Aquapac vedenpitävä rannepussi

100 % vesitiivis suojapussi pienehköjä matkapuhelimia, GPS-laitteita, tai radiopuhelimia varten. Puhelinta ja kaikkia hallintalaitteita voi käyttää normaalisti sen ollessa pussissa. Vesitiivis 5 m:n syvyyteen ja antaa luonnollisesti täydellisen suojan myös pölyä ja hiekkaa vastaan. Kelluttaa puhelimen pinnalla, jos se vahingossa putoaa veteen. Materiaali on 100% PVC-vapaata TPU-muovia, joka kestää kovettumatta pakkasta - 40 asteeseen asti. Vakiovarusteina vahva ja joustava Velcro-tarralla varustettu kiinnitysvyö sekä säädettävä kaulanyöri. Kiinnitys vaikka olkavarteen, reiteen tai johonkin varusteeseen. Mitat, pituus 125 mm, ympärysmitta 155 mm

(210)

€ 35.90

Lisätietoa...

Vedenpitävät suojat elektroniikalle
Product
 

Aquapac Läpivientipussi esim. mikrofonille tai insuliinipumpulle

100% vesitiivis suojapussi esimerkiksi mikrofonille tai insuliinipumpulle. 100% PVC-vapaa TPU-muovi on erittäin pehmeää, ja pysyykin sellaisena aina - 40 asteen pakkaskeleille asti. Täysin vesitiivis 5 metrin syvyyteen asti, ja suojaa tietysti myös pölyltä ja hiekalta. Jää kellumaan pinnalle, jos se vahingossa putoaa veteen. Ulostulo 2,5 mm:n johdolle. Suurin sisälle mahtuva laite: ympärysmitta 250mm, pituus 225mm. AQP-558

€ 52.00

Lisätietoa...

Vedenpitävät suojat elektroniikalle
Product
 

Aquapac iso Suojapussi

100 % vesitiivis suojapussi pienehköjä puhelimia ja GPS-laitteita varten. Puhelinta voi käyttää normaalisti sen ollessa pussissa. Vesitiivis 5 m:n syvyyteen ja antaa luonnollisesti täydellisen suojan myös pölyä ja hiekkaa vastaan. Kelluttaa puhelimen pinnalla, jos se vahingossa putoaa veteen. Materiaali on 100% PVC-vapaata TPU-muovia, joka kestää kovettumatta pakkasta - 40 asteeseen asti. Puhelimen maksimimitat: pituus 150 mm, ympärysmitta 200 mm.

€ 29.00

Lisätietoa...

Vedenpitävät suojat elektroniikalle
Product
 

Aquapac Radio mikrofonipussi

Insuliini/Radio-/mikrofonipussi

100 % vesitiivis suojapussi erilaisille kosteudelle aroille instrumenteille, joiden yhteydessä käytetään johtoliitännäistä anturia, esimerkiksi mikrofonille tai insuliinipumpulle. Vesitiivis 10 m:n syvyyteen ja antaa luonnollisesti täydellisen suojan myös pölyä ja hiekkaa vastaan. Kelluttaa laitteen pinnalla, jos se vahingossa putoaa veteen. 

Materiaali on 100% PVC-vapaata TPU-muovia, joka kestää kovettumatta pakkasta - 40 asteeseen asti. 

Ulostulo 2,5 mm:n johdolle. Suurin sisälle mahtuva laite:pituus 150 mm, ympärysmitta 160 mm.

€ 54.90

Lisätietoa...

Vedenpitävät suojat elektroniikalle
Product
 

E Case vedenpitävä suojapussi elektroniikalle harmaa

Sheltering large smartphones and handheld game systems, the eSeries 13 case is the perfect haven for keeping out the elements while maintaining full use of your device. With its low-profile, dual-track SealLock™ zipper ensuring total submersible protection, enjoy the confidence to use your device regardless of the conditions.

  • Ultra-clear urethane windows allow full use of touchscreens, cameras and voice functions.
  • Every case is individually tested to meet IPX7 standard of withstanding submersion in 1 meter of water for 30 minutes.
  • One-step, waterproof SealLock™ zipper and rugged RF-welded seams guarantee protection from the elements.
  • PVC-free materials.
  • Die-cut lash points for tethering.
  • UV-resistant windows.
  • Fits Samsung® Galaxy Note®, Galaxy Note® II, portable game systems, and other valuables.*

*Trademarks not owned by Cascade Designs, Inc.

€ 29.95

Lisätietoa...

Vedenpitävät suojat elektroniikalle
Product