NOOX Trunk MicroUSB USB kaapeli

Jätä hyvästit solmuun helposti meneville, epäkäytännöllisille USB latauskaapeleille ja hanki kätevästi vaikkapa povtaskuun menevä NOOX Trunk MicroUSB latauskaapeli, joka toimii tarvittaessa myös kännykkätelineenä!

€ 9.90

Lisätietoa...

Autoilu
Product
 

Kiinnitys ja vetoköysi 110 kg vetokestävyydellä, 30 m

30 metriä huippukestävää kiinnitysköyttä vetämiseen, nostamiseen, kiinnittämiseen tai muuhun kestävää ja luotettavaa köyttä edellyttävään puuhaan.

€ 19.90

Lisätietoa...

Autoilu
Product
 

NOOX Trunk Lightning USB kaapeli iOs laitteille

Jätä hyvästit epäkäytännöllisille, solmuun helposti meneville latauskaapeleille ja hanki kätevästi vaikka taskuun menevä NOOX Trunk latauskaapeli, joka toimii tarvittaessa myös kännykkätelineenä!

€ 9.90

Lisätietoa...

Autoilu
Product
 

Plasti Dip Spray Blaze Neonvärit

Huomion herätystä kaipaaviin tuunauskohteisiin kuin nyrkki silmään sopiva Plasti Dip Blaze on erinomainen tyylin kohentaja, sekä myöskin tehokas suoja kylmyyttä, kuumuutta ja korroosiota vastaan.

€ 17.80

Lisätietoa...

Autoilu
Product
 

Luodinreikätarrat, 2 arkkia

Ehosta auto, vene tai moottoripyörä aitoon gangsta'kuosiin kätevien luodinreikätarrojen avulla, jotka takaavat katu-uskottavuuden ilman tarvetta ampuma-aserikkomuksiin.

€ 4.90

Lisätietoa...

Autoilu
Product
 

Karvanopat

Jokaisen itseään kunnioittavan autotuunaajan, Pikkubemarin, tai yli 10 vuotta vanhan Toyotan omistajan pakkohankinta, eli aidot ja tylikkäät, pehmeän pörröiset karvanopat.

€ 6.90

Lisätietoa...

Autoilu
Product