Mikrokuituliina mobiililaitteiden näytön puhdistukseen, 2 kpl

Modernien kosketusnäyttölaitteiden heikoin lenkki on usein sormenjälkiä ahnaasti keräävä kosketusnäyttö. Kätevän ja pienikokoisen mikrokuituliinana avulla puhdistat laitteesi näytön sormenjäljistä kuitenkin nopeasti ja turvallisesti, naarmuja jättämättä.

€ 2.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product
 

Universaali USB laturi

Pienikokoinen ja laadukas USB-laturi toimii minkä tahansa USB-laitteeen verkkovirtalähteenä.

€ 3.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product
 

Nano SIM Micro SIM SIM korttiadapteri

Tämä kätevä simkorttiadapteri mahdollistaa uuden mallisten pienempien SIM-korttien käyttämisen vanhemman mallisessa puhelimessa, johon uusinta tekniikkaa edustava pikkuriikkinen SIM-kortti ei sovi.

€ 5.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product
 

NOOX Clip and Talk Bluetooth handsfree sarja autoon

Oletko kyllästynyt sotkuun meneviin langallisiin bluetooth handsfree -viritelmiin, jotka ennemmin heikentävät kuin parantavat ajoturvallisuutta? Luulitko että ainoa vaihtoehto olisi kalliit autoon huoltoliikkeessä asennettavat handsfree -sarjat? Näin ei nimittäin enää ole. Clip and Talk bluetooth handsfree on lapsellisen helppo kiinnittää mihin tahansa auton häikäisysuojaan, jossa se on aina valmiina hoitamaan matkapuhelimeen saapuneet puhelut "kädet vapaana" samalla, kuin sinä voit keskittyä oleelliseen, eli ajamiseen!

€ 34.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product
 

Vesitiivis suojapussi MP3 soittimelle kuulokeliitännällä, 90 x 120mm

Vihdoinkin voit kirmata huoletta sateessa, lasketella, kahlata joessa ja kohdata vesielementin hurjimmissakin muodoissaan vailla pelkoa mp3-soittimesi, puhelimen yms. puolesta. Tätä pussia Rambokin luultavasti käyttäisi jos vain tietäisi siitä. Pussi suojaa arvokasta omaisuuttasi aina 3 metrin syvyyteen saakka, mitä syvemmältä ei mitään jännittävää yleensä tapahdu eikä olisi turvallista mennäkään.

€ 11.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product
 

MicroSDHC 16GB Intenso CL10 USB muistikortti ja SD Adapteri

Laadukkaasta elektroniikasta ja muistipiireistä tunnetun Intenson Class 10 luokan, 16 gigatavun MicroSDHC muistikortti. Tämä muistikortti on optimaalinen hankinta esimerkiksi videokameran, matkapuhelimen, taulutietokoneen tai MP3-soittimen muistilaajennukseksi.

€ 14.90

Lisätietoa...

Matkapuhelintarvikkeet
Product