Uhlsport Säärisuojat Ultimate Sininen Keltainen Valkoinen

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä sekä laadukkaasta PP-materiaalista, mikä pitää sääresi suojassa. Suojien sisäpuolella käytetään pehmeää EVA-materiaalia sekä Uhlsportin Air Cushioning-alueita, jotka tarjoavat yhdessä tuovat erinomaista iskunvaimennusta. Lisäksi suojat hengittävät tehokkaasti ollen näin mukavat jaloissa. Suojien mukana tulevat kompressiosukat, mitkä pitävät suojat paikoillaan. Sukat on valmistettu hengittävästä materiaalista.

€ 20.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Keltainen'|'Sininen'
Product
 

Uhlsport Nilkkasuoja Musta

Nilkkasuoja pelaajille jotka haluavat suojata nilkkansa. Pakkaus sisältää kaksi suojaa.

€ 9.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Musta'
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Carbon Flex Harmaa Keltainen

Erittäin kevyet sekä joustavat Uhlsportin uudet Carbonflex -suojat. Suojat ovat suunniteltu mahdollisimman kevyeiksi sekä joustaviksi. Suojien mukana tulee erityiset kompressiosukat, mikä lisää jalkojen verenkiertoa. Lisäksi suojissa käytetään antibakteerista AEGIS-teknologiaa, mikä poistaa hien hajua suojista.

€ 47.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Musta'
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Turkoosi Musta

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin, on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulevat kompessiosukat joiden sisään suojat voi asettaa. Näin suojat pysyvät varmasti paikallaan.

€ 34.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Musta'|'Sininen'
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Musta Punainen

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin. on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulee kompressiosukat joiden sisään suojat asetetaan. Näin suojat pysyvät varmasti paikoillaan.

€ 13.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Punainen'
Product
 

Uhlsport Nilkkasuoja Valkoinen

Nilkkasuoja pelaajille jotka haluavat suojata nilkkansa. Pakkaus sisältää kaksi suojaa.

€ 9.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport 'Valkoinen'
Product