ROOMOX CUBE LOUNGE ISTUIN

ROOMOX CUBE - LOUNGE-ISTUIN ROOMOX Lounge Cube tekee juuri sen mitä nimi lupaa. Istut erittäin mukavasti; se on todella monikäyttöinen ja tuo puhtia jokapäiväiseen elämään. Tämä lepotuoli on tarjolla monessa nykyaikaisessa ja trendikkäässä värissä, kirkkaista väreistä klassisiin sävyihin.

€ 35.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product
 

ROOMOX TUBE LOUNGE SÄKKITUOLI

ROOMOX TUBE LOUNGE-SÄKKITUOLI Lounge Tube tekee juuri sen mitä nimi lupaa. Istut erittäin mukavasti; se on todella monikäyttöinen ja tuo puhtia jokapäiväiseen ROOMOX TUBE LOUNGE-SÄKKITUOLI elämään. Tämä lepotuoli on tarjolla monessa nykyaikaisessa ja trendikkäässä värissä, kirkkaista väreistä klassisiin sävyihin.

€ 35.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product
 

ROOMOX™ Säkkituolin täyte (250 LITRAA)

ORIGINAL ROOMOX™ BEANBAG FILLING (250 LITERS) The high-quality original ROOMOX™ EPS-filling material provides an incomparable comfort in each beanbag. It is composed of thousands of small styrofoam bubbles, which form themselves after the body, perfectly support the back and ensure pressure relief of the spine. They save and reflect the body heat and therefore ensure a pleasant temperature and feeling. Because the original ROOMOX™ EPS-filling material is extremely flame retardant, it is ideal for the use of children beanbags and pillows.

€ 39.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product
 

ROOMOX JUNIOR SÄKKITUOLIT, 130x100cm

ROOMOX JUNIOR SÄKKITUOLIT ROOMOX JUNIOR säkkituoli XL-kokoisena on todella kokonaisvaltainen – ei liian pieni eikä liian suuri. Täydellinen lapsille tai lisäistuin vieraille.

€ 49.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product
 

Vibe Bluetooth Kaiutin

LANGATON BLUETOOTH-KAIUTIN KOKONAISVALTAISEEN ÄÄNENTOISTOON SISÄ- JA ULKOTILOISSA Kahden 8W bassoajurin ja kahden 3W diskanttiajurin ansiosta, tämä Soli Soundin korkelaatuinen kannettava langaton bluetooth-kaiutin tarjoaa monipuolisen kuuntelukokemuksen. Vibe-kauitin toimii kuin akustinen soitin täyttäen koko huoneen äänellä. Diskantti- ja keskitaajuuksien ajurit jakavat äänen eri suuntiin tarjoten 360 asteen äänentoiston. Kannettavuutensa ansiosta Vibe Bluetooth -kaiuttimen käyttö ei ole kuitenkaan rajattu tarjoamaan korkealaatuista äänenetoistoa ainoastaan sisätiloihin – makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai toimistoon. Vie se ulos ja nauti musiikista myös terassilla, puutarhassa, puistossa tai rannalla.

€ 49.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product
 

ROOMOX KOIRANPETI, 85x60cm

ROOMOX KOIRANPETI, 85x60cm Onko koirasi löytänyt ROOMOX-säkkituolisi ja ominut sen itselleen – ajaen sinut pois suosikki-paikaltasi? Se on ohi nyt! Uusi ROOMOX-koiranpeti antaa sinulle mahdollisuuden saada vihdoin oma tilasi takaisin. Kokeile, koirasi tulee rakastamaan sitä ... ja myös sinä, tietenkin.

€ 49.00

Lisätietoa...

Garden furniture ROOMOX
Product