Real Madrid Collegepaita Musta Lapset

Paita on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu mukavalta päällä. Resorit ranteissa sekä vyötäröllä takaavat mukavan istuvuuden. Resorit ovat myös käytännöllisiä viileillä keleillä, sillä ne estävät kylmän ilman pääsyn paidan sisälle. Lisäksi pyöreä kaula-aukko tarjoaa mukavuutta kaulan ympärille. Valmistettu 70% puuvillasta ja 30% polyesteristä. Lasten koot.

€ 48.00

Read on...

Collegepaidat Adidas
Product
 

Nike Collegepaita NSW Tech Fleece Crew Musta

Nikelta hieno collegepaita, joka on tehty hienosta sekä miellyttävästä materiaalista. Paidan rakenteessa on ainutlaatuinen lämpörakenne, joka pitää kehosi lämpimänä talvien kylminä päivinä. Paidassa on käytännöllinen kengurutasku joten kätesi pysyvät lämpiminä viileyden yllättäessä. Valmistettu 66% puuvillasta ja 34% polyesteristä.

€ 56.00

Read on...

Collegepaidat Nike
Product
 

Unisportlife Collection T paita L S lynx Musta

Nimi #lynx viittaa samannimiseen tähtikuvioon, joka näkyy pohjoisella pallonpuoliskolla. Se on nimetty ilveksen mukaan, villi kissa, jolla on tärkeä rooli eri mytologioissa. Se nähdään väistelevänä ja mysteerisenä olentona ja joissain Amerikan intiaanien yhteisöissä jopa "salaisuuksien vartijana". Joidenkin mielestä ilveksellä on yliluonnollinen kyky nähdä kiinteiden objektien läpi. Pysy edellä, näe eteesi ja pidä tilanne hallussa. Näe mitä muut eivät havaitse ja tee ratkaiseva liike. Osoita päättäväisyytesi pukeassesi tämän mukavan ja tyylikkään Cosmos-malliston t-paidan yl

€ 6.00

Read on...

Collegepaidat Unisport
Product
 

Nike F.C. Collegepaita Musta

Collegepaita kuuluu osaksi Nike F.C.-mallistoa ja se on valmistettu erittäin mukavantuntuisesta French Terry-puuvillasta. Sen ansiosta paita on sisäpuolelta pehmeä ja ulkopuolelta kestävä. Rintaan on on painettu Nike F.C. -logo. 80% puuvillaa ja 20% polyesteria.

€ 34.00

Read on...

Collegepaidat Nike
Product
 

Nike Collegepaita Team Club Crew Musta

Niken Team Club -collegepaita klassisella designilla. Paita on yhdistelmä eri materiaaleja, jotka tekevät siitä mukavan ja kestävän. Paidan sisäpuoli on pehmeää fleecea, joka on erittäin mukava ihoa vasten. Lisäksi paidassa on resorit hihoissa ja helmassa, joiden avulla paita istuu päällesi erinomaisesti. Valmistettu 77% puuvillasta ja 23% polyesterista. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 65.00

Read on...

Collegepaidat Nike
Product
 

adidas Collegepaita Tango Crew Musta

Paita on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Peukalonreiät parantavat istuvuutta ja suojaavat kylmältä. 100 % polyesteriä.

€ 41.00

Read on...

Collegepaidat Adidas
Product
 

Real Madrid Collegepaita Musta

Paita on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu mukavalta päällä. Resorit ranteissa sekä vyötäröllä takaavat mukavan istuvuuden. Resorit ranteissa ja vyötäröllä ovat myös käytännöllisiä viileillä keleillä, sillä ne estävät kylmän ilman pääsyn paidan sisälle. Lisäksi pyöreä kaula-aukko tarjoaa mukavuutta kaulan ympärille. Valmistettu 70% puuvillasta ja 30% polyesteristä.

€ 57.00

Read on...

Collegepaidat Adidas
Product
 

Nike Collegepaita NSW Crew Fleece Musta Valkoinen

Niken collegepaita, joka on valmistettu mukavantuntuisesta materiaalista. 80% puuvillaa ja 20% polyesteria.

€ 38.00

Read on...

Collegepaidat Nike
Product
 

adidas Collegepaita Tango Musta

Hieno collegepaita adidaksen suositusta Tango-kokoelmasta. Paidan design on pidennetty ja takaosa aavistuksen pidempi kuin etupuoli. 100% puuvillaa.

€ 95.00

Read on...

Collegepaidat Adidas
Product
 

Nike Collegepaita Team Club Crew Musta Lapset

Niken Team Club -collegepaita klassisella designilla. Paita on yhdistelmä eri materiaaleja, jotka tekevät siitä mukavan ja kestävän. Paidan sisäpuoli on pehmeää fleecea, joka on erittäin mukava ihoa vasten. Lisäksi paidassa on resorit hihoissa ja helmassa, joiden avulla paita istuu päällesi erinomaisesti. Valmistettu 77% puuvillasta ja 23% polyesterista. Lasten koot. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 60.00

Read on...

Collegepaidat Nike
Product