Vida B Complex, 90 tablettia

B-vitamiinit ovat erityisen hyödyllisiä stressin aikana. Vida B-Complex sisältää kaikkia tärkeitä B-vitamiineja ja runsaasti C-vitamiinia. B-vitamiinit auttavat osaltaan vähentämään stressiä. B-Complexissa on hermostolle tärkeää koliinia, inositolia sekä PABA: aa. Ja runsaasti C-vitamiinia, jota suositellaan käytettäväksi yhdessä B-vitamiinien kanssa. Annostus: 1 tabletti päivässä Annoksia pakkauksessa: 90 Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Ei lasten ulottuville. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

€ 11.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit VIDA
Product
 

C vitamiini Happoneutraali, 4500mg tl, 250 gramma

Holisticin C-vitamiini Happoneutraalin pH-arvo on yli 7, minkä ansiosta myös ihmiset, jotka ovat herkkiä useimmiten happamalle askorbiinihapolle voivat käyttää sitä. Askorbiinihappo (C-vitamiini) on hapanta, ja jotkut saavat siitä vatsavaivoja. Holistic C-vitamiini Syraneutral on puskuroitu, mikä tarkoittaa, että sen pH-arvo on yli 7, jolloin henkilöt, jotka ovat herkkiä askorbiinihapolle, voivat käyttää sitä. Yksi t-lusikallinen antaa kokonaiset 4500 mg C-vitamiinia! C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalin toiminnon intensiivisen harjoittelun aikana ja sen jälkeen – tämä edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg suositellun päivittäisen C-vitamiini annoksen lisäksi. C-vitamiini edistää: vesiliukoinen vitamiini. antioksidantti. C-vitamiini edistää: normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää verisuonten, luuston ja ruston normaalille toiminnolle, sekä ikenien ja hampaiden normaalille toiminnolle ja ihon normaalille toiminnolle. normaalia aineenvaihduntaa. hermoston normaalia toimintaa. normaalia psyykkistä toimintakykyä. immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. soluja suojaamaan oksidatiivista stressiä vastaan. vähentää väsymystä ja uupumusta. uudistaa E-vitamiinin pelkistettyä muotoa. Lisäksi C-vitamiini lisää raudan imeytymistä! Tärkeitä C-vitamiinin lähteitä ovat: ruusunmarja, paprika, persilja, nokkonen, tyrnimarja, parsakaali, mustaherukka, lehtikaali, tomaatti, lakka, pihlaja ja sitruuna. Annostus: ½–1 kauhallinen tarvittaessa. Ainesosat: Magnesium askorbaatti. Sisältö kauhallista kohti: C-vitamiinia 4500 mg – 7500 % RDI: stä Magnesiumia 500 mg – 133 % RDI: stä Säilytys: Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole tehty parantamaan sairauksia.

€ 36.70

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Inositol, 500mg, 50 kapselia

Inositol Inositol tunnetaan parhaiten B-vitamiinina. Sitä löytyy luonnollisesta ruoastamme. Inositolia esiintyy rikkaimmillaan pähkinöissä, viljassa, sekä rasvaisissa elintarvikkeissa, kuten munankeltuaisissa ja soijapavuissa. Inositol on sokeriamuistuttava aine, joka on kerroksena lihassolujen päällä. Sopii vegaaneille Käytetään aikuisten ravintolisänä. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Jokainen kapseli sisältää: 500mg Inositolia, joka on kapseloitu luonnollisilla aineilla: silikoni, dioxidi, magnesium stearate, stearic happo, kasvisselluloosa. Kasviskapseli: hydroxypropylmethyl selluloosa. Perustettu vuonna 1947 Solgar’in kehittyneet tieteelliset aineet on perustettu ravintotieteisiin ja viimeisimpiin tutkimuksiin ja teknologiaan Solgar: lla on ryhmä ravinto- ja teknillisiä konsultteja useissa maissa ympäri maailman Pyrimme eliminoimaan mahdollisimman monia allergeenejatuotteistamme Lähes kaikki Solgar-tuotteet on tehty ilman sokeria, suolaa, tärkkelystä, hiivaa, maissia, soijaa, vehnää, gluteenia ja maitotuotteita ja niissä ei ole säilöntäaineita, keinotekoisia maku- tai väriaineita. Solgar-tuotteet sisältävät non-GMO, Kosher, organic, vegaani ja kasvissyöjä tuotteita Välittää ympäristöstä, Solgar käyttää esimerkiksi pulloja, jotka ovat 100% kierrätettäviä. Solgar – hiilidioksidi neutraali yritys Solgar Vitamin and Herb ei testaa eikä tule testaamaan tuotteitaan eläimillä

€ 14.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

SuperVitalis 900ml

Holistic Super Vitalis antaa sinulle ravintoa ja mineraaleja kasvikunnasta - ainoastaan 1 ruokalusikallinen päivässä. Sisältää muun muassa 32 ekologista hedelmä- & vihannesmehua. Kaksi kokoa! Super Vitalis on testattu ja hyväksytty analyysiyrityksessä Eurofins vuonna 2012. Nyt tuotetta myydään päivitettynä versiona, jossa on paksumpi koostumus, minkä johdosta aktiiviset aineet eivät uppoa pullon pohjaan. Uusi versio merkitsee sitä, että tuote pysyy kauemmin homogeenisena ja siinä on pehmeämpi maku, lisäksi se on helpompaa juoda. Tuote sisältää vähemmän vettä ja hieman enemmän ksantaanikumia kuin ennen.

€ 43.10

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Folic Acid, 250 caps, Lyhyt päiväys

HUOM: Lyhyt päiväys 25. 3.2018. Folic Acid - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää foolihappoa korkealla biosaatavuudella. 200 µg kapselia kohden! Kasviperäisissä luomukapseleissa 200-400 µg päivittäistä annosta kohden Erityisen tärkeä aine hedelmällisessä iässä tai raskaana oleville naisille Folaatti edistää normaalia aminohapposynteesiä, normaalia veren muodostumista, normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Folaatti auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Näiden lisäksi folaatti osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. Annostus: Ota 1-2 kapselia päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 3.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

Orange Blossom Energizer C Vitamiinikuuri, 50 ml

Orange Blossom Energizer C-Vitamiinikuuri, 50 ml - Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer C-Vitaminkuuri- Börlindin myyntimestys! Sisältää ekologista appelsiiniuutetta ja porkkanaöljyä, ja tuoksuu appelsiininkukalle. Antaa iholle kauniin hehkun!/strong> Korkeatiivistetty uute, joka sisältää runsaasti C-vitamiinipitoista veriappelsiinia, vitamiineja, maitohappoa ja allantoiniinia, stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, neutralisoi vapaita radikaaleja, kosteuttaa ja suojaa. Porkkanaöljyn beetakaroteeni antaa iholle hehkua. Suojaava peitto hienoimpia kylmäpuristettuja kasviöljyjä ravitsevat ihoa tahraamatta. Käyttö: Blossom Energizer C-Vitamiinikuuri, 50 ml - Annemarie Börlind. Ravista hyvin, ota muutama pisara kämmenelle ja hiero kasvoihin ja kaulaan aamuin ja illoin. Levitä tämän jälkeen normaalisti käyttämäsi päivä- tai yövoide. Kaikille ihotyypeille, myös kuivalle, stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Annemarie Börlind Raaka-aineet Sato korjataan ja uutetaan hyvin hellävaraisilla toimintatavoilla. Kaikki alkoholi on puhdasta juoma-alkoholia, joka ei kuivata ihoa ja sitä käytetään yrttiuutteiden aktiivisten komponenttien esilletuomiseksi ja sen säilönnällisen tehon vuoksi. Ei geenimanipuloitu Tuotteet Koostuvat vain kasvipohjaisista raaka-aineista (mehiläisvahaa sisältyy joihinkin). Tehokkuus ja ihoystävällisyys on dermatoligisesti testattu ihmisillä. Ei koskaan testata eläimillä. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Täysin biologisesti hajoavia Sisältää minimaalisesti säilöntäainetta, jota on käytetty ainostaan silloin kuin se on tarpeellista tuoteturvallisuussyistä. Raaka-aineet ja valmistus Saksassa Pakkaukset Ovat kierrätettävää materiaalia, kuten lasi, paperi ja alumiini. . Paperia puuteollisuuden jäämistä. Ympäristöystävällinen poltettava muovi Sisältää:Aqua (water), tricaprylin, simmondsia chinensis (jojoba) oil, alcohol, macadamia ternifolia seed oil, sodium lactate, sodium pca, glycerin, tocopheryl acetate, daucus carota sativa (carot) root extract, glycine soj

€ 30.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit AnneMarie Börlind
Product
 

SuperVitalis 450ml

Holistic Super Vitalis antaa sinulle ravintoa ja mineraaleja kasvikunnasta - ainoastaan 1 ruokalusikallinen päivässä. Sisältää muun muassa 32 ekologista hedelmä- & vihannesmehua. Kaksi kokoa! Super Vitalis on testattu ja hyväksytty analyysiyrityksessä Eurofins vuonna 2012. Nyt tuotetta myydään päivitettynä versiona, jossa on paksumpi koostumus, minkä johdosta aktiiviset aineet eivät uppoa pullon pohjaan. Uusi versio merkitsee sitä, että tuote pysyy kauemmin homogeenisena ja siinä on pehmeämpi maku, lisäksi se on helpompaa juoda. Tuote sisältää vähemmän vettä ja hieman enemmän ksantaanikumia kuin ennen.

€ 43.10

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

D3 vitamiini, 500 ml

Nestemäinen D3-vitamiini merkiltä Holistic. Suomen leveysasteilla meillä on vähän aurinkoa talvella ja meidän täytyy sen sijaan turvautua ruokavalion D-vitamiinilähteisiin. D-vitamiini: edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä. auttaa ylläpitämään veren normaalin kalsiumtason. auttaa säilyttämään normaalin luuston. auttaa säilyttämään normaalin lihastoiminnan. auttaa säilyttämään normaalit hampaat. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. on osallisena solunjakautumisprosessissa. D-vitamiinipitoisia elintarvikkeita Elintarvikkeita, joissa on runsaasti D-vitamiinia ovat muun muassa: Rasvainen kala. Munankeltuainen. Luonnollisesti rasvaiset kesällä tuotetut maitotuotteet. Kasvisruokavaliot ovat yleensä D-vitamiiniköyhiä, mutta D-vitamiinia löytyy kantarelleista ja suppilovahveroista (anna niiden kuivua auringossa, jolloin niiden D-vitamiinipitoisuus lisääntyy). Fysiologisesti tehokkain D-vitamiinin muoto on D3 (kolekalsiferoli). D2 (ergokalsiferoli) on 2–10 kertaa vähemmän tehokas. D3-vitamiini merkiltä Holistic sisältää D3-vitamiinia, joka on uutettu lampaanvillan rasvasta. Annostus: 1 tl (5 ml) päivässä tai suosituksen mukaan. Otetaan aterian yhteydessä. Ravistetaan hyvin ennen annostelua. Huom! 1 rkl sisältää kokonaista 5 000 IE (125 µg). Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytys: Kuivassa ja poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota eikä niitä ole tarkoitettu parantamaan sairauksia.

€ 21.20

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

B12 Dots, 500 mcg, 100 tablettia

Twinlabin B-12 Dots ovat maustettuja tabletteja, jotka sisältävät B12-Vitamiinia. B12-Vitamiini on tärkeä proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan aineenvaihdunnalle! B-12 Dots -tabletit on maustettu luontaisella kirsikka-aromilla. Tabletti laitetaan kielen alle liukenemaan. B12-Vitamiinia tarvitaan punasolujen muodostamiseen ja proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan aineenvaihduntaan. Tuotepakkaus sisältää 100 tablettia ja jokainen tabletti sisältää 500 mcg B12-Vitamiinia. Annossuositus: 1 tabletti päivittäin aterian yhteydessä. Anna tabletin sulaa suussa. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 11.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Twinlab
Product
 

B 12, 1000mcg, 100 kpl

B-12 on purtava ravintolisä Solgarilta. Vegaani ja kosher hyväksytty.

€ 17.40

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Bio Selen Sinkki 90 tablettia

Bio-Selen + Sinkki, 90 tablettia - Pharma Nord Yksi Bio-Selen-tabletti Pharma Nordilta sisältää 100 mcg seleeniä ja 15 mg sinkkiä - sleeniköyhän ruoan mainio lisäys. Viime vuosina tiede on todennut seleenin olevan elintärkeä terveydellemme. Tänään tiedetään yleisesti, että seleeni suojaa solujamme vapaiden radikaalien hyökkäyksiä vastaan ja kuljettaa raskasmetalleja pois kehosta. Tämän vuoksi tiedemiehet ovatkin huolissaan viljamme matalista seleenipitoisuuksista. Eräs tärkeimmistä syistä alentuneisiin seleenitasoihin ovat niukat seleenimäärät maaperässämme Pohjois-Euroopassa. Jääkausi huuhteli mennessään seleenin maaperästä, ja siitä lähtien seleenitasot ovat yhä laskeneet nykyaikaisten viljelymenetelmien ansiosta. Lisäksi ostamme yhä enemmän säilöttyä ja puolivalmista ruokaa ja eineksiä, mikä on omiaan vähentämään seleenin saantiamme. Hyviä, luonnollisia seleenin lähteitä ovat: kala sisäelimet (maksa, munuaiset) tietyt viljalajit tietyt pähkinät Jos ei syö runsaasti lihaa ja maitotuotteita, ruoasta on vaikeaa saada riittävää päivittäistä seleenimäärää. Yhdestä tabletista Bio-Selen+Sinkkiä saat 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää seleeniä, joka nostaa seleenipitoisuuden yhdessä ravinnon kanssa riittävälle tasolle eli noin 100-150 mikrogrammaan päivässä.Annostus: yksi kapseli päivässä. Päivittäistä annosta ei saa ylittää.-- / Font Definitions / @font-face {font-family:''Cambria Math''; panose-1: 2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: roman; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;}@font-face {font-family: Calibri; panose-1: 2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: swiss; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} / Style Definitions / p. Mso Normal, li. Mso Normal, div. Mso Normal {mso-style-unhide: no; mso-style-qformat: yes; mso-style-parent:''''; margin-top: 0cm; margin-right: 0cm; margin-bottom: 10. 0pt; margin-left: 0cm; line-height: 115%; mso-pagination: widow-orphan

€ 11.70

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product
 

Bio Qinon Q10 60 kapselia

Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 auttaa ylläpitämään fokusta ja energistä olotilaa. Q10: llä on suuri merkitys solunsisäisissä toiminnoissa, joita kutsutaan energia-aineenvaihdunnaksi. Ruoan ravintoaineet muunnetaan puhtaaksi kemialliseksi energiaksi, joka on välttämätön esim. lihaksistomme, sydämemme ja immuunipuolustuksemme moitteettomalle toiminnalle. Vanhenemisen myötä pitoisuudet vähenevät, mikä useilla johtaa suorituskyvyn heikkenemiseen. Vastapainoksi voimme ottaa päivittäin ubikinonia ravintolisänä, esimerkiksi Bio-Qinon Q10 -kapselien muodossa, kuten yli miljoona ihmistä Pohjois-Euroopassa tekee. Ubikinoni on hyvin siedetty ravintolisä. Aine on täysin luonnollinen. Esiintyyhän sitä niin elimistössä kuin ruoassakin. Energia-aineenvaihdunta Q10 varastoidaan mitokondrioihin, joita kuvaillaan solujen voimalaitoksiksi. Osa kudoksistamme sisältää enemmän mitokondrioita kuin toiset, koska ne tarvitsevat enemmän energiaa. Näin on esimerkiksi sydämen, maksan ja lihaksiston laita. Q10 muuntaa ravinnon energian kemialliseksi energiaksi ja varastoi sen ATP-nimiseen molekyyliin. Silloin kun solu tarvitsee energiaa, esim. lihastyöhön tai muihin energiaa vaativiin toimintoihin, energia otetaan ATP: sta. Bio-Qinon Q10 helpottaa arkipäivääsi! Bio-Qinon Q10 on kasviöljypohjainen gelatiinikapseli, joista rasvaliukoinen ubikinoni imeytyy parhaiten elimistöön. Parhaan tehon saat nauttimalla Bio-Qinon aterian yhteydessä. Annostus: 1 kapseli päivässsä. Annosta ei saa ylittää.

€ 12.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product
 

B 12, 100 imeskelytablettia

Imeskelytabletteja, jotka sisältävät B-12-vitamiinia ja foolihappoa, merkiltä Holistic. B-12 ja foolihappo auttavat muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-12-vitamiini: edistää hermoston normaalia toimintaa. edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. edistää normaalia psykologista toimintaa. edistää normaalia punasolujen muodostumista. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. on osallisena solunjakautumisprosessissa. Foolihappo (folaatti): edistää normaalia aminohapposynteesiä. edistää normaalia veren muodostumista. edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. edistää normaalia psykologista toimintaa. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta on osallisena solunjakautumisprosessissa. Ainekset: Makeutusaine (ksylitoli), luonnollinen sitruunajauhe, happamuudensäätöaine (omenahappo), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti), metyylikobalamiini (B-12), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo). Yksi tabletti sisältää RDI % B-12 1 000 µg 40 000 Foolihappo 400 µg 200 Annostus aikuiset: 1 tabletti päivässä tai suosituksen mukaan. Tabletit tulee imeskellä tai pureskella, mutta ei niellä kokonaisina. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Varning! Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivinen vaikutus. Säilytys: Säilytetään kuivassa ja poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisiä ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.

€ 23.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

D3 vitamiini tipat, 50 ml.

Holistic D3-vitamiinitipat on nestemäinen, luomuoliiviöljyä sisältävä ravintolisä. Yhdestä tipasta saa 500 IU D-vitamiinia, eli 167% suositellusta päivittäisestä vähimmäismäärästä. 500 IU D-vitamiinia yhdestä tipasta D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston terveyttä ja lihastoimintoja. Holistic D3-vitamiinitipat tarjoavat päivittäisen vitamiininsaannin yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Erityisesti talven, syksyn ja kevään pimeinä aikoina on hyvin tärkeää huolehtia tarvittavan D3-vitamiinin saannista, sillä iho ei pysty sitä tuottamaan kyseisinä vuodenaikoina. D-vitamiinilla on paljon positiivisia vaikutuksia kehon tasapainoon. Luuston, hampaiden ja lihasten hyvinvoinnin lisäksi se edesauttaa kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja hyödyntämistä sekä veren normaalin kalsiumpitoisuuden ylläpitämistä.

€ 17.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

D3 vitamiini MerVital 2500IE, 90 tablettia

D3-vitamiini Mer Vital 2500IE, 90 tablettia D3-vitamiini Mer Vital antaa sinulle kesän tunteen ympäri vuoden! D-vitamiinia kutsutaan usein myös aurinkovitamiiniksi, sillä sen tavallisin lähde on aurinkomme. D-vitamiini on tärkeä osa vartalon luonnollista puolustuskykyä, samalla kun se tukee luurankoa. Ravintoarvo päiväannosta kohden 1 tabletti (RDI%): D3-vitamiini (2500 ie) 62. 5 μg (1250) Magnesium 50 mg (13) Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesiumglysinaatti, kolekalsiferoli, pintakäsittelyaine (kasvisperäinen magnesiumstearaatti). Suositeltu annos ja tietoa: 1 tabletti, yksi tai kaksi kertaa päivässä aamupalan yhteydessä. Voidaan mielellään yhdistää Tjej Vitalin, Mamma Vitalin, Kvinna Vitalin, Man Vitalin tai Barn Vitalin kanssa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä sitä ole tehty hoitamaan sairauksia.

€ 15.30

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Alpha Plus
Product
 

MSM Lignisul 200g

MSM Lignisul on rikkipitoinen ravintolisä, jossa on puhdas MSM, joka imeytyy nopeasti kehoon. MSM valmistetaan ekologisista raaka-aineista. MSM valmistetaan männyistä, jotka kasvavat Pohjois-Amerikassa. MSM Lignisul on ravintolisä, joka antaa keholle orgaanista rikkiä, joka on tärkeä osa proteiineissa kollageeni ja keratiini, jotka ovat rakennusaineita muun muassa rustolle, jänteille, aivoille, sidekudokselle, lihaksille, luustolle, iholle, hiuksille ja kynsille. MSM, Metyl Sulfonyl Metan, antaa orgaanista rikkiä ja metyyliä keholle. Näitä aineita käytettän puolestaan tuottamaan aminohappoja, dopamiinia, serotoniinia, endorfiineja, entsyymejä ja muita tärkeitä aineita kehossa. Lignisul MSM on hyväksytty ravintolisä, jota on saatavana eri kokoja. 200 grammaa ja 500 grammaa ja jopa kilon purkkina (MSM Alavis). Kaikki purkit sisältävät MSM-jauhetta, joka sekoitetaan juomiin tai voiteisiin. Voit myös tehdä oman sprayn MSM-jauheella. 200 gramman purkki riittää noin puolestatoista kahteen kuukauteen (teelusikallinen päivässä yhdelle henkilölle). Kilon purkilla (MSM Alavis) on pakkauskoko, joka sopii eläimille ja silloin on annostus vähän erilainen kuin ihmisille, noudta ohjeita etiketissä. Jos kuitenkin ostat suuren purkin (MSM Alavis) omaan käyttöön, tulee annostuksen olla sama kuin 200g ja 500g (MSM Lignisul) purkeissa. Eri purkkikokojen sisältö on täsmälleen sama. Katso myös: MSM Lignisul (kapselit) ja MSM Alavis

€ 17.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Ion Silver
Product
 

B 5 Pantotensyra, 550 mg, 50 tabs

B-5 Pantoteenihappo B-5-vitamiinia käytetään puhtaan ihon ja terveellisen hiuspohjan ylläpitämiseksi. Pantoteenihappo eli B5-vitamiini vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan, ihon toimintaan ja steroidihormonien muodostumiseen. Pantoteenihappoa on lähes kaikissa ruoka-aineissa. Pantoteenihapon tarvetta korostavat mm. runsas alkoholin käyttö, keliakia, laktoosi-intoleranssi, yksipuolinen ruokavalio, laihdutuskuurit sekä raskaus- ja imetysaika. Pantoteenihappoa saadaan monista elintarvikkeista, juustosta, vihanneksista, palkokasveista, maksasta sekä kananmunasta. Pantoteenihapon puutostiloja ei ihmisillä ole todettu. Pantoteenihapon fysiologista tarvetta ei tunneta tarkkaan. Turvallisena saantina pidetään aikuisilla 4-7 mg/vrk ja lapsilla 2-5 mg/vrk. Annostus: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan. Yhden kapselin sisältö: Pantoteenihappo (kalsiumpantotenaatti). 550 mg Muita aineita: magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa

€ 13.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Vitamin D3, 120 caps

Vitamin D3 - Ravintolisä, joka sisältää D3-vitamiinia korkealla biosaatavuudella. Vitapranan puhdas D-vitamiini (kolekalsiferoli) saadaan villarasvasta. Korkeapitoinen 100µg – 4000 IE (2000% RDA: sta) Korkea biosaatavuus D3-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 11.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

C vitamiini Bioflav, 500 g, 90 kapselia

Jokainen tabletti Holisticin Bioflav C-vitamiinia sisältää kokonaiset 500 mg C-vitamiinia – mikä vastaa 833 % suositellusta päiväannoksesta. C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalin toiminnon intensiivisen fyysisen harjoittelun aikana ja sen jälkeen – tämä edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg suositellun päivittäisen C-vitamiini annoksen lisäksi. C-vitamiini on: vesiliukoinen vitamiini. antioksidantti. C-vitamiini edistää: normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää verisuonten, luuston ja ruston normaalille toiminnolle, sekä ikenien ja hampaiden normaalille toiminnolle ja ihon normaalille toiminnolle. normaalia aineenvaihduntaa. hermoston normaalia toimintaa. normaalia psyykkistä toimintakykyä. immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. soluja suojaamaan oksidatiivista stressiä vastaan. vähentää väsymystä ja uupumusta. uudistaa E-vitamiinin pelkistettyä muotoa. Lisäksi C-vitamiini lisää raudan imeytymistä! Tärkeitä C-vitamiinin lähteitä ovat: ruusunmarja, paprika, persilja, nokkonen, tyrnimarja, parsakaali, mustaherukka, lehtikaali, tomaatti, lakka, pihlaja ja sitruuna. Annostus: 1–4 kapselia päivää kohden tai suositusten mukaan. Älä ylitä suositeltua annosta. Sisältö: Askorbiinihappo, magnesium askorbaatti, sitrus bioflavonoidit. Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa. Kapseli on kasvisperäinen ja raaka-aine on valmistettu männyn selluloosasta. Kapselin sisältö: C-vitamiinia 500 mg 833% av RDI: tä Bioflavonoideja 250 mg RDI ei määritetty Säilytys: Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole tehty parantamaan sairauksia.

€ 20.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Mega B komplex, 90 kapselia

Holistic Mega B-komplex. B6, B12 ja foolihappo vähentävät mm. väsymystä ja uupusta. Biotiini auttaa ylläpitämään normaalia hiusten ja limakalvojen toimintaa. Tiamiini (B1): auttaa ylläpitämään hermojärjestelmän normaalia toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia psygologista toimintaa, sekä normaalia sydämen toimintaa. Riboflaviini (B2): auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa, sekä hermojärjestelmän toimintaa. Auttaa ylläpitämään normaalia limakalvojen toimintaa, sekä normaalia punaisten verisolujen toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia ihon ja näkökyvyn toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia raudan aineenvaihduntaa suojatakseen soluja oksidatiiviselta stressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Niasiini(B3): Auttaa ylläpitämään normaalia limakalvojen ja ihon toimintaa. auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pantoteenihappo (B5): auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa. auttaa ylläpitämään normaalia synteesiä ja steroidihormoonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden vaihduntaa. auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Folat (Foolishappo): auttaa ylläpitämään normaalia aminohapposynteesiä, veren muodostumisen, homokysteiinivaihduntaa ja psykologista toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa li> vähentää väsymstä ja uupumista vaikuttaa solujen jakautumisprosessiin Biotiini (B7): auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa, sekä normaalia psygologista toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia hermojärjestelmän toimintaa. auttaa ylläpitämään normaalia makroravintoaineiden normaalia vaihduntaa. auttaa ylläpitämään normaalia hiusten, limakalvojen ja ihon toimintaa.

€ 18.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

D3 vitamin 2000, 180 caps

Flerpack av Holistics Holistic D3-vitamin 2000 IE! Holistic D3-vitamin 2000IE är ett dagligt tillskott av solvitaminen, D-vitamin. Kapslarna innehåller D-vitamin i formen kolekalciferol som har utvunnits ur fett från fårull. Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa framställt från träd. 2000 IE per kapsel D3-vitamin (kolekalciferol) från fårullsfett Perfekt som dagligt tillskott av Vitamin D Doseringsanvisning (vuxna): 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid. Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

€ 25.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Calcium Magnesium Boron, 100 tablettia

Solgarin Calcium Magnesium + Boron, 100 tablettia sisältää mineraaleja stressiä vastaan ja vahvan luuston rakentamiseen. Kalsium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja lihasten nor­maalia toimintaa. Magnesium edistää elektro­lyyttitasapainoa ja auttaa vähentä­mään väsymystä ja uup­umusta. Boori edistää vahvan luuston ylläpitämistä ja kalsiumin imeytymistä. Annostus: 3 tablettia päivässä aterioiden yhteydessä. Annoksia pakkauksessa: n. 33

€ 9.30

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

B vitamiini Yhdistelmä, 100 kapselia

Helhetshälsanin B- vitamiineja ei saada hiivasta, siksi tuote sopii erinomaisesti myös hiiva-allergikoille. 1 kapseli kattaa kaikkien B-vitamiinien päivän tarpeen. B-ryhmän vitamiineja on kahdeksan: tiamiini eli B1-vitamiini, riboflaviini eli B2-vitamiini, niasiini eli B3-vitamiini, pantoteenihappo eli B5-vitamiini, pyridoksiini eli B6-vitamiini, kobalamiini (syanokobalamiini) eli B12-vitamiini sekä foolihappo ja biotiini. Näitä tarvitaan mm. elimistön energiantuotannossa ja hermoston toiminnassa. B-vitamiineista etenkin tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5) ja biotiini ovat keskeisiä kaikkien solujen toiminnalle, sillä ne osallistuvat solujen energia-aineenvaihduntaan. Annostus 1 kapseli päivässä, mielellään aterian yhteydessä. 1 kapseli kattaa kaikkien B-vitamiinien päivän tarpeen.

€ 18.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Helhetshälsa
Product
 

Folacin foolihappo, 400 mcg, 100 tablettia

Solgarin Folacin sisältää 400 mcg foolihappoa per tabletti. Annostus: Yksi tabletti päivässä aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa.

€ 6.30

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Vida Selenium, 120 tablettia

Selenium Seleeni on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja ja sydäntä. Sillä on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään ja se lisää ihon ja hiusten hyvinvointia. Seleeni suojaa kehoa raskasmetalleilta osallistumalla niiden poistamiseen elimistöstä. Keho tarvitsee seleeniä huolehtimaan maksan toiminnasta, ylläpitämään immuunijärjestelmää sekä silmien, ihon ja hiusten terveyttä.Orgaaninen seleeni (L-seleeni-metioniini) imeytyy erittäin hyvin. Annostus: 1 tabletti päivässäPakkaus: 120 tabletin lasipurkki

€ 8.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit VIDA
Product
 

C 1000, 250 caps

C-1000 – Korkeapitoinen C-vitamiinilisä Twinlabilta. C-vitamiinilla on monia hyödyllisiä vaikutuksia aktiivisen elämäntyylin tukena! 1000 mg C-vitamiinia per kapseli Runsas C-vitamiinin saanti edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa Edistää väsymyksen vähenemistä ja ehkäisee energianpuutetta Edistää raudan imeytymistä Twinlabin C-1000 on laadukas perusravintolisä, joka sisältää täydet 1000 mg C-vitamiinia per kapseli! Fyysisesti rankan elämäntyylin yhteydessä on tärkeää huolehtia runsaasta C-vitamiinin saannista. C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kropan DNA: ta, proteiineja ja rasvahappoja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. C-vitamiini edistää aineenvaihdunnan normaalia toimintaa ja normaalia kollageenin muodostumista. Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Annoksia pakkauksessa: 250 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 28.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Twinlab
Product
 

2 x Vitamin D3, 90 caps, 90 caps

20% alennus! Lue lisää tuotteista Vitamin D3, 90 caps Vitamin D3 on Star Nutritionin vahva D-vitamiinivalmiste. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvyn, lihasten toiminnan ja luuston kannalta. Vahvistaa luustoa ja vastustuskykyä Edistää lihasten toimintaa D-vitamiinin saanti jää suomalaisilla usein puutteelliseksi Yhdessä kapselissa 50 µg/2000 IU (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) Vahvuuteensa nähden edullinen valmiste Elintärkeällä D-vitamiinilla on merkittävä vaikutus vastustuskykyyn, luustoon ja lihasten toimintaan. Parhaita D-vitamiinin lähteitä ovat rasvaiset kalat ja auringon säteet. D-vitamiinia kutsutaankin usein aurinkovitamiiniksi. Pohjoisilla leveysasteilla auringonvalo on suurimman osan vuodesta riittämätöntä vitamiinin tuottamiseen, ja nykyään tiedostetaan laajalti, että D-vitamiinilisän käyttö on tärkeää puutoksen ehkäisemiseksi. Yksi Star Nutritionin Vitamin D3 -kapseli sisältää 50 μg D-vitamiinia (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) hyvin imeytyvänä kolekalsiferolina. 90 kapselin pakkaus riittää noin kolmeksi kuukaudeksi. Suositeltava päiväannos: 1 kapseli (50 µg/2000 IU, 1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta) päivässä, aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Ravintolisä, joka sisältää D3-vitamiinia. Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä. Sisältö 1 kapseli D3-vitamiini 5

€ 12.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Star Nutrition
Product
 

Organic Goji Berries, 250g

Organic Goji Berries - Vitapranan Organic Goji Berries -goji-marjat on tuotettu luonnonmukaisesti. Ne on kuivattu viipymättä korjuun jälkeen, jotta niiden luonnollinen maku ja ravintosisältö säilyisivät. Luonnonmukaisia, GMO-vapaita goji-marjoja Sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita Luonnollinen proteiinin ja kuidun lähde Sopii mainiosti smoothieihin, mysliin, puuroon ja leivonnaisiin Kuivattu pian korjuun jälkeen, mikä maksimoi ravintoaineiden säilymisen Goji-marjat kuuluvat niin kutsuttuihin superruokiin, ja niitä pidetään yhtenä maailman ravintopitoisimmista ruoka-aineista. Ne sisältävät runsaasti beetakaroteenia, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja rautaa. Lisäksi ne ovat erinomainen täyttävän kuidun ja laadukkaan proteiinin lähde. Terveysruokamarkkinoilla on saatavilla monenlaisia goji-marjavaihtoehtoja. Organic Goji Berries on alusta asti tarkoitettu edustamaan parasta mahdollista laatu- ja makutasoa. Marjat ovat GMO-vapaita ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Ne kuivataan pian korjuun jälkeen, mikä takaa luonnollisten ravintoaineiden maksimaalisen säilymisen sekä täyteläisen ja tasapainoisen maun. Goji-marjat ovat tunnetusti monikäyttöisiä, eivätkä Vitapranan marjat tee poikkeusta. Ne sopivat erinomaisesti ravintoainelisäksi smoothieihin, mausteeksi puuroon tai mysliin tai terveelliseksi ainesosaksi leivonnaisiin. Annostusohje: Napostele goji-marjoja sellaisenaan tai sekoita niitä mysliin, smoothieen, puuroon tai leivonnaisiin. Tietoa: Tätä tuotetta ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen merkitys.

€ 12.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

Peking Royal Jelly, Mehiläiskuningatarhyytelö, 2000 mg, 30 ampullia

Peking Royal Jelly, Mehiläiskuningatarhyytelö, 2000 mg, 30 ampullia Mehiläiskuningatarhyytelön katsottiin muinaisessa Kiinassa olevan paras aine edistämään naisen seksuaalisuutta. Sisältää luonnollisia entsyymejä ja antioksidantteja! Hyytelössä on runsaasti proteiineja ja se sisältää luonnollista kollageenia, joka muodostaa ihon kudoksia. Nykyaikaiset tutkimukset osoittavat, että iän mukana vähenee ihon kyky muodostaa uutta kollageenia. Mehiläiskuningatarhyytelö sisältää: Luonnollista kollageenia Luonnollisia entsyymejä Pantoteenihappoa Asetyylikoliinia - aine, joka auttaa siirtämään hermosignaaleja kehon solujen välillä.Keisarillinen hovi muinaisessa Kiinassa käytti Mehiläiskuningatarhyytelöä, sillä sen katsottiin tekevän ihon nuoreksi ja sileäksi. Hovinaiset käyttivät hyytelöä rakkausaineena. Kiinalaisen näkemyksen mukaan Mehiläiskuningatarhyytelö toimii ”avaavana” ja ”päästävänä”, mikä näin ollen voisi auttaa naisia, jotka kärsivät jännityksistä ja joilta puuttui ”virtaus”. Sitä pidettiin parhaana vaikuttajana naiselliseen seksuaalisuuteen. Myös miehet voivat käyttää Mehiläiskuningatarhyytelöä kaikkien sen sisältämien aminohappojen ansiosta. Toimitetaan 3x10 ampullin pakkauksessa. Annostus: 10 ml / 1 ampulli päivässä. Ravista hyvin ennen käyttöä.Sisältö: Mehiläiskuningatarhyytelö tuore 2000 mg, B1 3 mg, B3 10 mg, B6 0, 2 mg, Litsi kiinalainen hedelmä 40 mg, Schisandra 160 mg, Codonopsis pilosula kuivattu juuri 60 mg. 2000 mg Royal Jelly fresh per ampulli. Koostumus on tietenkin ainutlaatuinen, sillä mehiläinen luo yhdessä muun luonnon kanssa tämän ”ruoan” sekä mehiläiskuningattarille että muille, kooltaan suuremmille, ”kuningattarille”. Ei mitään muita eläinperäisiä lisäaineita, kuin mehiläiskuningatarhyytelöä.Vitamiinit : A, koko B-kompleksi, kuten pantoteenihappo ja inositoli ym., C, D ja E. Mineraalit: Kalsium, Kupari, Rauta, Fosfori, Pii, Kalium, Silikoni ja Rikki. Mehiläiskuningatarhyytelö sisältää myös 18 entsyymiä, 19 aminohappoa sekä hivenaineita ja fruktoosi

€ 43.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Exportim Pty Ltd
Product
 

Bio Qinon Q10 180 kapselia

Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 auttaa ylläpitämään fokusta ja energistä olotilaa. Q10: llä on suuri merkitys solunsisäisissä toiminnoissa, joita kutsutaan energia-aineenvaihdunnaksi. Ruoan ravintoaineet muunnetaan puhtaaksi kemialliseksi energiaksi, joka on välttämätön esim. lihaksistomme, sydämemme ja immuunipuolustuksemme moitteettomalle toiminnalle. Vanhenemisen myötä pitoisuudet vähenevät, mikä useilla johtaa suorituskyvyn heikkenemiseen. Vastapainoksi voimme ottaa päivittäin ubikinonia ravintolisänä, esimerkiksi Bio-Qinon Q10 -kapselien muodossa, kuten yli miljoona ihmistä Pohjois-Euroopassa tekee. Ubikinoni on hyvin siedetty ravintolisä. Aine on täysin luonnollinen. Esiintyyhän sitä niin elimistössä kuin ruoassakin. Energia-aineenvaihdunta Q10 varastoidaan mitokondrioihin, joita kuvaillaan solujen voimalaitoksiksi. Osa kudoksistamme sisältää enemmän mitokondrioita kuin toiset, koska ne tarvitsevat enemmän energiaa. Näin on esimerkiksi sydämen, maksan ja lihaksiston laita. Q10 muuntaa ravinnon energian kemialliseksi energiaksi ja varastoi sen ATP-nimiseen molekyyliin. Silloin kun solu tarvitsee energiaa, esim. lihastyöhön tai muihin energiaa vaativiin toimintoihin, energia otetaan ATP: sta. Bio-Qinon Q10 helpottaa arkipäivääsi! Bio-Qinon Q10 on kasviöljypohjainen gelatiinikapseli, joista rasvaliukoinen ubikinoni imeytyy parhaiten elimistöön. Parhaan tehon saat nauttimalla Bio-Qinon aterian yhteydessä. Annostus: 1 kapseli päivässsä. Annosta ei saa ylittää.

€ 32.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product
 

Bjäst hiutaleet, 160 g

Bjäst - Carls-Bergh Pharma Bjäst från Carls-Bergh Pharam - en ypperligkälla till naturligt B-vitamin!Vi får i oss B-vitaminer genom en vitaminrik kost, gärna i kombination med ett bra kosttillskott. Vitaminerna är vattenlösliga och håller bl. a. igång vår ämnesomsättning. B-vitaminbrist Trötthet, aptitlöshet och retlighet är vanliga symtom vid B-vitaminbrist. Bjäst ger dig ett naturligt innehåll av B-vitaminer!Men vart kommer jästen in?Det har idag kommit fram att jäst är en ypperlig källa till B-vitamin. Näringsjästen har det högsta innehållet av B-vitamin och därför framställ Bjäst ur näringsjästen Saccharomyces Cerevisiae. Man har valt denna sort då den har en fin sammansättning av proteiner och ett högre innehåll av B-vitamin än vanlig öljäst. Viktigt att veta Vi får ofta frågor om Bjäst kan jäsa. Svaret är nej, jästcellerna är helt avdödade och har förlorat sin jäsningsförmåga. Bjäst kan därför inte användas som jäsningsmedel. Bjäst flingor Bjäst flingor strös lätt över gröten eller blandas i muslin. Ät Bjäst till frukost och skapa en ny och god vana! Notera dock att om flingorna upphettas finns det risk att en del av de värdefulla vitaminerna förstörs. Dosering Bjäst flingor: 7-10 g, ca 1 msk, flingor per dag. Näringsvärde per 10 g Bjäst flingor: B1 13 mg, B2 2, 5 mg, Niacin 28 mg, B6 0, 2 mg, Biotin 0, 01 mg, Pantoténsyra 1 mg, Folsyra 0, 1mg, Inositol 18, 5 mg, PABA 0, 14 mg, Kolin 23 mg, Tryptofan 54 mg, Nukleinsyrorna RNA och DNA 700 mg Innehåll Bjäst flingor: Specialodlad näringsjäst. Hälften av jästen består av högvärdigt vegetabiliskt protein med essentiella aminosyror. Försiktighetsåtgärder: I enlighet med medicinsk praxis skall produkten inte användas under graviditet eller amning. Rådgör i sådana fall därför med läkare före användning av Bjäst flingor. Förvaring: Torrt och rumstempererat. Oåtkomligt för barn. Fri från färg- och konserveringsmedel. Alla ingående ingredienser är enligt uppgift fria från gluten, laktos, vanligt socker (sackaros) och animalier. Eventuell n

€ 8.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Carls Bergh Pharma
Product
 

D Pearls 1520 I.E 38 mcg kapsel, 80 kapselia

D-Pearls, 80 kapselia- Pharma Nord Puute Pohjoismaissa Kesäisin auringon paistaessa voimakkaana, pystyy ihomme muodostamaan D-vitamiinia. Ikääntyessämme tämänkin synteesin on todettu heikentyvän. Syksyisin, talvisin ja aikaisin keväällä on valonmäärä Pohjoismaissa niin niukkaa, ettei se riitä vitamiinin tuottamiseen ihossamme. Jokainen kapseli sisältää 20 mikrogrammaa (800IE) terveydelle tärkeää D-vitamiinia Kylmäpuristetussa oliiviöljyssä imeytymisen parantamiseksi Pienet helmet –helppo niellä Pohjoismaissa kehitetty ja valmistettu Läpipainoliuskaan pakattu - hygieeninen -- / Font Definitions / @font-face {font-family: Wingdings; panose-1: 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset: 2; mso-generic-font-family: auto; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature: 0 268435456 0 0 -2147483648 0;}@font-face {font-family:''Cambria Math''; panose-1: 2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: roman; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;}@font-face {font-family: Calibri; panose-1: 2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: swiss; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} / Style Definitions / p. Mso Normal, li. Mso Normal, div. Mso Normal {mso-style-unhide: no; mso-style-qformat: yes; mso-style-parent:''''; margin-top: 0cm; margin-right: 0cm; margin-bottom: 10. 0pt; margin-left: 0cm; line-height: 115%; mso-pagination: widow-orphan; font-size: 11. 0pt; font-family:''Calibri'',''sans-serif''; mso-fareast-font-family:''Times New Roman''; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: FI; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-OM;}.Mso Chp Default {mso-style-type: export-only; mso-default-props: yes; font-size: 10. 0pt; mso-ansi-font-size: 10. 0pt; mso-bidi-font-size: 10. 0pt; font-family:''Calibri'',''sans-serif''; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Calibri;}.Mso Pap Default {mso-style-type: export-only;}@page Section1 {size: 612. 0pt 792. 0pt; margin: 70. 85pt 70

€ 10.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product
 

Vitamin D, 100 caps

Vitamin D – Laadukas ja korkeapitoinen D-vitamiinilisä Fairingilta. D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Korkeapitoinen – 50 µg/2000 IE aktiivista D3-vitamiinia per kapseli Edistää normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän toimintaa Osallistuu solujen jakautumisprosessiin D-vitamiini on välttämätön ravintoaine, jonka riittävä saanti ei aina ole taattua. Stabiili D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää Pohjoismaiden asukkaille sillä auringonvalo ei riitä kehon oman D-vitamiinisynteesin ylläpitämiseen ympäri vuoden. Fairingin Vitamin D on korkeapitoinen D-vitamiinilisä, joka tukee normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja lihastoimintaa. Annoksia pakkauksessa: 100/50 Annostus: 1-2 kapselia vuorokaudessa Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 8.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Fairing
Product
 

Vitamin C, 1000 mg, 100 vegicaps

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota on saatava ruoan kautta, sillä elimistömme ei pysty tuottamaan sitä itse. Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

€ 19.70

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Organic Hemp Seeds, 250g

Organic Hemp Seeds - Vitapranan luonnonmukaisesti tuotetut, GMO-vapaat hampunsiemenet. Organic Hemp Seeds -hampunsiemenet ovat ruokaisia, ravitsevia ja erittäin hyvänmakuisia. Luonnonmukaisia, tuoreita ja GMO-vapaita hampunsiemeniä Sisältää runsaasti kivennäisaineita, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä Erinomainen proteiinin ja monityydyttymättömien rasvahappojen lähde Runsaasti kuitua – pitää olon kylläisenä pitkään Sopii mainiosti vegaaniruokiin, puuroon tai jogurtin päälle Vitapranan Organic Hemp Seeds on valmistettu pelkästään kuorituista luonnonmukaisista hampunsiemenistä – mitään ei ole lisätty eikä poistettu. Siemenissä ei ole ylimääräisiä täyteaineita eikä epäterveellisiä lisäaineita. Ne ovat täysin GMO-vapaita eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten ne soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon. Hampunsiemenet ovat peräisin Himalajalta, ja niiden terveyttä edistäviä vaikutuksia on hyödynnetty jo vuosituhansien ajan. Sittemmin niistä on tullut suosittu ainesosa hyvinvointituotteiden markkinoilla. Luonnostaan gluteenittomat hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, omega-3-rasvahappoja, E-vitamiinia ja tärkeitä kivennäisaineita. Niiden kuitupitoisuus edistää lisäksi vatsan ja suoliston hyvinvointia. Organic Hemp Seeds -hampunsiemeniä käsitellään hellävaraisesti koko tuotantoprosessin ajan, jotta siementen luontaiset ravintoaineet, pähkinäinen maku ja rapea koostumus säilyisivät. Harmonisen makunsa ansiosta siemenet sopivat erinomaisesti terveelliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Niitä voidaan myös ripotella aamupuuroon tai jogurtin päälle, kun kaivataan lisää ravitsevuutta ja kylläisyyden tunnetta. Annostusohje: Lisää siemeniä vegaanisiin ruokiin ja leivonnaisiin, puuroon tai jugurtin päälle. Tietoa: Tätä tuotetta ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen merkitys.

€ 8.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

Wellness Pack, Advanced, 60 1000mg

Wellness Pack, Advanced - Korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät kropan hyvinvointia! Paketti sisältää: 1 x Ultimate MSM, 90 caps - Nivelten hyvinvointiin 1 x Ultimate Omega-3, 90 caps - Hyödyllinen rasvahappo 1 x Only One Advanced+, 30 tabs - Multivitamiini 1 x Vitamin D3, 90 caps - Edistää lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa Lue lisää tuotteista Only One Advanced+, 30 tabs Only One Advanced+ – Star Nutritionin korkealaatuinen ravintolisä, joka täydentää ruokavalion tärkeillä vitamiineilla, mineraaleilla ja antioksidanteilla! Tasapainoinen vitamiini- ja mineraalihdistelmä Sisältää 12 vitamiinia ja 8 mineraalia Rikastettu Oliolalla ja astaksantiinilla Vain 1 tabletti päivässä Helppo niellä – voit katkaista tabletin siinä olevan uurteen ansiosta! Monipuolinen ruokavalio täydennettynä yhdellä Only One Advanced+ -tabletilla päivässä auttavat kehoa ylläpitämään tärkeiden mikroravinteiden varastoja. Only One Advanced+ sisältää tasapainoisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja sekä runsaasti antioksidantteja muun muassa betakaroteenista, E-vitamiinista, C-vitamiinista ja seleenistä. Antioksidantit auttavat suojaamaan kehon soluja vapaita radikaaleja vastaan. Only One Advanced+ on rikastettu astaksantiinilla – karotenoidilla, jolla on dokumentoitu positiivinen vaikutus lihaksiston ja nivelten hyvinvointiin treenaavilla ihmisillä. Karotenoidit edistävät myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja voivat antaa iholle kauniin kullanruskeaan sävyn. Tuotteeseen lisätty Oliola-oliiviuute sisältää hydroksityrosolia, joka suojaa LDL-kolesterolin hapettumiselta ja auttaa ylläpitämään tervettä verisuonistoa. Annostus: 1 tabletti aamupalan yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vu

€ 26.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Star Nutrition
Product
 

E Vitamiini, 200 IU kuiva, 50 vegicaps

Solgarin E-Vitamiini, 200 IU kuiva, 50 vegicaps Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä Yhden kapselin sisältö: E-vitamiini kuiva (400 ky, d-alfatokoferoli sukkinaatti). 330 mg Kasviskapseli: Vegetaarinen selluloosa, steariinihappo, piidioksidi. Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, kasvisselluloosa, kasvismagnesiumstearaatti, piidioksidi Pakkauskoot: 50 kapselia Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä jos olet raskaana, imetät tai olet lääkityksen alla. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tähän tuotteeseen liittyen niin ole hyvä ja kirjoita meille osoitteeseen: info@solgarnordic. com Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä. HUOM! Sivuvaikutusten välttämiseksi älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Jos käytät lääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen tuotteen käyttöönottoa. Aineet voivat joskus reagoida toisiinsa. Muista säilyttää lisäravinteet lasten ulottumattomissa.

€ 12.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Vitamin D3, 90 caps

Vitamin D3 on Star Nutritionin vahva D-vitamiinivalmiste. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvyn, lihasten toiminnan ja luuston kannalta. Vahvistaa luustoa ja vastustuskykyä Edistää lihasten toimintaa D-vitamiinin saanti jää suomalaisilla usein puutteelliseksi Yhdessä kapselissa 50 µg/2000 IU (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) Vahvuuteensa nähden edullinen valmiste Elintärkeällä D-vitamiinilla on merkittävä vaikutus vastustuskykyyn, luustoon ja lihasten toimintaan. Parhaita D-vitamiinin lähteitä ovat rasvaiset kalat ja auringon säteet. D-vitamiinia kutsutaankin usein aurinkovitamiiniksi. Pohjoisilla leveysasteilla auringonvalo on suurimman osan vuodesta riittämätöntä vitamiinin tuottamiseen, ja nykyään tiedostetaan laajalti, että D-vitamiinilisän käyttö on tärkeää puutoksen ehkäisemiseksi. Yksi Star Nutritionin Vitamin D3 -kapseli sisältää 50 μg D-vitamiinia (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) hyvin imeytyvänä kolekalsiferolina. 90 kapselin pakkaus riittää noin kolmeksi kuukaudeksi. Suositeltava päiväannos: 1 kapseli (50 µg/2000 IU, 1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta) päivässä, aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 5.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Star Nutrition
Product
 

D vitamiini D3, 25 mcg, 100 kapselia

Helhetshälsan D-vitamiini D3, 25 mcg sisältää villarasvasta valmistettua D3-vitamiinia. Ravintolisä kasviperäisessä kapselissa. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä suolistossa D-vitamiini auttaa myös ylläpitämään normaalia luustoa ja hampaita D-vitamiini edistää myös normaalia immuunijärjestelmän toimintaa D-vitamiini ylläpitää normaaleja lihastoimintoja D-vitamiinia muodostuu ihossa, kun rusketumme. Vitamiinia on myös rasvaisessa kalassa. Talviaikana, kun aurinko on liian heikko ihon d-vitamiinin tuottamiseen, vitamiineja täytyy saada joko ruoasta, lisäravinteesta tai aurinkolomalta. Jotkut ihmiset saattavat tarvita ylimääräistä D-vitamiinin täydennystä. Esimerkiksi: Kasvissyöjät, vegaanit ja muut, jotka eivät syö rasvaista kalaa 2-3 kertaa viikossa Iäkkäät ihmiset, joiden ihon on vaikeampi muodostaa D-vitamiinia auringossa Raskaana olevat ja imettävät, joilla on normaalia korkeampi vitamiinin tarve

€ 14.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Helhetshälsa
Product
 

B6 B12 Foolihappo, 90 tablettia

B6 B12 Folsyra, 90 tablettia B6 B12 Foolihappo - B-vitamiinia, joka mm. auttaa ylläpitämään normaalia veren punasolujen tuotantoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Folaatti, Foolihappo: Folaatti auttaa ylläpitämään normaalia aminohapposynteesiä. Folaatti auttaa ylläpitämään normaalia verentuotantoa. Folaatti auttaa ylläpitämään normaalia homokysteiininvaihduntaa. Folaatti auttaa ylläpitämään normaalia psykologista toimintaa. Folaatti auttaa ylläpitämään normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.> Folaatti vaikuttaa solujen jakautumisprosessiin. B6: Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia kysteiinisynteesiä Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa. Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia hermojärjestelmän toimintaa Vitamini B6 auttaa ylläpitämään normaalia homokysteiininvaihduntaa Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia proteiini- ja glykogeenivaihtelua Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia psykologista toimintaa. Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia punaisten verisolujen tuotantoa. Vitamiini B6 auttaa ylläpitämään normaalia immuunijärjestelmän toimintaa Vitamiini B6 auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Vitamiini B6 auttaa säätelemään normaalia hormoonitoimintaa B12: Vitamiini B12 auttaa ylläpitämään normaalia hermojärjestelmän toimintaa Vitamiini B12 auttaa ylläpitämään normaalia homokysteiininvaihduntaa Vitamiini B12 auttaa ylläpitämään normaalia psykologista toimintaa Vitamiini B12 auttaa ylläpitämään normaalia punaisten verisolujen tuotantoa. Vitamiini B12 auttaa ylläpitämään normaalia immuunijärjestelmän toimintaa Vitamiini B12 auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Vitamiini B12 vaikuttaa solujen jakautumisprosessiin Annosteluohjeet: 2 tablettia päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 8.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Bringwell
Product
 

MSM Lignisul 500g

MSM Lignisul on rikkipitoinen ravintolisä, jossa on puhdas MSM, joka imeytyy nopeasti kehoon. MSM valmistetaan ekologisista raaka-aineista. MSM valmistetaan männyistä, jotka kasvavat Pohjois-Amerikassa. MSM Lignisul on ravintolisä, joka antaa keholle orgaanista rikkiä, joka on tärkeä osa proteiineissa kollageeni ja keratiini, jotka ovat rakennusaineita muun muassa rustolle, jänteille, aivoille, sidekudokselle, lihaksille, luustolle, iholle, hiuksille ja kynsille. MSM, Metyl Sulfonyl Metan, antaa orgaanista rikkiä ja metyyliä keholle. Näitä aineita käytettän puolestaan tuottamaan aminohappoja, dopamiinia, serotoniinia, endorfiineja, entsyymejä ja muita tärkeitä aineita kehossa. Lignisul MSM on hyväksytty ravintolisä, jota on saatavana eri kokoja. 200 grammaa ja 500 grammaa ja jopa kilon purkkina (MSM Alavis). Kaikki purkit sisältävät MSM-jauhetta, joka sekoitetaan juomiin tai voiteisiin. Voit myös tehdä oman sprayn MSM-jauheella. 200 gramman purkki riittää noin puolestatoista kahteen kuukauteen (teelusikallinen päivässä yhdelle henkilölle). Kilon purkilla (MSM Alavis) on pakkauskoko, joka sopii eläimille ja silloin on annostus vähän erilainen kuin ihmisille, noudta ohjeita etiketissä. Jos kuitenkin ostat suuren purkin (MSM Alavis) omaan käyttöön, tulee annostuksen olla sama kuin 200g ja 500g (MSM Lignisul) purkeissa. Eri purkkikokojen sisältö on täsmälleen sama. Katso myös: MSM Lignisul (kapselit) ja MSM Alavis

€ 37.10

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Ion Silver
Product
 

Vitamin B3 Niacin, 60 tablettia

B3-vitamiini (Niacin) tukee normaalia energiavaihduntaa ja hermojärjestelmän normaalia toimintaa. Tukee myös normaalin ihon ja limakalvojen ylläpitämistä Suositeltu annostus: 1 tabletti päivittäin ruokailun yhteydessä

€ 7.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Great Earth
Product
 

D 5000 (5 000 IE D3 vitamiini ilman säilöntäaineita), 60 kapselia

D-5000 tuotemerkiltä Thorne Research Inc. on D3-vitamiinilisä, jossa annostus 5000 IE. Ilman säilöntäaineita ja todistetusti puhtaat raaka-aineet! D3-vitamiini, jossa vahvuus 5000 IE per kapseli Valmistettu todistetusti puhtaista raaka-aineista Ilman piilotettuja säilöntäaineita Thorne Research Inc: in D-5000 on korkeannoksinen D3-vitamiinilisä, jossa on kokonaista 5000 IE (500 µg) per kapseli. Ravintolisä on valmistettu todistetusti puhtaista raaka-aineista, eikä sisällä piilotettuja säilöntäaineita. D-vitamiini on valmistettu luonnollisesta lähteestä. Erityisesti pimeään vuodenaikaan on tärkeää varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti, koska ihomme ei pysty itse valmistamaan D-vitamiinia, johtuen vähäisestä auringonvalosta. D-vitamiinilla on monia terveysvaikutteita kehoomme. D-vitamiiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja D-vitamiinilla on myös osa solujenjaukautumisprosessissa. D-vitamiini auttaa myös ylläpitämään raudan, kalsiumin, ja fosforin normaalia saatavuutta, sekä hyödyntämistä, sekä auttaa ylläpitämään veren normaalia kalsiumarvoa. Lisäksi D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia lihasten toimintaa, sekä edesauttaa luustoa ja hampaita pysymään normaalina.

€ 24.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Thorne Research Inc.
Product
 

D3 vitamiini, 3000IE (75 mcg), 100 kapselia

Helhetshälsan D-vitamiini D3, 75 mcg sisältää 75 µg D3-vitamiinia villarasvasta per kapseli (1. 500 % RDA). 3000 IE. Kasvipohjainen kapseli. Auringonpaiste vitamiinia - D-vitamiinia muodostuu ihossa, kun rusketumme auringossa, ja kesäaikaan on aurinko meidän tärkein D-vitamiinilähteemme D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa D-vitamiini auttaa säilyttämään normaalin luuston D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalin lihastoiminnan D-vitamiini auttaa säilyttämään normaalit hampaat

€ 17.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Helhetshälsa
Product
 

Solgar Rauta (vatsalle ystävällinen), 20 mg, 90 vegicaps

Rauta (vatsalle ystävällinen), 20 mg, 90 vegicaps Aminohappokelaatti Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Veden tai muun nesteen kera. Yhden tabletin sisältö: rautaa (aminohappokelaatti +) 20 mg Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, selluloosakumi, steariinihappo, hydroksypropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseriini. Albion Laboratories-linsensillä valmistettu, patent #4, 599152 Pakkauskoko: 90 kapselia Vegaanihyväksytty Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä ota lääkäriin yhteyttä ennen valmisteen käyttöä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tähän tuotteeseen liittyen niin ole hyvä ja kirjoita meille osoitteeseen: info@solgarnordic. com Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä. HUOM! Sivuvaikutusten välttämiseksi älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Jos käytät lääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen tuotteen käyttöönottoa. Aineet voivat joskus reagoida toisiinsa. Muista säilyttää lisäravinteet lasten ulottumattomissa.

€ 13.10

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Vida Kromi, 120 tablettia

Kromipikolinaatin on osoitettu laskevan verensokeria ja voimistavan insuliinin vaikutusta. Sen on otaksuttu ehkäisevän painonnousua ja vähentävän makean nälkää. Kromia tarvitaan myös hiilihydraattien ja proteiinien imeytymiseen. Ravintokromin tehokkaimpia muotoja ovat sen orgaaniset suolat kuten esimerkiksi pikolinaatti. Annostus: 1 tabletti päivässä Pakkauksessa: 120 tablettia

€ 9.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit VIDA
Product
 

D Vitamiini, 400 IU, 100 kapselia

D3-vitamiini, 400 IU, 100 kapselia D-vitamiinin uskotaan parantavan kalsiumin ja fosforin imeytymistä. Jokainen kapseli sisältää: 10mcg (400i. u.) D-vitamiinia 1000i. u. A-vitamiinia Annostus: 1 kapselia päivässä aterian yhteydessä. D-vitamiini eli kolikalsiferoli kehittyy ihossa auringonvalon avulla. Parhaat D-vitamiinin lähteet ovat rasvainen kala ja vitaminisoitu margariini. Harvat muut elintarvikkeet sisältävät D-vitamiinia. Maito voi olla D-vitamiinilla rikastettu ja on silloin hyvä lähde. Tutkimusten mukaan syömme liian vähän D-vitamiinia, noin 2-5 µg per henkilö ja päivä. D-vitamiini on rasvaliukoinen ja varastoituu erityisesti rasvakudokseen. Toksinen annos on noin 2 250 µg/päivässä pidemmän ajanjakson aikana. Liialliset D-vitamiinimäärät ovat haitallisia ja johtavat pahoinvointiin, ruokahaluttomuuteen ja kudoksien kalkkeutumiseen, erityisesti munuaisissa ja keuhkoissa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. D-vitamiinin puute aiheuttaa lapsilla riisitautia ja sen vuoksi lapsille suositellaan D-vitamiinia. Puute aiheuttaa aikuisilla osteomalaciaa, luunpehmennystä. Molemmat taudit johtuvat vähentyneestä kalsiumin ja fosfaatin varastoitumisesta luukudokseen. Varhaiset puutetilan oireet ovat ärtyneisyys ja ruokahaluttomuus. Per 100 g Koko: 100 kapselia Muut tiedot 400 I -- / Font Definitions / @font-face {font-family:''Cambria Math''; panose-1: 2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: roman; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;}@font-face {font-family: Calibri; panose-1: 2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset: 0; mso-generic-font-family: swiss; mso-font-pitch: variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} / Style Definitions / p. Mso Normal, li. Mso Normal, div. Mso Normal {mso-style-unhide: no; mso-style-qformat: yes; mso-style-parent:''''; margin-top: 0cm; margin-right: 0cm; margin-bottom: 10. 0pt; margin-left: 0cm; line-height: 115%; mso-pagination: widow-orphan; font-size: 11. 0pt; font-family:''Calibri'',''san

€ 7.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Solgar Biotiini, 1000 ug, 50 kapselia

Biotiini, 50 kapselia á 1000 mcg - Solgar Biotiini (B7-Vitamiini) pitää ihosi ja hiuksesi terveinä. Jokainen Biotiini-kapselia Solgarilta sisältää peräti 1000 mcg biotiinia. Ilman väir- ja makuaineita. Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan. Yhden kapselin sisältö: Biotiini. 1000 ug Muita aineita:, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, steariinihappo, magnesiumstearaatti, piioksidi Säilytys: lasten ulottumattomissa Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

€ 10.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Solgar
Product
 

Vitamin D2, 90 caps

Vitamin D2 - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää D2-vitamiinia luomusienestä. 50 uq/2000 IE D2-vitamiinia kapselia kohden. D2-vitamiinia luomulähteestä Kasviperäisiä kapseleita 50 uq/2000 IE kapselia kohden Talvikaudella näillä leveysasteilla auringonvalonsaanti jää vähäiseksi. Useimmille meistä tämä tarkoittaa samalla sitä, että D-vitamiinin saannin merkitys ravinnosta korostuu. Vitapranan D2-kapselit ovat erittäin kätevä tapa antaa kropalle laadukasta D-vitamiinia. Vitamiininlähteenä näissä kapseleissa on luomuportobellosienestä saatava jauhe. Yksi kapseli Vitapranan D2-vitamiinia antaa 50 uq eli 500% päivittäisestä saantisuosituksesta. D2-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Annostus: Ota yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 17.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

B Complex, 100 caps

B-Complex - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää yhdeksää B-vitamiinia ja koliinia. Yksi kapseli sisältää vähintään 100% RDA: sta jokaista tärkeää B-vitamiinia! Kattava B-vitamiinilisä kasviperäisissä luomukapseleissa B1-, B2-, B3- ja B5 -vitamiinit sekä biotiini ja B12-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. B2-, B3- ja B5 -vitamiinit sekä folaatti ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Folaatti ja B12-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Koliini edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan toiminnan pysymistä normaalina. Annostus: Ota 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 11.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

Vitamin C, 100 caps

Vitamin C - Vitapranan vitamiinivalmiste sisältää 500 mg C-vitamiinia (625% RDA: sta) kapselia kohden. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Puhdasta askorbiinihappoa kasviperäisissä luomukapseleissa 500-1000 mg päivittäistä annosta kohden C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa (myös immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen) sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Annostus: Ota 1-2 kapselia päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 9.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Vitaprana
Product
 

Dvitamin 2000IE, 360 kapslar

Holistics D-vitamin är ett kosttillskott som hjälper kroppen att producera den viktiga D-vitaminen, som är särskilt viktigt under vinterhalvåret för oss Nordbor. bidrar till att bibehålla normal benstomme bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor bidrar till normala kalciumnivåer i blodet Holistic D-vitamin kapslar erbjuder dig ett enkelt och smidigt sätt att få i dig det dagliga behovet av vitaminen. Ursprungsland: Sverige Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

€ 293.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Vitamin E, 100 kapselia

Helhetshälsa E-vitamiini, 100 kapselia Luonnollinen E-Vitamiini soijapavuista. 50 mg/kapseli. Kasvisperäinen kapseli. Sisältö/kapseli: E-vitamiini 50 mg (417 % RDIsta) Annostus: 1-2 kapselia 1-3 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. 6 kapselia antaa E-vitamiini 300 mg (2500 % RDIsta) Ainekset: Mikrokiteinen selluloosa, d-alfatokoferyylisukinaatti soijapapuista. Kasvisperäinen kapselia selluloosasta. Säilytys: Viileässä paikassa, lasten ulottumattomissa. Säilyvyys: 2 vuotta tuotantopäivämäärästä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä se hoida sairauksia.

€ 18.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Helhetshälsa
Product
 

D Pearls, 20mcg 800IE, 120 kapselia

Auringon köyhässä Pohjolassa saamme usein liian vähän D-vitamiinia. Pharma Nord D-Pearls antaa elimistölle tarvittavat D-vitamiinit vuoden ympäri. Auringon omaa vitamiinia kapselin muodossa! Jokainen kapseli sisältää 20 mikrogrammaa (800 IE) D-vitamiinia Liuotettuna oliiviöljyyn optimaalisen imeytymisen saavuttamiseksi Pienet pyöreät kapselit – suoraan nieltynä tai purtuna Kehitetty ja valmistettu Pohjolassa Hygieeninen läpipainopakkaus – ei tahmaa Auringon köyhässä Pohjolassa saamme usein liian vähän D-vitamiinia, ja monet viihtyvät enemmän sisätiloissa tai pitävät kulttuurisyistä täysinpeittäviä vaatteita yllään. Silloin voi ravintolisä antaa terveellistä vahvistusta ja tasaisen D-vitamiinin lähteen vuoden ympäri. Annostus: 1 kapseli päivässä. Annosta ei tule ylittää. Sisältö tablettia kohden: Vitamiini D 20 ug. Oliiviöljy, gelatiini (pähkinästä), glyceroli, puhdistettu vesi, kolekolcifernoli (D3-vitamiini). Säilytys: Huoneenlämmössä, piilossa suoralta auringonvalolta. Lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioa ja sitä ei ole valmistettu parantamaan sairauksia.

€ 13.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product
 

D Vitamiini nestemäinen 500 IE, 30 ml

Nestemäinen D-Vitamiini 500 IE on D3-vitamiinia sisältävä nestemäinen ravintolisä, jota voi annostella helposti pipetillä. Jokaisessa pisarassa on 500 IE. Ilman säilöntäaineita! Nestemäinen D3-vitamiini Helppo annostella pipetillä. Sisältää 500 IE D-vitamiinia per pisara Ei sisällä säilöntäaineita Thorne Research Inc.'in nestemäinen D3-vitamiini 500 IE on helppo annostella. Jokainen pisara sisältää 500 IE D-vitamiinia, eikä se sisällä säilöntäaineita. Tuote perustuu erilaisten ja luonnollisten tokoferoleiden, eli niin sanotun E-vitamiinin, kanssa säilöttyyn keskipitkäketjuiseen triglyseridiöljyyn. Pohjolassa pimeällä vuodenajalla D-vitamiinin puute vaivaa monia, joten D-vitamiini ravintolisä olisi tärkeä. Sillä rajallinen auringon saaminen ei tuota vitamiineja eikä sitä saa myöskään ruokavaliosta. D-vitamiini edistää muun muassa normaalia immuunijärjestelmää, ja sillä on tärkeä rooli solunjakautumisessa. D-Vitamiini edistää myös veren normaalia kalsiumtasoa sekä raudan, kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja hyödyntämistä. Lisäksi se ylläpitää lihastoimintaa ja pitää luuston ja hampaat lujina.

€ 24.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Thorne Research Inc.
Product
 

Super Oxy E, 90 tablettia

Super Oxy-E, 90 tablettia - Great Earth Suuri annos E-vitamiinia! Super Oxy-E sisältää E-vitamiinin lisäksi myös ravitsevia antioksidantteja ja vitamiineja mm. seleenia ja beetakaroteenia. E-vitamiini on peräisin luonnollisista lähteistä, ja sekoitetaan sitten luonnollisilla karoteeneilla, antioksidanteilla ja mineraaliaskorbaateilla. Jokainen tabletti sisältää noin 300 mg E-vitamiinia. Sisältää mm. E-vitamiinia Seleenia Beetakaroteenia Ei lisättyä sokeria, suolaa, tärkkelystä, hiivaa, keinotekoisia värejä, makuja tai säilöntäaineita. Super Oxy-E on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sillä B-vitamiini riboflaviini -suojaava pinta. Annostus: 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Sisältö per tabletti: E-vitamiinia 400 268 mg Oxy Max Formula 5 mg Seleeni 50 ug Karotenoidikompleksi 10 mg Beetakaroteenia 9, 5 mg Alfakaroteenia 0, 3 mg Zeaksantiinia 60 ug Kryptoksantiinia 74 ug Luteiinia 46 ug Lykopeenia 10 ug L-Glutation 10 mg Sekoitetut Fytoravinteet ja antioksidantit 100 mg Mineraalikorbaatteja 100 mg Tablettiapuaine: Kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium, steariinihappo, magnesiumstearaatti ja piidioksidi. Säilytys: Säilytettävä lasten ulottumattomissa Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eivätkä ole suunniteltu parantaa sairauksia.

€ 30.80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Great Earth
Product
 

Bio Biloba, 150 tablettia

Bio-Biloba, 150 tablettia - Pharma Nord Neidonhiuspuun (Gingko Biloba) lehtien uutetta sisältävät tabletit lieventävät iäkkäiden ihmisten muisti- ja keskittymishäiriöitä sekä väsymystä. Bio-Biloba-valmisteella on parantava vaikutus ikäihmisten Muistiin Keskittymiskykyyn Huimausta vastaan Huminaa vastaan Väsymystä vastaan Tiede ja Ginkgo Biloba The Lancet-ledhen numerossa 7/11 1992 on julkaistu monen tutkimuksen tuloksia Ginkgo biloban suotuisista vaikutuksista. Ainesosat: Ginko biloba uute 100mg josta –flavonglykosideja 24mg –terpenlaktoneja 6mg. Vaikuttavat aineet: Gingko biloba (L) folium uute. Annostus: 1 tabletti päivässä aikuisille Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

€ 52.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Pharma Nord
Product