Lattiaelementti Loft 100 Crooky 100 leikkimökki

Loft 100 / Crooky sarjaan sopiva lattielementti. Loft 150 sarjaan vaaditaan lisäksi laajennusosa

€ 109.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

SAM PRO ilmakiekon kiekko (oranssi)

Tarvitsetko kestäviä ja hyviä ilmakiekkopöydän kiekkoja? SAM puolikova ilmakiekon kiekko on ihanteellinen ja pelaajaystävällinen malli, kun halutaan pelata laadukkailla välineillä. Tasainen PRO-tason liuku pelipinnalla!Pehmennetty pinta ei kolise niin kuin suurin osa muista ilmakiekoista!Oranssi väri on helppo erottaa pelipinnasta! Tilaa nyt laadukkaita ilmakiekkopöydän kiekkoja helposti ja nopealla toimituksella!

€ 30.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Maatrampoliini Exit Supreme 427x244cm

Exitin maantasalle asennettava suorakaiteen mallinen maatrampoliini! Exit Supreme sarja edustaa Premium-luokan trampoliineja. Supreme on iso suorakaiteen muotoinen maahan upotettava trampoliini joka upotetaan täysin maantasalle. 44cm levelä ja 3cm vahva laadukas PVC reunapehmuste suojaa hyppijää parhaalla mahdollisella tavalla. 21,6cm pitkät Exit superjouset antavat hyppyihin ilmaa! Hyvä malli esimerkiksi voimistelua harrastavalle perheelle. Maksa helposti Klarnalla (Laskulla / Osamaksulla) Suorakaiteen mallinen trampoliini on helppo sijoittaa tontille eikä syö  hukkaneliöitä pyöreän tapaan Parasta mallia etsivän valinta - Super tyylikäs Exit Supreme tarjoaa parhaat pomput koville hyppijöille!

€ 969.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Liukualusta Hockey Revolution My Slide Board

Liukualusta on ammattipelaajien suosikki!My Slideboard liukualusta jääkiekkoon kehittää tehokkaasti ketteryyttä, voimaa, suunnanmuutosta, tasapainoa sekä kestävyyttä. Tuotetta käyttää aktiivisesti useat ammattijääkiekkoilijat kesäharjoittelussaan. Tuotteen pystyy kokoamaan käyttäjän tarpeiden mukaisesti ja se pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku käytön aikana myös kookkailla pelaajilla. Korkealaatuiset materiaalit kestävät kovaa PRO käyttöäJääkiekkovalmentajan unelma työkalu kesäharjoitteluun!Pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku pois harjoituksen aikanaHelppo kuljettaa mukaan treenipaikalle!Kehittää mm. ketteryyttä, voimaa ja tasapainoa!Tilaa liukualusta ja tehosta jääkiekkoa pelaavan juniorin omatoimista harjoittelua!

€ 179.00

Lisätietoa...

Jääkiekko
Product
 

Syöttöseinä jääkiekko My Passer One Timer

MY PASSER ONE TIMER, hintaan 59€Edullinen syöttöseinä jääkiekkoon!My Passer One Timer syöttöseinä on aidon tuntuisesti jääkiekon takaisin palauttava harjoitustuote. Näppärän kokonsa ansiosta se kulkee mukana minne tahansa menetkin. Kestävät osat takaavat hikisiä, mutta hauskoja treenihetkiä tämän tuotteen parissa pitkäksi aikaa eteenpäin. Kehitä laukaus, syöttö ja vastaanotto seuraavalle tasolle!Innostaa harjoittelemaan omalla ajalla!Realistinen ja vauhdikas kiekon palautus!Käytä jäällä tai kuivaharjoittelussaharjoittelussa!Voidaan käyttää millä tahansa suoralla alustalla!Pysyy paikoillaan täydellisesti!Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Tehosta harjoittelua! Tilaa tämä jääkiekko syöttöseinä vielä tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Jääkiekkomaalit
Product
 

Trampoliini PRO LINE 4,3m Combo paketti

Trampoliinipaketti täydellisellä varustepaketilla! PRO-LINE 4,3m Combo-paketti Combo-paketti, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset. Paketti sisältää laadukkaan PRO-LINE 4,3m trampoliinin, turvaverkon ja tikkaat. Parasta etsivälle Huimat 96 jousta tarjoavat isoa ilmaa!Täyttää AIB-Vincotte standardit, joka takaa julkisen käytön kouluissa, leirintä-alueilla ja julkisissa paikoissa Paketin mukana tulee turvaverkko, tikkaat sekä suojapeite Erittäin laadukas ja kestävä paksu PVC reunapehmuste Turvaverkko suojaa hyppijää Sisältää markkinoiden parhaan 4,3m leveän mallin sekä kaiken muun tarvittavan. Tämä Combo-paketti joka ei jätä ketään kylmäksi! Trampoliini jonka valitset kun haluat isoa ilmaa!!

€ 990.00

Lisätietoa...

PRO LINE trampoliinit
Product
 

Tarkkuusseinä 5x2m jalkapallomaaliin

Erittäin laadukas tarkkuuseinä 5x2m jalkapallomaaliin. Tarkkuuseinä tarjoaa todella hauskaa tekemistä jalkapalloa pelaaville junioreille. Kenellä on joukkueen tarkin veto? Kuvasta poiketen mallissa on 5-reikää! Laadukas, kestävä materiaali Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Salibandypallo 100kpl edullisesti (IFF hyväksytty)

Salibandypallot edulliseen hintaan!100kpl salibandypalloja ottelu- ja harjoittelukäyttöön on erinomainen valinta salibandyseuralle, koululle tai innokkaalle kotitreenaajalle. Kansainvälisen salibandyliiton hyväksymiä valkoisia pelipalloja voi käyttää kaikissa virallisissa otteluissa juniorisarjoissa sekä aikuisten otteluissa.Valkoinen IFF hyväksytty pallo virallisiin otteluihin100kpl paketti on erinomainen valinta kouluilleOsta kerralla isompi paketti ja säästä selvää rahaa!Nopea toimitus (3-7 arkipäivää)Tilaa tästä halvalla 100kpl:leen salibandypallosetti

€ 100.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product
 

Salibandymaila koulukäyttöön Qmax Diego 12kpl 90cm

Salibandymaila koulukäyttöön! Salibandymaila Qmax Diedo 12kpl 90cmEdullinen salibandymaila on hyvä valinta koulukäyttöön. Pakettiin sisältyy 12kpl 90cm pitkällä varrella varustettu salibandymailoja. Tämä maila sopii hyvin 8-12 vuotilaille pelureille eli on hyvä valinta salibandymailaksi alakouluun. Varren pituus 90cm Edullinen ja kestävä valinta kouluun! Suositusikä: 8-12 vuotiaat oppilaat Käyttökohteet: koulut, nuorisotilat sekä muut oppilaitokset Tilaa tämä salibandymailasetti!

€ 160.00

Lisätietoa...

Salibandymailat
Product
 

Salibandymaali 160x115cm (IFF hyväksytty)

IFF virallinen maali salibandyyn erittäin edulliseen hintaan! IFF kilpailukäyttöön hyväksymä virallisen kokoinen salibandymaali on mitoiltaan 160x115cm kokoinen. Voi käyttää tätä edullista maalia kaikissa virallisissa salibandyotteluissa niin junioreiden kuin aikuistenkin peleissä. Tässä maalissa on musta verkko, joka valmiiksi kiinnitettynä paikoilleen. Erinomainen valinta paikkoihin, joissa pelataan kovatasoisia salibandyotteluita. Verkko ja laahusverkko kuuluvat hintaan ja ovat valmiiksi kiinnitettynä. Heti käyttövalmis maali! Kysy tarjousta isommasta määrästä maaleja! Kestävä maali edulliseen hintaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksyntä Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä maali vielä tänään! Jos haluat tuotteen sähköisellä laskutuksella - laita yhteydenotto!

€ 289.00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Istutuspöytä EXIT Aksent XL

Istuta oma kaunis vihermaa! Exit Istutuspöytä tarjoaa yhdessä tekemisen riemua itsekasvattamisen iloa. Kasvata yrttejä, petunioita ja muita puutarhan ihanuuksia. Tyylikäs ja selkeä istutuspöytä istuu rauhallisen värimaailmansa ja kauniin muotoilun myötä lähes mihin vain. Istuta yhdessä lasten kanssa ja seuratkaa ilolla puutarhan kasvua, vihreän kukintaa sekä kesän tuoksuja. Kaunis ja rauhallinen muotoilu! Jämäkkä rakenne Näppärä koko mahtuu melkein minnevain! Sopivan korkuinen myös lapsille! Kasvata yrtit omalla pihamaalla! Exit istutuspöytä mahdollistaa hyötypuutarhan tekemisen esimerkiksi parvekkeelle tai näppärästi pihalle! Tilaa vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Leikkivälineet
Product
 

Salibandykaukalo Floorbee 24x12m

Salibandykaukalo Floorbee 24x12m Floorbee valmistaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita salibandyyn. Valikoimasta löydät salibandykaukalot eri kokoisina.  Floorbee salibandykaukalo on erittäin vakaa ja palat pysyvät hyvin paikoillaan. 24x12m koko sopii hyvin esimerkiksi koulukäyttöön Floorbee kaukalo sopii sisä- ja ulkokäyttöön Saatavilla myös virallisen kokoisena pelikaukalona (IFF-hyväksyntä) Erikseen saatavilla ulkokäyttöön soveltuva alusta! Saatavilla mustana ja valkoisena Hanki salibandykaukalo nyt! Pyydä tarjous vielä tänään!

Lisätietoa...

Salibandykaukalot
Product
 

Pingispöytä Garlando Basic Retro

Hanki retrohenkinen vihreä pingispöytä! Garlando Basic Retro on edullinen pingispöytä  kotikäyttöön. Tämä edullinen perusmalli sopii hyvin peruspelailuun kotona perheen kesken. Garlando Basic Retro painaa 52kg ja on virallisen kokoinen. Hyvälaatuisista materiaaleista valmistettu pöytä sopii hyvin lapsille ja aloittelijoille. Erilliset pöytälevyt joissa kuljetusrenkaat helpoittamassa siirtämistä EN 14468-1 and EN 14468-2 hyväksytty Pelialustassa on häikäisyn estävä pinnoite - silmät eivät rasitu pelatessa Kotikäyttöön - ota kovat matsit perheen ja ystävien kesken! Hyvä malli aloittelijalle halvalla Tilaa tämä retrotyylinen malli kotiin vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Pingispöydät
Product
 

Exit kickback Omni trainer palautusseinä rebounder harjoitusväline

Exit Kickback Omni-trainer palautusseinä Exit Kickback Omni-trainer on täysin uniikki harjoitusväline jonka avulla harjoittelet ja kehität taitojasi useissa eri pallolajeissa. Omni-Trainer palautusseinä / Rebounder palauttaa sivusyrjällä tehdyn syötön tehden siitä supertuotteen jalkapalloa harrastavalle juniorille. Koko: 112x71cm (vihreä) , 130x119cm Musta Omni-trainerin kulma on säädettävissä (voit vaikuttaa siihen miten pallo palautuu) Vihreä seinä mahdollistaa pallon palautumisen täysin suoraan tehden siitä erinomaisen harjoitteluvälineen jalkapalloon (sivusyrjäsyötöt) Kenttäpelaaja: Harjoittele syöttöä, pallon vastaanottoa, puskua, volleyta, sivusyrjää Maalivahti: Reaktiot, torjunnat (musta puoli palauttaa palloa epäsäännöllisesti, mikä mahdollistaa torjuntojen omatoimisen harjoittelun). Tilaa tämä monipuolinen rebounder/palautusseinä vielä tänään motivoituneelle harjoittelijalle! Tilaa omasi!

€ 249.00

Lisätietoa...

Palautusseinät
Product
 

Stiga jalkapallopeli World Champs

Suomi vastaan Englanti - Kumpi voittaa? Stiga World Champs jalkapallopeli tarjoaa vauhdikkaita tilanteita ja pikkunäppärää pyörittelyä samassa paketissa. Tämä pöytä on klassikko ja sen parissa on helppo viihtyä ottaa miehestä mittaa. Lengendaarinen jalkapallopeli Loistava lahjaidea lapselle Vaatii nopeista sormia ja tilannenopeutta Nopea toimitus! Laatu viihdettä koko perheelle! Tilaa jo tänään 19.12 mennessä tilatut kerkeävät pukinkonttiin!

€ 69.95

Lisätietoa...

Pelipöydät
Product
 

Vauvakeinu EXIT Aksent

Vauvakainu on kaikkein pienimpien lasten keinu!EXIT Aksent on perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu vauvakeinu sisä- ulkokäyttöön. Omalla pihalla on mukavaa harjoitella keinumaan tutussa ympäristössä. Lapsen hymy on hurmaava, kun hän opettelee keinumisen saloja. Keinuminen tarjoaa kivaa tekemistä! Näppärän kokoinen Rakenne kestävää puuta Valitse istuimen väri - Istuimen saa vihreänä tai pinkkinä. Tukevaa pohjoismaalaista mäntyä! Toimitus 7-14 arkipäivää! Tilaa keinusi vauvalle jo tänään!

€ 219.00

Lisätietoa...

Keinut
Product
 

Trampoliinin turvaverkko Pro Line 4,3m

Trampoliinin turvaverkko 4,3m halkaisijaltaan olevaan trampoliiniin Pro-Line turvaverkko on ryhdikäs ja jämäkkä ratkaisu suojaamaan pomppijoita. Erityisen vahvat runkoputket pitävät huolen siitä, että isommatkin hyppijät pysyvät kehän sisäpuolella. Turvakehän runkoputket on suojattu paksulla PVC päällysteisellä vaahtomuovilla. Pro-Line turvaverkko kohoaa 1,8m korkeuteen hyppymatosta. Suomen paras ja turvallisin turvaverkko! Laadukkaat ja kestävät materiaalit Vuoden takuu Tilaa turvaverkkosi heti. Toimitukset toukokuun alussa.

€ 349.00

Lisätietoa...

Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Stiga Play Off jääkiekkopeli

Stiga Play Off -Jääkiekkopeli on klassikko Tilaa tämä suomalaisten kotien klassikko pelipöytä ,jonka ääressä venyy tunti jos toinenkin kun Suomi ja Ruotsi ottavat mittaa jääkiekossa! Tällä tuotteella nopea toimitus 1-4 arkipäivää. Lapsien ehdoton lahjasuosikki - Hanki tästä huippu joulu / synttärilahja! Tällä mallilla voit viettää hauskaa Suomi-Ruotsi tunnelmaa vaikka joka ilta Sopii niin lapsille kuin aikuisille - Ota turnausta koko perheen kesken Sisältää Joukkueet, maalit ja kiekot eli kaiken mitä tarvitset että kovat kiekkopelit voivat alkaa! Tilaa heti!

€ 69.00

Lisätietoa...

Pöytäfutis
Product
 

Salibandymaali Reactor Match 120x90cm

Salibandymaali Reactor Match on kooltaan 120cmx90 , eli hieman virallisen kokoista maalia pienempi. Koko on hyvä valinta esimerkiksi kouluun missä on pieni liikuntasali tai kotiin. Hyvä maali kestävällä verkolla ja laadusverkollaKestävä laadukkaan Reactor merkin salibandymaali on hyvä valinta kovaan käyttöönTarvitsetko isomman määrän maaleja seura- koulu tai nuorisotilakäyttöön? Kysy meiltä tarjousta! Tilaa maali nyt tai kysy - kerromme mielellämme lisää tuotteesta!

€ 189.00

Lisätietoa...

Etusivu
Product
 

Pöytätennismaila Garlando Twister

Twister - Ota yliote vastustajastasi Twister pöytätennismailalla saat vastustajastasi henkisen yliotteen. Tässä mailassa yhdistyvät hyvät peliominaisuudet sekä hyvä hinta-laatusuhde. Maila soveltuu mestareiksi aikoville ja antaa vaativillekin pingispelureille vauhtia lyöntiin.

€ 25.00

Lisätietoa...

Pingismailat
Product