Protein Cracker, 6 pack Cheese

Rapea, kevyt ja proteiinipitoinen. Star Nutritionin Protein Cracker on vähähiilihydraattinen näkkileipä, jossa on korkea proteiini- ja kuitupitoisuus. Rapea näkkileipä, jossa on matala hiilihydraattipitoisuus Saatavana kaksi makua: Natural ja Juusto 30–34 % proteiinia ja 12–14 % kuitua Ravintopitoinen ja täyttävä Leivottu taikinajuureen 6 palaa pakkauksessa Protein Cracker on rapea, vähähiilihydraattinen näkkileipä, jossa on korkea kuitu- ja proteiinipitoisuus. Se on ainutlaatuinen tuote, josta saat 100 grammasta näkkileipää vain ~7 grammaa hiilihydraatteja mutta 30–34 grammaa proteiinia (sen mukaan, valitsetko juustoversion vai tavallisen). Star Nutritionin Protein Crackerin leivonnassa on yhdistetty taikinajuuri, siemenet ja proteiini. Se ei sisällä lisättyä sokeria ja on vähäsuolainen. Terveelliset ainesosat eivät selitä ainoastaan hyvää ravintosisältöä, vaan myös luonnollisen ja tasapainoisen makuprofiilin sekä rapean koostumuksen. Näkkileipä on valmistettu hyvin ohuina kerroksina, minkä ansiosta jokainen pala painaa hieman alle 20 grammaa ja sisältää noin 70 kcal. Tuotteesta on saatavana kaksi makua: Natural ja Juusto. Nauti suosikkipäällisesi kanssa kaikissa tilanteissa, joissa tavallisesti söisit perinteistä näkkileipää. Käyttö: Käytä proteiinipitoisena vaihtoehtona tavalliselle leivälle. Tiedot: Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 2.95

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Muut Star Nutrition
Product
 

Beef Snack, 35 g

Beef Snack - Star Nutrition proteiinirikkaat sipsit sinulle, joka etsit terveellistä ja täyttävää välipalaa! Luonnollisesti hiilihydraatiton. 96 % kevyesti savustettua häränfileetä 65 % proteiinia Ei lisättyä sokeria Vain 111 kcal/pakkaus Todella maukas! Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 2.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Muut Star Nutrition
Product
 

Nypozin 280 tablettia

Säilytä nivelten terveys, Medica Nord Nypozin - rantaruusunmarjalla, rustokalojen kondroitiinilla ja C-vitamiinilla, joka on patentoidun Ester-C: n muodossa. Liikkumisvapautta nivelillesi Rantaruusunmarja Kondroitiini C-vitamiini Ruusunmarjauute uutetaan tarkkaan valituista rantaruusunmarjoista, jotka antavat runsaasti flavonoideja. Nypozinin kondroitiini uutetaan syvänmerenkaloista. Lisäksi siihen on lisätty C-vitamiinia Ester-C-muodossa, happineutraalia kalsiumaskorbaattia. Nypozin sisältää myös mustapippuriuutetta Bioperine. Bioperinen turvallisuudesta ja tehokkuudesta on tehty amerikkalaisia tutkimuksia.

€ 48.60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Nivelet lihakset Medica Nord
Product
 

3 x 100 Beef Concentrate, 2000 g, BIG BUY, Almond Chocolate

3-pack! Buy big, get big! Lue lisää tuotteista 100% Beef Concentrate 100% Beef Concentrate – Korkealaatuinen naudanlihaproteiini Scitec Nutritionilta! Fantastinen maku ja runsaasti lihaskasvulle tärkeitä aminohappoja! Korkealaatuista lihaproteiinia Rikastettu lihaskasvua edistävillä aminohapoilla Erittäin hyvänmakuinen Täydellinen urheilijalle, jolle ei sovi laktoosi- ja soijapohjaiset proteiinit 100% Beef Concentrate on hyvänmakuinen laatuproteiini Scitec Nutritionilta, joka tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon hera-, maito- tai soijapohjaisille proteiineille. 100% luonnollinen proteiininlähde takaa, että kroppasi käyttää ravinteet parhaalla mahdollisella tavalla ja palautuu optimaalisesti päivän harjoituksista. Tuote on entsymaattisesti hydrolysoitu, minkä ansiosta ruoansulatus ja imeytyminen ovat huipussaan! 100% Beef Concentrate -naudanlihaproteiini on itsestäänselvä valinta urheilijalle, jolla on ongelmia laktoosipohjaisten proteiinien kanssa. Jatka kehittymistä ilman laktoosin aiheuttamia vatsakipuja ja huonoa oloa! Scitec Nutrition on rikastanut tuotteen 9 lihaskasvulle tärkeällä aminohapolla! Annostus: Sekoita 3/4 mitallista (30 g) jauhetta 250 ml: aan vettä. Nauti harjoittelun jälkeen sekä tarpeen vaatiessa. Annoksia pakkauksessa: 33 / 66 (1000 g / 2000 g) Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältö Per 30 g (3/4 mitallista) Energiaa 114 kcal rasvasta 13 kcal Rasvaa 1, 5 g josta tyydyttynyttä 0, 4 g Kolesterolia 3 mg Hiilihydraatteja 6, 2 g joista sokereita 2, 1 g joista ravintokuitua 0 g Proteiinia 19 g Natriumia 80 mg Ainesosat Almond Chocolate

€ 134.80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Lihaproteiini Scitec Nutrition
Product
 

SmartSupps Creatine Monohydrate, 1 kg

Smart Supps CREATINE sisältää korkealaatuista, puhdasta kreatiinimonohydraattia. Suoraan valmistajalta parhaaseen mahdolliseen hintaan! Lisääntynyt voima ja kestävyys Lisääntynyt lihasvolyymi Neutraali maku 3 g / annos 167 annosta / pakkaus CREATINE sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia. Kreatiinimonohydraatti parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa ja on siksi erinomainen lisäravinne voimaharjoitteluun, kamppailulajeihin, palloilulajeihin ja räjähtävyyttä vaativiin suorituksiin. Päivittäinen annossuositus: 1 kukkurallinen mitallinen (3 g) joka aamu aamupalan yhteydessä. Sekoitetaan veteen. Annoksia purkkia: 166. Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoa, ja voi sisältää näiden jäämiä. Säilytys: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.

€ 13.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Kreatiini Kreatiinimonohydraatti SmartSupps
Product
 

Sol Good Proteinbar Coconut Cashew, 62 g

Sol Good Proteinbar ''Coconut Cashew'' Sunwarriorilta sisältää 17g kasvipohjaista proteiinia, herkullinen makuyhdistelmä kookosta ja cashewta! 17g proteiinia per patukka Matala sokeripitoisuus Vegaaninen Ekologinen Kookos ja cashew Patukat on valmistettu terveellisistä, ekologisista ainesosista ja niillä on huikeat ravintoarvot. Testaa tuotesarjan kaikki herkulliset maut!

€ 3.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Muut patukat Sunwarrior
Product
 

Ultimate Recovery Complex, 4 kg Bonustuote!, Mint Chocolate

Palautumisjauhe ja bonustuote! Osta 4 kg Ultimate Recovery Complex -palautumisjauhetta ja saat valitsemasi bonustuotteen kaupan päälle! Bonustuotteet löydät yläpuolen valikosta! Lue lisää tuotteista Creatine Monohydrate, 500 g Creatine Monohydrate – Star Nutritionin 100% kreatiinimonohydraatti parantaa suorituskykyä ja edistää lihasmassan ja voiman kasvua! Parantaa suorituskykyä Lisää räjähtävää voimaa ja kestävyyttä Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista 100% puhdasta ja hienojakoista kreatiinia Kreatiini on suosituimpia ravintolisiä suorituskyvyn parantamisessa niin ammattiurheilijoiden kuin voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on suosituin kreatiinimme. Creatine Monohydrate sisältää 100% puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin laadukkaasta raaka-aineesta. Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessa paljon, voi kreatiinin optimaalinen saanti normaalista ruoasta olla hankalaa. Kreatiini on mukana kehon energia-aineenvaihdunnassa. Fyysisen aktiviteetin yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Mikäli lihaksilla on tällöin puutetta kreatiinista, ei energiamolekyylien uudelleenrakentumista tapahdu. Tällöin tuloksena on, että lihakset väsyvät nopeasti. Kreatiinilisän tehtävä on ladata energiaa ATP: n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa sinulla on käytössäsi, sitä parempaan ja kestävämpään suoritukseen pystyt. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on yksinkertaisen toimiva ravintolisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Creatine Monohydrate on myös helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin, esimerkiksi Whey-80 -proteiiniin tai Supreme Mass -gaineriin! Annostus: Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl: aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana. Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl: aan vettä kerran päiväss

€ 55.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Palautuminen Star Nutrition
Product
 

SISU NextGen Aero Oranssi

SISU Next Gen Aero - Erittäin hyvin muotoillut hammassuojat korkealaatuisesta materiaalista. 30 % parempi suoja Ohut muotoilu, 1, 6 mm paksut Mahdollistaa puhumisen, hengittämisen ja juomisen ongelmitta Ftalaatti-vapaa CE-merkitty Valmistettu USA: ssa SISU Next Gen Aero antaa 30% paremman suojan kuin perinteiset, paksut hammassuojat. Hammassuojat sopivat erinomaisesti MMA: han, nyrkkeilyyn, thai-nyrkkeilyyn ja jääkiekkoon.

€ 29.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Suojat Hammassu SISU
Product
 

BAD BOY Pro Series Advanced MMA Gloves, Black White L XL

Bad Boy Pro Series Advanced MMA Gloves är utformade för den kräsna utövaren med MMA-tävlingar i tanke. Kan användas både för träning och tävling Professionell MMA / Approved by SMMAF 360 grader kardborreband Säljs i par Tillverkade i buffalo läder Bad Boy Pro Series Advanced MMA Gloves drar nytta av en ergonomisk design och 360 grader kardborreband för att säkerställa optimal handplacering och säker passform. Med dessa handskar kan du öva Mixed Martial Arts med total förtroende och minimera skaderisker. Handskarna är tillverkade i premium buffalo läder samt svett-wicking foder , de garanterar långvarig hållbarhet och felfri komfort under MMA träning och tävlingar. Godkänd handske för Professionell MMA / Approved by SMMAF

€ 59.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Hanskat MMA gra Bad Boy Gear
Product
 

Abilica HangOn

Hang On - Treenaa yläkroppaa tehokkaasti Abilican treenivälineellä! Voit tehdä mm. leuanvetoja, vatsarutistuksia ja punnerruksia. Kiinnitetään ovenkarmeihin Kädensijat pehmeästä vaahtokumista Ekstrakiinnike mahdollistaa kiinnittämisen myös alhaalle ovenkarmeihin, ja näin voit suorittaa vatsalihastreeniä ja punnerruksia Säädettävä pituus: 64-100 cm

€ 35.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Kehonpainoharjoittelu Abilica
Product
 

Titan Life Trainer R10

TITAN LIFE Trainer R10 – laadukas ja monipuolinen soutulaite, joka harjoittaa koko kehoa! Monipuolinen soutulaite, jolla voi treenata klassisen soutuliikkeen lisäksi käsivarsia, hartioita ja selkää monella eri tavalla Mukana tulee treeni-DVD, josta saa inspiraatiota ja ohjeita eri harjoituksiin Soutulaitteessa on joustava, säädettävä vastus Laite on helppo taittaa kokoon ja siirtää syrjään Käyttäjän maksimipaino: 110 kg Mitat kokoon taitettuna: 94x43, 5x138 cm Mitat käyttökuntoon taitettuna: 195x43, 5x65 cm Tuotteen ostoa koskevat erityisehdot: Huomaa, että tuote toimitetaan erikseen tavarantoimittajalta. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa ja sopii kanssasi toimituspäivän ja ajankohdan. Tuote toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen (alaovelle/portille, jos asut kerrostalossa). Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennuspalvelua tai kantoapua. Kuljetus kuuluu hintaan, joten sinulta ei veloiteta lisämaksua rahdista. Huomaa, että tuotteita palautettaessa sinulta veloitetaan palautuksen kuljetuskustannukset, enimmillään 50 euro tuotteesta riippuen. Palautus hyväksytään vain, jos tuote on pakattu ehjään alkuperäispakkaukseensa. Varaamme itsellemme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tuote on loppuunmyyty tavarantoimittajalla. Takuu: 1 vuosi Lue lisää tuotteista, joita koskevat erityisehdot, täältä. Yleisten ehtojen osio 9

€ 279.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Soutulaitteet Titan Fitness
Product
 

Clear Breathing Shower gel, 200 ml

Clear Breathing Shower Gel - Fit Kitin suihkugeeli 100% luonnollisilla ainesosilla. Auttaa avaamaan tukkeutuneita hengitysteitä! 100% luonnollisia ainesosia Erityisesti kestävyyslajien urheilijoille Auttaa avaamaan hengitysteitä Avainainesosana piristävä eukalyptus

€ 5.49

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito Fit Kit
Product
 

Soy Protein Isolate, BIG BUY, 4 kg, Natural

BIG BUY: 4 x Soy Protein Isolate, 1 kg Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin! Lue lisää tuotteista Soy Protein Isolate, 1 kg Star Nutritionin Soy Protein Isolate sisältää korkealaatuista ja hyvin liukenevaa soijaproteiini-isolaattia. Erinomainen proteiinin lähde vegaaneille ja laktoosi-intolerantikoille! Kasviperäinen proteiinin lähde Jopa 84% proteiinia korkealla biologisella arvolla Antaa kaikkia välttämättömiä aminohappoja Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista treeneistä Sekoita veteen tai lisää smoothie-juomaan GMO-vapaa Ei lisättyä sokeria Erinomainen vegaaneille ja laktoosi-intolerantikoille Annostus: Sekoita 30 g jauhetta 300 ml: aan vettä. Ravista shakerissä noin 20 sekunnin ajan kunnes jauhe on liuennut. Annoksia pussia kohden: 33. Huom: Jos haluat saada mittakauhan tuotteen mukaan, voit lisätä sen helposti ostoskoriisi klikkaamalla tästä. Kun tilaat mittakauhan yhdessä tuotteen kanssa, saat mittakauhan veloituksetta (hinta häviää kassalla). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Ravintosisältö per 100 g Natural Chocolate Strawberry Vanilla Energiaa 1552 kJ/359 kcal 1475 kJ/352 kcal 1462 kJ/349 kcal 1465 kJ/350 kcal Rasvaa 1, 5 g 1, 5 g 0, 4 g 0, 4 g josta tyydyttynyttä rasvaa 0, 1 g 1, 0 g 0, 3 g 0, 3 g Hiilihydraatteja 1, 7 g 2, 6 g 2, 9 g 2, 5 g joista sokereita 1, 4 g 0, 6 g 0, 7 g 0, 7 g Proteiinia 84, 1 g 77, 6 g 82, 1 g 82, 5 g Suolaa 2, 8 g 2, 87 g 3, 12 g 3, 13 g Aminohappoprofiili L-Leusiini 6. 5 g L-Isoleusiini 3. 4 g L-Valiini 3. 3 g Total BCAA 13. 2 g L-Asparagiinihappo 9. 1 g L-G

€ 56.99

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Vegaaninen proteiini Star Nutrition
Product
 

Keep Warm Micro Jacket, Black X Small

Keep Warm Micro - En fleecejacka från Röhnisch i värmande mikrojersey med borstad insida för extra värme och med reflexdetlaljer för ökad synlighet i mörker. Jackan är tillverkad i ett stretchmaterial för en högre rörelsevidd samt har vindpaneler för att stå i mot vind som även är vattenavvisande. Keep Warm Micro har hög andningsförmåga och har ett membran som är komposterbart och är fri från flourkarboner. Borstad insida för värme Reflexdetaljer Vindpaneler Hög andningsförmåga Fri från flourkarboner

€ 59.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Takit liivit Röhnisch
Product
 

Ala Big Buy, 360 caps, 90 caps

BIG BUY: 4 x ALA, 90 caps Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin! Lue lisää tuotteesta: Lue lisää tuotteista ALA, 90 caps Star Nutritionin ALA on tiivistetty ravintolisä, joka sisältää alfalipoiinihappoa, tehokasta antioksidanttia, joka edistää verensokerin pysymistä tasaisena. Ravintolisä, joka sisältää ALA: ta (alfalipoiinihappoa) Voimakas antioksidantti Edistää terveellisiä verensokeritasoja – ehkäisee makeanhimoa ja helpottaa painonpudotusta! Helposti annosteltava 45–90 päiväannosta/pakkaus Biologisessa yhteydessä ALA eli alfalipoiinihappo tunnetaan parhaiten tehokkaimmista ja terveydelle tärkeimmistä antioksidanteista. Antioksidantit ovat ryhmä aineita, jotka ehkäisevät hapettumista, prosessia, joka liian suuressa laajuudessa lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairauksien ja diabeteksen riskiä. ALA: n erinomainen ominaisuus suhteessa muihin antioksidantteihin on, että ALA: n on osoitettu parantavan insuliiniherkkyyttä. ALA edesauttaa siten verensokeritasojen pysymistä tasaisena, mikä ei ole vain hyväksi terveydelle, vaan myös selitys sille, miksi ALA: sta on tullut suosittu dieettiravintolisä. Tasaisempi verensokeri vähentää makeanhimoa (minkä ansiosta dieettiä on helpompi noudattaa) sekä parantaa elimistön rasvanpolttoa. Star Nutritionin ALA on tiivistetty tuote, jossa jokainen suositeltu päiväannos antaa 400–800 mg puhdasta alfalipoiinihappoa. Pakkaus sisältää 90 kapselia, ja siitä riittää siten 45–90 päiväksi, jos tuotetta käytetään päivittäin. Annosteluohje: 1 kapseli 1–2 kertaa päivässä ennen ateriaa. Älä ota enempää kuin 2 kapselia päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaill

€ 44.50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Stimulanttivapaat Star Nutrition
Product
 

Mutant Core Series Multi, 60 tabs

Mutant Core Series Multi - Yli 75 aktiivista ainesosaa sisältävä multivitamiini erityisesti raskasta voimatreeniä harjoittaville urheiljoille! Kehitetty erityisesti voimaharjoittelijoille Yli 75 kropalle hyvää tekevää ainesosaa Vain 2 tablettia päivässä Mutant Core Series Multi on multivitamiini sinulle, joka treenaat kovaa! Tuote sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, fytoravinteita, kasviuutteita, antioksidantteja, entsyymejä, marjoja ja vihanneksia. Aloita päiväsi hyvällä aamiaisella ja kahdella Mutant Core Series Multi -tabletilla! Annostus: Ota 2 tablettia päivittäin aamiaisen yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 23.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Monivitamiinit Mutant
Product
 

2 x Ultimate Omega 3, 60 , 90 caps, 60 1000mg

Lue lisää tuotteista Ultimate Omega-3, 90 caps, 60% 1000mg Ultimate Omega-3, 60% - Star Nutritionin omega-3 sisältää kehon hyvinvoinnille tärkeää monityydyttymätöntä rasvaa. 60% EPA- ja DHA-pitoisuus! Välttämättömiä, monityydyttymättömiä rasvahappoja Dokumentoidut hyvinvointia edistävät vaikutukset 60% EPA- ja DHA-pitoisuus Sisältö on peräisin kontrolloiduista vesistä Omega-3 kuuluu monityydyttymättömiin rasvahappoihin, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä. Keho ei pysty itse tuottamaan tätä rasvaa vaan sitä on saatava ravinnosta. Muun muassa kala, ja erityisesti rasvainen kala, sisältävät omega-3: a. Omega-3: lla on todennettu vaikutus niin sydämen, sepelvaltimoiden, aivojen kuin hermoston terveyteen. Tärkeimpiä omega-3-rasvahappoja ovat EPA ja DHA. Jokainen kapseli Ultimate Omega-3 60%: a sisältää 1000 mg tiivistettyä kalaöljyä 60% EPA- ja DHA-pitoisuudella. Star Nutritionin Ultimate Omega-3, 60%: n raaka-aine saadaan rasvaisesta, kylmässä ja puhtaassa vedessä elävästä kalasta. Kalasta peräisin olevien omega-3-rasvahappojen teho on parempi kuin kasviperäisten rasvahappojen. Star Nutritionin Ultimate Omega-3, 60% ei sisällä kalaöljyä uhanalaisista kalalajeista eikä Länsi-Saharan kiistanalaisilta rannikkovesiltä. Ultimate Omega-3, 60% – Varmista kropan suorituskyky helpolla tavalla! Päivittäinen annossuositus: 2-3 kapselia päivässä Annoksia purkkia: 45-30. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältö 2 kapselia 3 kapselia Omega-3-rasvahappoja 1060 mg 1590 mg josta EPA 580 mg 870 mg josta DHA 380 mg 570 mg Ainesosat: Kalaöljy,

€ 17.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3 Star Nutrition
Product
 

Levätabletit 250 tabletter

Alg-Börjen levätabletit sisältävät, rakkolevää, merilevää ja spirulinaa, joissa on runsaasti mineraaleja, hivenaineita ja aminohappoja. Rakkolevää, Merilevää ja Spirulinaa Mineraaleja, hivenaineita, aminohappoja, omega-3 ja vitamiineja Alg-Börjen Levätabletit sisältävät Solmulevää (ascophyllum nodosum) ja rakkolevää (focus vesiculosus), jotka on kerätty Islannin luoteisrannikolta sekä ekologista Spirulinaplanktonia. Solmulevä ja rakkolevä sisältävät noin 100 erilaista mineraalia ja hivenainetta, parikymmentä eri aminohappoa, rasvahappoja (esimerkiksi omega-3), vitamiineja ynnä muuta. Kaikki luonnollisessa tasapainossa, mikä on tärkeää, jotta ihmiskeho voisi käyttää hyväkseen nämä aineet. Myös Spirulina sisältää paljon ravintoaineita, kuten aminohappoja, B12-vitamiineja ja rautaa. Näiden aineiden lisäksi sisältää jokainen tabletti noin 75 mcg jodia, mikä merkitsee sitä, että jodille allergisten henkilöiden ei tule käyttää tätä tuotetta. Jos levät täydennetään Kalkkitableteilla se lisää kehon kykyä imeä kaikki ravintoaineet, joita levät sisältävät. Annostus: aloita 1 tabletilla päivää kohti ensimmäisellä viikolla, lisää annostusta vähitellen enintään noin 1 tablettiin 10 kehon painokiloa ja päivää kohti. Annostusta ei saa ylittää.Ainekset: Rakkolevä (Fucus vesiculosus), Solmulevä (Ascophyllum nodosum), Spirulina (Spirulina platensis), kalsiumfosfaatti, kuituja, magnesiumstearaatti. Sisältö 5 tablettia: Proteiini 460 mg Rasva 70 mg Hiilihydraatteja 640 mg Kuituja 105 mg Linolihappoa 10 mg Palmitiinihappoa 20 mg GLA: ta 11, 5 mg Mannitoli 42 mg Algiinihappoa 248 mg Laminariinia 98 mg Fukoidaania 105 mg Metylpentosan 76 mg Tunnistamattomia polysakkarideja 105 µg A-vitamiinia 590 µg B1-vitamiinia 6, 8 µg B2-vitamiinia 12, 75 µg B3-vitamiinia 153, 10 µg B5-vitamiinia 3 µg B6-vitamiinia 0, 9 µg B7-vitamiinia 0, 65 µg B9-vitamiinia 0, 75 µg B12-vitamiinia 0, 30 µg C-vitamiinia 850 µg D-vitamiinia 0, 5 µg E-vitamiinia 550 µg K-vitamiinia 10 µg Alaniinia 34, 20 mg Arginiinia 31, 1 mg Aspar

€ 31.30

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Antioksidantit Alg Börjes
Product
 

Super Pump, 400 g Honey Melon

SUPER PUMP är en revolutionerande nyhet på marknaden. Kombinationen av EAA komplex samt kraftfulla ingredienser för din pump främjar enorm muskelfyllighet & vaskularitet! Fenomenal Pump Muskelbyggande EAA-komplex Stim-fri PWO Förbättrar uthålligheten och prestationsförmågan Super Pump är en kraftfull pump-produkt som även har en muskelbyggande effekt. Känslan av forslande blodflöde till musklerna vid ett intensivt träningspass är oövervinnlig, det är vad vi kallar SUPER PUMP! PUMP COMPLEX: Kväveoxid är nyckeln till en bra pumpeffekt. Kväveoxid uppstår som en gas vid nedbrytning av vissa aminosyror. Super Pump är berikad med aminosyror som producerar kväveoxid. Super Pump innehåller rikliga mängder av potenta aminosyrorna Citrulline-DL-Malate, Arginin AKG samt Betain vilka alla bidrar till bildandet av kväveoxid vilket bidrar till effektiv pumpeffekt. Taurin i kombination med Tyrosin ger dig ett ökat adrenalinpåslag vilket leder till ökad fokus inför din fysiska aktivitet. Super Pump innehåller även nyckelingredienserna Vindruvkränextrakt samt Oxystorm (Spenatpulver) som är naturliga källor till nitrat. Nitrater bidrar till muskelpump genom att nitrater omvandlas till kväveoxid som ökar prestationsförmågan markant. Kalium citrat är en viktig elektrolyt som hjälper dig att återställa vätskebalansen i kroppen. EAA COMPLEXEssentiella aminosyror (EAA) är livsnödvändiga för kroppen och grundförutsättningen för att bygga muskler. Super Pump innehåller EAA i fri form vilket gör aminosyrorna snabbupptagliga vilket lämpar sig före träningen, intag av EAA före träningen gynnar proteinsyntesen i kroppen. Intag av EAA på tom mage hjälper även till att skjutsa övriga aminosyror till musklerna vilket göra kombinationen av EAA + ingredienser för pump optimal. Super Pump är utmärkt alternativ för dig som söker något kraftfullt och innovativt. Notera att Super Pump lämpar sig för intag även på sena kvällar, den är koffeinfri. Träning utan SUPER PUMP är inte fullgjord träning!

€ 35.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Pumppi NO Elit Nutrition
Product
 

Ultimate Shape, 60 caps

Ultimate Shape, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan rasvanpolttaja, joka optimoi kehittymisesi useiden vaikuttavien ainesosien avulla! Auttaa painonputotuksessa ja kehon kiinteyttämisessä Vahva piristävä vaikutus (300 mg kofeiinia / päiväannos) Termogeeninen ja ruokahalua hillitsevä Rikastettu kromilla, joka optimoi verensokeritasot Ultimate Shape on Star Nutrition Hers -tuotesarjan kehittynyt rasvanpolttovalmiste, joka auttaa sinua tavoitteessasi saavuttaa kiinteämpi keho! Yksi Ultimate Shapen vaikuttavista ainesosista on Capsimax™, joka chilin kapsaisiinien avulla laittaa vauhtia kehon luonnolliseen rasvanpolttoon ja energiankulutukseen. Koliini edistää rasvanpolttoa entisestään ja se on mukana solurakennuksessa. L-karnitiinitartraatti taas stimuloi rasvanpolttoa lisäämällä kropan kykyä käyttää vapautunutta rasvaa energiaa antavana polttoaineena. Koostumus on täydennetty tarkkaan valitulla annoksella Camelia Sinensista. Star Nutrition Hers on luonnollisesti pitänyt huolen siitä, että Ultimate Shape antaa sinulle terävän keskittymiskyvyn ja energiaa treenata myös dieetillä: tämä varmistuu 300 mg: lla kofeiinia kahta kapselia kohden! Tuotteeseen lisätty kromi taas auttaa stabiloimaan verensokerin ja vältät nousut ja laskut, joita rankka dieetti saattaa aiheuttaa. Ultimate Shape – yksi parhaista työkaluista rasvanpolttoon treenin ja normaalin ravinnon lisäksi! Annostus: Ota 1 kapseli 2-3 kertaa päivässä. Annoksia pakkauksessa: 60 kapselia, 20/30 annosta Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Sisältää kofeiinia (300 mg/kaksi kapselia). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

€ 29.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Piristävät Star Nutrition
Product