Paketti Kuling Saappaat Didriksons Hamres Kids Setti Laivastonsininen

Nauti päivistä säässä kuin säässä tällä Paketti Kuling Saappaat + Didriksons Hamres Kids Setillä, jonka väri on Laivastonsininen. Valmistajina ovat ruotsalaiset merkit Kuling ja Didriksons. Paketti sisältää: – 1 x Engelberg Saappaat Musta - 1 x Hamres Kids Setti Laivastonsininen - Kestävä paketti, joka on täydellinen aktiivisille lapsille. HUOM! Saat lisätietoja alla olevista artikkeleista!

€ 124.50

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

Paketti Kuling Saappaat Didriksons Hamres Kids Setti Keltainen

Nauti päivistä säässä kuin säässä tällä Paketti Kuling Saappaat + Didriksons Hamres Kids Setillä, jonka väri on Keltainen. Valmistajina ovat ruotsalaiset merkit Kuling ja Didriksons. Paketti sisältää: - 1 x Engelberg Saappaat Keltainen - 1 x Hamres Kids Setti Sunburst - Kestävä paketti, joka on täydellinen aktiivisille lapsille. HUOM! Saat lisätietoja alla olevista artikkeleista!

€ 124.50

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

Paketti Kuling Saappaat Didriksons Hamres Kids Setti Vaaleanpunainen

Nauti päivistä säässä kuin säässä tällä Paketti Kuling Saappaat + Didriksons Hamres Kids Setillä, jonka väri on Vaaleanpunainen. Valmistajina ovat ruotsalaiset merkit Kuling ja Didriksons. Paketti sisältää: - 1 x Engelberg Saappaat Vaaleanpunainen - 1 x Hamres Kids Setti Dusty Pink - Kestävä paketti, joka on täydellinen aktiivisille lapsille. HUOM! Saat lisätietoja alla olevista artikkeleista!

€ 124.50

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

Paketti Kuling Saappaat Didriksons Hamres Kids Setti Musta Amaranth

Nauti päivistä säässä kuin säässä tällä Paketti Kuling Saappaat + Didriksons Hamres Kids Setillä, jonka väri on Musta/Amaranth. Valmistajina ovat ruotsalaiset merkit Kuling ja Didriksons. Paketti sisältää: – 1 x Engelberg Saappaat Musta - 1 x Hamres Kids Setti Amaranth - Kestävä paketti, joka on täydellinen aktiivisille lapsille. HUOM! Saat lisätietoja alla olevista artikkeleista!

€ 124.50

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

Paketti Didriksons Boardman Kuling Caracas Vilnius Dusty Pink Musta

Pienet seikkailijat voivat leikkiä säässä kuin säässä tällä Paketilla Didriksons Boardman + Kuling Caracas & Vilnius, jonka kuosi on Dusty Pink/Musta. Paketti sisältää: – 1 x Boardman Sadesuoja, Dusty Pink – 1 x Caracas Kumisaappaat Musta – 1 x Vilnius Talvikäsineet Fleecella Musta - Kaikki vaatteet ovat vedenpitäviä Saat lisätietoja alla olevasta artikkelista!

€ 107.90

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

SADESETTI Trysil Suoja asu Veme Kengät

Varmista, että pikku seikkailijasi on valmis muuttuvaan säähän tällä Sadesetillä: Trysil Suoja-asu + Veme Kengät, joiden valmistaja on Didriksons. Paketti sisältää: – 1 x Trysil Suoja-asu Island Green – 1 x Veme Kengät Varmista, että lapsesi on valmis kaikkiin säihin tällä paketilla, jonka valmistajat ovat saaneet yli sadan vuoden kokemuksen sateenvarusteiden tuottamisesta – Kenkien vuori Gore-Tex®, joka on vedenpitävä synteettinen materiaali – Valmistettu käyttäen STORMsystem™-teknologiaa

€ 139.00

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

Paketti Didriksons Boardman Kuling Caracas Vilnius Aquarius Musta

Pienet seikkailijat voivat leikkiä säässä kuin säässä tällä Paketilla Didriksons Boardman + Kuling Caracas & Vilnius, jonka kuosi on Aquarius/Musta. Paketti sisältää: – 1 x Boardman Sadesuoja, Aquarius – 1 x Caracas Kumisaappaat Musta – 1 x Vilnius Talvikäsineet Fleecella Musta - Kaikki vaatteet ovat vedenpitäviä Saat lisätietoja alla olevasta artikkelista!

€ 107.90

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product
 

SADESETTI Slaskeman Sadeasu Splashman Saappaat

Varmista, että pikku seikkailijasi on valmis muuttuvaan säähän tällä Sadesetillä: Slaskeman Sadeasu + Splashman Saappaat, joiden valmistaja on Didriksons. Paketti sisältää: – 1 x Slaskeman Sadeasu Sitruuna – 1 x Splashman Saappaat Laivastonsininen Varmista, että lapsesi on valmis kaikkiin säihin tällä paketilla, jonka valmistajat ovat saaneet yli sadan vuoden kokemuksen sateenvarusteiden tuottamisesta - Vedenpitävyys 8 000 mm, joka takaa sadesuojan jopa pidemmillä ulkoiluilla – Valmistettu käyttäen STORMsystem™-teknologiaa

€ 75.00

Lisätietoa...

Muoti Didriksons
Product