adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Mini Valkoinen Musta Hopea

• Sama ulkonäkö ja samat grafiikat kuin MM2018 Telstar ottelupallossa World Cup 2018 Telstar mini -jalkapallo on rakennettu sisäisellä, pehmeällä vaahtomuovisella sisuksella, ja se on laminoitu parempaa kestävyyttä varten. Vaahtomuovi on korkealuokkaista materiaalia, ja koska pallon sisus on valmistettu vaahtomuovista, palloa ei tarvitse pumpata. Täydellinen pallo tekniikan ja temppujen harjoitteluun.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Valkoinen
Product
 

adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Top Glider Valkoinen Musta Hopea

• Sama design kuin WC 2018 Telstar ottelupallossa WC 2018 Telstar Top Glider on saanut täysin uuden designin, jossa pallon paneelit eroavat ulkonäöltään virallisesta ottelupallosta, mutta yleisilme on samanlainen. Pallo edustaa näin edelleen modernia versiota klassisesta Telstar-pallosta. Pallo on valmistettu laadukaista materiaaleista sekä sisältä että ulkoa. Pallossa on erityinen sisäkumi, joka on optimoitu tehokkaaseen ilmankarkailun estämiseen. Paneelit on konetikattu yhteen kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokainen paneeli yhtä lukuunottamatta on tikattu yht

€ 24.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Valkoinen
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Master Valkoinen Sininen Oranssi

Futsal Master tanskalaiselta Selectilta. Pallossa on uusi ja värikäs ulkonäkö, jotta se näkyisi kentällä mahdollisimman hyvin. Lisäksi pallon pinta on uusittu, ja pallo on hieman nopeampi. Pallo on valmistettu PU-materiaalista, joten se on hyvin kestävä. Futsal Masterissa on erityinen sisäkumi, joten pallon pomppu ei ole yhtä voimakas kuin normaalissa jalkapallossa. Futsal Masterissa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei pääse karkaamaan pallosta.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Hi Vis Keltainen Violetti Punainen

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 21.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Keltainen
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Mimas Keltainen Sininen Vihreä

Futsal Mimas Light jalkapallo tanskalaiselta Selectilta. Pallon paneeleiden välit on tehty erityisellä tavalla, jotta pallosta on saatu mahdollisimman pyöreä. Pallossa on myös värikäs ulkonäkö, jotta se on helpompi havaita. Futsal Mimas on hyvä pallo harjoituksiin, ja se on valmistettu PU-materiaalista, joten se on myös hyvin kestävä. Pallon sisäkumissa on erityinen rakenne, joten pallo pomppaa futsalpallon tavoin, eli ei yhtä voimakkaasti kuin normaali pallo. Futsal Mimas -pallossa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei pääse karkaamaan pallosta.

€ 31.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Keltainen
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 9 Valkoinen Vihreä Punainen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 9-vuotiaille ja nuoremmille. Pallo on tehty kestävästä TPU-materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta vaimeamman normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 18.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Hi Vis FA Cup Valkoinen Oranssi Sininen

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Tämä on FA Cup-versio, joten saat saman designin kuin FA Cupin ottelupallossa. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Sininen Musta Hopea

Nike Football Strike samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 26.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Sininen
Product
 

PUMA Jalkapallo Future Mini Keltainen

PUMA minijalkapallo. Sopii parhaiten kikkojen ja tekniikan harjoitteluun.

€ 9.00

Lisätietoa...

Jalkapallot PUMA Keltainen
Product
 

adidas Jalkapallo Glider Cold Mode Navy Oranssi

adidas Glider Spectral Mode -jalkapallo.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Sininen
Product
 

Nike Jalkapallo FootballX Strike Valkoinen Sininen

Pallo on ommeltu kiinni käsin, minkä myötä pallon pomppu on luonnolinen sekä vakaa. Pallon päälimateriaali on valmistettu pehmeästä sekä kevyestä PU-materiaalista, mikä tuo luonnollisen ja läheisen pallotuntuman. Pallon sisäkumi tekee pallon pompusta hillityn, minkä helpottaa pallon kontrollointia kovilla alustoilla. Laadukas sisäkumi myös takaa, että ilma ei karkaile pallosta.

€ 24.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Phantom Veer Always Forward Hopea Sininen Musta

Nike Veer jalkapallo suositusta Phantom -kokoelmasta. Rakennettu klassisella 32 paneelin designilla vakaata lentorataa varten.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Hopea
Product
 

Select Jalkapallo Speed Indoor Keltainen Sininen

Select Speed Indoor jalkapallo on tehty materiaaleista, jotka tekevät pallosta pehmeän ja mukavan. Pallon pinta on on samanlainen kuin tennispallolla. Sen takia pallon vauhti on nopeampi kuin normaalin sisäpallon. Sisäkumi painaa noin 30 grammaa vähemmän kuin normaalissa jalkapallossa. Pallo onkin pehmeän tuntuinen. Speed indoorissa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei pääse karkaamaan pallosta. Huom! Tämä ei ole futsalpallo.

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Keltainen
Product
 

adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Ottelupallo Valkoinen Musta Hopea

Klassikon uudelleensyntyminen MM2018 ottelupallo Telstar 18 on uusi versio klassikosta, ja pallo yhdistää klassisen lookin ja modernin teknologian. adidas on ottanut vuoden 2014 MM-kisapallosta - Brazuca:sta sen parhaat puolet, ja kehittänyt teknologiaa valmistaakseen vieläkin paremman jalkapallon. MM2018 Telstar on viety läpi laajan testauksen varmistaakseen, että se sopii modernien huippupelaajien ja maailmantähtien vaatimustasolle. Pallon laatu on testattu, joten voit olla varma, että pallo tulee suoriutumaan kovimmissakin olosuhteissa. Tästä syystä MM2018 vira

€ 90.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Merlin Just Do It Valkoinen Chrome

Merlin jalkapallo Nikelta Merlin -jalkapallo on pallojen viimeisin huippumalli Nikelta. Sillä tullaan pelaamaan isoissa liigoissa kuten Valioliigassa, La Ligassa ja Serie A:ssa - jokaisen liigan saadessa oman nimikkopallonsa, jonka tunnistaa graafisesta designista. Pallo sisältää neljän paneelin rakenteen mukaan lukien Nike Aerowtac-urat, jotka stabiloivat pallon lentorataa. Pallokontrollisi on täten optimaalinen ja syötöt lähtevät tarkasti omille. Pinta on luoto erityisellä 3D-musteella jotta pito ja kosketus ovat ensiluokkaiset. Design myös he

€ 94.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Valkoinen
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super 47 Valkoinen Sininen Lapset

Mini-versio Selectin Brillant Super-pallosta. Pallo on valmistettu uudesta ja pehmeästä materiaalista, sileällä pinnalla, mikä tekee pallosta hyvän valinnan aloitteleville pelaajille.

€ 8.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Musta
Product
 

Nike Jalkapallo Mercurial Skills Always Forward Neon Hopea Musta

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 12.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Keltainen
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Mimas Light Valkoinen Sininen

Futsal Mimas Light jalkapallo tanskalaiselta Selectilta. Painoa on vähennetty 360 grammaan, joten se on huomattavasti kevyempi kuin muut futsalpallot. Se sopiikin hyvin treenaamiseen. Pallon paneeleiden välit on tehty erityisellä tavalla, jotta pallosta on saatu mahdollisimman pyöreä. Pallossa on myös värikäs ulkonäkö, jotta se on helpompi havaita. Futsal Mimas on hyvä pallo harjoituksiin, ja se on valmistettu PU-materiaalista, joten se on myös hyvin kestävä. Pallon sisäkumissa on erityinen rakenne, joten pallo pomppaa futsalpallon tavoin, eli ei yhtä voimakkaasti kuin normaali pallo.

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Valkoinen
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Speed DB Valkoinen Sininen

- Hyvä peli- ja harjoituspallo Selectiltä parhaassa laadussa. Valmistettu Dual-Bonded suunnittelulla, mikä tarkoittaa että pallo on ommeltu ja liimattu kokoon. - Pallon pomppu on futsalpallojen tapaan vaimennettu ja sitä on näin ollen helpompi kontrolloida. - Erityinen vaahtomuovi pehmeyttä ja nopeampaa kosketusta varten. - Ympärysmitta 62-64cm. - Paino: 400-440 grammaa.

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Hi Vis Premier League Keltainen Violetti Pinkki

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Tämä on Premier League-versio, joten saat saman designin kuin Valioliigan ottelupallossa. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Keltainen
Product
 

Liverpool Jalkapallo Hopea Punainen

Liverpoolin jalkapallo New Balancelta. Pallo on koneommeltu ja valmistettu kestävästä TPU-materiaalista, mikä takaa pehmeän pompun ja pitkän käyttöiän. Butyylisisäkumin ansiosta ilma pysyy hyvin pallossa sisällä. Täydellinen valinta pihapeleihin ja kikkojen harjoitteluun. Kyseessä ei ole ottelupallo. Sisältää seuran ja New Balancen logon.

€ 22.00

Lisätietoa...

Jalkapallot New Balance Punainen
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Premier League Valkoinen Navy Punainen

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Valkoinen
Product
 

adidas Jalkapallo EPP II Oranssi Sininen

Pallo on koneommeltu, joten se on hyvin kestävä ja tarjoaa mukavan kosketuksen. Materiaali tarjoaa pehmeän pompun. Butyylistä valmistettu sisäkumi pitää ilman hyvin pallon sisällä.

€ 12.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Oranssi
Product
 

adidas Jalkapallo Starlancer V Valkoinen Sininen Oranssi

Pallo on koneommeltu TPU-materiaalista, mikä tekee siitä kestävän ja tarjoaa samalla pehmeän pompun. Butyylista valmistettu sisäkumi tekee pallosta ilmatiiviin. Hio kosketustasi, syöttöjä ja laukauksia tällä erinomaisella treenipallolla. Soveltuu erityisesti piha- ja vastaaviin pienpeleihin. Kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 12.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Valkoinen
Product
 

adidas Football Tango Rosario White Black

Historiallinen jalkapallo adidakselta. Pallon design on peräisin vuoden 1978 MM-kisoista Argentiinasta. Tango Rosario on valmistettu laadukkaasta PU-materiaalista, mikä on kestävää ja pitää muotonsa. FIFA: hyväksymä jalkapallo.

€ 23.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Valkoinen
Product
 

Barcelona Jalkapallo Strike Navy Kulta

Nike Strike -jalkapallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Sininen
Product
 

Tottenham Jalkapallo Strike Valkoinen Navy

Nike Football Strike samalla designilla kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Valkoinen
Product
 

Chelsea Jalkapallo Strike Sininen Valkoinen

Nike Strike -jalkapallo samalla designilla kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Sininen
Product
 

Nike Jalkapallo Prestige CR7 Chapter 7 Built On Dreams Musta Punainen Hopea

Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä kestävän ja tuo palloon mukavan kosketuksen. 26 paneelin rakenne mahdollistaa puhtaat lentoradat. Lisäksi, pallo on valmistettu materiaaleista, jotka tuovat palloon tasaisen pompun sekä parantavat kulutuskestävyyttä. Butyylistä valmistettu sisäkumi pitää ilman tiiviisti pallon sisällä.

€ 18.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Musta
Product
 

Manchester City Jalkapallo Strike Sininen Navy Valkoinen

Nike Football Strike samalla designilla kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Sininen
Product
 

Nike Jalkapallo Serie A Merlin Hi Vis Keltainen Violetti Punainen

Nike on valmis lakkauttamaan Ordemin ja korvaamaan sen uudella innovatiivisella Merlin -jalkapallolla. Sitä tullaan käyttämään isoissa liigoissa ympäri Eurooppaa kuten Valioliigassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa sekä Portugalin Primeira Ligassa. Jokainen liiga saa oman yksilöllisen designin. • 4 paneelin design, vähemmän tikkauksia ja puhdas pinta tuo parantuneen kosketuksen. • Pallo on varustettu All Conditions Control-teknologialla (ACC) ja se sisältää 3D-musteella teksturoidun päällisen - kontrolli ei petä missään sääolosuhteissa. • Täsmällinen geometr

€ 149.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Keltainen
Product
 

Paris Saint Germain Jalkapallo Strike Navy Punainen Valkoinen

Nike Football Strike samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Sininen
Product
 

Nike Jalkapallo Skills Serie A Hi Vis Keltainen Violetti Punainen

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 12.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Keltainen
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Finale Capitano Valkoinen Musta Harmaa

adidaksen jalkapallo perinteisillä Mestareiden liiga -tähdillä. Pallo on koneommeltu kestävästä TPU -materiaalista, joten se on pehmeä ja hyvin kestävä. Butyyli-sisäkumi varmistaa, että ilma pysyy hyvin pallon sisällä. Sopii esimerkiksi pihapeleihin, sillä kyseessä ei ole virallinen ottelupallo.

€ 24.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas Musta
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 13 Valkoinen Sininen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille, kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 12-13 -vuotiaille. Pallo on tehty kestävästä TPU materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta pienemmän normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 26.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select Valkoinen
Product
 

Nike Jalkapallo La Liga Merlin Valkoinen Punainen

Nike on valmis lakkauttamaan Ordemin ja korvaamaan sen uudella innovatiivisella Merlin -jalkapallolla. Sitä tullaan käyttämään isoissa liigoissa ympäri Eurooppaa kuten Valioliigassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa sekä Portugalin Primeira Ligassa. Jokainen liiga saa oman yksilöllisen designin. • 4 paneelin design, vähemmän tikkauksia ja puhdas pinta tuo parantuneen kosketuksen. • Pallo on varustettu All Conditions Control-teknologialla (ACC) ja se sisältää 3D-musteella teksturoidun päällisen - kontrolli ei petä missään sääolosuhteissa. • Täsmällinen geometr

€ 150.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Punainen
Product
 

Nike Jalkapallo Qatar Stars League Merlin Valkoinen Musta

Nike on valmis lakkauttamaan Ordemin ja korvaamaan sen uudella innovatiivisella Merlin -jalkapallolla. Sitä tullaan käyttämään isoissa liigoissa ympäri Eurooppaa kuten Valioliigassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa sekä Portugalin Primeira Ligassa. Jokainen liiga saa oman yksilöllisen designin. • 4 paneelin design, vähemmän tikkauksia ja puhdas pinta tuo parantuneen kosketuksen. • Pallo on varustettu All Conditions Control-teknologialla (ACC) ja se sisältää 3D-musteella teksturoidun päällisen - kontrolli ei petä missään sääolosuhteissa. • Täsmällinen geometr

€ 150.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Musta
Product
 

Nike Jalkapallo Primeira Liga Merlin Valkoinen Punainen Musta

Nike on valmis lakkauttamaan Ordemin ja korvaamaan sen uudella innovatiivisella Merlin -jalkapallolla. Sitä tullaan käyttämään isoissa liigoissa ympäri Eurooppaa kuten Valioliigassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa sekä Portugalin Primeira Ligassa. Jokainen liiga saa oman yksilöllisen designin. • 4 paneelin design, vähemmän tikkauksia ja puhdas pinta tuo parantuneen kosketuksen. • Pallo on varustettu All Conditions Control-teknologialla (ACC) ja se sisältää 3D-musteella teksturoidun päällisen - kontrolli ei petä missään sääolosuhteissa. • Täsmällinen geometr

€ 150.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike Musta
Product
 

Molten Jalkapallo Europa League 2018 19 Replica Valkoinen Oranssi Musta

• Sama design kuin Eurooppa-liigan ottelupallossa • Koneommeltu ja valmistettu kestävästä PU:sta • Suunniteltu antamaan pehmeän pompun ja kestäväksi • Oranssit aaltomaiset grafiikat symbolisoivat matkaa Euroopan halki

€ 33.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Valkoinen
Product