Pingispöytä Garlando Basic Retro

Hanki retrohenkinen vihreä pingispöytä! Garlando Basic Retro on edullinen pingispöytä  kotikäyttöön. Tämä edullinen perusmalli sopii hyvin peruspelailuun kotona perheen kesken. Garlando Basic Retro painaa 52kg ja on virallisen kokoinen. Hyvälaatuisista materiaaleista valmistettu pöytä sopii hyvin lapsille ja aloittelijoille. Erilliset pöytälevyt joissa kuljetusrenkaat helpoittamassa siirtämistä EN 14468-1 and EN 14468-2 hyväksytty Pelialustassa on häikäisyn estävä pinnoite - silmät eivät rasitu pelatessa Kotikäyttöön - ota kovat matsit perheen ja ystävien kesken! Hyvä malli aloittelijalle halvalla Tilaa tämä retrotyylinen malli kotiin vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Pöytätennispöytä Garlando Advance outdoor ulkokäyttöön

Advance outdoor - Pelaa pöytätennistä ulkona tai sisällä Garlando Advance Outdoor pöytätennispöytä ulkokäyttöön on loistava valinta, kun pöytätennistä halutaan muuallakin kuin sisällä. Advance mallissa on kaikki ominaisuudet joita pingispeluri voi toivoa. Pöytä taittuu helposti kasaan, voit treenata yksin toinen puoli nostettuna pystyyn, varustettu kunnollisilla kuljetuspyörillä ja menee kokoontaitettuna pieneen tilaan. Mitä muuta voi toivoa? Laadukas pöytätennispöytä ulko- ja sisäkäyttöönVirallisen kokoinen pöytätennispöytä! Loistavat peliominaisuudet tekevät pelaamisesta hauskaa Taitettuna vain 69cm leveä! Helppo säilyttää!Maksa helposti klarnalla (laskulla/osamaksulla) - kouluille / Nuorisotiloille sähköinen laskutus! Kysy! Tilaa tämä pöytä itsellesi ja nauti pelamisesta ulkona!

€ 699.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Pingispöytä Kettler Axos Outdoor 1

Ulkokäyttöön suunniteltu pingispöytä Kettler Axos  Outdoor 1 on edullinen ulkokäyttöön suunniteltu pingispöytä helppokäyttöisellä taittomekanismilla. Hyvä valinta esimerkiksi ensimmäiseksi pingispöydäksi. Taittomekanismin ansiosta helppo säilyttää. Ulkokäyttöön tarkoitettua mallia voit käyttää myös sisällä! Yksin pelaaminen: Nostamalla toisen pöytälevyistä ylös ja harjoitella yksin! Pöytälevyt ovat korkealaatuista 22 mm paksua säänkestävää alumiinikomposiittia. Nopea toimitus (2-7 arkipäivää) Kettler Axos Outdoor 1 pingispöytä on hyvä valinta aloittelijalle - TIlaa vielä tänään!

€ 699.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Pingispöytä Kettler Axos Indoor 1

Puraisiko pingiskärpäinen? Kettler Axos Indoor 1 on tyylikäs sisäkäyttöön valmistettu pingispöytä taittomekanismilla ( kokoon taitettuna ainoastaan 49 x 153 x 171 cm). Se soveltuu peruskäyttöön ja tarjoaa hauskoja hetkiä koko perheelle pingiksen parissa. Taitomekanismi: Mahtuu pieneen tilaan Pelaa yksin: Voit nostaa toisen pöytälevyn ylös ja harjoitella yksin! Hyvä peruspöytä pingiksen aloittelijalle Nopea toimitus (2-7 arkipäivää) Tilaa tämä Kettler Indoor 1 pingispöytä vielä tänään!

€ 439.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Pingispöytä Garlando Progress Outdoor ulkokäyttöön

Pingispöytä ulkokäyttöön perheelle! Garlando Progress Outdoor on ulkoilmakäyttöön tarkoitettu pingispöytä, joka on varustettu taitto-ominaisuudella ja  helpolla lukitussysteemillä. Pöytä on virallisen kisapöydän kokoinen ja ihanteellinen perheiden ja harrastepelaajien käyttöön. Progress outdoor on virallisen kokoinen (274x152,5x76cm) taittomekanismilla varustettu laadukas pöytätannispöytä jota voi käyttää ulkona. Hyvä ja helppo taittomekanismi: Tämä pöytä on helppo ja nopea ottaa käytöön ja taittaa varastointia varten kun pelit on pelattu Neljä 12.5cm halkaisijaltaan olevaa pyörää mahdollistavat pöydän siirtämisen helposti Kahden vuoden takuu Hyvä valinta pingispöydäksi kotiin ja mökille Pelaa ulkona ja sisällä! Tilaa Garlando Progress Outdoor vielä tänään!  Muista tilata pingispallot ja mailat samalla!

€ 499.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Pingispöytä Garlando Challenge Indoor sisäkäyttöön

Garlando challenge indoor - laadukas pingispöytä sisäkäyttöön Garlando Challenge Indoor on tukeva ja laadukas sisäkäyttöön soveltuva pingispöytä. Challenge Indoor on varustettu kuljetuspyörillä ja taitettavilla pöytälevyillä. Malli on todella helppo ja nopea varastoida kun pelit on saatu pelattua. Pöytälevyt ovat keskelle taittuvat ja halutessasi voit treenata itseksesi nostamalla toisen puoliskon ylös ja jättämällä toisen alas. Pöytä siirtyy helposti vaikka yksin näppärien kuljetuspyörien avulla. Taitttomekanismi: Taitettuna pöytä vie vähän tilaa ja on helppo varastoida Challange indoor on laadukas pöytä joka soveltuu loistavasti kotikäyttöön! Leveys taitettuna vain 69cm Tilaa helposti netistä Maksa tämä tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa Challange indoor kotiin jo tänään ja nauti pöytätenniksen pelaamisesta koko perheen kesken!

€ 449.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Minipingispöytä Stiga

Pelaa ja pidä hauskaa Stiga Minipingispöydän äärellä! Onko sinulla vähän tilaa ja haluaisit kumminkin pelata pingistä? Stigan jalallinen minipingispöytä mahtuu pieneenkin tilaan (L=136cm, L=76cm, K=65 cm) ja tarjoaa hauskoja hetkiä  koko perheelle pingiksen parissa. Verkko kuuluu hintaan Näppärä koko(P=136cm, L=76cm, K=65 cm) Hyvä valinta pieneen tilaan! Hauskaa tekemistä koko perheelle! Hyvä lahja-idea (synttärilahjaksi, joululahjaksi) Hanki lapsille hauskaa tekemistä Stiga minipingispöydän parissa - tee tilaus vielä tänään!

€ 125.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Garlando training Indoor pöytätennispöytä

Taittuva Pöytätennispöytä sisäkäyttöön Pöytätennispöytä Garlando training indoor on sisäkäyttöön tarkoitettu pöytä helpolla taittomekanismilla. Trainingin indoor -malli soveltuu hyvin kotikäyttöön ja sillä saat järjestettyä perheen sisäiset pöytätennisturnaukset. Kooltaan tämä pöytä on virallisen turnauspöydän kokoinen ja pituudeltaan siis 274 cm. Pöytä taittuu helposti kasaan ja taitettuna kasaan tämä pingispöytä on vain 67 cm paksu. Sisäkäyttöön Laadukas näppärä malli kotikäyttöön Pitkä 2v takuu Taittomekanismi - taitettu pöytä on helppo säilyttää (pöydän syvyys taitettuna vain 67cm!!)Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä pöytätennispöytä heti!

€ 349.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product