Zip Go Laukku Dots of Fauna

Suositun ruotsalaisen Elodie Details -merkin käytännöllisessä Dots of Fauna Zip&Go laukussa voit säilyttää kaiken tarpeellisen liikkeellä ollessasi. – Sisäinen metallirunko pitää sen avoimena tarvittaessa. – Vetoketju päällä. – Vuorattu sisäpuoli. – Pieni sisätasku. – Ihanteellinen leluille, vaipoille tai meikeille. – Yhdistämällä merkin yhteensopivaan hoitolaukkuun saat yhteensopivan setin. Koko: 13 x 16 x 22,5 cm. 100% polyesteriä. Puhdistus kostealla liinalla.

€ 36.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Tutti, Dream Catcher

Ei tarvitse osata puhua pystyäkseen ilmaisemaan itseään! Elodie Detailsin tuteissa on silikoninen imuosa, joka säilyttää muotonsa, ei haurastu ja on helppo pitää puhtaana. Sopii 3 kk ikäisestä alkaen. Ei sisällä lainkaan BPA:ta. Valmistettu Ruotsissa eurooppalaisen standardin EN-12586 mukaisesti.

€ 8.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Ruokalappu Tender Blue

Suojaa pikku vintiösi vaatteita tahroilta ja tahmeilta sormilta tällä tyylikkäällä Tender Blue ruokalapulla, joka on ruotsalaiselta lifestyle-merkiltä Elodie Detailsilta. – Valmistettu Oeko-Tex-sertifioidusta materiaalista. – Vedenpitävä ja hengittävä PU-kalvo. – Nopeasti kuivuva ja helppo puhdistaa. – Tavanomaista leveämpi, joten se antaa laajemman suojan. – Etuosan käytännöllinen tasku nappaa roiskeet ja muruset. – Niskan tarranauha helpottaa pukemista ja riisumista. – Ei sisällä PVC:tä tai ftalaatteja. – Sopii 3 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille. Materiaali: 100% polyesteriä. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 15.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Bambu Musliiniviltti Embedding Bloom Pink

Kääri pienokainen pehmeään ja mukavaan Embedding Bloom Pink bambu musliinivilttiin, joka on ruotsalaiselta vauvantuote asiantuntijalta Elodie Details -merkiltä. – Valmistettu kestävästi viljellystä ja pehmeästä bambukuidusta. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Kaksikerroksinen musliinineulos, joka pehmenee joka pesulla. – Ihanteellinen imetyksen aikana, pinnasängyn lakanana, hoitoalustana, lastenvaunujen vilttinä ja paljon muuna. – Hyväksytty eurooppalaisen EN 71 turvallisuusstandardin mukaisesti. Koko: n. 80 x 80 cm. Materiaali: 70% bambua ja 30% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 20.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Bambu Musliiniviltti Embedding Bloom Petrol

Kääri pienokainen pehmeään ja mukavaan Embedding Bloom Petrol bambu musliinivilttiin, joka on ruotsalaiselta vauvantuote asiantuntijalta Elodie Details -merkiltä. – Valmistettu kestävästi viljellystä ja pehmeästä bambukuidusta. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Kaksikerroksinen musliinineulos, joka pehmenee joka pesulla. – Ihanteellinen imetyksen aikana, pinnasängyn lakanana, hoitoalustana, lastenvaunujen vilttinä ja paljon muuna. – Hyväksytty eurooppalaisen EN 71 turvallisuusstandardin mukaisesti. Koko: n. 80 x 80 cm. Materiaali: 70% bambua ja 30% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 20.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Hupullinen Pyyhe Embedding Bloom

Kääri pieni aarteesi tähän pehmoiseen ja mukavaan Embedding Bloom huppupyyhkeeseen, joka on ruotsalaiselta Elodie Details -merkiltä. – Erittäin pehmeä ja imukykyinen frotee toisella ja velour toisella puolella. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Hupussa on brodeeratut kasvot. Koko: 80 x 80 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 52.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Bambu Musliiniviltti Mineral Green

Kääri pienokainen pehmeään ja mukavaan Mineral Green bambu musliinivilttiin, joka on ruotsalaiselta vauvantuote asiantuntijalta Elodie Details -merkiltä. – Valmistettu kestävästi viljellystä ja pehmeästä bambukuidusta. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Kaksikerroksinen musliinineulos, joka pehmenee joka pesulla. – Ihanteellinen imetyksen aikana, pinnasängyn lakanana, hoitoalustana, lastenvaunujen vilttinä ja paljon muuna. – Hyväksytty eurooppalaisen EN 71 turvallisuusstandardin mukaisesti. Koko: n. 80 x 80 cm. Materiaali: 70% bambua ja 30% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 20.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Hupullinen Pyyhe Dots of Fauna

Kääri pieni aarteesi tähän pehmoiseen ja mukavaan Dots of Fauna huppupyyhkeeseen, joka on ruotsalaiselta Elodie Details -merkiltä. – Erittäin pehmeä ja imukykyinen frotee toisella ja velour toisella puolella. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Hupussa on brodeeratut kasvot. Koko: 80 x 80 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 36.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Hellehattu, Precious Preppy

Elodie Detailsin tyylikäs hellehattu, värinä Precious Preppy. Viilentävä ja auringolta suojaava hellehattu on täydellinen kesän lämpimiin päiviin. Lakki on 100 % Öko-Tex-sertifioitua puuvillaa. Leveä lieriosa niskassa suojaa hyvin auringon voimakkailta säteiltä. Näppärä säätönauha sisäpuolella parantaa lakin istuvuutta ja kokoa voidaan säätää lapsen pään mukaan. Leuan alta solmittavat nauhat pitävät lakin napakasti päässä. - Pidennetty lieri niskassa - Solmimisnauhat - Säätönauha sisäpuolella - Öko-Tex®-sertifioitua puuvillaa Materiaali: 100 % Öko-Tex®-sertifioitu puuvilla

€ 31.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Stockholm Lastenrattaat, Graphic Devotion

Stockholm Lastenrattaat 3.0 versio ovat modernit lastenrattaat graafisella kuviolla, jonka on suunnitellut ruotsalainen Elodie Details -tuotemerkki. Vie lapsesi ulos pitkille kävelyille tällä ketterällä yksipyöräinen-rengas vaunulla, jolla kanttien ja epätasaisella alustalla kulkeminen on helppoa. Selkänojassa on useita eri asentoja ja se voidaan taittaa täysin vaakasuoraan unia varten. Varustettu aurinkohupulla, jonka suojakerroin on UPF 50+, joka avautuu suojaamaan joka säällä, siinä on säädettävät 5-pistevaljaat luotettavaan kiinnitykseen ja säilytyskori istuimen alla. Jalkatuki on säädettävissä ja tarjoaa runsaasti tilaa lapselle ja antaa tukea, jolloin vältät roikkuvat jalat. Mukana älykäs kantolaukku, jotta voit helposti taittaa rattaat kokoon esimerkiksi lentokentillä sisään kirjautuessa. Sopii 6kk - 3 vuotta vanhoille lapsille. – Stockholm Lastenrattaat 3.0 Versio – Nopea ja helppo taittaa kasaan – Säädettävät pehmustetut 5-pistevaljaat – Säädettävä jalkatuki – Säädettävä selkätuki eri asentoihin – Aurinkohuppu UPF 50+ – Kuljetuslaukku sisältyy Mitat avattuna: 50 x 60 x 120 cm Mitat kokoon taitettuna: 23 x 33 x 118 cm Lastenrattaiden paino: 9 kg Maksimipaino: 15 kg Tuote on testattu ja hyväksytty EN1888:2003 mukaisesti

€ 313.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Ruokalappu, Moon Baloon, Grey

Elodie Detailsin trendikäs, näppärän mallinen ruokalappu. Malli peittää olkapäät ja käytännöllinen tasku kerää tippuneet ruoanmurut. Helppo puhdistaa pyyhkimällä. Valmistettu polyesteristä, joka ei sisällä PVC:tä. Koko: 38 x 28 cm

€ 15.50

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Bambu Musliiniviltti Petit Botanic

Kääri pienokainen pehmeään ja mukavaan Petit Botanic bambu musliinivilttiin, joka on ruotsalaiselta vauvantuote asiantuntijalta Elodie Details -merkiltä. – Valmistettu kestävästi viljellystä ja pehmeästä bambukuidusta. – Oeko-Tex-sertifioitua materiaalia, joka ei sisällä vaarallisia aineita. – Kaksikerroksinen musliinineulos, joka pehmenee joka pesulla. – Ihanteellinen imetyksen aikana, pinnasängyn lakanana, hoitoalustana, lastenvaunujen vilttinä ja paljon muuna. – Hyväksytty eurooppalaisen EN 71 turvallisuusstandardin mukaisesti. Koko: n. 80 x 80 cm. Materiaali: 70% bambua ja 30% puuvillaa. Pesuohje: konepesu 40°C.

€ 20.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Huopa, Pearl Velvet, Forest Flora

Elodie Detailsin Pearl Velvet -huopa Forest Flora -kuosilla on valmistettu ainutlaatuisesta, ylellisen tuntuisesta materiaalista. Materiaali tuntuu pörröisen teddykankaan ja pehmeän sametin yhdistelmältä. Materiaali on myös kosteutta imevä, joten huovan alla on aina miellyttävä nukkua. Huopa sopii erinomaisesti vauvansänkyyn, kehtoon, vaunuihin tai vaikkapa retkelle mukaan. Huovassa on kaksi lämmittävää kerrosta ja se voidaan pestä koneessa aina uudestaan kankaan menettämättä pehmeyttään. Koko: 75 x 100 cm Materiaali: polyesteri

€ 39.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Hellehattu, Sweet Honey

Elodie Detailsin tyylikäs hellehattu, värinä Sweet Honey. Viilentävä ja auringolta suojaava hellehattu on täydellinen kesän lämpimiin päiviin. Lakki on 100 % Öko-Tex-sertifioitua puuvillaa. Leveä lieriosa niskassa suojaa hyvin auringon voimakkailta säteiltä. Näppärä säätönauha sisäpuolella parantaa lakin istuvuutta ja kokoa voidaan säätää lapsen pään mukaan. Leuan alta solmittavat nauhat pitävät lakin napakasti päässä. - Pidennetty lieri niskassa - Solmimisnauhat - Säätönauha sisäpuolella - Öko-Tex®-sertifioitua puuvillaa Materiaali: 100 % Öko-Tex®-sertifioitu puuvilla

€ 31.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product
 

Leikkimatto, Powder Pink

Elodie Detailsin leikkimatto on miellyttävän pehmeä alusta ympäröivää maailmaa tutkivalle vauvalle. Pehmustetulla matolla on mukava maata, istua ja leikkiä. Halkaisijaltaan 120 cm kokoinen matto on tarpeeksi iso myös leikki-ikäiselle lapselle. Matto on käännettävä ja kauniine kuvioineen se toimii viehättävänä yksityiskohtana niin lastenhuoneen kuin olohuoneen sisustuksessa. Päällikangas on 100 % Öko-Tex-sertifioitua puuvillaa. Koko: 120 cm Pesuohje: 40 asteen hienopesu Materiaali: Päällikangas: 100 % puuvilla, Öko-Tex®-sertifioitu Täyte: 100 % polyesteri

€ 104.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet Elodie Details
Product