CK Naked Glamour Hipster Lace * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat pikkuhousut ohutta, sileää materiaalia. Calvin Kleinin sarjasta Naked Glamour, josta löytyy monia yhteensopivia liivi- ja pikkuhousumalleja. Suloiset pitsiyksityiskohdat lahkeissa ja kaunis pitsi yläreunassa. Pieni Calvin Klein logo edessä. Pehmeät ja miellyttävät pikkuhousut, jotka ovat ylelliset niin arkeen kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin!

€ 31.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Bralette * Ilmainen Toimitus *

Suositut Calvin Klein Modern Cotton -urheiluliivit. Sporttiset liivit sopivan joustavasta puuvillasekoitteesta. Ilman solkia ja muita härpäkkeitä, eli kätevä vain vetäistä päälle. Mikrokuituresorissa on tyylikkäitä Calvin Klein -logoja.

€ 31.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Curvy Kate Princess Short * Ilmainen Toimitus *

Romanttiset pikkuhousut hipsterimallissa. Matala vyötärö. Curvy Katen sarjasta Princess. Kaunis muotoilu ja puoliksi läpinäkyvä, pilkullinen kangas. Kukkabrodeeraus yläreunassa ja suloinen rusetti. Klassinen ja flirttaileva muotoilu, minkä ansiosta nämä sopivat niin öisin kuin päivisin. Sovita mielellään yhteen saman sarjan romanttisen liivin kanssa.Curvy Katen alusvaatteet ylistävät muodokasta naista!

€ 31.00

Lisätietoa...

Nainen Curvy Kate
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Bralette U Back * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Calvin Klein Modern Cotton -rintaliivit ilman kaaritukia. Bralette-rintaliiveissä on u-selkä ja mukava alaresori, jossa on tyylikkäät Calvin Klein -painatukset. Rintaliivit puetaan kätevästi pään yli. Valmistettu joustavasta puuvillasekoitteesta, joka on todella miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Hyvännäköiset bralette-rintaliivit, jotka kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 31.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Bralette GGR * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Suosittu Calvin Klein Modern Cotton -bralette. Hyvännäköinen malli ribatusta modaalin ja puuvillan sekoituksesta, joka on pehmeä ja joustava materiaali. Alhaalla miellyttävän tuntuinen resori mikrokuidusta. Resorissa on tyylikkäät Calvin Klein -logot. Uskomattoman mukava toppi, joka on helppo pukea ja riisua pään yli vetämällä. Hienot ja sporttiset liivit on kiva yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 31.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Sloggi Palanga Push Up Bikini CTOWU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Palanga Push Up Bikini. Mix to Match. Yhdistämalleja ja väreja makusi ja mieltymystesi mukaan!Hyvännäköinen kaarituellinen, topattu yläosa, jossa on säädettävät olkanauhat kauniille povelle.

€ 31.30

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Basic Midi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassiset pikkuhousut midimallissa Sloggin suositusta sarjasta Basic. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, mikä hengittää. Ylhäällä on kapea resori. Yksinkertaiset ja hienot pikkuhousut korkeaa laatua. Täydelliset perusvaatekaappiin!

€ 31.50

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Basic Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot ja miellyttävän tuntuitset pikkuhousut klassisessa tai-mallissa Sloggin parhaiten myyvästä sarjasta Basic. Housut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, mikä hengittää. Ylhäällä on ohut resori. Ajattoman pikkuhousut, joissa on fantastinen istuvuus ja sopii täydelisesti arkeen!

€ 31.50

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Playtex Classic Lace Support Midi brief * Ilmainen Toimitus *

Täydellisesti suunnitellut Playtex-alushousut, jotka ovat klassisen brief-malliset. Alushousuissa on kauniita yksityiskohtia pitsistä. Materiaali hyväilee vartaloa ja myötäilee muotoja kauniisti. Elegantit ja huippumukavat alushousut!

€ 31.70

Lisätietoa...

Nainen Playtex
Product
 

Playtex Flower Elegance Shorty * Ilmainen Toimitus *

Elegantit, boxerimalliset Playtex-alushousut. Etuosa on joustavaa, pehmeää pitsiä, ja takaosa sileää mikrokuitua. Alushousut on suunniteltu korostamaan muotoja, ja ne tuovat esiin vartalon parhaat puolet. Alushousut ovat sekä klassiset että modernit! Nämä ihanuudet kannattaa ehdottomasti yhdistää Playtex Flower Elegance -rintaliiveihin.

€ 31.70

Lisätietoa...

Nainen Playtex
Product
 

Russell F Classic Cotton Polo * Ilmainen Toimitus *

Hintansa veroinen pikée, mikä ei tee kompromisseja laadun kanssa! Ympärikehrätty puuvilla, minkä ansiosta tämä on vastustamaton. Klassinen pikée, jossa on naisellinen istuvuus ja kaksi nappia yhteensopivassa värissä.Paino valkoinen: 195 g/m², Paino väri: 200 g/m²

€ 31.90

Lisätietoa...

Nainen Russell
Product
 

Calida Cruise Line Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot bikinihousut Calidalta ihanassa värissä. Bikinihousuissa on taitettava reuna, jonka avulla voit säädellä korkeutta. Täydellinen istuvuus. Sovita mielellään yhteen saman sarjan yläosan kanssa!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Calida Sensual Secrets Panty * Ilmainen Toimitus *

Calidan kauniit pikkuhousut on kauttaaltaan koristeltu kauniilla pitsikuviolla. Alushousut istuvat erinomaisesti päälle ja ne on valmistettu kevyestä ja ihoystävällisestä materiaalista. Voit myös yhdistää samaa sarjaa olevien rintaliivien kanssa!Calidan koko-opas: XXS = 32-34, XS = 36-38, S = 40-42, M = 44-46, L = 48-50

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Esprit Albury Push up Bra Black * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Albury Push-up Bra Black * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Angel Island Flexiwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Angel Island Flexiwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Bondi Beach Bandeau * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset, bandeau-malliset Esprit-bikiniliivit, joissa on kupeissa irroitettavat toppaukset ja kiinnitys selkäpuolella. Bikiniliivien sisäpuolella on silikoninauha, joka auttaa pitämään sen paikoillaan. Kiinnitysnauhan voi solmia niskan taakse, selkäpuolelle, tai piilottaa kuppeihin.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Bondi Beach Flexiwire Red * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Esprit-bikiniliivit, joissa on kaarituet ja toppaamattomat kupit. Kaarituet ovat pehmeämmät kuin yleensä, mikä tekee bikiniyläosasta miellyttävämmän käyttää. Kätevät nauhat, jotka parantavat mallin istuvuutta, ja kiinnitys selkäpuolella.Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Bondi Beach Push Up Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen, push up-mallinen Esprit-bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on kaarituet ja kupeissa irroitettavat toppaukset. Olkaimet ovat säädettävät, ja liivien kiinnitys on selkäpuolella. Todella kivat bikiniliivit!Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Bondi Beach Underwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Esprit-bikiniliivit, joissa on kaarituet ja toppaamattomat kupit. Olkaimet ovat säädettävät ja bikiniyläosan kiinnitys on selkäpuolella.Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Caledonia Flexiwire Red * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Caledonia Flexiwire Red * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Destiny Push Up Bra Purple 1 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Destiny Push-Up Bra Purple 1 * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Laguna Flexiwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ajattomat Esprit-bikiniliivit, joissa klassinen sininen yhdistyy turkooseihin yksityiskohtiin ihanan kesäisesti. Huolellisesti suunniteltu malli, joka kohottaa povea hyvin. Bikiniyläosassa ei ole toppauksia, ja kaarituet ovat vähän pehmeämmät, mikä tekee mallista miellyttävän käyttää. Bikiniliivein kiinnitys on selkäpuolella, ja kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse. Yhdistä kauniit bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan!Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Laguna Padded Halternack Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Laguna Padded Halternack Navy * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Malibu Halterneck Turquoise * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Malibu Halterneck Turquoise * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Manly Beach Flexiwire Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat, kaarituelliset Esprit-bikiniliivit ilman toppauksia. Kaarituet ovat tavallista pehmeämmät, mikä lisää käyttömukavuutta huomattavasti. Halterneck-malli myötäilee kauniisti muotoja, ja bikiniliivien kiinnitys on selkäpuolella.Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Manly Beach Push Up Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköiset, push up -malliset Esprit-bikiniliivit. Kaarituellisessa bikiniyläosassa on kupeissa irroitettavat toppaukset, säädettävät olkaimet ja kiinnitys selkäpuolella. Kauniit, klassisen raidalliset bikiniliivit!Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Mini Vichy Capri Pants Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman söpöt, capri-malliset housut merkiltä Esprit. Valmistettu ohuesta ja pehmeästä puuvillamateriaalista. Vyötäröllä on mukavan leveä resori kiristysnauhalla, ja lahkeensuissa on söpöt röyhelöreunat. Nämä hienot caprit on kiva yhdistää mieluisaan Esprit-toppiin!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Molokai Underwire Blue * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Molokai Underwire Blue * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Pleasure T shirt Bra White * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Pleasure T-shirt Bra White * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Pure T shirt Bra Truffle * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Pure T-shirt Bra Truffle * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Sunset Flexiwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Esprit-bikiniliivit, joissa on ihana trooppinen kuviointi ja punavalkoiset yksityiskohdat. Huolellisesti suunniteltu halterneck-malli, joka myötäilee muotoja ja kohottaa povea kauniisti. Kupeissa ei ole toppauksia. Kaarituet ovat tavallista pehmeämmät, mikä tekee bikinliiveistä mukavat käyttää. Bikiniyläosa kiinnitetään selkäpuolelta. Hienot bikiniliivit on kiva yhdistää saman sarjan bikinihousuihin!Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Sunset Padded Bandeau Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Sunset Padded Bandeau Navy * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Sunset Underwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Esprit-bikiniyläosa, jossa on hieno trooppinen kuviointi ja valkopunaiset yksityiskohdat. Huolellisesti suunniteltu malli, joka istuu todella hyvin päällä, ja jonka tukevat kaarituet kohottavat povea pirteästi. Olkaimet ovat säädettävät, ja bikiniliivien kiinnitys on selkäpuolella. Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Tessa Padded Bra White * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit Tessa Padded Bra White * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Waikiki Flexiwire Blue * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ajattoman tyylikkäät Esprit-bikiniliivit, joissa on tavallista pehmeämmät kaarituet, mikä tekee tästä hienosta halterneck-mallista todella mukavan käyttää. Kupeissa ei ole toppauksia. Kiinnitys on selkäpuolella.Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Esprit Waikiki Push Up Blue * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Esprit yllättää aina uimavaatteillaan, jotka ovat sekä hyvännäköisiä ja tyylikkäitä, että hintansa arvoisia! Tässä kauniissa bikiniyläosassa on kaarituet ja kupeissa irroitettavat toppaukset. Olkaimet ovat säädettävät ja liivit kiinnitetään selkäpuolelta. Hienot push up -bikiniliivit!Koko-opas:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Esprit
Product
 

Sloggi Brown Ethno Triangle Bra Brown * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Brown Ethno Triangle Bra Brown * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi Pink Summer Triangle Bra White * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Sloggi-kolmiobikiniliivit merkin hienosta ja mukavasta uimavaatekokoelmasta, jonka kivat värit ja kuvioinnit sopivat kaikille iästä huolimatta! Upeassa bikiniyläosassa on topatut kupit, jotka kohottavat povea kauniisti. Solmittavat nauhat sekä niskan takana että takana. Hehkeän kokonaisuuden saa, kun yhdistää nämä ihanat bikiniliivit saman sarjan yhtä ihaniin bikinihousuihin.Muistathan huuhdella bikinit vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen, niin ne kestävät pidempään.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Calvin Klein Sculpted Hipster * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset, trendikkäät Calvin Klein -alushousut. Nämä hipster-malliset alushousut on valmistettu sileästä ja ohuesta polyamidista, joka joustaa ja myötäilee vartaloa sopivan tiukasti. Hipstereissä on kuumat yksityiskohdat läpinäkyvästä kankaasta takana ja sivuilla. Yhdistä nämä ihanat alushousut esimerkiksi saman sarjan rintaliiveihin, niin sensuelli kokonaisuus on valmis!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Tommy Hilfiger Modern Classic Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihana Tommy Hilfiger bralette tyylikästä ja trendikästä mallia. Toppi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista ja siinä on ihana istuvuus. Helppo pukea päälle ja ottaa pois, rintojen alla hyvin istuva resori. Topissa on ohut pitsireunus kaula-aukossa, jota koristaa ikoninen Tommy Hilfiger -logo. Yhdistä bralette yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat täyden setin.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Tommy Hilfiger
Product
 

Calida Etude Toujours Spaghetti Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Calida Etude Toujours -toppi. Vintage-henkisessä topissa on kauniit pitsiyksityiskohdat ja malli on kauniisti vartaloa myötäilevä. Valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja joustavasta SwissCotton-materiaalista. Olkaimet ovat kapeat ja niiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Käytännöllinen perustoppi, joka on hyvä olla vaatekaapissa. Katsothan muitakin saman sarjan vaatteita!XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Missya Mary Push Up * Ilmainen Toimitus *

Ajattoman tyylikkäät Missya Mary -rintaliivit. Push up -rintaliiveissä on kaarituet ja topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea kauniisti. Kapeat ja säädettävät olkaimet ja kiinnitys takana. Edessä kuppien välissä pieni söpö rusetti. Ihanat ja käytännölliset perusrintaliivit, jotka on kiva yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Missya Daisy Dress * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Missya Daisy -yöpaita, jonka malli imartelee vartaloasi. Valmistettu ohuesta ja pehmeästä materiaalista, joka laskeutuu kauniisti. Yöpuvussa on alhaalla ihana pitsireuna, ja kapeat olkaimet, jotka voi säätää juuri itselle sopiviksi. Hieno yöpuku, joka päällä on kiva viettää myös rauhallinen koti-ilta hyvässä seurassa.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Trofe Ebba Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot, kaarituelliset Trofé Ebba -rintaliivit, joissa on kaunis jacquard-kuviointi. Saumattomissa rintaliiveissä on muotoon prässätyt ja kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea. Valmistettu miellyttävän tuntuisesta spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Käyttömukavuutta lisäävät leveät ja pehmustetut olkaimet. Kauniin kokonaisuuden saa yhdistämällä rintaliivit saman sarjan alushousuihin!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Trofe Sanna T shirt Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset Trofé Sanna -rintaliivit. Hillityssä ja huomaamattomassa mallissa on kaarituet ja muotoonprässätyt, kevyesti topatut kupit, jotka tukevat hyvin ja muotoilevat povea kauniisti. Leveät sivut ja selkäosa antavat mukavasti lisätukea. Kapeat olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi, ja selkäpuolella kiinnitys. Edessä kuppien välissä ja olkainten alaosassa on suloinen rusetti. Hienot rintaliivit, jotka tuovat lisälaatua arkeen! Malli on helppo yhdistää mieluisaan alaosaan.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Damella Pyjama Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Yksinkertaisen tyylikäs t-paita merkiltä Damella. Lyhythihaisessa paidassa on pyöreä kaula-aukko ja edessä rintatasku. Rento t-paita on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta viskoosimateriaalista. Täydellinen t-paita sekä nukkumiseen että rauhallisten vapaapäivien viettoon!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Trofe Mix Wireless Bikini Bra Removable Padding * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja ajattoman tyylikäs Trofé bikiniyläosa. Pehmeissä bikiniliiveissä on irroitettavat toppaukset kupeissa, ja paikat myös rintaproteeseille. Rypytykset edessä imartelevat vartaloa. Nämä kauniit bikiniliivit kannattaa yhdistää mieluisaan Trofé-bikinialaosaan, niin saa hienon kokonaisuuden rannalle!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Calida Nika Low Cut Panky * Ilmainen Toimitus *

Calida -alushousut yksinkertaisella ja mukavalla muotoilulla, joissa on vyötäröllä koristeellinen pitsi. Alushousuissa on matala leikkaus ja ne istuvat hyvin koko päivän ajan. Valmistettu korkealaatuisesta Tencel- ja Bambu-materiaalista, joka on ihoystävällisestä. Uskomattoman pehmeä materiaali hengittää, säätää lämpötilaa ja poistaa kosteuden. Alushousujen haara on vuorattua puuvillaa. Täydelliset alushousut herkälle iholle ja ne antavat suuren vapauden tunteen.Koko opas:XS = 36-38S = 40-42M = 44-46L = 48-50

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

By Malina For Hanky Panky Low Rise Thong * Ilmainen Toimitus *

Hanky Panky -alushousut romanttisella kukkakuvioinnilla, jotka on suunniteltu yhteistyössä Malinan kanssa. Erittäin matala leikkaus vyötäröllä, joka on v-mallinen. Alushousuissa on Hanky Panky:n oma kaunis pitsi, joka istuu hyvin. Alushousuissa on pehmeä vyötärö ilman leikkauksia. Uskomattoman mukavat alushousut jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä. Alushousut myydään yhdessä koossa ja ne sopivat XS-XL -kokoisille.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Hanky Panky
Product
 

Freya Run Wild Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Eläinkuosinen Freya -bikinialaosa, joka tekee ihanan bikinilookin. Suosittu brief-mallinen bikini alaosa imartelevalla korkealla jalantien leikkauksella. Valmistettu nopeasti kuivuvasta joustavasta materiaalista, joka istuu täydellisesti koko päivän ajan. Yhdistä bikinialaosa saman sarjan bikiniyläosiin saadaksesi täydellisen setin.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Freya Run Wild Italiani Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Eläinkuosinen Freya -bikinialaosa kauniilla designilla sekä vyötäröröyhelöllä. Bikinialaosassa on matala vyötärö ja se on vähemmän peittävä takaa. Valmistettu nopeasti kuivuvasta strectch-materialista, joka istuu napakasti mutta joustavasti. Täydellinen bikinialaosa, mikäli haluat maksimoida auringon ihollasi. Yhdistä saman sarjan yläosaan luodaksesi täydellisen yhtenäisen lookin.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Trofe Bamboo Nightdress 3 4 Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Trofe Bamboo 3-4 Sleeve yöpuku naisellisella ja laskeutuvalla muotoilulla. Yöpuvussa on koristeellinen kaulus ja hihansuut, jotka antavat asuun hieman extraa. Yöpuku on valmistettu ihastuttavasta bambusta, joka tuntuu pehmeältä ja sileältä ihoa vasten. Materiaali on ihoystävällistä ja se sisältää antibakteerisia ominaisuuksia. Materiaali hengittää, mukautuu kehon lämpötilaan ja läpäisee kosteutta. Täydellisen rennon tuntuinen yöpuku, jossa rakastat nukkua.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Hanky Panky Low Rise Thong Holiday Blossom * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Hanky Panky strig -alushousut romanttisella kukkakuvioinnilla. Uskomattoman kauniit alushousut, jotka on valmistettu läpinäkyvästä pitsistä, joissa on v-muotoinen ja matala leikkaus vyötäröllä. String -alushousuissa on upea istuvuus, vuorattu haara eikä niissä ole kovia reunoja, jotka hankaisivat. Hanky Panky tunnetaan koko maailmassa uskomattoman mukavasta ja joustavasta pitsistään, jotka sopivat päälle riippumatta vartalon mallista. Pehmeä vyötärö joka ei koskaan purista. Housut myydään yhdessä koossa ja ne sopivat XS-XL -kokoisille.

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Hanky Panky
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Romance Maxi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno ja ihanan tuntuinen klassinen maximalli Sloggin sarjasta Romance. Housut on valmistettu pehmeästä ja sileästä puuvillasta sekä mikrokuidusta, mikä luo ihanan tunteen. Alhaalla on kaunis pitsi sekä ylhäällä on ohut resori. Täydelliset pikkuhousut, joissa on se pieni extra, perusvaatekaappiin!

€ 31.98

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Romance Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat pikkuhousut hienossa tai-mallissa Sloggin sarjasta Romance. Housut on valmistettu pehmeästä ja sileästä puuvillasta sekä mikrokuidusta, mikä luo ihanan tunteen. Alhaalla on kaunis pitsi sekä ylhäällä on ohut resori. Täydelliset pikkuhousut, joissa on se pieni extra, perusvaatekaappiin!

€ 31.98

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Romance Midi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno ja ihanan tuntuinen klassinen midimalli Sloggin sarjasta Romance. Housut on valmistettu pehmeästä ja sileästä puuvillasta sekä mikrokuidusta, mikä luo ihanan tunteen. Alhaalla on kaunis pitsi sekä ylhäällä on ohut resori. Täydelliset pikkuhousut, joissa on se pieni extra, perusvaatekaappiin!

€ 31.98

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Fantasie Leona Full Brief * Ilmainen Toimitus *

Romanttiset ja kauniit Fantasie -alushousut. Alushousuissa on normaali vyötärö ja ne on valmistettu sileästä mikrokuidusta. Kauniit sivuosat leveällä läpinäkyvällä pitsireunalla, joissa on alareunassa kukat kauniisti kontrastivärillä. Laserleikatut jalka-aukot varmistavat, ettei alushousujen saumat näy housujen läpi. Yhdistä nämä romanttiset alushousut saman sarjan romanttisiin rintaliiveihin.

€ 31.99

Lisätietoa...

Nainen Fantasie
Product
 

Hanky Panky Retro Thong * Ilmainen Toimitus *

Ihanat pikkuhousut, joissa on korkea vyötärö Hanky Pankylta. Pikkuhousut luovat imartelevan istuvuuden ja pitää hieman vatsaa sisällä ylimääräisen pitsinauhan ansiosta. Hanky Panky tunnetaan maailmalla miellyttävän tuntuisesta ja taipuisasta pitsistä, mikä sopeutuu juuri sinun kokosi mukaan samalla kun pehmeä reuna pitää huolen siitä, että housut eivät koskaan paina.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Hanky Panky
Product
 

Damella Brief 12465 * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset, mutta elegantit Damella briefit. Housut on valmistettu polyesteristä ja on ihanan ja miellyttävän tuntuiset pitää päällä. Korkea malli ja täydellinen istuvuus kehotyypistä huolimatta.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Damella Bamboo 31301 Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Damella toppi. Valmistettu pehmeimmästä puuvillasta. Topissa on leveät olkaimet. Muotoonommeltu ja todella ihana istuvuus. Bambukangas sopii todella hyvin ihoa vasten. Bambukangas pitää pehmeytensä pesu pesun jälkeen.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Damella Bamboo 21300 Skirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylipuhdas ja yksinkertainen Damella alushame. Sopii täydellisesti hameiden ja leninkien alle. valmistettu 95% bambusta, mikä tuntuu ihanalta lähimpänä ihoa ja pitää pehmeytensä pesu pesun jälkeen.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Damella 17102 Silk Brief * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset Damella hipsterit. Housut ovat pehmeät ja istuvat hyvin koko päivän ajan. Ei kovia saumoja, jotka hiertävät. Ihanan tuntuiset pikkuhousut, joissa on täydellinen istuvuus. Housuissa on leveät sivuosat, mikä parantaa istuvuutta entisestään sekä hieman korkeampi vyötärö. Kaunis pitsi lahkeiden suulla.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Damella 37846 Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertainen, mutta kaunis Damella liivi. Liivissä on sileät ja miellyttävän tuntuiset kupit sekä säädettävät olkaimet. Ei hankaavia saumoja ja tämä istuu ihanasti koko päivän ajan.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Damella
Product
 

Calvin Klein Seamless Logo Bralette * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät rintaliivit bralette-mallissa Calvin Kleinilta. Seamless Logo Bralette-liiveissä on pehmeät reunat ja Calvin Klein logo tehostevärillä. Säädettävä olkaimet, ne saa myös ristiin selässä ja ne ovat irrotettavat. Toppi on valmistettu pehmeästä materiaalista, mikä tekee liiveistä todella mukavat .

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Sheer Marq Hipster * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät hipsteralushousut Calvin Klein läpinäkyvästä kankaasta. Alushousuissa istuva malli ja ne on valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta. Reunoja koristaa Calvin Klein logo. Yhdistä saman sarjan rintaliivien kanssa.

€ 32.00

Lisätietoa...

Nainen Calvin Klein
Product
 

Björn Borg BASIA Singlet * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen paita, jossa on painatus rinnassa. Björn Borgilta. Paita sopii täydellisesti niin arkeen kuin harjoitteluun. Paidassa on vapaa istuvuus ja se on valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista.

€ 32.90

Lisätietoa...

Nainen Björn Borg
Product
 

Swegmark Soft Supportive Organic Cotton Bra * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä liivi, joka on valmistettu Fairtrade ja Öko-Tex sertifioidusta puuvillasta, Swegmarkilta. Liivi on ommeltu suurempiin kokoihin ja kupeissa on kaunis pitsikuvio. Olkaimet ovat hieman leveämmät, topatut ja säädettävät, jotta tuki on paras mahdollinen ja että ne vähentävät rasitusta. Fairtrade- ja Öko-Tex sertifioitu materiaali.

€ 32.90

Lisätietoa...

Nainen Swegmark
Product
 

Heidi Klum Amelie Thong * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Heidi Klum Intimates stringpikkuhousut, joissa on fantastinen istuvuus. Housuissa on ylellinen pitsi ja hienot läpinäkyvät osat sekä suloiset rusetit. Sovita mielellään yhteen saman sarjan liivin kanssa.

€ 32.90

Lisätietoa...

Nainen Heidi Klum Intimates
Product
 

Triumph Mamabel Comfort Liivit * Ilmainen Toimitus *

Triumph Mamabel Comfort. Pehmeä, miellyttävän tuntuinen ja sileä imetysliivi ilman kaaritukia. Helppo avata yhdellä kädellä. Moderni ja tyylikäs liivi, joka jokaisella äidillä tulisi olla vaatekaapissa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Triumph
Product
 

Sloggi Java CTOWPU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Java CTOWPU. Mix to match! Hyvännäköinen push-up yläosa irrotettavillä täytteillä. Säädettävät olkaimet. Koko 36 = 70 cm ympärys Koko 38 = 75 cm ympärys Koko 40 = 80 cm ympärys Koko 42 = 85 cm ympärys Koko 44 = 90 cm ympärys Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikokosi kanssa. Esim B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product