Real Madrid Lippis Champions League Voittaja Musta Valkoinen

Juhlista tämän vuoden Mestarien liigan voittajaa. Real Madrid! Tämä limited edition lippis on julkaistu myyntiin juhlallisen saavutuksen kunniaksi.

€ 17.00

Read on...

Lippikset Adidas
Product
 

Under Armour Lippis Elevate Update Snapback Musta

Under Armour lippis - olennainen osa jokapäiväistä asukokonaisuutta. Valmistettu hengittävästä materiaalista, jonka ansiosta ilma kiertää istuvuuden ollessa silti tiukka. Pysyt siis kuivana ja mukavana kaiken aikaa. Under Armour on sisällyttänyt lakkiin "allseasongear"-teknologiaa, joka estää lippistä kuumentumasta liikaa kuumina kesäpäivinä. Sisäinen HeatGear-hikinauha viimeistelee mukavuuden tunteen pysymisen ja kosteuden haihtumisen. Säädettävä koko.

€ 17.00

Read on...

Lippikset Under Armour
Product
 

adidas Lippis X Flat Turbocharge Musta Vihreä Valkoinen

adidas X lippis mukavalla istuvuudella. Lippiksessä hyödynnetään A-flex-designia, joka tuo tiukan istuvuuden. Etupuolta koristaa iso adidaksen logo. Lippiksen sisäpuolella on erillisiä alueita, joissa käytetään Climalite-materiaalia tehokasta kosteuden haihduttamista varten. 100 % polyesteria.

€ 13.00

Read on...

Lippikset Adidas
Product
 

Under Armour Lippis Blitzing II Stretch Fit Musta

Under Armourin lippis joka on ideaali valinta harjoitteluun sekä lenkeille. Hattu on valmistettu erittäin hengittävästä ja kestävästä verkkomaisesta materiaalista joka istuu erittäin lähellä pään pintaa, ollen silti samalla erittäin hengittävä joten päätäsi ei hioasta kun pidät tätä lakkia urheillessasi. Under Armour on kehittänyt lakkiin ovelan Moisture Transport System -teknologian joka siirtää kosteuden lakin ulkopintaan minkä ansiosta pääsi pysyy viileänä ja vapaana hiestä. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu Heat Hear -nauha auttaa hikeä pysymään poissa pään pinnalta.

€ 28.00

Read on...

Lippikset Under Armour
Product
 

Manchester United Lippis Flat Musta Valkoinen

adidakasen lippis mukavalla istuvuudella. Lippiksessä hyödynnetään A-flex-designia, joka tuo tiukan istuvuuden. Etupuolta koristaa iso Manchester Unitedin logo. Lippiksen sisäpuolella on erillisiä alueita, joissa käytetään Climalite-materiaalia tehokasta kosteuden haihduttamista varten. 100 % polyesteria.

€ 25.00

Read on...

Lippikset Adidas
Product
 

Liverpool Lippis Flatpeak Musta

Liverpool lippis, joka juhlistaa seuran 125-vuotista taivalta.

€ 20.00

Read on...

Lippikset New Balance
Product
 

Nike F.C. Lippis Snapback True Musta Kulta

Snapback kuuluu osaksi suosittua Nike F.C-mallistoa ja se on valmistettu Niken Dri-FIT-materiaalista, mikä hengittää erinomaisesti ja poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Lisäksi lakista löytyy pieniä tuuletusreikiä, jotka pitävät huolen että ilma vaihtuu lippiksen sisällä. Snapbackissa on 6 paneelin rakenne, ja sitä pystyy säätämään takaa. Näin saat sen istumaan mukavasti sekä tiukasti päähäsi. Lippiksen etupuolelle on ommeltu teksti "NIKE F.C.". Sivulta löytyy Niken perinteinen Swoosh-logo. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 26.00

Read on...

Lippikset Nike
Product
 

Nike Lippis Snapback True CR7 Chapter 4 Musta Hopea

Hieno snapback CR7 Chapter 4 -mallistosta - suunniteltu Cristiano Ronaldolle. Klassinen look täydentyy CR7-logolla sivulla. Lippiksen kokoa voi säätää.

€ 18.00

Read on...

Lippikset Nike
Product
 

Nike Sportswear Lippis AeroBill Trucker Musta Valkoinen Lapset

Lippiksessä käytetään Niken Aero Bill tech-materiaalia, joka pitää pään viileänä. Sivuille ja taakse on lisätty mesh-materiaalia, joka pitää lakin viileänä kuumimpinakin päivinä. Sisäpuolella on kosteutta itseensä keräävä hikinauha. Sisältää 6 paneelin designin. Kokoa voi säätää takaa yksilöllisen istuvuuden saamiseksi. Lippiksen on brodeerattu 3D Nke SB logo. 100% polyesteria.

€ 25.00

Read on...

Lippikset Nike
Product
 

Nike Air Lippis True Snapback Classic Musta Valkoinen

Lippiksessä käytetään Niken Dri-FIT-teknologiaa, joka auttaa pitämään pään viileänä. Lakissa on kuuden paneelin design sekä pieniä ilmanvaihtoreikiä. Istuvuutta voi säätää takaa. Eteen on brodeerattu 3D-logo. 100% polyesteria.

€ 26.00

Read on...

Lippikset Nike
Product
 

Manchester United Lippis 3S Musta Valkoinen Lapset

Manchester United Lippis 3S - Musta/Valkoinen - Lapset

€ 20.00

Read on...

Lippikset Adidas
Product
 

Unisportlife Collection Lippis Snapback Musta

Unisportlife Collection lippiksessä on ajaton ja klassinen design. Klassinen 6 paneelin rakenne ja säädettävä kiristys takana varmistavat että saat säädettyä snapbackin juuri sinulle sopivaksi. Lopputuloksena yksilöllinen, tiukka ja mukava istuvuus. Etualalla on kontrastiväreissä #Unisportlife logo, joka tuo lippikseen modernin ja sporttisen ulkonäön.

€ 9.00

Read on...

Lippikset Unisport
Product
 

Nike Lippis Vapor Tech Musta

Klassinen Niken lippis säädettävällä koolla. 70% polyesteria ja 30% puuvillaa.

€ 30.00

Read on...

Lippikset Nike
Product