Nike Pikeepaita Core Musta

Nike polo with classic neck button closure and rib cuffs and collar. Produced from 100% cotton.

€ 30.00

Read on...

Pikeepaita Nike
Product
 

Liverpool Pikee Media Musta

Pikeepaita seuran ja sponsorin logolla. Kuuluu osaksi Liverpoolin 125-juhlavuoden mallistoa. 60% puuvillaa ja 40% polyesteria.

€ 35.00

Read on...

Pikeepaita New Balance
Product
 

Nike Pikee NSW Musta Valkoinen

Pikee on valmistettu mukavasta puuvillamateriaalista, joka istuu hyvin päälle. Pienet 'katkaisimet' sivuilla vähentävät liikkumisen rajoitteita. Moderni design nappikauluksella. Normaali istuvuus . 100% puuvillaa.

€ 29.00

Read on...

Pikeepaita Nike
Product
 

Nice Pikee Musta

Tyylikäs Nicen pikeepaita joukkueen sponsorilta Macronilta. Kauluksen napit tuovat paitaan klassisen ulkonäön. Seuran logo rinnassa.

€ 60.00

Read on...

Pikeepaita Macron
Product
 

Real Madrid Pikee UCL Musta

Paidassa on klassinen pikeekaulus ja nappisulku, mikä tuo paitaan ikonista lookia. Real Madridin logo löytyy rinnasta ja adidaksen raidat paidan sivulta. Adidaksen Climalite-teknologia varmistaa että pysyt paidassa mukavana ja viileänä. Slim fit. Valmistettu 100% kierrätetystä polyesterista.

€ 37.00

Read on...

Pikeepaita Adidas
Product
 

adidas Pikeepaita Condivo 16 Musta Harmaa

Hieno pikeepaita adidaksen suositusta Condivo-mallistosta. Paita on valmistettu ClimaLite-materiaalista mikä tekee siitä erittäin mukavan pitää päällä lämpimissäkin olosuhteissa. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 28.00

Read on...

Pikeepaita Adidas
Product
 

FC Kööpenhamina Pikee Tiro Musta Valkoinen

FC Kööpenhaminan pikeepaita adidaksen lgolla. Valmistettu adidaksen Climalite-materiaalista, mikä takaa optimaalisen ilmanvaihdon. 70% puuvillaa ja 30% polyesteria.

€ 38.00

Read on...

Pikeepaita Adidas
Product
 

Manchester United Pikee UCL Musta

Paidassa on klassinen pikeekaulus ja nappisulku, mikä tuo paitaan ikonista lookia. Manchester Unitedin logo löytyy rinnasta ja adidaksen raidat paidan sivulta. Adidaksen Climalite-teknologia varmistaa että pysyt paidassa mukavana ja viileänä. Slim fit. Valmistettu 100% polyesterista.

€ 37.00

Read on...

Pikeepaita Adidas
Product
 

Arsenal Pikee Performance Musta

Performance pikeepaita PUMAlta seuran logolla. Kyseessö on pikee, joita ammattilaispelaajat käyttävät ennen ottelua. Paita sisältää PUMAN dryCELL-teknologiaa, joka pitää sinut aina kuivana ja mukavana. Klassinen ja siisti design. 54% puuvillaa ja 46% polyesteria.

€ 57.00

Read on...

Pikeepaita PUMA
Product
 

Paris Saint Germain Pikee NSW Crest Musta Harmaa

Pikee on valmistettu mukavasta puuvillamateriaalista, joka istuu hyvin päälle. Pienet 'katkaisimet' sivuilla vähentävät liikkumisen rajoitteita. Mukana Niken ja seuran logo. Moderni design nappikauluksella. Normaali istuvuus. 100% puuvillaa.

€ 38.00

Read on...

Pikeepaita Nike
Product