omega-rasvahappoja. Hyvänmakuinen marjajauhe sopii erityisen hyvin puuron, smoothien tai vaikka rahkan sekaan. Käytä jauhetta 1-2 ruokalusikallista päivässä (1, 5-10g). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 24.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Lucuma jauhe, 300 g

Coco Vin Lucumajauhe - Pehmeä, kermaisen makean makuinen luomujauhe esimerkiksi leivontaan! Energiapitoinen Sisältää myös beetakaroteenia ja rautaa Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Lucuma on energiapitoinen trooppinen hedelmä, jonka maku on ihanan pehmeän makea. Lucumajauhe soveltuu siis todella hyvin esimerkiksi leivontaan, puuroihin tai smoothien sekaan. Kokeile ehdottomasti myös raakasuklaassa. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 18.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Pakurijauhe, 130 g

Coco Vin pakurijauhe - Valmista tästä jauheesta helposti terveellistä pakuriteetä! Lisää 1 rkl pakurijauhetta litraan vettä ja keitä vähintään 10 min. Voit halutessasi hauduttaa pakuriteetä jopa useita tunteja voimakkaamman värin ja maun aikaansaamiseksi. Juo valmista teetä 1–4 kupillista päivässä tai käytä nestettä pirtelöidesi pohjana. Käytä pakuriteetä kahvin keittämiseen veden sijaan tai hyödynnä nestettä keittojen tai esimerkiksi riisin valmistamiseen. Voit keittää samasta jauheesta teetä niin pitkään kun tummaa väriä irtoaa. Voit hyödyntää pakuriteetä myös kylmänä. Viileä tee maistuu etenkin kesällä. Voit halutessasi syödä keittämisen seurauksena kattilan pohjalle jäävän tumman sakan, mutta se ei ole missään nimessä välttämätöntä Pakurikääpä sisältää runsaasti terveyttä antioksidantteja, sen ORAC-luku, eli antioksidanttien tehoa kuvaava luku, on suurempi kuin minkään tutkitun marjan tai yrtin, noin 55 000. Esimerkiksi mustikan ORAC-luku on noin 4700. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 24.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Camu camu jauhe, 100 g

Camu Camu -jauhe Coco Vilta - C-vitamiinipitoinen marjajauhe Etelä-Amerikan sademetsistä! Valtavan korkea C-vitamiinipitoisuus Piristävän kirpeä maku Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Camu Camu on pensasmainen puu, jonka tuoreiden marjojen painosta jopa huikeat 2-3% on puhdasta C-vitamiinia. Coco Vin Camu camu -jauhe on pakastekuivattu ja se sisältää jopa 5 kertaa enemmän C-vitamiinia, kuin suomalaisille tuttu ruusunmarja. Käyttö: Käytä noin 1/2-1tl (2-4g) marjajauhetta päivässä esimerkiksi veden, mehun tai smoothien joukossa tai vaikka puuron kanssa. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 22.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Vehnänorasjauhe, 150 g

Coco Vin vehnänorasjauhe - ravinnerikas viherjauhe! Sisältää jopa 90 mineraalia Kaikki meille välttämättömät aminohapot Runsaasti proteiinia Vitamiinirikas Lisäaineeton Vegaaninen/gluteeniton/kosher/luomu Vehnänoras sisältää huikeat määrät eri mineraaleja, joista eniten kaliumia, rautaa ja magnesiumia. Coco Vin vehnänoraat kasvatetaan Uudessa-Seelannissa, alueella jota pidetään maailman parhaana kasvatusympäristönä vehnän- ja ohranoraalle sen ravinnetiheän maaperäin ja aurinkoisen sijainnin vuoksi. Coco Vin vehnän- ja ohranoraat kasvatetaan samalla alueella, ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Nämä orasjauheet sisältävät kuivapainoonsa nähden samanverran proteiinia esimerkiksi kananmunien kanssa, tämän lisäksi ne sisältävät runsaasti esimerkiksi eri vitamiineja, magnesiumia ja rautaa. Käyttö: Käytä esimerkiksi mehun ja smoothien sekaan. Aloita käyttö puolella teelusikallisella päivässä ja nosta annostusta hitaasti 1-2tl asti tarpeen mukaan. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 14.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Spirulina tabletit, 230 tablets

Coco Vin Spirulinatabletit - Erittäin ravintorikas spirulinalevä kätevässä tablettimuodossa! runsaasti proteiinia ja ravinteita paljon erityisesti B-ryhmän vitamiineja positiivinen vaikutus verensokeritasapainoon todellinen superfood Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Sprirulina on mikroskooppinen levä, joka on äärimmäisen ravinnetiheä ja sisältää uskomattoman monipuolisesti tärkeitä ravintoaineita. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 13.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Inkamarjat, 200 g

Inkamarjat Cocovilta - Raikkaat ja kirpeähköt vitamiinirikkaat marjat! Inkamarjat ovat kotoisin Etelä-Amerikan Perusta, niitä kutsutaan myös mm. ananaskirsikoiksi, kapinkarviaisiksi ja karviaiskoisoksi. Nämä pirteän oranssit marjat sisältävät erityisesti A-, B- ja C-vitamiineja, kalsiumia ja rautaa. Niitä on helppo napostella sellaisenaan tai käyttää esimerkiksi myslin, puuron tai rahkan seassa.

€ 12.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Mehiläisen siitepöly, 290 g

Mehiläisten Siitepöly Coco Vilta - Runsaasti eri vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita sisältävät makeat siitepölyrakeet! Runsaasti B-, A-, C-, D- ja E-vitamiineja Jopa 59 mineraalia, mm. barium, koori, kalsium, kupari, rauta... 31 eri rasvahappoa 22 aminohappoa 35% siitepölyn painosta proteiinia! Coco Vin siitepölyä kerätään asettamalla mehiläispesän suulle suodatin, mehiläisten jaloista tippuu 10-15% niiden keräämästä siitepölystä pesän ulkopuolelle talteen, joten sitä jää myös mehiläisille käyttöön riittävästi. Lisää 1/2tl - 1rkl siitepölyrakeita esimerkiksi smoothien tai muun välipalan sekaan tai käytä sellaisenaan. Siitepölyrakeita voi liottaa vedessä 12 tuntia, jolloin niiden ravinteet imeytyvät vielä paremmin. Korkea lämpötila kuitenkin tuhoaa siitepölyn ainesosia. Rakeet sopivat myös esimerkiksi jäätelöannoksen koristeluun tai raakasuklaaseen. Huom: Siitepölyn käyttö tulee aloittaa varovaisesti hyvin pienellä annostuksella, tuote saattaa aiheuttaa joillekin voimakkaita allergisia reaktioita vaikka se lähtökohtaisesti on turvallista käyttää. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 18.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Nokkosjauhe, 100 g

Coco Vin Nokkosjauhe - Suomalaisille tuttu pistävä, mutta terveellinen kasvi viherjauheena! Runsaasti vitamiineja ja mineraaleja Helppokäyttöinen Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Nokkosjauhetta on helppo käyttää tuomaan lisäravinteita erilaisiin muhennoksiin, smoothien sekaan tai voit vaikka keittää siitä kupillisen terveellistä teetä. Huom! Nokkosta ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta ja siitä johtuvasta turvotuksesta. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 16.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Goji marjat, 600 g

Goji-marjat Coco Vilta - Runsaskuituiset supermarjat terveelliseen naposteluun! Sisältää kaikki välttämättömät aminohapot Marjaksi korkea proteiinipitoisuus, 11% Pidetään Aasiassa pitkän iän salaisuutena Erittäin helppokäyttöinen Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Goji-marjoilla on todella pitkä historia Aasiassa ja erityisesti perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Se sisältää paljon karotenoideja, beeta-sitosterolia, A- ja C-vitamiineja ja rautaa. Näiden lisäksi nämä supermarjat sisältävät jopa 18 aminohappoa. Coco Vin goji-marjoja on todella helppo lisätä ruokavalioon! Niitä voi napostella sellaisenaan tai lisätä esimerkiksi puuron, myslin tai riisin sekaan. Voit käyttää niitä erilaisiin jälkiruokiin, tai mihin vain keksitkään niitä kokeilla. Suositeltu annostus: 15-45g (noin kourallinen). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 31.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Baobab jauhe, 250 g

Coco Vin Baobab-jauhe - Ravinnetiheä luomulaatuinen superjauhe Afrikassa Elämän Puuna tunnetun ikivanhaksi elävän puun hedelmistä! Kuiturikas Runsaasti C-vitaaminia ja rautaa Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Baobab, eli apinanleipäpuu kasvattaa suuria hedelmiä, joiden hedelmäliha kuivuu itsestään. Tästä hedelmälihasta valmistettu jauhe sisältää runsaasti kuitua, C-vitaaminia ja rautaa. Käyttö: Sekoita 1tl-2rkl päivässä esimerkiksi puuron, rahkan tai smoothien sekaan, käytä jälkiruokiin tai esimerkiksi erilaisiin kastikkeisiin. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 19.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Maca jauhe, 300 g

Macajauhe Coco Vilta - Mineraali- ja vitamiinirikas luomujauhe vaikka smoothien sekaan! jopa 31 eri mineraalia Kaikki välttämättömät aminohapot B-, C-, ja E-vitamiineja rasvahappoja ja kasvisteroleja Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Maca on Perun Andeilta kotoisin oleva, naurista muistuttava kasvi, jonka juuria on käytetty ravinnoksi jo tuhansia vuosia. Se on tärkeä viljelyskasvi Andien ylängöillä ja sitä on käytetty myös kaupankäynnissä. 1900-luvun loppupuolella tämä kasvi saapui myös länsimaiden tietoon ja on nykyään yksi tunnetuimpia superfoodeja sen tehokkaasti energisoivan vaikutuksensa vuoksi. Käyttö: Käytä macajauhetta 1tl-4rkl päivässä esimerkiksi puuron, rahkan tai smoothien seassa. Kokeile myös kuumien juomien sekaan tai raakasuklaaseen. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 21.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Ghee, 300 g

Coco Vin Ghee - Miellyttävän pähkinäinen voi ruoanlaittoon! kirkastettua voita laktoositon ei sisällä maitoproteiinia Ghee on perinteisellä intialaisella menetelmällä kirkastettua voita, eikä se sisällä laktoosia tai maitoproteiinia. Se soveltuu tämän vuoksi loistavasti maitoallergikoille ja laktoosi-intolerantikoille. Ghee sopii hyvin ruoanlaittoon ja paistamiseen, se kestää korkeitakin lämpötiloja. Coco Vin gheessä on pähkinäinen maku ja tuote valmistetaan Hollannissa ruohoruokittujen lehmien maidosta. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 12.95

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Spirulina jauhe. 115 g

Coco Vin Spirulinajauhe - Erittäin ravintorikas spirulinalevä! runsaasti proteiinia ja ravinteita paljon erityisesti B-ryhmän vitamiineja positiivinen vaikutus verensokeritasapainoon todellinen superfood Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Sprirulina on mikroskooppinen levä, joka on äärimmäisen ravinnetiheä ja sisältää uskomattoman monipuolisesti tärkeitä ravintoaineita. Jopa NASA: n astronautit ovat ottaneet spirulinan käyttöönsä, joten Spirulina on todellakin ansainnut paikkansa ja tittelinsä superfoodina. Käyttö: Sekoita 1tl - 2rkl päivässä esimerkiksi veden, mehun tai smoothien sekaan. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 10.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Moringa jauhe, 200 g

Coco Vin Moringajauhe - Intiasta peräisin oleva, piparjuuripuun lehdistä valmistettu vitamiini- ja mineraalirikas jauhe esimerkiksi smoothien sekaan! Moringa on yksi ravinteikkaimpia kasveja runsaasti vitaamiineja ja mineraaleja sisältää myös paljon antioksidantteja sopii loistavasti smoothien sekaan tai vaikka leivontaan vegaaninen, gluteeniton, laktoositon Moringaa on käytetty Intiassa jo pitkään ja se on nyt löytänyt paikkansa myös länsimaissa monen aktiivisen ihmisen ravintolisähyllystä. Se sisältää monia tärkeitä mineraaleja, mm. rautaa, magnesiumia ja kalsiumia. Tämä viherjauhe ja sen vitamiinit ja antioksidantit auttavat vastustuskykyäsi ja tuovat päivääsi energiaa. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 16.95

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Psyllium kuitujauhe 115 gr

Coco Vin Psylliumjauhe - Kuitupitoiset siemenet vatsan hemmotteluun! 89% ravintokuitua Gluteeniton Vähähiilihydraattinen Psylliumjauhe on jänönratamon kuivatuista siemenkuorista valmistettua jauhetta. Runsaskuituinen jauhe auttaa vatsasi toimintaa. Gluteenittomassa ja matalahiilihydraattisessa leivonnassa psyllium tuo taikinaan lisää sitkoa, lisää vain psyllium nesteeseen ja anna sen turvota noin 10 minuuttia, lisää sitten loput ainesosat. Käyttö: 1 tl - 3 rkl päivässä. Psyllium sitoo itseensä paljon nestettä, joten käytön yhteydessä tulee nauttia riittävästi nestettä. Tyypillinen suositus on 3, 5 grammaa psyllium-jauhetta 2, 5 desilitraan nestettä. Voit sekoittaa psylliumia myös smoothiejuomiin, puuroon, jogurttiin tai muihin välipala-annoksiisi. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 6.50

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Chian siemenet 350g

Coco Vin Chiasiemenet - Luomulaatuiset ravintorikkaat chia-siemenet! 30% hyviä rasvoja 20% proteiinia Runsaasti kuitua ja omega-3 - rasvahappoja Tee chiasiemenistä terveellinen ja herkullinen chiavanukas liottamalla siemeniä nesteessä, siemenet imevät itseensä valtavat määrät nestettä ja niistä muodostuu hyytelömäinen ''puuro''. Mausta makusi mukaan ja syö sellaisenaan, tai käytä esimerkiksi smoothien sekaan, puuroon tai rahkaan sekoitettuna. Siemeniä voi käyttää myös leivontaan. Suositeltu käyttömäärä: 1 rkl päivässä tai enemmän, mutta ei yli 15 g päivässä. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 10.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Chian siemenet 1kg

Coco Vin Chiasiemenet - Luomulaatuiset ravintorikkaat chia-siemenet! 30% hyviä rasvoja 20% proteiinia Runsaasti kuitua ja omega-3 - rasvahappoja Tee chiasiemenistä terveellinen ja herkullinen chiavanukas liottamalla siemeniä nesteessä, siemenet imevät itseensä valtavat määrät nestettä ja niistä muodostuu hyytelömäinen ''puuro''. Mausta makusi mukaan ja syö sellaisenaan, tai käytä esimerkiksi smoothien sekaan, puuroon tai rahkaan sekoitettuna. Siemeniä voi käyttää myös leivontaan. Suositeltu käyttömäärä: 1 rkl päivässä tai enemmän, mutta ei yli 15 g päivässä. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 25.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product