Uhlsport Säärisuojat Super Lite Plus Musta Vihreä Valkoinen

Kevyet ja mukavat säärisuojat Uhlsportilta. Suojan sisäpuoli on valmistettu EVA -vaahtomuovista ja myös Uhlsportin Air Cushioning zonella, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvat iskut. Suojissa on myös elastiset remmit, jotta suojat pysyvät paikallaan.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Vihreä
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Carbon Tec Musta Hopea

Erittäin kevyet sekä joustavat Uhlsportin uudet Carbonflex -suojat. Suojat ovat suunniteltu mahdollisimman kevyeiksi sekä joustaviksi. Suojien mukana tulee erityiset kompressiosukat, mikä lisää jalkojen verenkiertoa. Lisäksi suojissa käytetään antibakteerista AEGIS-teknologiaa, mikä poistaa hien hajua suojista.

€ 35.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Musta
Product
 

Uhlsport Bionikshield Säärisuojat Musta Keltainen

Suojaavat ja joustavat säärisuojat Uhlsportilta. Säärisuojat irroitettavat suojaosat ja kompressiosukilla, jotka on valmistettu kevyestä ja elastisesta materiaalista. Kova ulkokuori ja pehmeä sisäpuoli, joka on valmistettu EVA -materiaalista tarjoavat yhdessä suojaa ja mukavuutta. Sen lisäksi suojat ovat hyvin hengittävät.

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Musta
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Pro Flex Valkoinen Turkoosi Keltainen

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä ja kovasta materiaalista, mikä pitää sääresi suojassa. Suojien sisäpuolella käytetään pehmeää EVA-materiaalia sekä Uhlsportin Air Cushioning-alueita, jotka tarjoavat yhdessä tuovat erinomaista iskunvaimennusta. Lisäksi suojat hengittävät tehokkaasti ollen näin mukavat jaloissa. Suojien mukana tulevat kompressiosukat, mitkä pitävät suojat paikoillaan. Sukat on valmistettu hengittävästä materiaalista.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Hopea
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Ultimate Sininen Keltainen Valkoinen

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä sekä laadukkaasta PP-materiaalista, mikä pitää sääresi suojassa. Suojien sisäpuolella käytetään pehmeää EVA-materiaalia sekä Uhlsportin Air Cushioning-alueita, jotka tarjoavat yhdessä tuovat erinomaista iskunvaimennusta. Lisäksi suojat hengittävät tehokkaasti ollen näin mukavat jaloissa. Suojien mukana tulevat kompressiosukat, mitkä pitävät suojat paikoillaan. Sukat on valmistettu hengittävästä materiaalista.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Sininen
Product
 

Uhlsport Nilkkasuoja Valkoinen

Nilkkasuoja pelaajille jotka haluavat suojata nilkkansa. Pakkaus sisältää kaksi suojaa.

€ 9.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Valkoinen
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Musta Punainen

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin. on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulee kompressiosukat joiden sisään suojat asetetaan. Näin suojat pysyvät varmasti paikoillaan.

€ 9.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Punainen
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Turkoosi Musta

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin, on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulevat kompessiosukat joiden sisään suojat voi asettaa. Näin suojat pysyvät varmasti paikallaan.

€ 25.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Sininen
Product