Tampere salmiakki tummasuklaa 55g

Tampere vegaani salmiakki tummasuklaa 55g

€ 2.85

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Vähä laktoosinen Terva salmiakki tummasuklaa 110g, 8 kpl

Käsintehdyt, valtaisan suosion saaneet terva-salmiakki tummasuklaakonvehdit nyt myös 8 kpl rasiassa.

€ 8.50

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Tummasuklaanappi 90g

*Tummasuklaanappi* Maidottomat suklaanapit valmistetaan parhaista suklaan raaka-aineista ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Raaka-aineina käytetään kaakaopavuista puristamalla saatavaa kaakaomassaa (tumma ja voimakkaan makuinen kaakaopavun osa) ja vain kaakaopavun omaa kasvirasvaa eli kaakaovoita. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään maidon osia. Varoitus: Sisältää soijalesitiiniä.

€ 3.80

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Sweet Hearts sydämelliset tummasuklaa 115g

Sydämmelliset suklaakuviot, joissa kaksi sydäntä liitettynä yhteen. Rasiassa 10 kpl sydämiä. Valmistettu 55 % tummasuklaasta. Pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, maidoton, GMO vapaa, Halal. Sisältää soijaa.

€ 4.09

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Secret Passion luomu karhunvadelma tummasuklaalevy 70g

Luomu Karhunvadelma Tummasuklaa, jossa on 74 % kaakaota. Runsaan aromikas ja täyteläisen voimakas luomu tummasuklaa on valmistettu parhaista kaakaopavun osista. Tuote on täysin lisäaineetton ja raaka-aineet ovat GMO vapaita.

€ 3.78

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Minttu tummasuklaanappi 90g

*Minttu tummasuklaanappi* Maidottomat suklaanapit valmistetaan parhaista suklaan raaka-aineista ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Raaka-aineina käytetään kaakaopavusta puristamalla saatavaa kaakaomassaa (tumma ja voimakkaan makuinen kaakaopavun osa) ja vain kaakaopavun omaa kasvirasvaa eli kaakaovoita. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään maidon osia. Varoitus: Sisältää soija lesitiiniä.

€ 3.80

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Luomu Reilunkaupan Minttusuklaalevy 70g

Luomu Reilun kaupan minttu tummasuklaalevy, jossa kaakaopitoisuus 55 %.

€ 3.60

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product
 

Criollo raakasuklaalevy 79 , 70 g (2,47oz.)

Luomu raakasuklaa 79 % Tuote on valmistettu Criollo-kaakaopavuista, 100 % kaakaovoista ja raffinoimattomasta sokerista. Pitkä sekoitusaika ja valmistuksen alhainen lämpötila (38-40 astetta) säilyttävät raaka-aineiden luontaisen maun sekä kaikki suklaan hyvät ainesosat. Luomu sertifikaatti FI-EKO-201. Raaka-aineet tulevat EU:n ulkopuolelta.

€ 4.10

Lisätietoa...

Tummasuklaa
Product