Nike Shortsit Club Swoosh Musta Valkoinen

Nike Club Swoosh shortsit tarjoavat autenttisen treenilookin, mutta ne soveltuvat myös arkikäyttöön. Shortsien sisäkangas on harjattua ja pehmeää, jolloin mukavuus on taattu. Kiristysnauha tuo yksilöllistä istuvuutta. Swoosh-logo läytyy vasemmasta lahkeesta. 80% puuvillaa ja 20% polyesteria.

€ 21.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Dortmund Treenishortsit Musta Lapset

Dortmundin treenishortsit PUMAlta. Kyseiset shortsit nähdään Aubameyangin, Reusin ja muiden joukkueen pelaajien päällä harjoituksissa. Shortseissa käytetään PUMA:n suosittua Drycell-teknologiaa, mikä poistaa hikeä iholta pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Näin shortsit soveltuvat erinomaisesti treeneihin ja peleihin. Elastinen vyötärö ja kiristysnaru takaavat hyvän istuvuuden. Sisältää taskut, joten tavarat pysyvät mukanasi. Shortseihin on painettu seuran ja sponsorin logo. Lasten koot.

€ 26.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

Nike Shortsit Dry Squad Musta Valkoinen Lapset

Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha varmistavat optimaalisen ja yksilöllisen istuvuuden. Lasten koot.

€ 17.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Nike Shortsit Flex AOP Musta Lapset

Nike Flex -shortsit ovat sekä mukavat että käytännölliset. Shortsit on valmistettu Niken Flex-materiaalista, mikä joustaa luonnollisten liikeratojen mukaisesti. Shortseissa käytetään Niken Dri-FIT -teknologiaa, mikä on äärimmäisen kevyttä ja nopeasti kuivuvaa. Teknologia poistaa hikeä iholta pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Valmistettu 100% polyesteristä. Lasten koot.

€ 23.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Real Madrid Treenishortsit Woven Musta Lapset

Adidaksen shortsit, joita pelaajat käyttävät ennen ottelua. Shortseissa käytetään adidaksen hengittävää Climalite -materiaalia, joka on hengittävää pitäen sinut jatkuvasti viileänä ja mukavana. Shortseissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka tuovat hyvän istuvuuden. Real Madridin logo oikeassa lahkeessa sekä "die drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä. Lasten koot.

€ 22.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Shortsit Dry Squad CR7 Chapter 5 Cut to brilliance Musta Sininen

Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. 100% polyesteria.

€ 38.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Juventus Treenishortsit UCL Musta

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Shortseissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha sekä sivutaskut. 100 % polyesteriä.

€ 48.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

AC Milan Treenishortsit Musta Punainen Lapset

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Seuran ja adidaksen logot edessä. 100 % polyesteriä. Lasten koot.

€ 33.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Liverpool Treenishortsit Elite Musta Lapset

Shortsien hengittävä materiaali ja mesh-paneelit auttavat pitämään jalat viileänä ja ilmanvaihdon kunnossa. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha tuovat optimaalista istuvuutta. Osana Liverpoolin 125. juhlavuoden mallistoa. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 24.00

Read on...

Treenishortsit New Balance
Product
 

Real Madrid Treenishortsit Musta Turkoosi Lapset

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climalite-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Seuran ja adidaksen logot edessä. 100 % polyesteria. Lasten koot.

€ 33.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Treenishortsit Park II Musta

Hienot Niken valmistamat shortsit, jotka on valmistettu Dri-FIT materiaalista. Elastisen vyötärön ansiosta istuvuutta voi hienosäätää. 100 % polyesteriä. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 18.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Saint Étienne Treenishortsit Presentation Musta

Saint-Étiennen treenishortsit. Säädettävä kiristysnauha tuo yksilöllistä istuvuutta. 85% puuvillaa ja 15% polyesteria.

€ 47.00

Read on...

Treenishortsit Le Coq Sportif
Product
 

Ranska 3. shortsit Black Collection 2017

Nike Dri-FIT Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia.

€ 28.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

adidas Treenishortsit Tango Dust Storm Musta

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, mikä pitää sinut viileänä harjoituksesta toiseen. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha tuovat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskut lisäävät käytännöllisyyttä. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 22.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Bayern München Vierasshortsit 2016 17 Lapset

Bayern Munich vierasshortsit kaudelle 2016/17.

€ 17.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Greuther Fürth Treenishortsit Musta Valkoinen

Treenishortsit Hummelilta. Valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista. 100% polyesteria.

€ 29.00

Read on...

Treenishortsit Hummel
Product
 

Tanska Treenishortsit Musta Valkoinen

Tanska treenishortsit - Musta/Valkoinen

€ 18.00

Read on...

Treenishortsit Hummel
Product
 

adidas Treenishortsit Messi Turbocharge Musta Kupari Lapset

Optimaalisen istuvuuden takaamiseksi, shortsien elastisuutta vyötäröllä voi säätää kiristysnauhan avulla. Vasemmasta lahkeesta löytyy painatettu Messi-logo. Näillä shortseilla tyylisi on yhtä Barcelonan supertähden, Lionel Messin kanssa. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 12.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Shortsit GFX Musta Lapset

Niken shortsit - suunniteltu rentoon oleskeluun ja treenaamiseen. Valmistettu Niken Dry Fabric-materiaalista, joka pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. Shortseissa on sivutaskut ja vintage-henkistä lookia. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 30.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Ajax Treenishortsit Woven Musta Navy

Adidaksen shortsit, joita pelaajat käyttävät ennen ottelua. Shortseissa käytetään adidaksen hengittävää Climalite -materiaalia, joka on hengittävää pitäen sinut jatkuvasti viileänä ja mukavana. Shortseissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka tuovat hyvän istuvuuden. Ajaxin logo oikeassa lahkeessa sekä "die drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 32.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Shortsit Z.N.E. Musta

Shortsit on valmistettu pehmeästä ja mukavasta polyesterin ja puuvillan sekoituksesta. Normaali istuvuus mahdollistaa shortsien käytön niin urheilussa kuin vapaa-ajallakin. Sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Kiristysnauha vyötäröllä mahdollistaa istuvuuden säädön. 80% puuvillaa, 15% polyesteria, 5% elastaania.

€ 27.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Treenishortsit Tango Musta

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, mikä pitää sinut viileänä harjoituksesta toiseen. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha tuovat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskut tuovat käytännöllisyyttä. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 43.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Puma Shortsit Velize Musta Lapset

Hienot shortsit Pumalta. Shortsit on valmistettu kevyestä ja hikeä pois iholta siirtävästä polyesterimateriaalista. Velize -shortseissa on elastinen vyötärö sekä narukiinnitys, joten saat ne hyvin sopimaan juuri sinulle. Lisäksi housuissa on "sisähousut", jotka on valmistettu myös polyesterista. 100% polyesteria. Lasten koot. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 20.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

adidas Shortsit Condivo 16 Musta

Shortsit on valmistettu adidaksen käytännöllisestä sekä hengittävästä Adizero-materiaalista. Samalla Climalite-teknologia pitää huolen että ilma vaihtuu shortsien sisällä. Sekä Adizero-materiaali että Climalite-teknologia poistavat ylimääräistä kosteutta iholta pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Kiristysnauha auttaa pitämään shortsit paikoillaan. 100% polyesteriä.

€ 25.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike International Shortsit Musta

Nike International shortsit on valmistettu pehmeästä ja kevyestä French Terry-puuvillasta, mikä tekee niistä erittäin mukavat päällä. Sisältää graafisen printin sivuilla sekä Nike International-logon. Sivutaskut tuovat shortseihin käytännöllisyyttä ja mukana on myös vetoketjullinen takatsku Kiristysnauhalla saat säädettyä istuvuutta. 100 % puuvilllaa.

€ 29.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Real Madrid Treenishortsit Musta Turkoosi

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climalite-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Seuran ja adidaksen logot edessä. 100 % polyesteriä.

€ 30.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo Shortsit Dry Squad Musta Valkoinen

Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha varmistavat optimaalisen ja yksilöllisen istuvuuden.

€ 33.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Nike NSW Tech Fleece Shortsit Musta

Tyylikkäät Niken shortsit on valmistettu suositusta Fleece-materiaalista. Materiaali on mukavaa ja pitää sinut lämpimänä. Tästä huolimatta shortsit ovat todella kevyet. Shortsien sivuilta löytyy vetoketjulliset taskut, joiden avulla tavarat pysyvät mukanasi. Valmistettu 78% puuvillasta ja 22% polyesteristä.

€ 85.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

adidas Treenishortsit Tango Woven Musta

adidaksen treenishortsit uudesta Tango-kokoelmasta. Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, mikä pitää sinut viileänä harjoituksesta toiseen. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 26.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Treenishortsit Tango Musta Valkoinen

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, mikä pitää sinut viileänä harjoituksesta toiseen. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha tuovat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskut lisäävät käytännöllisyyttä. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 30.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Ranska 3. shortsit Black Collection 2017 Lapset

Nike Dri-FIT Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. Lasten koot.

€ 35.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

PUMA Treenishortsit evoTRAINING Musta Lapset

evoTRAINING on harjoitusvaatemallisto Pumalta. Shortsit on valmistettu kevyestä polyesterimateriaalista, joten ne ovat mukavat ja hengittävät ja soveltuvat täten erinomaisesti harjoitteluun. Treenishortseissa on Puman dryCELL -teknologiaa, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut kuivana ja mukavana. Shortsien etupuolella on Puman logo. Lasten koot.

€ 22.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

Puma Shortsit Velize Musta

Tyylikkäät shortsit Pumalta. Puman logo vasemmassa lahkeessa sekä resori vyötäröllä. Materiaali 100% polyesteriä.

€ 20.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

Nike Treenishortsit Dry Squad 2 IN 1 Neymar Jr. Musta Punainen Lapset

Innovatiivinen 2in1 design, joka yhdistää tiukan istuvuuden 3/4-pituisissa trikoissa suosittuihin Squad-shortseihin. Squad-shortseissa tunnusomaista on vähäiset rajoitteet ja tiukka istuvuus parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn. Hienot graafiset elementit varmistavat, että erotut kentällä. Valmistettu 100% Nike Dri-FIT polyesterista, joten pysyt viileänä ja kuivana treenien ja pelien aikana. Lasten koot.

€ 43.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Joma Shortsit Nobel Musta

Upeat jalkapalloshortsit espanjalaiselta Jomalta. 100% polyesteriä.

€ 14.00

Read on...

Treenishortsit Joma
Product
 

adidas Shortsit Z.N.E. Field Musta

Shortsit on valmistettu kudotusta mesh-materiaalista, joka tarjoaa siistin ulkonäön ja optimaalista mukavuutta. Vetoketjutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Kiristysnauhan avulla voit säätää istuvuutta. 100% polyesteria.

€ 45.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Shortsit Squadra 17 Musta Valkoinen

Squadra 2017-shortsit adidakselta. Shortseissa käytetään adidaksen ClimaLite-materiaalia, mikä poistaa ylimääräistä kosteutta pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Valmistettu 100% polyesteristä. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai merkillä. Sopii nimikirjaimiin ja numeroihin.

€ 25.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Treenishortsit Condivo 18 Musta Valkoinen Lapset

adidas Condivo 18 træningsshorts er det seneste skud på stammen fra adidas' populære Condivo træningskollektion. Shortsene er fremstillet med adidas Climacool-teknologi. Climacool er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Det fungerer ved, at det fordeler sved og fugt jævnt udover materialet og derved forbedrer kroppens naturlige afkølings system. Shortsene er endvidere udstyret med lommer til opbevaring af personlige ejendele. Ydermere er taljen udstyret med justerbar snøre som du kan stramme til

€ 33.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Shortsit Park II Knit With Brief Musta

Hienot shortsit Nikeltä, jotka on valmistettu Dri-FIT materiaalista. Tämän ansiosta nämä shortsit ovat erittäin hengittävät ja täten ideaalit urheiluun. Elastisen vyötärön ansiosta istuvuutta voi hienosäätää. 100 % polyesteriä. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 20.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Dortmund Treenishortsit Musta

Upeat Dortmundin harjoitusshortsit jotka on valmistanut PUMA. Shortsit on valmistettu erittäin hengittävästä materiaalista. Tämän ansiosta niitä on erittäin mukava pitää jalassa. Lisäksi shortsien elastisen vyötärön myötä voit säätää ne niin tiukalle kuin haluat. Tämä optimoi niiden istuvuuden. Lisäksi shortseissa on kaksi vetoketjullista sivutaskua, joten omaisuutesi pysyy tallessa. Näihin harjoitusshortseihin on lisätty Dortmundin logo oikeaan lahkeeseen, sekä klassinen Puma-logo vasempaan lahkeeseen.

€ 38.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

Nike Shortsit Dry Squad Musta Valkoinen

Shortsit on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. Shortseissa on takana mesh-paneelit, jotka ovat joustavia ja venyvät pelaajan liikkeiden mukana ja parantavat täten ilmanvaihtoa. Elastinen vyötärö ja kiristysnauha tuovat optimaalista ja yksilöllistä istuvuutta.

€ 24.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

West Ham United Treenishortsit Musta

West Hamin treenishortsit elastisellä vyötäröllä mukavuuden maksimoimiseksi.

€ 28.00

Read on...

Treenishortsit Umbro
Product
 

adidas Treenishortsit 2 IN 1 Messi Musta Lapset

adidas treenishortsit - fiksulla 2in1 designilla, jossa yhdistyy tiukka tuntemus trikoista sekä suositut adidaksen treenishortsit. Shortsit on valmistettu Climalite-teknologialla, joka pitää sinut kuivana kun vastaavasti trikoot tuovat lisäsuojaa. 100% kierrätettyä polyesteria.. Lasten koot.

€ 36.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Arsenal Treenishortsit Musta Lapset

Arsenalin treenishortsit, jotka on valmistettu erittäin mukavasta materiaalista saadaksesi kaiken irti harjoittelusta. PUMA dryCELL-teknologia varmistaa että pysyt kuivana ja mukavana - koko treenin ajan. Vetoketjullisissa sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Shortsien erilliset mesh-paneelit tarjoavat erinomaista hengittävyyttä. Sisältää PUMAn ja seuran logon. 91% polyesteria ja 9% elastaania. Lasten koot.

€ 24.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

adidas Treenishortsit 2 IN 1 Condivo 18 Musta Valkoinen Lapset ENNAKKOTILAUS

adidas Condivo 18 træningsshorts er det seneste skud på stammen fra adidas' populære Condivo træningskollektion. Træningsshortsene har et smart 2-i-1 design, der kombinerer den tætte følelse fra et par tights med adidas' populære træningsshorts.Shortsene er fremstillet med adidas Climalite-teknologi. climalite er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Det fungerer ved, at det fordeler sved og fugt jævnt udover materialet og derved forbedrer kroppens naturlige afkølings system. Samtidig sørger de i

€ 48.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

AC Milan Treenishortsit Musta Punainen

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Seuran ja adidaksen logot edessä. 100 % polyesteriä.

€ 38.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Treenishortsit AeroSwift Strike Musta Valkoinen

AeroSwift-teknologia perustuu yksinkertaisten ja kaksinkertaisten kudottujen lankojen yhdistelmään. Shortseissa on yksinkertainen kudonta niillä alueilla, joissa tarvitaan eniten hengittävyyttä ja kaksinkertainen kudonta siellä missä rakenteen on oltava vahva. Rakentumismekanismi on niin yksityiskohtainen, että ilmanvaihtoreiät on lisätty paitaan valmistuksen alusta asti. Langassa on teksturoitu päällinen ja se on kyllästetty, jolloin Nike on pystynyt käyttämään vähemmän lankaa ilman riskiä rakenteen heikkenemisestä. Kehityksen tuloksena Aeroswift-teknologialla varustetut tekstiilit ovat 10% k

€ 57.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Joma Shortsit Nobel Musta Lapset

Upeat jalkapalloshortsit espanjalaiselta Jomalta. 100% polyesteriä. Lasten koot.

€ 12.00

Read on...

Treenishortsit Joma
Product
 

Tanska Treenishortsit Musta Valkoinen Lapset

Tanska Treenishortsit - Musta/Valkoinen Lapset

€ 15.00

Read on...

Treenishortsit Hummel
Product
 

Inter Treenishortsit Dry Squad Musta Sininen Valkoinen

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Shortsit on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria.

€ 33.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

adidas Shortsit Condivo 16 Musta Lapset

Shortsit on valmistettu adidaksen käytännöllisestä sekä hengittävästä Adizero-materiaalista. Samalla Climalite-teknologia pitää huolen että ilma vaihtuu shortsien sisällä. Sekä Adizero-materiaali että Climalite-teknologia poistavat ylimääräistä kosteutta iholta pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Kiristysnauha auttaa pitämään shortsit paikoillaan. 100% polyesteriä. Lasten koot.

€ 26.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Arsenal Treenishortsit Musta

Arsenalin treenishortsit, jotka on valmistettu erittäin mukavasta materiaalista saadaksesi kaiken irti harjoittelusta. PUMA dryCELL-teknologia varmistaa että pysyt kuivana ja mukavana - koko treenin ajan. Vetoketjullisissa sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Shortsien erilliset mesh-paneelit tarjoavat erinomaista hengittävyyttä. Sisältää PUMAn ja seuran logon. 91% polyesteria ja 9% elastaania.

€ 30.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

adidas Collegeshortsit Tango Musta

Hienot adidaksen treenishortsit, jotka on valmistettu French Terry-materiaalista. Pehmeät ja mukavantuntuiset puuvillashortsit ovat istuvuudeltaan normaalit, joten ne soveltuvat sekä treeneihin että vapaa-aikaan. Mukana sivutaskut. 100% puuvillaa.

€ 39.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Treenishortsit 2 IN 1 Musta Harmaa Lapset

adidas treenishortsit - fiksulla 2in1 -designilla, jossa yhdistyy tiukka tuntemus trikoista sekä suositut adidaksen treenishortsit. Molemmat osat on valmistettu Climalite-teknologialla, joka pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% kierrätettyä polyesteria.. Lasten koot.

€ 26.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Nike Treenishortsit AeroSwift Strike Musta Valkoinen Lapset

AeroSwift-teknologia perustuu yksinkertaisten ja kaksinkertaisten kudottujen lankojen yhdistelmään. Shortseissa on yksinkertainen kudonta niillä alueilla, joissa tarvitaan eniten hengittävyyttä ja kaksinkertainen kudonta siellä missä rakenteen on oltava vahva. Rakentumismekanismi on niin yksityiskohtainen, että ilmanvaihtoreiät on lisätty paitaan valmistuksen alusta asti. Langassa on teksturoitu päällinen ja se on kyllästetty, jolloin Nike on pystynyt käyttämään vähemmän lankaa ilman riskiä rakenteen heikkenemisestä. Kehityksen tuloksena Aeroswift-teknologialla varustetut tekstiilit ovat 10% k

€ 48.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Manchester United Treenishortsit UCL Musta Punainen

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Shortseissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha sekä sivutaskut. 100 % polyesteriä.

€ 37.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

adidas Treenishortsit Tango Musta Lapset

Shortsit on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool-materiaalista, joka pyyhkii hikeä ihon pinnalta - pitäen sinut näin kuivana ja mukavana. Seuran ja adidaksen logot edessä. 100 % polyesteriä. Lasten koot.

€ 22.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

Greuther Fürth Treenishortsit Musta Valkoinen Lapset

Treenishortsit Hummelilta. Valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 29.00

Read on...

Treenishortsit Hummel
Product
 

Nike Shortsit Park II Knit With Brief Musta Lapset

Hienot shortsit Nikeltä, jotka on valmistettu Dri-FIT materiaalista. Tämän ansiosta nämä shortsit ovat erittäin hengittävät ja täten ideaalit urheiluun. Elastisen vyötärön ansiosta istuvuutta voi hienosäätää. 100 % polyesteriä. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti nimikirjaimiin ja numeroihin

€ 18.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Real Madrid Treenishortsit Woven Musta

Adidaksen shortsit, joita pelaajat käyttävät ennen ottelua. Shortseissa käytetään adidaksen hengittävää Climalite -materiaalia, joka on hengittävää pitäen sinut jatkuvasti viileänä ja mukavana. Shortseissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka tuovat hyvän istuvuuden. Real Madridin logo oikeassa lahkeessa sekä "die drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 26.00

Read on...

Treenishortsit Adidas
Product
 

PUMA Treenishortsit evoTRAINING Musta

evoTRAINING on harjoitusvaatemallisto Pumalta. Shortsit on valmistettu kevyestä polyesterimateriaalista, joten ne ovat mukavat ja hengittävät ja soveltuvat täten erinomaisesti harjoitteluun. Treenishortseissa on Puman dryCELL -teknologiaa, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut kuivana ja mukavana. Shortsien etupuolella on Puman logo.

€ 28.00

Read on...

Treenishortsit PUMA
Product
 

Nike Shortsit Tech Fleece Musta

Tyylikkäät Niken shortsit on valmistettu suositusta Fleece-materiaalista. Materiaali on mukavaa ja pitäää sinut lämpimänä. Tästä huolimatta shortsit ovat todella kevyet. Shortsien sivuilta löytyy vetoketjulliset taskut, joiden avulla tavarat pysyvät mukanasi. Valmistettu 69% puuvillasta ja 31% polyesteristä.

€ 74.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Nike Shortsit Libero Knit Musta

Nike Libero shortsit - erinomaiset harjoitteluun Nämä erittäin käyttömukavat shortsit sisältävät Mesh-materiaalista tehtyjä kerroksia, jotta mukavuutesi on taattu. Kivana yksityiskohtana ovat sivutaskut, jotta voit myös kantaa mukanasi henkilökohtaisia tavaroitasi. Näin ollen ne soveltuvat jokapäiväiseen ja monipuoliseen käyttöön. Valmistettu 100% polyesterista.

€ 25.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product
 

Ranska 3. shortsit Vapor Black Collection 2017

• Innovatiivinen AeroSwift-teknologia AeroSwift-teknologia AeroSwift-teknologia perustuu yksinkertaisten ja kaksinkertaisten kudottujen lankojen yhdistelmään. Shortseissa on yksinkertainen kudonta niillä alueilla, joissa tarvitaan eniten hengittävyyttä ja kaksinkertainen kudonta siellä missä rakenteen on oltava vahva. Rakentumismekanismi on niin yksityiskohtainen, että ilmanvaihtoreiät on lisätty paitaan valmistuksen alusta asti. Langassa on teksturoitu päällinen ja se on kyllästetty, jolloin Nike on pystynyt käyttämään vähemmän lankaa ilman riskiä ra

€ 49.00

Read on...

Treenishortsit Nike
Product