Manchester United Treenihousut UCL Musta Punainen Lapset

Housuissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka yhdessä mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Treenihousut ovat muodoltaan kapeat ja ne istuvat tiukasti jalkaan. Nilkkojen kohdalla olevat vetoketjut helpottavat housujen pukemista ja riisumista. Oikeasta lahkeesta löytyy Real Madridin logo ja vasemmasta adidaksen. Brändin 3 kuuluisaa raitaa kulkevat housujen sivulla. Valmistettu 100% polyesteristä. Lasten koot.

€ 30.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas
Product
 

Barcelona Treenihousut Dry Squad Viininpunainen Oranssi Lapset

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Housut on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria. Lasten koot.

€ 28.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Nike
Product
 

Tanska Housut Punainen Lapset

Hummelin retro housut DBU:n fani -mallistosta. Valmistettu 100% polyesterista.

€ 22.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Hummel
Product
 

Roma Treenihousut Dry Squad Viininpunainen Punainen Lapset

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Shortsit on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria. Lasten koot.

€ 52.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Nike
Product
 

AC Milan Treenihousut T7 Punainen Musta

• Elastista materiaalia • Slim fit 48% polyesteriä ja 52% kierrätettyä polyesteriä.

€ 60.95

Lisätietoa...

Harjoitushousut PUMA
Product
 

Tanska Housut Baby Punainen Lapset

• Pienimmille Tanska-faneille • Elastinen vyötärö • 100% puuvillaa Lasten koot.

€ 18.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Hummel
Product
 

Roma Treenihousut Dry Squad Viininpunainen Punainen

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Treenihousut on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria.

€ 62.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Nike
Product
 

Barcelona Treenihousut Flex Strike Viininpunainen Oranssi

Nike Dry Strike Flex -housut Nikelta sisältäen brändin logon. Housut on valmistettu erittäin miellyttävästä Dri-Fit materiaalista, joten jalkasi pystyvät hengittämään housujen läpi ja materiaali pyyhkii hikipisarat pois iholta. Housut ovat erittäin joustavat ja niissä käytetään verkkomaista mesh-materiaalia, mikä hengittää erinomaisesti. Housut ovat kapean muotoiset ja ne istuvat tiukasti jalkaasi. Lisäksi niissä on elastinen vyötärö sekä Niken Flyvent-teknologiaa, mikä mahdollistaa mukavan istuvuuden ilman perinteistä kiristysnauhaa. Lisäksi housuissa on mesh-vuoratut vetoketj

€ 49.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Nike
Product
 

Nike Treenihousut NSW Club Viininpunainen Valkoinen

• En del af Nike Sportswear kollektionen • Bukserne er lavet i et blødt materiale, som er med til at sikre et højt komfortniveau • Elastik i livet sikrer perfekt pasform • Sidelommer og baglomme, som sikrer dig sikker opbevaring af personlige ejendele Fremstillet i 80% bomuld og 20% polyester

€ 53.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Nike
Product
 

Tanska Housut Punainen

Hummelin retro housut DBU:n fani -mallistosta. Nämä housut on pakko hankkia kannatatko Tanskaa sitten kotoa käsin vai matkustat Venäjälle. Aina yhtä muodikasta Hummelilta, yksinkertainen design yhdistettynä urheiluun ja muotiin - ikonisilla Hummelin siivillä reunoilla. Valmistettu 100% polyesterista.

€ 25.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Hummel
Product