Abstrakti teos Energy 50 x 150 cm Sebastian Isokangas

Upea abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Intensiiviset värit hehkuvat teoksesta. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 390.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Pop teos 100 x 120 cm Sebastian Isokangas

Pop taidetta! Tehty parhaalle taidecanvakselle akryyliväreillä. Sensuelli teos, myös reunat maalattu. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 720.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Graffiti teos 90 x 110 cm Sebastian Isokangas

Graffiti- teos on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Upeasti värit, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 490.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 90 x 90 cm Sebastian Isokangas

Tyylikäs abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle akryyliväreillä. Upeat kuviot ja aistikkaat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa miten päin vain, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 390.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 90 x 110 cm Sebastian Isokangas

Linjakas pelkistetty teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Hillityt sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 680.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 45 x 120 cm Sebastian Isokangas

Rauhallinen abstrakti teos on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Rauhoittavat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 290.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 150 x 200 cm Sebastian Isokangas

Upea abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 1250.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 140 x 190 cm Sebastian Isokangas

Abstrakti teos jossa on Lapin taikaa. Tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 900.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 110 x 190 cm Sebastian Isokangas

Linjakas abstrakti teos on tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Upeat värit ja kuviot välittyvät teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1400.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Abstrakti teos 100 x 120 cm Sebastian Isokangas

Myyttinen abstrakti teos on tehty laadukkaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Upeat sävyt välittyy aistikkaasti teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 500.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product