Kay Bojesen Sedan Automobil puuauto, pieni

Sedan Automobil on tanskalaisen Kay Bojesenin vuonna 1937 suunnittelema puuauto, joka hurmaa virtaviivaisella ja kestävällä muotoilullaan. Auton vauhdikkaan ilmeen viimeistelee tuulilasiksi asetettu muovinen pleksilasi. Puuauto sopii niin pienten rallikuskien leikkeihin kuin sympaattiseksi koristeeksi hyllylle tai ikkunalaudalle. Pieni, 13 cm pituinen puuauto on valmistettu punaiseksi maalatusta pyökistä.

€ 55.00

Lisätietoa...

Lapsille Kay Bojesen
Product
 

Vitra Puinen nukke, Little Devil

Vuonna 1953 Alexander Girard valmisti kotiinsa Santa Fessä kokoelman koristeellisia puisia nukkeja, joka päätyi Vitran tuotantoon 2000-luvulla. Värikkäistä ja omaleimaisista puunukeista huokuu Girardin intohimo Etelä-Amerikan, Aasian ja Euroopan kansantaiteisiin, ja ne sopivat niin hauskoiksi sisustusesineiksi kuin mukaan leikkeihinkin. 

€ 113.00

Lisätietoa...

Lapsille Vitra
Product
 

Palaset Maxi Norsu säästölipas

Iloinen Maxi Norsu -säästölipas sopii ahkeralle säästäjälle tai vaikka lastenhuoneen ilopilleriksi. Norsu on pitänyt kolikot tallessa jo vuodesta 1975 lähtien, jolloin se ensi kerran tuli markkinoille. Muovisen lippaan mukana toimitetaan avain, jolla saa pohjassa olevan lukon auki. Norsua on saatavilla kolmessa eri värissä: raikas vihreä, pirteä keltainen ja veikeä punainen.

€ 26.00

Lisätietoa...

Lapsille Palaset
Product