adidas Säärisuojat Messi 10 Valkoinen Musta Lapset

Adidaksen valmistamat säärisuojat ovat osa uutta Messi-kokoelmaa. Suojissa käytetään samoja värejä kuin Messin uusissa nimikkokengissä. Suojista löytyy myös tähden oma logo. Suojat ovat kevyet mutta erittäin kestävät, ja ne pitävät varmasti sääresi suojassa iskuilta. Messi-säärisuojiien mukana tulee nilkkasuojat, mikä tarkoittaa että voit huoletta tehdä taklauksia. Lisäksi suojissa on kiristysremmit, joiden avulla suojat istuvat mukavasti jalkoihisi.

€ 18.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Valkoinen
Product
 

Kappa Säärisuojat Musta Valkoinen

Kappan säärisuojat. Mukana nilkkasuojat ja tarrakiinnitys.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Kappa Musta
Product
 

Chelsea Säärisuojat Mercurial Lite Harmaa Sininen

Niken Mercurial Lite-säärisuojien Chelsea-versio kuuluu ylivoimaista suosiota saaneeseen Mercurial-mallistoon. Sen edeltäjä oli yksinkertaisesti mahtava, joten on luonnollista odottaa samaa tältä uudemmalta säärisuojalta. Suojat on valmistettu K-Resin-materiaalista ja ne istuvat anatomisesti oikeaan ja vasempaan jalkaan. Säärisuojaan kuuluu sukkamainen tasku, joten ne istuvat hyvin eivätkä pääse liikkumaan säärtä pitkin. Vaikka suoja on itse ilmaakin kevyempi, suojaa se silti jalkaasi uskomattoman tehokkaasti. Supersäärisuoja!

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Harmaa|Sininen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Youth Pyro Storm Punainen Musta Lapset

Suojat ovat erittäin kevyet mutta myös kestävät. Suojien etupuoli on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa maksimaalista suojaa jaloillesi. Suojien takaosa on valmistettu pehmeästä sekä mukavasta EVA-materiaalista, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvia iskuja. Pehmeä, synteettinen vuoraus tuntuu mukavalta sääriäsi vasten. Säädettävät kiristysnauhat pitävät suojat tiukasti paikoillaan. Suojissa on lisäksi nilkkaosat jotka suojaavat taklauksilta. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin (vasen/oikea), mikä tarkoittaa entistä parempaa istuvuutta.

€ 15.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

Select Säärisuojat Retro

Klassiset säärisuojat Selectiltä. Jos pelasit jalkapalloa 90-luvulla niin saatat ehkä muistaa tämän tyyppiset säärisuojat. Klassikot eivät kuole koskaan. Eri kokojen mitat: XXS: 116 cm. XS: 134 cm. S: 150 cm. M: 170 cm. L: 188 cm.

€ 7.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Select Valkoinen
Product
 

Nike Säärisuojat Charge 2.0 Punainen Musta

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä polypropeenista, mikä pitää sääresi suojassa kolhuilta ja iskuilta. Jalkojen muotojen mukavan muotoutuvat EVA-materiaali suojien takaosassa tuo mukavuutta sekä iskunvaimennusta. Charge 2.0 säärisuojat on suunniteltu anatomisesti oikeaan sekä vasempaan jalkaan. Nilkkasuojat pitävät suojat paikoillaan ja tuovat suojaa nilkkojen ympärille. Säädettävät tarranauhat viimeistelevät mukavan istuvuuden. Valmistettu 66% polypropeenista ja 34% EVA-materiaalista.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

Nike Säärisuojat Protegga Flex Punainen Valkoinen Lapset

Protegga Flex -säärisuojat on valmistettu kestävästä mutta kevyestä K-Resin -materiaalista. Materiaali tarjoaa huippuluokan suojaa ja pitää näin jalkasi suojassa kolhuilta ja iskuilta. Suojien takaosa on valmistettu mukavasta EVA-vaahtomateriaalista, mikä vaimentaa iskua sekä hengittää erinomaisesti. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin tarjoten samalla paremman istuvuuden. Lisäksi suojien mukana tulee nilkkasuojat, jotka ovat irrotettavissa Materiaali: 69% K-Resin ja 31% EVA. Lasten koot.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

Nike Säärisuojat Protegga Flex Punainen Valkoinen

Protegga Flex -säärisuojat on valmistettu kestävästä mutta kevyestä K-Resin -materiaalista. Materiaali tarjoaa huippuluokan suojaa ja pitää näin jalkasi suojassa kolhuilta ja iskuilta. Suojien takaosa on valmistettu mukavasta EVA-vaahtomateriaalista, mikä vaimentaa iskua sekä hengittää erinomaisesti. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin, ja tarjoavat samalla paremman istuvuuden. Lisäksi suojien mukana tulee nilkkasuojat, jotka ovat irrotettavissa Materiaali: 69% K-Resin ja 31% EVA.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Lite CR7 Chapter 5 Cut to brilliance Valkoinen Musta Sininen

Suojat on valmistettu vankasta mutta mukavasta K-Resin-materiaalista, joka on Niken papereissa juuri se materiaali, jolla on saatu aikaiseksi yhdet kaikkien aikojen suosituimmista säärisuojista. Ne on muotoiltu anatomisesti oikeaan ja vasempaan jalkaan, mikä takaa erinomaisen istuvuuden. Varmistuakseen että suojat eivät liiku jalan ympärillä, ne voidaan asettaa mukana tulevien sukkien sisään ja voit täten asettaa suojat haluamallesi korkeudelle. Sekä sukat että suojat hengittävät hyvin, joten et joudu kärsimään ylimääräisen kosteuden tuomasta painosta. Materiaali: 69% K-Resin ja 31% EVA

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Valkoinen|Hopea|Harmaa
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Flylite Guard Punainen Valkoinen

Säärisuojat ovat tärkeä osa jalkapalloilijan varustusta. Ne suojaavat sinua loukkaantumisilta. Samalla, säärisuojat ovat tunnettuja niiden kömpelyydestä sekä tuomastaan häirinnästä pallon kuljettelussa ja laukomisessa. Niinpä Nike onkin pyrkinyt poistamaan nämä haitat, ja tuloksena on tämä erittäin innovatiivinen Mercurial FlyLite Guard-säärisuoja. Mercurial FlyLite Guardin takaosa on luotu ilman normaalia vaahtokerrosta. Se on tällä kertaa varustettu verkkomaisella iskunvaimennussysteemillä, joka on saanut 3D-mäisen rakenteen. Tämä rakenne on luotu levittämään iskujen luomaa voimaa paremmi

€ 45.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Hard Shell Slip In Punainen Musta

Nike Hard Shell -säärisuojat suositusta Mercurial -mallistosta. Säärisuoja on kevyt mutta erittäin kestävä. Säärisuoja on valmistettu kovasta kuoresta jotta saat mahdollisimman hyvän suojan jalallesi. Takaosa on tehty pehmeästä EVA -vaahtomuovista. Suojassa on myös Dri-FIT -teknologiaa joten se on hengittävä ja se poistaa hikeä iholtasi.

€ 17.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen|Musta
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Lite Punainen Musta

Mercurial Lite-säärisuojat ovat yhdet Niken myydyimmistä säärisuojista tällä hetkellä. Ja syystäkin - koska ne eivät vain ole erittäin kevyt, mutta myös todella vahvat ja kestävät, taaten maksimaalisen suojan ollessa silti mukavat pitää jalassa. Suojat on tehty vankasta mutta mukavasta K-resin materiaalista, joka on Niken mukaan juuri se syy, miksi nämä säärisuojat ovat niin suositut tällä hetkellä. Ne ovat anatomisesti muotoiltu molempien jalkojen muotoihin, joten ne istuvat täydellisesti säären päällä. Varmistaakseen sen että suojat eivät liiku säären pinnalla, suojat voidaan laittaa

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Hard Shell Slip In Navy Sininen Valkoinen

Nike Hard Shell -säärisuojat suositusta Mercurial -mallistosta. Säärisuoja on kevyt mutta erittäin kestävä. Säärisuoja on valmistettu kovasta kuoresta jotta saat mahdollisimman hyvän suojan jalallesi. Takaosa on tehty pehmeästä EVA -vaahtomuovista. Suojassa on myös Dri-FIT -teknologiaa joten se on hengittävä ja poistaa hikeä iholtasi.

€ 17.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Sininen
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Musta Punainen

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin. on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulee kompressiosukat joiden sisään suojat asetetaan. Näin suojat pysyvät varmasti paikoillaan.

€ 18.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Pro Sininen Pinkki Musta

Suojat ovat kevyet, mutta erittäin kestävät. Suojien etupuolella on kolme erilaista kerrosta, mitkä yhdessä muovautuvat jalkaasi vasten ja tarjoavat maksimaalista suojaa. Pehmeä sekä mukava EVA-materiaali suojien takapuolella vaimentaa erinomaisesti iskuja. Suojien mukana tulee sukat, jotka pitävät suojat paikoillaan ja tuovat kompressiota.

€ 22.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Musta|Pinkki|Sininen
Product
 

PUMA Säärisuojat evoPOWER 5.3 Keltainen

Säärisuojat Puman evoPOWER -mallistosta. Säärisuojat varmistavat, että sinulla on aina riittävästi voimaa ja itseluottamusta kun astut kentälle. Suoja on valmistettu kovasta kuoresta jotta saat maksimaalisen suojauksen. Se on kuitenkin myös erittäin kevyt, joten et tunne oloasi raskaaksi kentällä. Takaosa on valmistettu EVA -vaahtomuovista, mikä tarjoaa lisäsuojaa.

€ 13.00

Lisätietoa...

Säärisuojat PUMA Keltainen
Product
 

PUMA Säärisuojat One Musta

Puman säärisuojat ONE-mallistosta. Näillä säärisuojilla varmistat että sinulla on voimaa mukana pelissäsi ja että astut kentälle täydellä itseluottamuksella. Säärisuojien ulkokuori on kova, jotta saat maksimaalisen suojan jaloillesi. Suojat ovat silti kevyet, joten et tunne oloasi raskaaksi treeneissä tai peleissä. Takaosa on valmistettu mukavasta ja pehmeästä EVA-vaahtomuovimateriaalista.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat PUMA Musta
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Lite Sininen Navy Valkoinen

Mercurial Lite-säärisuojat ovat yhdet Niken myydyimmistä säärisuojista tällä hetkellä. Ja syystäkin - koska ne eivät vain ole erittäin kevyt, mutta myös todella vahvat ja kestävät, taaten maksimaalisen suojan ollessa silti mukavat pitää jalassa. Suojat ovat tehty vankasta mutta mukavasta K-resin materiaalista, joka on Niken mukaan juuri se syy, miksi nämä säärisuojat ovat niin suositut tällä hetkellä. Ne ovat anatomisesti muotoiltu molempien jalkojen muotoihin, joten ne istuvat täydellisesti säären päällä. Varmistaakseen sen että suojat eivät liiku säären pinnalla, suojat voidaan laitta

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Sininen
Product
 

Paris Saint Germain Säärisuojat Mercurial Lite Musta Harmaa

Niken Mercurial Lite-säärisuojien Paris Saint Germain-versio kuuluu ylivoimaista suosiota saaneeseen Mercurial-mallistoon. Sen edeltäjä oli yksinkertaisesti mahtava, joten on luonnollista odottaa samaa tältä uudemmalta säärisuojalta. Suojat on valmistettu K-Resin-materiaalista ja ne istuvat anatomisesti oikeaan ja vasempaan jalkaan. Säärisuojaan kuuluu sukkamainen tasku, joten ne istuvat hyvin eivätkä pääse liikkumaan säärtä pitkin. Vaikka suoja on itse ilmaakin kevyempi, suojaa se silti jalkaasi uskomattoman tehokkaasti. Supersäärisuoja!

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Musta|Harmaa
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Hard Shell Slip In Valkoinen Musta

Nike Hard Shell -säärisuojat suositusta Mercurial -mallistosta. Säärisuoja on kevyt mutta erittäin kestävä. Säärisuoja on valmistettu kovasta kuoresta jotta saat mahdollisimman hyvän suojan jalallesi. Takaosa on tehty pehmeästä EVA -vaahtomuovista. Suojassa on myös Dri-FIT -teknologiaa joten se on "hengittävä" ja se poistaa hikeä iholtasi.

€ 17.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Musta|Valkoinen
Product
 

Nike Säärisuojat Mercurial Hard Shell Slip In Musta Neon

Nike Hard Shell -säärisuojat suositusta Mercurial -mallistosta. Säärisuoja on kevyt mutta erittäin kestävä. Säärisuoja on valmistettu kovasta kuoresta jotta saat mahdollisimman hyvän suojan jalallesi. Takaosa on tehty pehmeästä EVA -vaahtomuovista. Suojassa on myös Dri-FIT -teknologiaa joten se on "hengittävä" ja se poistaa hikeä iholtasi.

€ 17.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Musta|Keltainen
Product
 

Nike Hyperstrong Match Nilkkasuojat Musta

Nilkkasuojat on valmistettu kevyestä mutta kestävästä materiaalista, ja niiden tarkoitus on lisätä suojaa nilkan ympärille. Suojat ovat myös erittäin hengittävät, ja tarjoavat näin mukavuutta harjoitteluun tai pelaamiseen. Suojat eivät tarjoa suojaa ainoastaan nilkkoihin, vaan myös kenkien yläpuolelle, mistä suoja alkaa. Suojat ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ylimääräistä suojaa nilkan alueelle, mutta eivät pidä perinteisistä, suurista nilkkasuojista. Tämän takia Nike on ollut innovatiivinen ja vienyt myös tämän osan jalkojen suojaamiseen liittyen täysin uudelle tasolle.

€ 30.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Musta
Product
 

Chelsea Säärisuojat Mercurial Lite Sininen Valkoinen

Niken Mercurial Lite-säärisuojien Chelsea-versio kuuluu ylivoimaista suosiota saaneeseen Mercurial-mallistoon. Sen edeltäjä oli yksinkertaisesti mahtava, joten on luonnollista odottaa samaa tältä uudemmalta säärisuojalta. Suojat on valmistettu K-Resin-materiaalista ja ne istuvat anatomisesti oikeaan ja vasempaan jalkaan. Säärisuojaan kuuluu sukkamainen tasku, joten ne istuvat hyvin eivätkä pääse liikkumaan säärtä pitkin. Vaikka suoja on itse ilmaakin kevyempi, suojaa se silti jalkaasi uskomattoman tehokkaasti. Supersäärisuoja!

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Sininen
Product
 

Barcelona Säärisuojat Mercurial Lite Viininpunainen Oranssi

Niken Mercurial Lite-säärisuojien Barcelona-versio kuuluu ylivoimaista suosiota saaneeseen Mercurial-mallistoon. Sen edeltäjä oli yksinkertaisesti mahtava, joten on luonnollista odottaa samaa tältä uudemmalta säärisuojalta. Suojat on valmistettu K-Resin-materiaalista ja ne istuvat anatomisesti oikeaan ja vasempaan jalkaan. Säärisuojaan kuuluu sukkamainen tasku, joten ne istuvat hyvin eivätkä pääse liikkumaan säärtä pitkin. Vaikka suoja on itse ilmaakin kevyempi, suojaa se silti jalkaasi uskomattoman tehokkaasti. Supersäärisuoja!

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Club Pyro Storm Musta Punainen

Suojissa on kova kuori, mikä pitää jalkasi suojassa. Suojien takapuoli on valmistettu mukavasta ja pehmeästä EVA-materiaalista, mikä takaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Lisäksi suojat on päällystetty pehmeällä synteettisellä materiaalilla, minkä takia suojat tuntuvat erittäin mukavilta jaloissasi. Suojat saa säädettyä yläosasta. Lisäksi niissä on nilkkasuojat, mitkä varmistavat että jalkasi ovat viimeistään turvassa.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Musta
Product
 

Nike Hyperstrong Nilkkasuojat Musta

Nilkkasuojat on valmistettu kevyestä mutta kestävästä materiaalista, ja niiden tarkoitus on lisätä suojaa nilkan ympärille. Suojat ovat myös erittäin hengittävät, ja tarjoavat näin mukavuutta harjoitteluun tai pelaamiseen. Suojat eivät tarjoa suojaa ainoastaan nilkkoihin, vaan myös kenkien yläpuolelle, mistä suoja alkaa. Suojat ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ylimääräistä suojaa nilkan alueelle, mutta eivät pidä perinteisistä, suurista nilkkasuojista. Tämän takia Nike on ollut innovatiivinen ja vienyt myös tämän osan jalkojen suojaamiseen liittyen täysin uudelle tasolle.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Nike Musta
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Club Vihreä Musta

Suojissa on kova kuori, mikä pitää jalkasi suojassa. Suojien takapuoli on valmistettu mukavasta ja pehmeästä EVA-materiaalista, mikä takaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Lisäksi suojat on päällystetty pehmeällä synteettisellä materiaalilla, minkä takia suojat tuntuvat erittäin mukavilta jaloissasi. Suojat saa säädettyä yläosasta. Lisäksi niissä on nilkkasuojat, mitkä varmistavat että jalkasi ovat viimeistään turvassa.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Musta|Vihreä
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Graphic Turbocharge Vihreä Musta

Suojat ovat kevyet, mutta erittäin kestävät. Suojien etupuolella on kolme erilaista erilaista kerrosta, mitkä yhdessä muovautuvat jalkaasi vasten ja tarjoavat maksimaalista suojaa. Pehmeä sekä mukava EVA-materiaali suojien takaosassa vaimentaa erinomaisesti iskuja. Suojien mukana tulee sukat, jotka pitävät suojat paikoillaan ja tuovat kompressiota.

€ 27.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Musta|Vihreä
Product
 

Umbro Säärisuojat Neo Vento Pro Keltainen Sininen

Neo Pro -säärisuojat Umbrolta. Suurin osa pelaajista etsii mukavaa, kevyttä sekä luotettavaa säärisuojaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suojan ulkonäkö pitäisi uhrata näiden ominaisuusten takia. Neo Pro -säärisuojat on suunniteltu kestäviksi mutta kuitenkin kevyeiksi. Näiden lisäksi suojat ovat erittäin tyylikkäät. Suojat on valmistettu kestävästä TPU-materiaalista, mikä muovautuu jalkasi muodon mukaan. Lisäksi suojien takaosassa käytetään pehmeää EVA-materiaalia, mikä tuntuu mukavalta olosuhteista riippumatta. Jotta suojat pysyisivät paikoillaan, niiden mukana tulee

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Umbro Keltainen|Sininen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Lite Pyro Storm Punainen Musta

Suojat ovat erittäin kevyet mutta myös kestävät. Suojien etupuoli on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa maksimaalista suojaa jaloillesi. Suojien takapuoli on valmistettu pehmeästä sekä mukavasta EVA-materiaalista, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvia iskuja. Pehmeä, synteettinen vuoraus tuntuu mukavalta sääriäsi vasten. Säädettävät kiristysnauhat pitävät suojat tiukasti paikoillaan. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin, mikä tarkoittaa entistä parempaa istuvuutta.

€ 13.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Pro Pyro Storm Punainen Musta

Säärisuoja on erittäin kevyt, mutta slti kestävä. Kyseessä on matalan profiilin suoja, joka suojaa silti tehokkaasti potkuilta ja iskuilta. Takaosan kevyt ja mukava EVA-materiaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen. Suojien mukana tulee erilliset kompressiosukat, jotka pitävät suojia paikoillaan. 95% polypropyleenia ja 5% termoplastista kumia.

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Club Pyro Storm Punainen Musta

Suojissa on kova kuori, mikä pitää jalkasi suojassa. Suojien takapuoli on valmistettu mukavasta ja pehmeästä EVA-materiaalista, mikä takaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Lisäksi suojat on päällystetty pehmeällä synteettisellä materiaalilla, minkä takia suojat tuntuvat erittäin mukavilta jaloissasi. Suojat saa säädettyä yläosasta. Lisäksi niissä on nilkkasuojat, mitkä varmistavat että jalkasi ovat viimeistään turvassa.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

Select Säärisuojat High Safe Sininen Keltainen

High Safe säärisuojat Selectiltä on valmistettu joustavista, mutta vahvoista polupreenilastoista, jotka takavaat maksimaalisen suojauksen. Mukana nilkkasuojat. Mitat koottain: XXS: 116 cm. XS: 134 cm. S: 150 cm. M: 170 cm. L: 188 cm.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Select Sininen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Graphic Thunder Storm Navy Sininen

Säärisuoja on erittäin kevyt, mutta slti kestävä. Kyseessä on matalan profiilin suoja, joka suojaa silti tehokkaasti potkuilta ja iskuilta. Takaosan kevyt ja mukava EVA-materiaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen. Suojien mukana tulee erilliset kompressiosukat, jotka pitävät suojia paikoillaan. 95% polypropyleenia ja 5% termoplastista kumia.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Sininen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Reflex Pyro Storm Punainen Musta

Suojat ovat erittäin kevyet mutta myös kestävät. Suojien etupuoli on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa maksimaalista suojaa jaloillesi. Suojien takaosa on valmistettu pehmeästä sekä mukavasta EVA-materiaalista, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvia iskuja. Pehmeä, synteettinen vuoraus tuntuu mukavalta sääriäsi vasten. Säädettävät kiristysnauhat pitävät suojat tiukasti paikoillaan. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin (vasen/oikea), mikä tarkoittaa entistä parempaa istuvuutta.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost EURO Lest Pyro Storm Punainen Musta

Suojat ovat erittäin kevyet mutta myös kestävät. Suojien etupuoli on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa maksimaalista suojaa jaloillesi. Suojien takaosa on valmistettu pehmeästä sekä mukavasta EVA-materiaalista, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvia iskuja. Pehmeä, synteettinen vuoraus tuntuu mukavalta sääriäsi vasten. Säädettävät kiristysnauhat pitävät suojat tiukasti paikoillaan. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin (vasen/oikea), mikä tarkoittaa entistä parempaa istuvuutta.

€ 18.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Punainen
Product
 

adidas Säärisuojat Ghost Lesto Messi Pyro Storm Valkoinen Musta Punainen

Suojat ovat erittäin kevyet mutta myös kestävät. Suojien etupuoli on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa maksimaalista suojaa jaloillesi. Suojien takaosa on valmistettu pehmeästä sekä mukavasta EVA-materiaalista, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvia iskuja. Pehmeä, synteettinen vuoraus tuntuu mukavalta sääriäsi vasten. Suojat on suunniteltu anatomisesti omiin jalkoihin (vasen/oikea), mikä tarkoittaa entistä parempaa istuvuutta.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Adidas Valkoinen
Product
 

New Balance Säärisuojat Furon Devastate Sininen

Furon Devastate säärisuojat New Balancelta. Säärisuojissa on kova etuosa, jotta olisit täysin suojassa kolhuilta. Takaosa on valmistettu pehmeästä vaahtomuovimateriaalista ja saat näin lisäsuojaa, hengittävyyttä ja mukavuutta.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat New Balance Sininen
Product
 

New Balance Säärisuojat Furon Destroy Lime

Furon Dynamite -säärisuojat New Balancelta samalla designilla kuin brändin uusimmat Furon-kengät. Säärisuojien etuosa on valmistettu kovasta materiaalista, mikä tarjoaa jaloillesi parasta mahdollista suojaa. Suojien takaosa on taas pehmeää ja kuvioitua vaahtomateriaalia, mikä tarjoaa suojaa, hengittävyyttä sekä mukavuutta.

€ 78.00

Lisätietoa...

Säärisuojat New Balance Vihreä
Product
 

PUMA Säärisuojat evoPOWER 1.3 Slip Musta Punainen

Puma säärisuojat evoPOWER mallistosta. Suojassa käytetty teknologia myötäilee kropan luonnollisia liikkeitä ja antaa tarvittavan itseluottamuksen kentälle. Suojat ovat erittäin kovat mutta samalla joustavat. Suojat on valmistettu SAS-TEC vaahdolla, joka on erittäin kevyttä ja joustavaa materiaalia ja suojaa jalkojasi tinkimättä mukavuudesta. Säärisuojien mukana tulee säärisuojan paikoillaan pitävä sukka, joka on valmistettu lycrasta. Kompressiosukka antaa nopeamman sekä tehokkaamman energiatuotannon niihin lihaksiin, jotka aktivoituvat kun pelaat jalkapalloa. Sukissa on pieni tasku, j

€ 45.00

Lisätietoa...

Säärisuojat PUMA Musta
Product