Nike Treenipaita Breathe Squad Sininen Valkoinen Lapset

Paita on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. 100% Dri-FIT polyesteria. Lasten koot.

€ 24.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Sininen
Product
 

Nike Harjoituspaita Midlayer Drill Top Academy Musta Valkoinen Lapset

Pitkähihainen treenipaita Nikeltä. Paita sopii erinomaisesti esimerkiksi alupaidan päälle tai takin alle. Paidassa on kapea kaula-aukko jotta tuuli ei pääsisi paidan sisälle, ja pysyt täten lämpimänä kentällä. Paita on valmistettu Niken tunnetusta Dri-FIT -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Valmistettu 100% DRI-Fit -polyesteristä.

€ 40.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Nike Harjoituspaita Midlayer Drill Top Academy Musta

Pitkähihainen treenipaita Nikeltä. Paita sopii erinomaisesti esimerkiksi alupaidan päälle tai takin alle. Paidassa on kapea kaula-aukko jotta tuuli ei pääsisi paidan sisälle, ja pysyt täten lämpimänä kentällä. Paita on valmistettu Niken tunnetusta Dri-FIT -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Valmistettu 100% DRI-Fit -polyesteristä.

€ 42.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Nike Harjoituspaita Dry Squad Drill Oranssi Valkoinen Lapset

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Paita on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria. Lasten koot.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Oranssi
Product
 

Arsenal Harjoituspaita 1 4 Harmaa Keltainen

Arsenalin harjoitupaita, joka nähdään pelaajien päällä treeneissä. Paidassa on hyödynnetty Puman dryCELL-teknologiaa, joka pyyhkii hien pois kehon pinnalta pitäen sinut kuivana. Lisäksi paita on valmistettu kestävästä ja hengittävästä polyesterimateriaalista. Täten paita on ideaali valinta harjoituksia varten. 1/4-vetoketju ja kaulus pitävät tuulen loitolla. Sivutaskuissa henkilökohtaiset tavarat pysyvät mukanasi. 100 % polyesteria.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Harmaa
Product
 

Arsenal Harjoituspaita 1 4 Harmaa Keltainen Lapset

Arsenalin harjoitupaita, joka nähdään pelaajien päällä treeneissä. Paidassa on hyödynnetty Puman dryCELL-teknologiaa, joka pyyhkii hien pois kehon pinnalta pitäen sinut kuivana. Lisäksi paita on valmistettu kestävästä ja hengittävästä polyesterimateriaalista. Täten paita on ideaali valinta harjoituksia varten. 1/4-vetoketju ja kaulus pitävät tuulen loitolla. Sivutaskuissa henkilökohtaiset tavarat pysyvät mukanasi. 100 % polyesteria. Lasten koot.

€ 45.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Harmaa
Product
 

PUMA Harjoituspaita evoTRAINING Talvi 1 4 vetoketju Navy

evoTRAINING on harjoitusvaatemallisto Puma ja se tähtää lämmön ylläpitoon kylmällä kelillä. 1/4-vetoketju helpottaa paidan pukemista ja riisumista. Treenipaita on varustettu kosteutta haihduttavalla warmCELL-teknologialla, joka siirtää hikeä pois ihon pinnalta ja varmistaa että pysyt kaiken aikaa kuivana ja mukavana. Paita sopii siis hyvin harjoitteluun. 81% polyesteria ja 19% elastaania.

€ 57.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Sininen
Product
 

adidas Harjoituspaita 1 4 vetoketju Condivo 18 Musta Valkoinen ENNAKKOTILAUS

adidas Condivo 18 træningstrøje er det seneste skud på stammen fra adidas' populære Condivo træningskollektion. Trøjen er fremstillet med adidas Climalite-teknologi. Climalite er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Det fungerer ved, at det fordeler sved og fugt jævnt udover materialet og derved forbedrer kroppens naturlige afkølings system. Herigennem er du sikret optimal komfort i denne træningstrøje. Ydermere er der ved ærmernes slutning huller til tommelfingrene, så du kan få ekstra varme til

€ 62.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Adidas Musta
Product
 

adidas Harjoituspaita Tango Navy

Tango treeniasu - mukana baselayer ja t-paita. Baselayer auttaa sinua huippusuorituksiin, kun treenaat. Se sisältää adidaksen Climalite-materiaalia, joka pitää sinut viileänä ja mukavana. Rei'itetty rintaosa tekee myös paidasta erittäin hengittävän. Pehmeät saumat varmistavat, että paita on mukavat eikä häiriötekijöitä esiinny. Ne myös tukevat lihaksiasi. Paita suojaa myös auringolta, sillä siinä on osittainen UV-suojaus (UPF 50+). T-paita on myös valmistettu Climalite-materiaalista, joten se on pehmeää, kevyttä ja pitää sinut kuivana ja mukavana. Baselayer - 84% polyesteria ja

€ 44.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Adidas Sininen
Product
 

Nike Harjoituspaita Squad Drill Top Shield Sininen Valkoinen Lapset

Nike Squad Drill Top Shield edition harjoituspaita - tuulen- ja vedenpitävä. Nike Squad -mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Paita on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. Paidan hihoissa on reiät peukaloille. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 62.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Sininen
Product
 

Arsenal Stadium Takki Thermo R Vent Musta Keltainen

Arsenalin treenitakki PUMAlta. Takki on valmistettu kevyestä sekä hengittävästä materiaalista. Optimaalista lämmönsäätelyä tarjoaa innovatiivinen ACTV THERMO-R -teknologia. Pienet hengittävät paneelit avautuvat kun liikut, ja päinvastaisesti sulkeutuvat kun olet paikoillasi. Tämän avulla pysyt sekä viileänä että lämpimänä. Kehittynyt ominaisuus on sijoitettu takin sivuille sekä takapuolelle. Ylimääräiset verkkomaisesta materiaalista valmistetut paneliit löytyvät näiltä alueilta, ja lisäävät takin mukavuutta entisestään. Lisäksi takissa on kokopitkä vetoketju, vetoketjulliset sivutasku

€ 82.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Musta|Keltainen
Product
 

Arsenal Stadium Takki Navy Punainen

Arsenal Stadium -takki Pumalta. Takissa on kokopitkä vetoketju sekä pystyssä oleva kaulus, joiden avulla pystyt suojautumaan huonoilla olosuhteilla. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät mukanasi. Resorit ranteissa sekä vyötärössä mahdollistavat erinomaisen istuvuuden. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 56.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Sininen
Product
 

Nike Harjoituspaita Drill Squad Sininen Navy Naiset

Drill Squad harjoituspaita Nikeltä. Paidassa on tiukka kaulus, mikä pitää pitää tuulen loitolla. Paidassa on myös 1/4-vetoketju. Paita on valmistettu ainutlaatuisesta Dri-FIT -materiaalista, mikä poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Paidassa on myös peukalonreiät, joiden avulla kätesi pysyvät lämpimänä. 97% polyesteria ja 3% elastaania.

€ 27.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Sininen
Product
 

adidas Harjoituspaita Warm Condivo 18 Musta Valkoinen Lapset ENNAKKOTILAUS

adidas Condivo 18 træningstrøje er det seneste skud på stammen fra adidas' populære Condivo træningskollektion. Trøjen er fremstillet med adidas ClimaWarm-teknologi, som er med til at skabe en god isolering, så du på de rigtige kolde dage kan holde dig varm. Trøjen er endvidere fremstillet i et vindtæt vævet materiale, der holder dig varm og tør under din træning. Trøjen er fremstillet i et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Herigennem er du sikret optimal komfort i denne træningstrøje. Ydermere e

€ 66.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Adidas Musta
Product
 

PUMA Huppari evoTRAINING Navy

Puman treenihuppari 1/4-pituisella vetoketjulla. Resorit ranteissa ja vyötäröllä tuovat korkealuokkaista mukavuutta ja yksilöllistä istuvuutta. Valmistettu PUMAn dryCELL-materiaalista, joka pitää sinut viileänä ja mukavana kaiken aikaa. 81% polyesteria ja 19% elastaania.

€ 57.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Sininen
Product
 

SC Freiburg Harjoituspaita 1 4 vetoketju Musta Harmaa

SC Freiburgin treenipaita Hummelilta. Mukana 1/4-pituinen vetoketju ja suojaava kaulus. Klassinen design, joka sisältää seuran ja brändin logon. 100% polyesteria.

€ 60.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Hummel Musta
Product
 

SC Freiburg Harjoituspaita FZ Punainen Valkoinen

Freiburgin treenipaita Hummeililta. Mukana kokopitkä vetoketju. Paita on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista. 100% polyesteria.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Hummel Punainen
Product
 

Barcelona Harjoituspaita Dry Squad Crew Musta Oranssi

Mukava Dry Squad-treenipaita Nikelta. Paita on valmistettu Niken Dri-FIT-polyesterista, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Materiaali poistaa hikeä ihosi pinnalta ja haihduttaa kosteutta nopeasti. Paidan etuosaan, selkäpuolelle ja käsivarsien alle on lisätty erilliset mesh-verkkopaneelit entistä parempaan hengittävyyteen. 100% Dri-FIT polyesteriä.

€ 52.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Arsenal Treenipaita Harmaa Keltainen

Arsenalin treenipaita jonka näet Cechin, Alexisin ja muiden tähtipelaajien yllä lämmittelyssä ennen Mestareiden liigan otteluja. Paidassa on hyödynnetty Puman dryCELL-teknologiaa, joka pyyhkii hien pois kehon pinnalta pitäen sinut kuivana. Lisäksi paita on valmistettu kestävästä ja hengittävästä polyesterimateriaalista. Täten paita on ideaali valinta harjoituksia varten. Paita on osa seuran uutta mallistoa jonka Arsenalin uusi sponsori, Puma on valmistanut. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 31.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Harmaa
Product
 

Nike Treenipaita Dry Squad CL Punainen Musta Lapset

Mukava Dry Squad-treenipaita Nikelta. Paita on valmistettu Niken Dri-FIT-polyesterista, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Materiaali poistaa hikeä ihosi pinnalta ja haihduttaa kosteutta nopeasti. Paidan etuosaan, selkäpuolelle ja käsivarsien alle on lisätty erilliset mesh-verkkopaneelit entistä parempaan hengittävyyteen. 100% Dri-FIT polyesteriä. Lasten koot.

€ 29.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta|Punainen
Product
 

adidas Harjoituspaita Tango L S Pyro Storm Vihreä

Treenipaita adidaksen uudesta Tango-kokoelmasta. Valmistettu adidaksen Climalite-materiaalista, joka on kevyttä ja mukavaa ja pitää sinut viileänä. 100% polyesterista.

€ 48.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Adidas Vihreä
Product
 

Nike Harjoituspaita Midlayer Drill Top Academy Musta Lapset

Pitkähihainen treenipaita Nikeltä. Paita sopii erinomaisesti esimerkiksi alupaidan päälle tai takin alle. Paidassa on kapea kaula-aukko jotta tuuli ei pääsisi paidan sisälle, ja pysyt täten lämpimänä kentällä. Paita on valmistettu Niken tunnetusta Dri-FIT -materiaalista, joka poistaa hikeä iholtasi pitäen sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Valmistettu 100% DRI-Fit -polyesteristä. Lasten koot.

€ 38.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Nike Harjoituspaita AeroSwift Strike Drill Punainen Musta Lapset

AeroSwift-teknologia perustuu yksinkertaisten ja kaksinkertaisten kudottujen lankojen yhdistelmään. Paidassa on yksinkertainen kudonta niillä alueilla, joissa tarvitaan eniten hengittävyyttä ja kaksinkertainen kudonta siellä missä rakenteen on oltava vahva. Rakentumismekanismi on niin yksityiskohtainen, että ilmanvaihtoreiät on lisätty paitaan valmistuksen alusta asti. Langassa on teksturoitu päällinen ja se on kyllästetty, jolloin Nike on pystynyt käyttämään vähemmän lankaa ilman riskiä rakenteen heikkenemisestä. Kehityksen tuloksena Aeroswift-teknologialla varustetut paidat ovat 10% kevyempi

€ 76.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Punainen
Product
 

adidas Harjoituspaita Tango L S Musta Valkoinen

Treenipaita adidaksen uudesta Tango-kokoelmasta. Valmistettu adidaksen Climalite-materiaalista, joka on kevyttä ja mukavaa ja pitää sinut viileänä. 100% polyesterista.

€ 40.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Adidas Musta
Product
 

Nike Harjoituspaita Dry Squad Drill Oranssi Valkoinen

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Harjoituspaita on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria.

€ 52.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Valkoinen|Oranssi
Product
 

Atletico Madrid Harjoituspaita Dry Squad Crew Musta Pinkki

Mukava Dry Squad-treenipaita Nikelta. Paita on valmistettu Niken Dri-FIT-polyesterista, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Materiaali poistaa hikeä ihosi pinnalta ja haihduttaa kosteutta nopeasti. Paidan etuosaan, selkäpuolelle ja käsivarsien alle on lisätty erilliset mesh-verkkopaneelit entistä parempaan hengittävyyteen. 100% Dri-FIT polyesteriä.

€ 52.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

AS Monaco Harjoituspaita Dry Squad Drill Punainen Musta Valkoinen

Nike Squad- mallistolle on ominaista tiukka istuvuus ilman rajoitteita parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Hieno design ja ja graafiset elementit seuraavat aina mukana, jotta erotut kentällä. Paita on valmistettu Dri-FIT-materiaalista, joka on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä. Se edistää kehon omaa luonnollista jäähdytysjärjestelmää - ja pitää sinut kuivana ja mukavana kaiken aikaa. 100% Dri-FIT polyesteria.

€ 62.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Punainen
Product
 

PUMA Huppari evoTRAINING Musta Vihreä Lapset

Huppari on valmistettu PUMAn kevyestä ja hengittävästä dryCELL-materiaalista, mikä poistaa hikeä ihon pinnalta. Hupparissa on 1/4-vetoketju, joka helpottaa paidan pukemista ja riisumista. Hupparin selkäpuolelle ja käsivarsiin on lisätty mesh-materiaalia entistä paremman hengittävyyden varmistamiseksi. 81% polyesteria ja 19% elastaania. Lasten koot.

€ 38.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Musta|Vihreä
Product
 

Manchester City Harjoituspaita Dry Squad Crew Musta Sininen

Mukava Dry Squad-treenipaita Nikelta. Paita on valmistettu Niken Dri-FIT-polyesterista, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Materiaali poistaa hikeä ihosi pinnalta ja haihduttaa kosteutta nopeasti. Paidan etuosaan, selkäpuolelle ja käsivarsien alle on lisätty erilliset mesh-verkkopaneelit entistä parempaan hengittävyyteen. 100% Dri-FIT polyesteriä.

€ 52.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Arsenal Treenipaita Punainen Harmaa

Arsenalin treenipaita, jonka näet seuran tähtien kuten Alexisin, Ramseyn sekä Giroud'n yllä harjoitustapahtumissa. Paidasa hyödynnetään Puman dryCELL-materiaalista joka pyyhkii hien pois kehon pinnalta pitäen sinut kuivana, jonka ansiosta paita on ideaali valinta harjoituksia varten. Paita on valmistettu kestävästä polyesterimateraalista, mikä entisestään parantaa hengittävyyttä ja varmistaa pitkän käyttöiän. Paita on osa seuran uutta mallistoa, jonka Arsenalin uusi sponsori, Puma on valmistanut. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 33.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Punainen
Product
 

Nike Treenipaita Breathe Squad Oranssi Valkoinen

Paita on valmistettu Niken Dri-FIT materiaalista. Dri-FIT on hengittävä, nopeasti kuivuva ja kevyt materiaali, joka poistaa hikeä ja kosteutta keholta, joten pysyt aina kuivana ja mukavana. Materiaali siirtää kosteuden ja hien tasaisesti ympäri tekstiiliä ja tukee täten tehokkaasti kehon omaa luonnollista jäähdytysmekanismia. 100% Dri-FIT polyesteria.

€ 29.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat Nike Musta
Product
 

Italia Harjoituspaita 1 4 vetoketju Sininen

Træningstrøjen er fremstillet med PUMAs dryCELL teknologi, som er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Trøjen har 1/4 lynlås og kan lynes helt op til halsen. Den er endvidere udstyret med ribkant ved både håndled og talje for at sikre dig et tæt og komfortabelt fit. På brystet ses det ikoniske PUMACat logo. Fremstillet i 100% polyester.

€ 66.00

Lisätietoa...

Harjoituspaidat PUMA Sininen
Product