Calida Motion Men Shirt Long Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Funktionaalinen Calida Motion -alushousu monella käytännöllisellä toiminnalla. Pitkähihaisen paidan malli on miellyttävä ja se on valmistettu puuvilla ja Meryl® Nexten -materiaalin sekoituksesta. Tämä materiaali on ihoystävällinen, vartalon lämpötilaa säätelevä ja hengittävä, eli pitää kuivana. Yhdistä vaikkapa saman sarjan alushousuihin, niin käytännöllinen setti on valmis!

€ 79.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Calida
Product
 

Craft St Moritz Longsleeve Men * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja mukava aluspaita 100% merinovillasta Craftilta. Paita pitää sinut lämpimänä ja kuivana kylmissä olosuhteissa treenatessa. Ergonominen malli antaa sinulle maksimaalisen liikkuvuuden. Tyylikäs malli.

€ 89.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Craft
Product
 

Calida Motion Men T shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida Motion -aluspaita lyhyillä hihoilla. Vartaloa mukavasti myötäilevä t-paita on valmistettu innovatiivisesta materiaalista, jossa on puuvillaa ja Meryl® Nexten -materiaalia. Meryl® Nexten on ihoystävällinen, vartalon lämpötilaa säätelevä ja kosteutta pois iholta kuljettava materiaali, joka tekee tästä paidasta todella mukavan ja käytännöllisen. Täydellinen aluspaita viileimpiin päiviin. Yhdistä vaikkapa saman Calida-sarjan alushousuihin.

€ 56.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Calida
Product
 

Pierre Robert For Men Sport Wool Set * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Pierre Robert For Men Sport Wool -alusasusetti, jossa on paita ja housut. Mukavan mallinen alusasu on valmistettu merinovillan ja funktionaalisen materiaalin sekoituksesta. Materiaali kuljettaa kosteutta pois iholta ja säätelee lämpötilaa, ja pitää näin sinut kuivana esimerkiksi sekä treeneissä että niiden jälkeen. Alusasu sopii parhaiten kevyeen ja keskirankkaan treeniin kylmässä ilmassa, tai ulkoiluun vaihtelevassa lämpötilassa.

€ 88.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Pierre Robert
Product