Cross Kite 'Air' patjaleija 1,2 metrin siipivälillä

Näyttävä, 1,2 metrin siipivälillä varustettu Cross Kite 'Air' patjaleija on hauska tapa tutustua kaksinaruisten purhemallisten leijojen lennätykseen!

€ 29.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Alkometri avaimenperä, 2 kpl

Oletko harmillisen usein epävarma siitä, että vieläkö veressä on alkoholia railakkaan edellisillan jäljiltä? Kun kannat aina mukanasi kätevää, avaimenperän kokoista alkometriä, niin voit milloin tahansa tarkistaa tilanteen eikä asian suhteen jää epävarmuutta!

€ 12.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Puhallettava seisova nyrkkeilysäkki turhautumien purkamiseen

Oletko rauhan ihminen, mutta silti tekisi mieli pistää jota kuta kollegaa tai muuta tuttua rehellisesti sanottuna kuonoon? Puhallettava seisova nyrkkeilysäkki tarjoaa tällaisten turhautumien purkuun optimaalisen työkalun!

€ 19.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Vampyyrin veri pullo

Tarjoile vaikkapa portviiniä tai muuta tummanpunaista nestettä tästä tyylikkäästä fantasiatuotteesta ja saat takuuvarmasti paikalle saapuneet viritettyä jännittyneeseen tunnelmaan lasin äärellä

€ 24.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Ice Pack kylmäpussi, 2kpl

Harrastko kuntoilua, jossa kolhut ja venähdykset ovat arkipäivää? Kätevä Ice Pack kylmäpakkaus on tehokas lievitys vammojen ensiavuksi. PIenen kokonsa ja edullisen hintansa ansiosta sellaista on vaivatonta pitää vaikka aina mukana!

€ 3.99

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product
 

Beer Belly juomakaljamaha

Koskaan aikaisemmin oluen nauttiminen ei ole onnistunut näin tyylikkäästi! Aito ja alkuperäien Beer Belly mahdoolistaa samalla kertaa komean kaljamahan, sekä huomaamattoman oluen, tai muun virkistysjuoman nauttimisen.

€ 29.90

Lisätietoa...

Sekalaiset
Product