Mindfulness verkkokurssi 8 viikkoa

Oletko halunnut osallistua mindfulness-kurssille, mutta ne eivät ole sopineet aikatauluusi? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa kurssi omassa rauhassa, missä ja milloin haluat! *Verkkokurssi on kahdeksan viikon mittainen ja se sisältää kaiken kaikkiaan 27 hyödyllistä harjoitusta!* *MITEN HYÖDYT MINDFULNESS-VERKKOKURSSISTA?* Mindfulness -tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. On tieteellisesti tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen. *KENELLE MINDFULNESS-VERKKOKURSSI SOPII?* Mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta sekä oman hyvinvoinnin monipuolisesta lisäämisestä. *Sisältää täyden "14 päivän rahat takaisin ":http://www.hyvinvointikauppa.net/category/4/100-tyytyvaisyystakuu-takuun*

€ 59.00

Lisätietoa...

Hyvinvointikauppa
Product
 

Kyytiä selluliitille! 5 viikossa kiinteämmäksi ja sileämmäksi!

h3. Mitä jos peiliin katsoessa näkisit kiinteämmän, sileämmän ja energisemmän naisen, joka nauttii olostansa omassa kehossaan? Mitä jos pääsisit vihdoin ja viimein siihen pisteeseen, jossa sinun ei tarvitsisi enää sinnitellä aloittamisen kanssa, vaan pääsisit kunnolla liikkeelle?
Eikö kuulostakin hienolta? Saatat tällä hetkellä kyllä tietää, mitä sinun pitäisi syödä tai miten liikkua, mutta yksin et vain saa tuloksia aikaan. Tarvitset kunnon motivoivan potkun takapuolellesi, jotta pääset liikkeelle ja siitä tässä valmennuksessa on kyse!
h3. Miten onnistut Kyytiä selluliitille! -valmennuksen avulla? * *Saat selkeät ja kattavat ohjeet valmennuksen jokaiselle viidelle viikolle!* Ohjeita noudattamalla saat aikaan haluamiasi tuloksia, eikä sinun tarvitse jatkuvasti murehtia mitä sinun tulisi seuraavaksi tehdä! * *Treenaat tehokkaasti, monipuolisesti ja nousujohteisesti!* Treenit voit toteuttaa missä ja milloin haluat. Kaikki treenit ovat omalla kehonpainolla suoritettavia harjoituksia, joten et tarvitse kuntosalijäsenyttä, vaan pelkästään hieman tilaa ympärillesi liikkeiden tekemiseen! * Joka viikolla saat uusia *kiinteytymistä tehostavia vinkkejä ja tehtäviä,* joiden avulla pystyt optimoimaan kehosi toimintoja ja annat aineenvaihdunnallesi kunnolla kyytiä! Vinkit auttavat sinua tekemään enemmän konkreettisia tekoja tavoitteesi eteen, jolloin pääset eteenpäin! * Saat *ruokavalio-ohjeet,* joiden avulla valmistat herkullisia aterioita ja nautit syömisestä ilman kitudieettejä tai nälkää! Karkotat samalla makean ja suolaisen himon ja pääset irti sokerikoukusta! * *Saat tuen ja turvan, etkä ole yksin!* Valmennukseen kuuluu Facebook-ryhmä, jossa kohtaat samassa tilanteessa olevia kanssakumppaneita ja pääset osaksi yhteisöä. Ryhmässä on voimaa!
h3. Valmennus sopii sinulle, joka haluat: * treenata oikein ja tehokkaasti ja syödä niin, että tuet samalla kiinteytymistä! * saada motivaatiota ja lisäpotkua arkeen ja pitää hyvää menoa yllä! * polttaa rasvaa, kiinteytyä ja päästä samalla parempaan kuntoon! * optimoida kehosi toimintoja niin, että voit mahdollisimman hyvin ja samalla tuet kiinteytymistä!
h3. Uusi valmennusryhmä starttaa joka kuun ensimmäisenä maanantaina! Ennakkoilmoittaudu mukaan seuraavaan valmennusryhmään (1.10.18!)
*VÄLTÄ RISKIT! Tällä verkkovalmennuksella on täysi Rahat takaisin -takuu! Jos et koe hyötyväsi valmennuksesta, palautamme rahasi takaisin!*

€ 59.00

Lisätietoa...

Hyvinvointikauppa
Product