Foodin Heraproteiini 2,5kg (19,16€ kg)

Kotimainen ultrasuodatettu instantoitu heraproteiinikonsentraatti on erinomainen proteiinilisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Tuote on vähälaktoosinen, <1g per 100g. Käytetty suomalaista maitoa, joka ei sisällä hormoneita eikä antibiootteja ja on GMO-vapaa. Sekoita hyvin nesteeseen liukenevaa heraproteiinia smoothieisiin tai palautusjuomaasi, tai käytä ruoanlaitossa lisäämään esim. leivonnaisten proteiinipitoisuutta. Gluteeniton. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

€ 50.90

Lisätietoa...

Urheilutuote Proteiinit
Product
 

Self Micro Whey Active 4kg (16,72€ kg)

Proteiininlähde jokaiselle tukemaan aktiivista elämäntapaa. 100 % heraproteiinia rikastettuna aminopeptideillä. Valmiissa juomassa vain 0,3 % rasvaa. Lisää vain vesi, luonnollinen vaihtoehto ilman lisättyjä aromeja. Tuote on gluteiiniton ja hellä vatsalle. Eri makuvaihtoehtoja.

€ 66.90

Lisätietoa...

Urheilutuote Proteiinit
Product
 

Self 3 Phase Protein 4kg (19,98€ kg)

Pakkauskoko: 4 kg 3-Phase Protein on ihanteellinen proteiinilisä silloin, kun aterioiden välillä kuluu pidemmän aikaa tai ennen nukkumaanmenoa. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 380 kcal / 1600 KJ Proteiinia: 86 g Hiilihydraattia: 4 g Rasvaa: 2 g Ainesosat: proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti, maitoproteiini, kalsiumkaseinaatti, munanvalkuaisjauhe), aminopeptidit (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-glutamiini), kaakao (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), auringonkukkalesitiini, aromi, punajuuri (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), aspartaami, betakaroteeni (väriaineena vaniljanmakuisessa tuotteessa). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, munaa ja soijaa.

€ 79.90

Lisätietoa...

Urheilutuote Proteiinit
Product