Bayern München Treenihousut Woven UCL Harmaa Valkoinen

Bayern Münchenin harjoitushousut on valmistanut saksalainen adidas. Housut on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Housujen erinomaisen istuuvuden takaa elastinen vyötärö sekä kiristysnauha. Lisäksi housuissa on molemmilla puolilla vetoketjulliset taskut. Seuran logo oikeassa lahkeessa sekä "drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 33.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Condivo 18 Harmaa Oranssi Lapset

adidas Condivo 18 on viimeisin versio suositusta Condivo-mallistosta. Housut on varustettu Climacool-teknologialla, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Hengittävän ja nopeasti kuivuvan designin ansiosta materiaali siirtää hikeä ja kosteutta iholtasi housujen ulkopinnalle - niitä on näin mukava pitää päällä myös urheillessa. Vetoketjutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi ja vetoketjut löytyvät myös nilkoista. Elastinen vyötärö tuo optimaalista istuvuutta. 100% polyesteria. Lasten koot. Personoi tuotteesi kahdella kirjaimella ja/tai numerolla. Sopii erinomaisesti

€ 38.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

Manchester United Treenihousut Harmaa Valkoinen

Housuissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka yhdessä mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Treenihousut ovat muodoltaan kapeat ja ne istuvat tiukasti jalkaan. Nilkkojen kohdalla olevat vetoketjut helpottavat housujen pukemista ja riisumista. Oikeasta lahkeesta löytyy Manun logo ja vasemmasta adidaksen. Brändin 3 kuuluisaa raitaa kulkevat housujen sivulla. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 38.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut SID Harmaa Musta Lapset

Mukavat treenihousut adidakselta. Logo vasemmassa lahkeessa. Sivutaskut molemmilla puolilla, jossa kulkee henkilökohtaiset tavarat näppärästi mukana. Slim fit. 70% puuvillaa ja 30 polyesteriä. Lasten koot.

€ 43.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Fleece SID Harmaa Musta Lapset

Mukavat treenihousut adidakselta. Ikoniset kolme raitaa sekä logo vasemmassa lahkeessa. Sivutaskut molemmilla puolilla, jossa kulkee henkilökohtaiset tavarat näppärästi mukana. Vyötäröosassa kiristysnauha. Slim fit. 70% puuvillaa ja 30 polyesteriä. Lasten koot.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

Real Madrid Treenihousut 3 4 Musta Harmaa Lapset

Real Madridin harjoitushousut ovat pituudeltaan 3/4, ja ne on valmistanut saksalainen adidas. Housut on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Housujen erinomaisen istuuvuden takaa elastinen vyötärö sekä kiristysnauhat. Lisäksi housuissa on molemmilla puolilla vetoketjulliset taskut. Real Madridin logo oikeassa lahkeessa sekä "die drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä. Lasten koot.

€ 28.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Dispatch Harmaa Kupari Lapset

Treenihousut hienolla kuvioinnilla. Housuissa on käytetty adidaksen Climalite-teknologiaa, joka pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. Elastinen vyötärö tuo ykslilöllistä istuvuutta ja sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Madallettu haarakiila tuo vähemmän rajoitteita liikkumiseen. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 25.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Tango Graphic Harmaa Navy

Housuissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka yhdessä mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Treenihousut ovat muodoltaan kapeat ja ne istuvat tiukasti jalkaan. Nilkkojen kohdalla olevat vetoketjut helpottavat housujen pukemista ja riisumista. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 33.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Knitted UFB Harmaa Valkoinen Lapset

adidaksen treenihousut Urban Football -mallistosta. Näillä treenihousuilla olet valmiina kentille ja kaduille - milloin vain, missä vain. Säädettävä vyötärö parhaan istuvuuden mahdollistamiseksi ja kaksi sivutaskua. Lasten koot.

€ 22.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

Real Madrid Treenihousut 3 4 Musta Harmaa

Real Madridin harjoitushousut ovat pituudeltaan 3/4, ja ne on valmistanut saksalainen adidas. Housut on valmistettu adidaksen hengittävästä Climacool -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Housujen erinomaisen istuuvuden takaa elastinen vyötärö sekä kiristysnauhat. Lisäksi housuissa on molemmilla puolilla vetoketjulliset taskut. Real Madridin logo oikeassa lahkeessa sekä "fir drei Streifen" vasemmassa lahkeessa. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 31.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Messi Knit Harmaa Turkoosi Lapset

Messi treenihousut adidakselta. Parhaan istuvuuden varmistamiseksi elastista vyötäröä voi säätää kiristysnauhalla. Taskuissa on sivutaskut, joten pienet tavarat pysyvät turvallisesti mukanasi ja kätesi pysyvät lämpiminä. Messin kuvioitu logo löytyy housujen etupuolelta. Näillä housuilla saat saman tyylin kuin Barcelonan "kirppu" Lionel Messi. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

adidas Treenihousut Z.N.E. Harmaa Musta Lapset

Pysy vyöhykkeellä Z.N.E. -housut ovat yhdistelmä huippuluokan käsityötä sekä laadukkaita materiaaleja, ja tarjoavat ennennäkemättömän fiiliksen sekä mukavuuden. Elastinen vyötärö kiristysnauhalla pitää huolen, että housut istuvat yksilöllisesti jalkaan. Housujen yläosassa on rento istuvuus, kuin taas nilkkoja kohden housujen rakenne kaventuu. Lasten koot.

€ 65.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

Bayern München Treenihousut UCL Harmaa Valkoinen

Housuissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka yhdessä mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Treenihousut ovat muodoltaan kapeat ja ne istuvat tiukasti jalkaan. Oikeasta lahkeesta löytyy seuran logo ja vasemmasta adidaksen. Brändin 3 kuuluisaa raitaa kulkevat housujen sivulla. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 42.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product
 

Bayern München Treenihousut Harmaa Punainen

Housuissa on elastinen vyötärö ja kiristysnauha, jotka yhdessä mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Treenihousut ovat muodoltaan kapeat ja ne istuvat tiukasti jalkaan. Nilkkojen kohdalla olevat vetoketjut helpottavat housujen pukemista ja riisumista. Oikeasta lahkeesta löytyy seuran logo ja vasemmasta adidaksen. Brändin 3 kuuluisaa raitaa kulkevat housujen sivulla. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 35.00

Lisätietoa...

Harjoitushousut Adidas Harmaa
Product