100 Cashew Butter, 500 g

Pähkinävoi ilman lisäaineita 5 g proteiinia annosta kohden Ei sisällä lisättyä suolaa tai sokeria Hyvänmakuinen ja täyteläinen Erinomainen energian ja rasvan lähde Lukuisia käyttömahdollisuuksia Hyviä rasvoja Scitec Nutritionin 100% Cashew Butter on puhdas ja luontainen cashewpähkinävoi ilman lisäaineita. Erinomainen elintarvike, joka sisältää runsaasti hyviä, tyydyttymättömiä rasvoja. Parempi valinta Yksi helpoimmista tavoista lisätä omaa hyvinvointia on korvata tyydyttyneitä rasvoja tyydyttymättömillä. Tämä edesauttaa muun muassa kolesterolitasojen laskua. 100% Cashew Butterissa Scitec Nutrition on päättänyt myös pitää natriumpitoisuuden matalana. Tällä voidaan ehkäistä vaikutus verenpaineeseen. LCHF, keto, paleo tai vegaaniruokavalio? 100% Cashew Butter on hyvä valinta sinulle, joka noudatat jotain seuraavista ruokavalioista: LCHF, paleo, keto ja muut vähähiilihydraattiset ruokavaliot. Tuote sopii erinomaisesti myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Tarjoiluehdotus: Käytä 100% Cashew Butteria niissä tilanteissa ja tavalla, jolla tavallisesti käytät perinteistä pähkinävoita tai vastaavia tuotteita. Annoksia pakkauksessa: noin 20 Allergiatietoa: Sisältää cashewpähkinää. Voi sisältää jäämiä muista pähkinöistä. Tietoa: Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 14.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Pähkinävoi Muut Scitec Nutrition
Product
 

Lemon Garlic Seasoning, 141 g

Flavor Godin mausteet ovat vuosien kokeilujen, makutestien ja mausteyhdistelmien lopputulos. Kaikki mausteseokset ovat vapaita kemikaaleista, lisäaineista ja sokerista ja niiden suolapitoisuudet ovat minimaaliset. Tuotteisiin käytetään ainoastaan puhtaita yrttejä ja mausteita, näistä tinkiminen ei ole ikinä ollut vaihtoehto. Flavor Godin kanssa voit testailla ja luoda ainutlaatuisia ruokalajeja ja maustaa kaikki ”meal preppisi” uudella tavalla joka ruokailulle. Ei lisäaineita Ei sokeria 100% luonnollinen 100% mausteita ja yrttejä Täydellinen eväslaatikkoihisi Lemon & Garlic sopii vaikka mihin, mutta ehkä kaikkein parhaiten kalaruokiin. Kokeile itse! Seuraa Instagramissa flavorgod, niin et missaa reseptejä ja inspiraatiota.

€ 7.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Mausteet Flavor God
Product
 

Vegetabilisk Omega 3, 60 caps

Vegetabilisk Omega-3 - 100% kasviperäisiä omega-3-kapseleita Omnisym Pharmalta. 100% kasviperäinen Raaka-aineena levä Runsaasti EPA: ta ja DHA: ta Edistää sydä­men normaalia toimintaa 1 kapseli päivässä Annostus: 1 kapseli päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29.00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Rasvahapot Omnisym Pharma
Product
 

Vita Tan, 60 caps

Vita-Tan - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää luontaista beetakaroteenia ja lykopeenia sekä vitamiini- ja mineraalikompleksin. Ravitsee ihoa! Valmistelee ihoa auringonottoon ja antaa kauniin kiillon Ravitsee ihoa ja hiuksia ja optimoi ihon pigmentaation Sisältää sinkkiä, biotiinia, niasiinia, seleeniä, E-vitamiinia ja C-vitamiinia Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Annoksia purkkia: 60 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 11.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Muut Vitaprana
Product
 

100 Platinum CLA, 90 gels

100% Platinum CLA – Tärkeää rasvahappo CLA: ta erittäin laadukkaassa muodossa Muscletechilta! Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja rasvan varastoitumista. Välttämätön rasvahappo, joka ehkäisee lihasproteiinin hajoamista Sopii ympärivuotiseen käyttöön Ehkäisee rasvan varastoitumista rasvasoluihin Täydellinen urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kehittämistä CLA on ryhmä tärkeitä rasvahappoja (Omega-6), joita esiintyy lihassa ja kalassa, mutta joita kroppa ei itse pysty tuottamaan. Kiitos monien positiivisten ominaisuuksiensa, CLA on suosittu ravintolisä niin kehonrakentajien kuin muiden urheilijoiden keskuudessa. CLA: lla on antioksidatiivisia ominaisuuksia ja edistää siten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ensisijaisesti CLA on kuitenkin tunnettu rasvanpolttoa parantavana aineena: CLA ehkäisee rasvanpolttoprosessissa mukana olevan entsyymin toimintaa ja rasvan kertymistä kropan rasvakudoksiin. Muscletechin 100% Platinum CLA sisältää 800 mg CLA: ta per annos, ja se on laadukas ravintolisä urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kasvua ja tiukempaa fysiikkaa!. 100% Platinum CLA on saatavilla myös jauhemuodossa. Annostus: Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä ennen aterioita. Annoksia pakkauksessa: 90 Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 25.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat CLA MuscleTech
Product
 

FitOona Terve ja vahva minä

Fit Oona - Terve ja vahva minä! – Kaikenikäisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveellisten elämäntapojen esikuvan, Oona Tolppasen, kirja antaa todellisen motivaatioboostin! Fit Oona - Terve ja vahva minä! -kirja on Oonan näköinen ja oloinen – runsaasti motivoivia kuvia ja vinkkejä treenaamisesta, ravinnosta, palautumisesta ja hyvästä fiiliksestä. Julkaistu 9. 3.2016 Kirjailija: Oona Tolppanen, Jere Virtanen Kustantaja: Fitra Sivumäärä: 144 Oona Tolppanen on kaikenikäisten hyvinvoinnin ja liikunnan esikuva sekä terveen minäkuvan edustaja, jolla on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 100 000 seuraajaa. Hän on yksi Suomen suosituimmista hyvinvointibloggareista, vuoden 2013 googlatuin naisurheilija Suomessa, urheilun moniottelija ja liikunta-alan tiukka ammattilainen, joka elää niin kuin muille opettaa. Fitoona – Terve ja vahva minä! on sekoitus Oonan arkea, vinkkejä, filosofiaa ja toinen toistaan upeampia kuvia. Oonan käsittelyyn kirjassa pääsevät muun muassa liikunta, ravinto, lepo, loukkaantumiset ja motivaatio. Tämä kirja on tehty inspiroimaan kaikkia omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita. Kirjan toimittaa Jere Virtanen. Hän johtaa urheilumarkkinointiyritys Pulp Managementia ja ideoi erilaisia jalkapalloon sekä fanikulttuuriin liittyviä sisältöhankkeita. Virtanen on luonut useita medioita (valioliiga. com) ja kirjoittanut kirjan Kannattamisen kahdet kasvot.

€ 23.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Tarvikkeet Elokuvat kirjat Fitra
Product
 

EVERLAST Kiinnityslevy nyrkkeilysäkille

Kiinnityslevy Everlastilta maksimissaan 45 kg painaville nyrkkeilysäkeille. 360 asteen rotaatio! 360 asteen rotaatio antaa mahdollisuuden liikkuviin treeneihin Puuruuvit mukana paketissa Kestää painoa 45 kg asti

€ 34.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Säkit mitsit Li Everlast
Product
 

Jättihelokkiöljy, 90 kapselia

Jättihelokkiöljy, 90 kapselia Jättihelokkiöljy antaa terveellistä rasvahappoa, jolla on hoitava vaikutus ihoosi. Sisältää Gammalinoleenihappoa, GLA: ta, joka on terveellinen muoto Omega-6-rasvahappoa. Antaa luonnollisen tuen terveen ja elinvoimaisen ihon saavuttamiseksi. Sisältö/3 kapselia: 136, 5 mg gammalinoleenihappoa(GLA) 1 100 mg Linoleenihappoa Annostus: 3 kapselia päivässä. Älä ylitä suositeltua annostusta. Ainesosat: Jättihelokkiöljy, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kapseli (liivate, glyseriini, puhdistettu vesi). Alpha Plus Alpha Plus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka todella arvostavat terveyttään. Me myymme turvallisia ravintolisiä, jotka on kehitetty uusimpien tutkimusten avulla. Valikoimaan kuuluu ainutlaatuisia yhdistelmiä, joista monilla on vuosien positiivisia tuloksia, mitä tulee terveyteen, sekä monia tyytyväisiä asiakkaita takanaan. Hyvä ravinto yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin antaa sinulle mahdollisuuden elää elämääsi mahdollisimman täydellisesti. Rakasta itseäsi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin!

€ 27.70

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Muut Alpha Plus
Product
 

Cicatrix, 15 g, tuubi

Cicatrix, 15 g - Medeq Finns även i 2-pack!Cicatrix – Edistynyt geeli arpien korjaukseen. Parantaa ja vähentää näkyvää arpikudosta. Cicatrix-geeli on monipuolinen ja samalla särkyä lievittävä tapa hoitaa arpiasi. Geeliä voidaan käyttää joka puolella ihoa, se kuivuu nopeasti näkymättömäksi kalvoksi, ja se edesauttaa näkyvien viiltojen/arpien piilottamisessa. Cicatrix on silikooniin pohjautuva geeli ja se on tehokas tapa hoitaa näkyviä arpia, jotka ovat saattaneet muodostua esimerkiksi finnien tai leikkausten seurauksena. Silikoonipäällysteillä on todistetusti positiivinen vaikutus seuraaviin asioihin: Hypertroofisiin arpiin -punaisia, paksuja ja korkeampia kuin niitä ympäröivä iho. Ne voivat särkeä huomattavan paljon tai kutittaa. Hypertroofiset arvet kasvavattavat usein rajaa alkuperäiseen haavaan tai esim. viiltoon, ja ilmestyvät usein muutama viikko vamman aiheutumisen jälkeen. Keloidit - paksuja, muodoltaan epätasaisia ja kasvavat alkuperäisen haavan/viillon ulkopuolelle niin korkeuden kuin leveydenkin puolesta. Nuoret ja tummemman ihon omaavat ovat suuremmassa riskissä saada keloidasta aiheutuneita arpia. Keloidi voi kehittyä jopa vasta useita kuukausia vamman aiheutumisen jälkeen. Cicatrix ei valitettavasti vaikuta positiivisesti seuraaviin asioihin: atrofisiin arpiin - toisin sanoen syviin arpiin. Näissä tapauksissa ei valitettavasti ole riittävästi tukevaa kudosta ympärillä ja iho on ns. uponnut sisään. Tämä tarkoittaa myös, ettei ole olemassa riittävästi ihoa, johon Cicatrix pystyisi vaikuttamaan. Silikoonigeeliä käytetään ahkerasti ja jatkuvasti dermatologien ja plastiikkakirurgien toimesta ympäri maailmaa. Cicatrix-geeli pehmentää, tasoittaa ja vaalentaa kirurgisissa toimenpiteissä, onnetomuuksissa tai tulipaloissa väärin värjääntyneitä arpia. Geeliä voidaan käyttää kirurgisen teipin korvikkeena erityisesti sellaisten ihmisten toimesta, joiden on todettu olevan herkkiä teipin liiman sisältäville aineille. Salva on tehokas ja särkyvapaa vaihtoehto muille tarjo

€ 30.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Kasvojen hoito Cicamed
Product
 

Finger Tape 25mm x 10m

Sport Tape är en tålig tejp för fingrar och tår från gForce. Perfekt greppförstärkare vid tyngdlyftning, Cross Fit och konventionell gymträning. gForce: s Sport Tape är en slitstark tejp med en utmärkt greppförmåga. Den har en smal utformning (med en bredd på 2, 5 cm och 10m lång) för att det ska vara lätt att tejpa runt fingrar och tår. Att tejpa fingrarna har blivit populärt i kommersiella gym, crossfit-boxar och lyftarklubbar. Den första anledningen till det är att tejp möjliggör ett väldigt bra grepp, vilket är en grundförutsättning för att kunna prestera bra i flera övningar. Den andra anledningen är att tejpen skyddar fingrarna, i synnerhet i övningar som involverar kraftfulla rörelser likt frivändningar, stöt och kipping pull-ups samt i övningar där du använder tumlås. Tekniska specifikationer: Färg: Vit Material: 100 % bomull Mått: 25 mm x 10 m (1 rulle per dosa)

€ 3.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Tarvikkeet Voiteet teipit GForce
Product
 

Casall Exercise Glove Style WMNS, White Black X small

Casall Exercise Glove Style WMNS - Lätta och bekväma träningshandskar från Casall! i Casalls träningshandskar Style ligger tyngdpunkten på design och komfort. Storleksguide: Handflatans omkrets XS 15cm S 17cm M 19cm L 22cm

€ 9.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Hanskat Casall Sports Wear Women
Product