SUPERLEMON ACAI JAUHE 50 G

OSTA ACAI-JAUHE

Acai on erittäin ravinnetiheä ja ulkonäöllisesti mustikalta näyttävä marja, jota saadaan acai-palmuista. Acai-palmu kasvaa pääosin Pohjois-Brasiliassa Amazon-joen läheisyydessä, mutta sitä kasvatetaan myös useissa muissakin paikoissa eri Etelä-Amerikan maissa. Acai-palmu ja sen tuottamat marjat ovat tärkeä elinkeino paikallisille ja mikä parasta, marjojen viljely on kaiken lisäksi erittäin ekologista.

Acai-marja on erittäin poikkeuksellinen ravintosisällöltään, sillä se on erittäin rasvapitoinen marja, joka on käytännössä lähes sokeriton. Acai-marja sisältää runsaasti omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja, sekä suuren määrän antioksidantteja, antosyaaneja, aminohappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Kyseessä on siis todellinen supermarja, mikä on aivan uniikki ravinnepitoisuuksiltaan ja sitä kautta myös vaikutuksiltaan.

Acai-marjasta on saatavilla Brasiliassa useita eri valmisteita, aina kypsistä marjoista jäätelöön, mutta Euroopassa valikoima on huomattavasti suppeampi. Parhaat kotimaassamme saatavat acai-valmisteet ovat pakastekuivattuja jauheita, missä kaikki acai-marjan sisältämät ravinteet on saatu pidettyä tallella. Ilmakuivatuissa eli kuumissa lämpötiloissa valmistetuissa jauheissa pitoisuudet sen sijaan ovat murto-osia pakastekuivattuihin acai-jauheisiin verrattuna.

SuperLemon Acai-jauhe 50 G -pakkaus sisältää ainoana raaka-aineena 100%:sta pakastekuivattua acai-jauhetta, joka on kaiken lisäksi luomua. Siihen ei ole käytetty mitään muuta kuin parasta mahdollista acai-marjaa. Jauheen ravintoarvot ovat lähes samaa luokkaa kuin että söisit tuoreita marjoja noin kymmenkertaisen määrän jauheeseen verrattuna eli kyse on tiivistetystä ja ravinnetiheästä valmisteesta.

Acaita mainostetaan ulkomailla ihmemarjana, jolla on useita positiivisia vaikutuksia kehoomme. Väitettyjä vaikutuksia ei ole todistettavasti näytetty toteen, mutta marjan sisältämät ravinteet ovat joka tapauksessa laadultaan ja määrältään aivan huippuluokkaa. Osta acai-jauhe SuperLemon-tuotemerkiltä, kun haluat saada sitä kaikkein parasta acai-marjajauhetta.

Tätä SuperLemonin acai-jauhetta on kaiken lisäksi helppo käyttää, sillä jauhe sopii sekoitettavaksi niin nesteisiin kuin eri ruokien lisänä. Teet sitten pirtelöitä, raakasuklaata tai raakakakkua, niin acai-jauheella lisäät ravinteiden määrää tehokkaasti.

Tasokas acai

 • 9,90 euroa
 • Pakastekuivattu ja luomu acai-marjajauhe
 • Sisältää jopa kymmenkertaisia määriä vaikuttavia ainesosia kuin kuumakäsitellyt versiot
 • Valmistettu Brasiliassa
 • Korkea ORAC-arvo
 • Sisältää näin ollen useita eri antioksidantteja ja antosyaaneja
 • Sisältää myös tärkeitä rasvahappoja, vitamiineja, hivenaineita, proteiinia ja ravintokuitua
 • Vähäsokerinen marjajauhe
 • Helppo tapa lisätä arvokkaita ravinteita erilaisiin juomiin ja jälkiruokiin
 • Voit nauttia jauhetta nopeiten sekoittamalla sen suoraan veden kanssa
 • Kilohinta: 198,00 euroa

Käyttöohje:

 • Yksi kukkurallinen ruokalusikka (5 g) jauhetta yhden kerran tai kaksi kertaa päivässä
 • Voit nauttia halutessasi myös huomattavasti suurempaa annosta

Pakkauskoko:

 • 50 g pussi

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Cacao Nibs 400 g

Laadukkaita raakakaakaonibsejä

Kaakaopuun hedelmän sisältä saadaan terveellisiä raakakaakaopapuja, jotka sisältävät yli tuhatkaksisataa eri ainesosaa. Tämänlaista toista yhtä monipuolista ruokaa on vaikea löytää, josta syystä raakakaakaon suosio onkin kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana.

Raakakaakaonibsit ovat murskattuja ravintorikkaita raakakaakaopapuja, joiden lämpötila ei tuotantovaiheessa ylitä missään tilanteessa 42 astetta. Tällöin on saatu säilytettyä raakakaakaon kaikki terveyshyödyt.

Raakakaakaonibsit sisältävätkin kaikki suklaan terveyshyödyt ja ravinteet, kuten muun muassa vitamiinit, mineraalit ja antioksidantit. Ne sisältävätkin runsaasti C- ja E-vitamiinia, rautaa, kromia, magnesiumia, mangaania, kuparia, sinkkiä ja rikkiä, sekä aivojen välittäjäaineisiin vaikuttavia ainesosia, joita ovat teobromiini, fenyylietyyliamiini ja anandamidi. Teobromiini toimii kofeiinin tapaisesti kehossa antaen tehokkaan piristyksen. Fenyylietyyliamiini lisää mielihyvän tunnetta kehossa ja anandamidi toimii aivoissa välittäjäaineena vaikuttaen positiivisesti mielialaan.

SuperLemon Cacao Nibs -pussi sisältää laadukkaita raakakaakaonibsejä, joita voi syödä joko sellaisenaan tai niitä voi lisätä erilaisiin jälkiruokiin.

Edulliset kaakaonibsit:

 • Alhainen valmistuslämpötila, joka takaa tärkeiden ainesosien säilymisen
 • Runsaasti vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja kuitua
 • Nibsit sisältävät suuren määrän anandamidia, teobromiinia, fenyylietyyliamiinia
 • Nibsejä voi nauttia sellaisenaan tai niitä voi lisätä raakasuklaaseen
 • Voit käyttää nibsejä myös leivonnaisissa ja jälkiruoissa

Pakkauskoot:

 • 400 g säästöpakkaus (noin 14 annosta per pussi)

€ 18.00

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON PAKURI UUTEJAUHE 20 G

Edullinen pakuri

Markkinoiden ensimmäinen triplauutettu pakurikääpäuutejauhe. Triplauutto tarkoittaa että tuotteen valmistuksessa on ollut kolme eri uuttoprosessia toisin kuin muissa markkinoilla myytävissä uutejauheissa.

Markkinoilta löytyy pääosin tavallisia pakurikääpäjauheita, jotka ovat käytännössä jauhettua pakurikääpää, ja tästä johtuen tämänlainen tuote vaatii pitkän keittämisajan alhaisessa lämpötilassa olevassa vedessä ennen mahdollista nauttimista. Niin kutsutut uutejauheet ovat heti käyttövalmiita valmisteita ja kotimaan markkinoilla löytyykin muutamia jauhemuotoisia pakurikääpäuutteita, joista valtaosa on pelkkiä vesiuutettuja versioita. Näissä versioissa pakurikäävästä on saatu irrotettua ainoastaan vesiliukoiset ainesosat, mutta rasvaliukoisia ravinteita ei näissä versioissa saada lainkaan elimistön käytettäväksi. Tuplauuttamalla valmistetuissa uutejauheissa sen sijaan saadaan niin vesi- kuin rasvaliukoiset ainesosat irrotettua ja kehon käytettäväksi, mutta tässäkin valmistusmenetelmässä vaikuttavien ainesosien pitoisuudet jäävät usein valitettavan pieniksi. Toiseksi vesiuutetuissa ja tuplauutetuissa versioissa uuttamiseen käytetään yleensä ainoastaan joitain tunteja tai maksimissaan muutama päivä.

SuperLemon Pakuri Uutejauhe -valmiste on markkinoiden ainoa triplauutettu jauhemuotoinen valmiste, jollaista ei muilla merkeillä ole tarjolla, sillä tämä kolmivaiheinen uuttoprosessi kestää kolme ja puoli viikkoa. Tämän supervahva uutejauhe sisältää maksimaaliset pitoisuudet vesi- ja rasvaliukoisia ravinteita, ja mikä parasta, jauheen voi sekoittaa niin kylmiin kuin kuumiin juomiin ilman erillisiä käsittelyjä.

Tuotteen koko valmistusprosessi tapahtuu Suomessa ja myös kaikki käyttämämme pakurikäävät kerätään Pohjois-Suomen puhtaista metsistä. Näin ollen tuotteen kotimaisuusaste on 100%.

Pakuriuutejauhetta käytetään yleensä tukemaan elimistön vastustuskykyä, sillä pakuria on käytetty kansanlääkinnässä jo satojen vuosien ajan. Pakurikäävän sanotaankin olevan yksi maailman ravintorikkaimmista antioksidanteista, josta syystä sen suosio on kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi.

Vahva pakuriuutejauhe

 • Markkinoiden ensimmäinen triplauutettu versio
 • Valmistuksessa on käytännössä viisi eri vaihetta
 • Kolme ja puoli viikkoa kestävä kolmivaiheinen uuttamisvaihe sekä tiivistys- ja kuivausvaihe
 • Tämän hetken vahvin jauhemuotoinen pakurikääpävalmiste
 • Moninkertaisesti tehokkaampi valmiste kuin vesiuutolla valmistettu uutejauhe
 • Tuplauutetut uutejauheet ovat erinomaisia valmisteita, mutta triplauutto vielä parempi
 • Adaptogeeninen valmiste, jonka voi sekoittaa suoraan niin kylmään kuin kuumaan nesteeseen
 • Älä sekoita kiehuvaan nesteeseen, sillä arvokkaat aineososat tuhoutuvat korkeissa lämpötiloissa
 • Yksi maailman arvostetuimmista superfoodeista
 • Uskotaan tukevan kehon vastustuskykyä
 • Ei sovi henkilöille, jotka ovat yliherkkiä sienille
 • Älä käytä antibioottien ja suonensisäisesti annettavan glukoosin kanssa, sillä ne toimivat pakurikäävän vastavaikuttajina
 • Auringon valolta suojaava Miron-lasista valmistettu purkki
 • Yksikköhinta: 995,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • 1/3 tl jauhetta veden kanssa 1 kerran päivässä
 • Yksi annos sisältää 480 mg triplauutettua pakuriuutejauhetta

Pakkauskoko:

 • 20 g purkki

€ 19.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON KOOKOSPALMUSOKERI 400 G

LUOMU KOOKOSSOKERI

Erittäin tasokasta Brasilialaista pakastekuivattua acerola-jauhetta, joka sisältää kaikki acerola-marjan sisältämät ravintoaineet maksimaalisilla pitoisuuksilla. Vaikka kyseessä on edullinen acerola-jauhe, niin tuotteen laadussa ei ole tingitty lainkaan, sillä tämä luomulaatuinen raaka-aine tulee SuperLemonille täysin ilman turhia välikäsiä.

Valtaosa markkinoilla myytävistä marjajauheista, acerola-jauhe mukaanlukien, on valmistettu spray-kuivaamalla, mikä tarkoittaa valmistusta korkeissa lämpötiloissa. Kuumat lämpötilat valitettavasti tuhoavat osan arvokkaista ainesosista, ja varsinkin C-vitamiinipitoisuus on spray-kuivatuilla jauheilla huomattavasti alhaisempi kuin pakastekuivatuilla jauheilla. Spray-kuivaus on nopea ja halpa tapa valmistaa näitä marjajauheita, mistä syystä suurin osa superfood-yrityksistä valitsee tällä edullisemmalla valmistustavalla valmistetut jauheet, maksimoidakseen samalla omat katteensa. Kaiken lisäksi valtaosa esimerkiksi Suomessa myytävistä marjajauheista tulee Euroopassa sijaitsevien tukkureiden kautta, missä myyntiketjuissa on aina vähintäänkin yksi ylimääräinen välikäsi, verrattuna suoraan valmistajilta ostettuihin marjajauheisiin.

Kaikki SuperLemonin tuotteissa käytetyt marjajauheet ostetaan aina suoraan alkulähteiltä, millä varmistetaan raaka-aineen korkea laatu aina valmistusta myöten. Tarjolla on niin kotimaisia kuin ulkomaisia marjajauheita, riippuen siitä kasvaako kyseinen marja Suomessa vai ei. Mikäli jokin tietty marja kasvaa Suomessa, on tarjolla ainoastaan kotimainen pakastekuivattu versio. Osa SuperLemonin tuotelinjalla käytetyistä marjoista kasvaa pelkästään ulkomailla ja tämä on tilanne myös tämän acerola-marjan kanssa.

SuperLemon Acerola-jauhe 50 g -tuote sisältää ainoastaan 100 %:n puhdasta acerola-jauhetta, ilman minkäänlaisia lisäaineita. Tuote on valmistettu kalliilla kylmäkäsittelyllä, mikä säilöö kaikki acerola-marjan sisältämät ravinteet maksimaalisin pitoisuuksin. Tuotteella on poikkeuksellisen korkea C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös useita muita ravinteita, kuten proteiinia, ravintokuitua, kalsiumia, fosforia, rautaa ja useita eri B-vitamiineja. Korkeat ravintoarvot eivät ole ainoita positiivisia puolia näissä pakastekuivatuissa marjajauheissa, vaan niiden maku on myös erittäin raikas ja puhdas.

Acerolaa pidetäänkin Camu Camu -marjan lisäksi maailman parhaana luontaisena C-vitamiinin lähteenä. Nauttimalla ainoastaan muutaman gramman tätä "tiivistettyä" pakastekuivaamalla valmistettua marjajauhetta, saat jopa kymmenkertaisen määrän useita eri ravinteita verrattuna tuoreisiin acerola-marjoihin.

Voit sekoittaa acerola-jauhetta ihan sellaisenaan veden, smoothien tai mehun kanssa. Voit käytännössä sekoittaa sen lähes kaikkiin kylmiin juotaviin nesteisiin tai ruokiin antamaan lisää ravintorikkautta. SuperLemonin acerola-jauhe on täysin lisäaineeton valmiste, eikä se sisällä lainkaan lisättyjä sokereita tai muita makeuttajia.

Laadukas kookospalmusokeri

 • Suositusvähittäishinta 9,90 euroa
 • Indonesialainen luomuraaka-aine
 • Ekologinen ja terveellisempi makeuttaja
 • Matala glykeeminen indeksi
 • Miellyttävän makuinen kookospalmun kukkien nektarista valmistettu sokeri
 • Keitetty hallitusti ilman että nektari on päässyt palamaan
 • Liian kuumissa lämpötiloissa keittäminen muuttaisi värin tumman ruskeaksi
 • Tämän laadukkaan sokerin väri on vaalea, toisin kuin valtaosassa markkinoilla olevissa tuotteissa
 • Hallitulla valmistuksella on varmistettu maksimaaliset vitamiini-, mineraali- ja aminohappopitoisuudet
 • Täysin lisäaineeton valmiste
 • Helppo tapa lisätä makeutta ja samalla ravinteita raakaherkkuihin
 • Yksikköhinta: 24,75 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Yksi ja puoli teelusikallista (5 g) jauhetta yhden kerran tai kaksi kertaa päivässä
 • Voit nauttia halutessasi myös huomattavasti suurempaa annosta

Pakkauskoko:

 • 400 g pussi

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Lucuma Powder Hedelmäjauhe 400 g

Edullinen lucuma

Markkinoiden yksi laadukkaimmista lucuma-jauheista, mikä tulee johtavalta valmistajalta Perusta. Tuote sisältää 100 prosenttisen puhdasta ja alhaisessa lämpötilassa kuivattua lucuma-jauhetta (Pouteria Lucuma). Lucuma on Andien laaksossa kasvava subtrooppinen hedelmä, jolla on makea vaahteran maku, josta syystä sitä on käytetty jo pitkään muun muassa jäätelöiden makeuttamiseen. Lucuman hedelmäliha on väriltään keltaisen oranssi ja se on olomuodoltaan kuivan tuntuista.

Lucuma-hedelmä kasvaa korkeassa ilmastossa jopa lähes 2,5 kilometrin korkeudessa. Lucuma-jauheen valmistusprosessissa hedelmistä poistetaan kuoret ja kivet, jonka jälkeen niiden kuivaus tapahtuu matalassa lämpötilassa, jotta kaikki hedelmän ravinteet saadaan säilymään saadussa massassa. Tämän jälkeen viimeisenä vaiheena on hedelmämassan jauhaminen, jonka lopputuloksena on hieno ravintorikas hedelmäjauhe.

Lucuma-jauheella on erittäin alhainen glykeeminen indeksi, joten se on erinomainen sokerin ja keinotekoisten makeutusaineiden korvike. Jauhetta voi käyttää raakasuklaan makeuttamiseen, sekä antamaan makeutta erilaisiin ruokiin kuten esimerkiksi jäätelöön, smoothieihin ja puuroon. Lucuma-jauheen käytössä ei ole käytännössä ylärajaa, joten sitä voi käyttää turvallisesti haluamansa määrän.

Lucuma sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, kuten esimerkiksi C-vitamiinia, beetakaroteenia ja useita eri B-vitamiineja. Lucuma sisältää myös kalsiumia, sinkkiä, kaliumia, magnesiumia, fosforia ja rautaa.

Jauhe tulisi säilyttää huoneenlämmössä, minigrip-sulkija kiinni ja suojassa valolta.

Luonnollinen makeuttaja

 • Hedelmäisen kermainen maku
 • Suositushinta 26,70 euroa
 • Alhainen glykeeminen indeksi
 • Sopii makeutusaineeksi leivontaan ja puuroihin
 • Käytetään usein myös raakasuklaan ja smoothien makeuttamiseen
 • Parasta mahdollista laatua johtavalta tehtaalta Perusta
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja
 • Erinomainen keino korvata epäterveelliset makeutusaineet
 • Voi käyttää runsaasti ilman rajoituksia
 • Sisältää erityisen paljon beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste
 • Yksikköhinta: 66,75 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Suositeltu päiväannos on 15 g (1 ruokalusikka) lucuma-jauhetta

Pakkauskoko:

 • 400 g pakkaus, joka sisältää noin 26 annosta

€ 26.70

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON ACEROLA JAUHE 50 G

EDULLINEN ACEROLA-JAUHE

Erittäin tasokasta Brasilialaista pakastekuivattua acerola-jauhetta, joka sisältää kaikki acerola-marjan sisältämät ravintoaineet maksimaalisilla pitoisuuksilla. Vaikka kyseessä on edullinen acerola-jauhe, niin tuotteen laadussa ei ole tingitty lainkaan, sillä tämä luomulaatuinen raaka-aine tulee SuperLemonille täysin ilman turhia välikäsiä.

Valtaosa markkinoilla myytävistä marjajauheista, acerola-jauhe mukaanlukien, on valmistettu spray-kuivaamalla, mikä tarkoittaa valmistusta korkeissa lämpötiloissa. Kuumat lämpötilat valitettavasti tuhoavat osan arvokkaista ainesosista, ja varsinkin C-vitamiinipitoisuus on spray-kuivatuilla jauheilla huomattavasti alhaisempi kuin pakastekuivatuilla jauheilla. Spray-kuivaus on nopea ja halpa tapa valmistaa näitä marjajauheita, mistä syystä suurin osa superfood-yrityksistä valitsee tällä edullisemmalla valmistustavalla valmistetut jauheet, maksimoidakseen samalla omat katteensa. Kaiken lisäksi valtaosa esimerkiksi Suomessa myytävistä marjajauheista tulee Euroopassa sijaitsevien tukkureiden kautta, missä myyntiketjuissa on aina vähintäänkin yksi ylimääräinen välikäsi, verrattuna suoraan valmistajilta ostettuihin marjajauheisiin.

Kaikki SuperLemonin tuotteissa käytetyt marjajauheet ostetaan aina suoraan alkulähteiltä, millä varmistetaan raaka-aineen korkea laatu aina valmistusta myöten. Tarjolla on niin kotimaisia kuin ulkomaisia marjajauheita, riippuen siitä kasvaako kyseinen marja Suomessa vai ei. Mikäli jokin tietty marja kasvaa Suomessa, on tarjolla ainoastaan kotimainen pakastekuivattu versio. Osa SuperLemonin tuotelinjalla käytetyistä marjoista kasvaa pelkästään ulkomailla ja tämä on tilanne myös tämän acerola-marjan kanssa.

SuperLemon Acerola-jauhe 50 g -tuote sisältää ainoastaan 100 %:n puhdasta acerola-jauhetta, ilman minkäänlaisia lisäaineita. Tuote on valmistettu kalliilla kylmäkäsittelyllä, mikä säilöö kaikki acerola-marjan sisältämät ravinteet maksimaalisin pitoisuuksin. Tuotteella on poikkeuksellisen korkea C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös useita muita ravinteita, kuten proteiinia, ravintokuitua, kalsiumia, fosforia, rautaa ja useita eri B-vitamiineja. Korkeat ravintoarvot eivät ole ainoita positiivisia puolia näissä pakastekuivatuissa marjajauheissa, vaan niiden maku on myös erittäin raikas ja puhdas.

Acerolaa pidetäänkin Camu Camu -marjan lisäksi maailman parhaana luontaisena C-vitamiinin lähteenä. Nauttimalla ainoastaan muutaman gramman tätä "tiivistettyä" pakastekuivaamalla valmistettua marjajauhetta, saat jopa kymmenkertaisen määrän useita eri ravinteita verrattuna tuoreisiin acerola-marjoihin.

Voit sekoittaa acerola-jauhetta ihan sellaisenaan veden, smoothien tai mehun kanssa. Voit käytännössä sekoittaa sen lähes kaikkiin kylmiin juotaviin nesteisiin tai ruokiin antamaan lisää ravintorikkautta. SuperLemonin acerola-jauhe on täysin lisäaineeton valmiste, eikä se sisällä lainkaan lisättyjä sokereita tai muita makeuttajia.

Pakastekuivattu acerola

 • Suositusvähittäishinta 9,90 euroa
 • Brasilialainen luomuraaka-aine
 • Tuote ei ole läpikäynyt korkeita lämpötiloja, vaan se on valmistettu arvostetun kylmäkäsittelyn kautta
 • Eroaa suuresti useista markkinoilla myytävistä acerola-jauheista, jotka ovat läpikäyneet kuumakäsittelyn
 • Tällä on saatu varmistettua maksimaaliset vitamiini- ja mineraalipitoisuudet
 • Luontainen C-vitamiinin lähde
 • Täysin lisäaineeton valmiste
 • Miellyttävä makuinen jauhe, jossa kirpeyttä on vain nimeksi
 • Voit nauttia jauhetta sekoittamalla haluamaasi nesteisiin
 • Sopii erinomaisesti käytettäväksi MSM- ja kollageenivalmisteiden kanssa
 • Erinomainen keino lisätä ravinteita raakaherkkuihin
 • Yksikköhinta: 198,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Yksi ja puoli teelusikkallista (5 g) jauhetta yhden kerran tai kaksi kertaa päivässä
 • Voit nauttia halutessasi myös huomattavasti suurempaa annosta

Pakkauskoko:

 • 50 g pussi

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON CORDYCEPS EXTRACT KIINANLOISIKKAUUTE 50 ML

Vahva cordyceps-uute

Uusi, nestemäinen ja erittäin vahva cordyceps-uute, millaista ei muilla merkeillä ole tällä hetkellä tarjolla. Tämän tuotteen valmistukseen on käytetty huikeat 25 päivää, mikä poikkeaa suuresti markkinoilla tarjottavista uutteista, oli kyse sitten nestemäisistä cordyceps-tinktuuroista tai -uutejauheista. Yleensä markkinoilla olevat uutteet on valmistettu alle puolessa päivässä tai enintään muutaman päivän kestävien uuttojen kautta.

Lähes kaikkien markkinoilla myytävien cordyceps-tuotteiden valmistukseen käytettävät cordyceps-sienet kasvatetaan Kiinassa, missä tällä sienellä onkin pitkät perinteet erilaisten tautien hoidossa ja ehkäisyssä. Cordyceps on niin kutsuttu adaptogeeninen sieni, jota on käytetty jo pitkään muun muassa antamaan energiaa, laskemaan stressiä ja kohottamaan seksuaalista kyvykkyyttä. Sitä pidetäänkin yhtenä maailman parhaana lemmenrohtona, josta syystä sen käyttö on yleistynyt eri puolilla maailmaa. Cordycepsiä suositellaan käytettäväksi tukemaan urheilusuorituksista palautumiseen ja sen uskotaan parantavan hapenottokykyä erityisesti kestävyysurheilussa.

SuperLemon on ensimmäisenä eurooppalaisena superfood-valmistajana aloittanut kasvattamaan cordyceps-sientä Pohjois-Suomessa, missä tuote myös uutetaan, seulotaan ja pullotetaan. Tuotteen valmistukseen on käytetty pelkästään puhdasta lähdevettä, alkoholia ja cordyceps-sientä, ilman minkäänlaisia lisäaineita. Tuotteen valmistuksessa on useita eri vaiheita, kuten kolme tarkkaan hallittua uuttoa ja tiivistysvaihe, jossa lämpötila ei koskaan nouse liian korkeaksi, jotta kaikki arvokkaat ravinteet säilyvät koskemattomina koko valmistusprosessin läpi. Tämän pitkän valmistusajan ansiosta tuote sisältää poikkeuksellisen korkeat pitoisuudet useita vaikuttavia aineita, kuten tehokkaita polysakkarideja ja muita arvokkaita fytoravinteita.

SuperLemon Cordyceps Extract Kiinanloisikkauute on markkinoiden ainoa triplauutettu tinktuura, josta saat niin vesiliukoiset kuin rasvaliukoiset cordyceps-sienen sisältämät ravinteet maksimipitoisuuksilla, ilman turhia täyteaineita.

Triplauutettu cordyceps

 • Vähittäishinta 29,90 euroa
 • Valmistettu Suomessa suomalaisesta luonnonmukaisesti kasvatetusta cordyceps-sienestä
 • Ei sisällä lainkaan kiinalaisia ainesosia
 • Supervahva cordyceps-tinktuura
 • Sisältää sekä vesi- että rasvaliukoisia ainesosia
 • Sopii erityisesti kestävyysurheilijoille, sillä cordycepsin uskotaan laajentavan hengitysteitä
 • Maailmalla erityisen arvostettu lemmenrohto, jota käytetään jopa impotenssin hoitoon Kiinassa
 • Cordycepsin uskotaan alentavan verensokeria ja parantavan vastustuskykyä
 • Tuotteen valmistuksessa on neljä vaihetta (3 erillistä uuttoa ja tiivistys)
 • Auringonsäteitä estävä erikoislasipakkaus
 • Ei sovi sieniallergikoille
 • Valmistusaineet: lähdevesi, alkoholi ja cordyceps-sieni
 • Yksikköhinta 598,00 euroa/ltr

Käyttöohje:

 • 15 tippaa suoraan kielen alle tai sekoitettuna haluamaasi nesteeseen 2 kertaa päivässä
 • Ravistettava
 • Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Pakkauskoko:

 • 50 ml pullo

€ 29.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON PAKASTEKUIVATTU MUSTIKKA 30 G

Luomu mustikka

Tiesitkö että valtaosa kaupoissa myytävistä kuivatuista mustikkavalmisteista on läpikäynyt kuuman lämpökäsittelyn, mikä tuhoaa osan mustikan terveellisistä ravinteista?

Yleensä mustikka nimittäin kuivataan joko ilmakuivauksella tai spray-kuivauksella, missä lämpötilat nousevat valitettavan korkealle. Pakastekuivaus sen sijaan toimii täysin päinvastaisesti, sillä siinä lämpötila laskee erittäin alhaisiin lämpötiloihin toisin kuin muissa kuivausmenetelmissä.

Pakastekuivauksen pääasiallisena etuna on se, että kaikki mustikan ravinteet pysyvät täysin koskemattomina niiden maksimipitoisuuksilla. Toinen etu on sen herkullinen maku, joka poikkeaa täysin valtavirrasta. Ainoa haittapuoli on se, että pakastekuivaaminen on hidasta ja maksaa huomattavasti enemmän kuin edulliset lämpökuivaukset. Tämä lienee syy siihen ettei markkinoilta löydy kuivatusta mustikasta kuin muutama pakastekuivatttu versio.

SuperLemonin kaikki mustikkavalmisteet on valmistettu tällä laadukkaalla pakastekuivausmenetelmällä. Ainoana raaka-aineena on käytetty Suomen pohjoisosista kerättyä villimustikkaa, ja mikä parasta, kyse ei ole pelkästään täysin kotimaisesta villimustikkasta, vaan myös sertifioiduista luomumetsistä kerätystä kotimaisesta supermarjasta.

Villimustikka on erittäin ravinnerikas marja ja se sisältääkin yli tuplat enemmän ravinteita kuin yleisesti kasvatettu pensasmustikka. Yleisesti tiedetään että mitä pohjoisemmasta mustikka kerätään, niin sitä enemmän siitä löytyy sen sisältämiä aktiivisia ainesosia. Villimustikka sisältää runsaasti flavonoideja ja sen antosyaanipitoisuus onkin superkorkea. Tämän lisäksi villimustikasta löytyy flavonoideja ja lukemattomia eri vitamiineja ja mineraaleja.

Kun haluat todellista kotimaista superfoodia, niin SuperLemon Premium Freeze-Dried Bilberries on tätä parhaimmillaan. Tuotteessa on ainoana raaka-aineena käytetty kotimaamme luomumetsistä kerättyä villimustikkaa, eikä lainkaan mitään muuta. Yhteen pussiin on käytetty kahdeksankertainen määrä tuoreita villimustikoita, joten kyse on käytännössä mustikan "tiivistetystä" muodosta.

Voit lisätä mustikoita haluamiisi ruokiin tai syödä niitä sellaisenaan. Tuote on myös helppo ottaa mukaan matkalle, sillä tämä pussi on varustettu helppokäyttöisellä sulkijalla.

Pakastekuivattu mustikka

 • 7,90 euroa
 • Täysin kotimainen tuote
 • Kokonaisia villimustikoita, jotka on kerätty luomusertifioiduista metsistä
 • Kuivattu kylmäkuivaamalla, mikä pitää kaikki mustikan ravinteet koskemattomina
 • Pakastekuivauksen ansiosta yhden pussin sisältöön on käytetty 8-kertainen määrä tuoreita mustikoita
 • Erittäin ravintorikas villimarja
 • Sisältää huomattavasti enemmän ravinteita kuin kasvatettu pensasmustikka
 • Korkea vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus
 • Erittäin korkea antioksidantti- ja flavonoidipitoisuus
 • Villimustikan uskotaan parantavan näköä, suojaavan hermostoa ja poistavan tulehduksia
 • Perinteisessä kansanlääkinnässä käytetty myös parantamaan vatsan toimintaa ja alentamaan korkeaa verenpainetta
 • Täysin lisäaineeton valmiste
 • Sisältää pelkästään 100% villimustikkaa "tiivistetyssä" pakastekuivatussa muodossa
 • Sopii jo sellaisenaan herkutteluun tai voit lisätä mustikoita mm. erilaisiin raakajälkiruokiin
 • Yksikköhinta: 300,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Neljä kukkurallista ruokalusikkaa (5g) marjoja kerran päivässä
 • Voit nauttia halutessasi myös suurempia määriä

Pakkauskoko:

 • 30 g pussi

€ 7.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON MUSTIKKAJAUHE 50 G

Pakastekuivattu mustikkajauhe

Huippulaadukasta kotimaista kylmäkäsittelyllä valmistettua mustikkajauhetta, josta saat kaikki mustikan sisältämät ravinteet koskemattomassa muodossa.

Lähes kaikki markkinoiden mustikkajauheet ovat joko spray- tai ilmakuivattuja jauheita, jotka ovat joutuneet läpikäymään kuuman tai ainakin kuumahkon valmistuslämpötilan, mistä johtuen osa mustikan sisältämistä ravinteista on päässyt tuhoutumaan jo pelkän valmistuksen aikana. SuperLemonin pakastekuivattu mustikkajauhe on sen sijaan valmistettu erittäin kylmässä lämpötilassa suomalaisista villimustikoista. Tällä jääkylmässä lämpötilassa tehdyllä kuivauksella on varmistettu että kaikki villimustikan ravinteet löytyvät myös tästä maukkaasta pakastekuivatusta jauheesta.

Villimustikkaa ei tule sekoittaa kasvatettuun mustikkaan, sillä niiden ravinnepitoisuus on aivan eri tasolla. Villimustikan sisältämillä ravinteilla sanotaan olevan useita eri vaikutuksia kehoomme. Sen uskotaan esimerkiksi vaikuttavan positiivisesti näkökykyymme ja poistavan tulehduksia sekä alentavan korkeaa verenpainetta. Pakastekuivatussa villimustikkajauheessa ravintoarvot ovat todella korkeat, sillä kaikki ravinteet ovat niin kutsutusti konsentroidussa muodossa verrattuna esimerkiksi pelkkiin marjoihin. Yksi viiden gramman annos tätä laadukasta jauhetta vastaa karkeasti 40 grammaa tuoreita marjoja, joten kyse on todellisesta superfoodista.

Pakastekuivatulla ja esimerkiksi ilmakuivatulla mustikkajauheella on isoja eroja jo pelkästään ravinnepitoisuuksissa, mutta vähintäänkin yhtä iso ero on myös maussa, sillä pakastekuivattu mustikkajauhe on niin herkullisen makuista. Paras tapa tunnistaa laadukas ja terveellinen tuote on sen maun kautta, kunhan varmistuu ensin että tuote on täysin lisäaineeton, eikä siis sisällä lisättyjä sokereita.

Mustikkajauheen voi sekoittaa veteen, mehuun, smoothieen tai vaikkapa puuron sekaan. Tällä ravintorikkaalla jauheella voit myös maustaa useita raakaherkkuja.

Kylmäkuivattu villimustikkajauhe

 • Valmistettu kotimaisista villinä kasvaneista mustikoista
 • 9,90 euron suositushinta
 • Kerätty Pohjois-Suomen puhtaista metsistä
 • Koko valmistusprosessi tapahtuu kotimaassa
 • Poikkeaa valtaosasta markkinoilla myytävistä mustikkajauheista
 • Korkealaatuinen pakastekuivaus pitää tallessa kaikki mustikan sisältämät ravinteet
 • Yleensä mustikkajauheet ovat läpikäyneet korkeissa lämpötiloissa tehdyn kuivauskäsittelyn
 • Sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja kuitua
 • Erinomainen antosyaanien ja polyfenolien lähde
 • Sisältää myös C-vitamiinia, toisin kuin lämpökäsitellyt jauheet
 • Mustikalla uskotaan olevan useita eri positiivisia vaikutuksia ihmiskehoon
 • Ainoana ainesosana on laadukas kotimainen mustikka, eikä mitään turhia lisäaineita
 • Voit nauttia mustikkajauhetta ihan sellaisenaan veden kanssa tai lisätä sitä erilaisiin juomiin ja jälkiruokiin
 • Yksikköhinta: 198,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Yksi teelusikka (5 g) jauhetta kerran päivässä
 • Voit nauttia halutessasi myös huomattavasti enemmän

Pakkauskoko:

 • 50 g pussi

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON OPTIMSM JAUHE 200 G

Aito OptiMSM

Markkinoiden puhtain MSM-valmiste, joka on valmistettu neljän eri tislausprosessin kautta USA:ssa sijaitsevassa huipputeknisessä tehtaassa. Myös jokainen tuotantoerä on testattu ulkopuolisessa laboratoriossa, joten kyse on aivan huippulaatuisesta tuotteesta. Patentoitu OptiMSM®-tuote on saatavilla joko jauheena tai hiutalemuotoisena valmisteena, joista tarjoamme ainoastaan täysin puhdasta piidioksidista vapaata hiutalemuotoista versiota.

MSM on erittäin laadukas rikkivalmiste, mikä osallistuu ihon, hiusten ja kynsien kasvuun, sekä elimistömme energian tuotantoon. Elimistömme tarvitsee rikkiä myös nivelten, sidekudosten ja hengityselimien toimintaa ylläpitäväksi rakennusaineeksi, joten MSM:n osalta on kyseessä yksi markkinoiden parhaista ravintolisistä. Ravinnosta saa MSM:n sisältämää rikkiä huomattavasti vähemmän kuin aiemmin, sillä rikkiä ei esiinny luonnossa enää kuten esimerkiksi sata vuotta sitten. Myös ruokien prosessointi ja pitkäaikainen varastointiaika on aiheuttanut rikin saannin vähenemisen jokapäiväisestä ruoastamme.

MSM-valmistetta voivat käyttää lähes kaikki ihmiset, mutta parhaimman hyödyn tästä tuotteesta saavat liikunnalliset ihmiset, sillä MSM:n käytön on todettu parantavan lihaksiston ja jänteiden liikkuvuutta. Myös harjoitusten jälkeinen lihasarkuus ja lihasvammoista palautuminen on tutkimusten mukaan nopeutunut. Syynä tähän on todennäköisesti rikin keskeinen tehtävä tukikudoksia rakentavan kollageeniproteiinin muodostumisessa.

MSM-tuotteita löytyy markkinoilta useita erilaisia, mutta valitettavasti myös eri tasoisia, sillä heikkolaatuiset ja edulliset kiinalaiset valmisteet ovat vallanneet valtaosan markkinoista. OptiMSM® on todistettavasti maailman johtava MSM-valmiste, johon myös sinä voit luottaa. Väriltään se on valkoinen ja hajultaan täysin tuoksuton sekä maultaan hiukan kitkerä juomajauhe. GMO- ja allergeenivapaa juomajauhe, joka ei sisällä lainkaan gluteenia, laktoosia eikä soijaa. Vegaaninen tuote, jolla on myös halal- ja kosher-sertifiointi.

Patentoitu OptiMSM

 • Maailman puhtain MSM-jauhe
 • Suositushinta 9,90 euroa
 • Laadukas MSM-jauhe Yhdysvalloista
 • Rikkiyhdiste joka sopii lähes kaikille urheilijoille
 • 100 %:n puhdas valmiste, joka on läpikäynyt 4-kertaisen tislauksen
 • Suositellaan nautittavaksi C-vitamiinin kanssa, millä saadaan parempi imeytyminen
 • Jauheen maku on hiukan kitkerä, minkä pystyy peittämään esim. marjajauheilla
 • Kidemäinen jauhe, joka on väriltään valkoinen
 • Tukee kollageenin muodostumista
 • Tuotteen on todettu vahvistavan hiuksia ja kynsiä, sekä parantavan ihon laatua
 • Tukee glutationin tuotantoa kehossa
 • Toiselta nimeltään metyylisulfonyylimetaani
 • Bergstrom Nutrition® on markkinoiden johtava MSM-tuotteiden valmistaja
 • Toiminut jo vuodesta 1988 lähtien
 • Yksikköhinta 49,50 euroa/kg

Käyttöohje:

 • 5 g (kukkurallinen teelusikka) jauhetta 1–2 kertaa päivässä
 • Terapeuttinen annos on 1–3 ruokalusikallista jauhetta

Pakkauskoko:

 • 200 gramman pakkaus, joka sisältää 40 annosta

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON KOIVUSOKERI 300 G

Edullinen koivusokeri

Useissa tutkimuksissa terveyttä todistettavasti edistävä suomalainen koivusokeri on herkullisen makuinen makeutusaine, joka on nyt saatavilla myös SuperLemonin tuotelinjalla. Koivusokeri kuuluu sokerialkoholeihin, vaikka sillä onkin erilainen kemiallinen rakenne kuin muilla sokerialkoholeilla.

Koivusokeri on yhtä makeaa kuin sokeri, mutta sen kalori- ja hiilihydraattipitoisuus on huomattavasti pienempi kuin sokerilla. Koivusokeri sisältää ainoastaan 2,4 kaloria per gramma ja sillä on erittäin alhainen glykeeminen indeksi, mikä tekee koivusokerista vertaansa vailla olevan makeuttajan. Tämä laadukas makeuttaja sopii erinomaisesti vähäkalorisiin jälkiruokiin ja useihin muihin herkkuihin, oli kyseessä sitten kuumat tai kylmät herkut, sillä koivusokeri kestää hyvin kuumuutta.

Koivusokeri valmistetaan nimensä mukaisesti koivun sisältämästä ksylaanista ja tämä SuperLemonin versio on täysin kotimainen ja GMO-vapaa valmiste. Koivusokerista on tehty lukemattomia tutkimuksia ja sen on niissä todettu edistävän hampaiden ja suualueen terveyttä, sekä edistävän painonpudotusta dieetillä.

Voit käyttää koivusokeria makeutukseen aivan samoilla pitoisuuksilla kuin käyttäisit tavallista kaupasta saatavaa sokeria. Alussa kannattaa kuitenkin kokeilla ensin pieniä määriä, sillä joillekin henkilöille tuote saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita. Valtaosalle ihmisistä tämä tuote on täysin oireeton isoillakin käyttömäärillä. Suositusannos on ainoastaan 1–2 teelusikallista päivässä, mutta osa koivusokerin käyttäjistä nauttii jopa yli 5 ruokalusikallista päivässä.

Huomioithan kuitenkin että koivusokeri ei sovi lainkaan eläimille, joten tuote kannattaa säilyttää niiden ulottumattomissa.

Suomalainen koivusokeri

 • Herkullinen terveyttä edistävä makeutusaine
 • Edullinen 7,90 euron hinta (300 g)
 • Sisältää ainoastaan 240 kilokaloria per 100 g
 • Valmistettu koivun sisältämästä ksylaanista
 • Vaikutus veren sokeriin on hidas ja vähäinen (GI 7)
 • Erinomainen pöytäsokerin korvaaja
 • Soveltuu pelkästään ihmiskäyttöön, eikä lainkaan eläimille
 • Todistettavasti edistää hampaiden hyvinvointia
 • Voit makeuttaa lähes kaikki jälkiruoat koivusokerilla
 • Yksikköhinta: 26,33 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Yksi kukkurallinen teelusikka (5 g) jauhetta 1–2 kertaa päivässä
 • Suositeltava päiväannos on 5–10 grammaa
 • Koivusokeri on tarkoitettu pelkästään ihmisravinnoksi, eikä sitä tule antaa lainkaan eläimille

Pakkauskoko:

 • 300 g pussi

€ 7.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON MAITAKE KOPPELOKÄÄPÄUUTE 50 ML

Osta maitakeuute

Markkinoiden ensimmäinen triplauutettu koppelokääpäuute.

SuperLemon Maitake Koppelokääpäuute on supervahva, sienipohjainen ja nestemäinen uute, joka on suunniteltu tukemaan kehon immuniteettia ja parantamaan vatsan toimintaa. Muita käyttökohteita ovat verensokerin ja kolesterolin säätely sekä painonhallinta.

Tämä sieniuute on valmistettu nelivaiheisen valmistusprosessin mukaisesti, missä on koppelokäävälle ensimmäisenä tehty kylmä alkoholiuutto. Tämän jälkeen on tullut kuuma vesi- ja alkoholiuutto, joiden jälkeen viimeisenä erittäin pitkäkestoinen tiivistysvaihe, missä lämpötila on pidetty tarkoituksella mahdollisimman alhaalla. Usein valmistusprosessia ja erityisesti tiivistysvaihetta nopeutetaan korkeilla käsittelylämpötiloilla, mikä saattaa tuhota osan aktiivisista ainesosista.

SuperLemonin nestemäisissä tinktuuroissa uuttoaika on aina vähintään kolme viikkoa ja tuotteen koko valmistus kestää jopa neljä viikkoa. Lämpötilat eivät koskaan nouse näiden tinktuuroiden valmistuksessa yli 80 asteeseen, sillä SuperLemonin tavoitteena on tarjota markkinoiden puhtaimpia tinktuuroita maksimaalisilla pitoisuuksilla.

Maitake kasvaa villinä useilla eri alueilla maailmassa ja jopa Suomessakin, mutta valtaosa maailman tuotannosta tulee Kiinasta, missä sen viljelyä voidaan kutsua jo tehotuotannoksi. Villinä kasvanutta maitaketta ei suositella kerättäväksi kotimaan metsistä, sillä maitake luokitellaan erittäin harvinaiseksi sieneksi aivan kuten reishi eli lakkakääpä. Näin ollen villit metsästä löytyneet reishi- ja maitake-sienet tulisi jättää kasvamaan sinne rauhassa.

SuperLemon Maitake Koppelokääpäuutteessa käytettävät sienet on kasvatettu luonnonmukaisesti Pohjois-Suomessa, mutta toistaiseksi ainoastaan sisätiloissa. SuperLemonin maitakeviljelmä tullaan siirtämään metsäalueille tulevan vuoden aikana, jonka jälkeen uutteisiin käytettävä raaka-aine on lähes villiksi luokiteltavaa sientä kuten SuperLemon Reishi Extract -tinktuurassa käytettävä raaka-aine, vaikka kyse onkin vielä viljellystä sienestä.

SuperLemonin maitakeuutteessa on korkeat pitoisuudet aktiivisia ainesosia kuten esimerkiksi beetaglukaaneja ja antioksidantteja. Tuote sisältää paljon myös aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

SuperLemon Maitake Koppelokääpäuute on kaiken lisäksi yksi harvoista kotimaisista maitake-pohjaisista valmisteista ja markkinoiden ainoa vertaansa vailla oleva triplauutettu maitaketinktuura.

Triplauutettu maitake

 • Markkinoiden ensimmäinen nestemäinen maitaketinktuura
 • Supervahva valmiste, joka on läpikäynyt kolme eri uuttoprosessia ja tiivistyksen
 • Jopa yli tuplasti tehokkaampi valmiste kuin tupla- ja vesiuutetut tuotteet
 • Suositushinta 29,90 euroa
 • Kotimainen valmiste raaka-ainetta myöten
 • Maitakevalmisteita käytetään maailmalla tukemaan vatsan toimintaa ja tasaamaan veren sokeria
 • Sen uskotaan myös vahvistavan immuniteettia ja auttavan painonpudotuksessa
 • Kiinalaisessa lääketieteessä sanotaan koppelokäävän vaikuttavan positiivisesti myös maksan toimintaan ja korkeaan verenpaineeseen
 • Luonnonmukaisesti Suomen pohjoisosissa kasvatettu koppelokääpä
 • Päiväannos on 2 x 15 tippaa
 • Paras tapa nauttia tuote on laittaa kerta-annos kielen alle ja pitää sitä siellä 30 sekuntia, jonka jälkeen nesteen voi nielaista
 • Tuotteen voi nauttia myös nesteen kera eli voit lisätä uutetta esimerkiksi smootheihin
 • Älä kuitenkaan sekoita tuotetta kiehuvaan veteen, sillä tällöin aktiiviset ainesosat eivät pysy koskemattomina
 • Tuotteella on 25 prosentin alkoholipitoisuus
 • Täysin vapaa kiinalaisista raaka-aineista
 • Valolta suojaava Miron-pullo
 • Ei sovi sieniallergikoille
 • Valmistusaineet: koppelokääpä, lähdevesi ja alkoholi
 • Yksikköhinta 598,00 euroa/ltr

Käyttöohje:

 • 15 tippaa suoraan kielen alle tai sekoitettuna haluamaasi nesteeseen 2 kertaa päivässä

Pakkauskoko:

 • 50 ml pullo

€ 29.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SUPERLEMON ASHWAGANDHA UUTEJAUHE 40 G

Vahva ashwagandha

Ashwagandha eli rohtokoisio on Pakistanissa ja Intiassa kasvava kasvi, jonka juuria on käytetty jo satojen vuosien ajan erilaisiin vaivoihin. Kasvi kuuluu yhtenä tärkeimpänä yrttinä intialaisessa kansanlääkinnässä eli ayurvedassa, jossa sen käyttöä suositellaan niin aikuisille kuin lapsille. Ashwagandha sisältää useita vaikuttavia ainesosia, joista tärkeimpänä ovat alkaloidit, saponiinit ja laktonit, sekä pienissä määrissä erilaiset aminohapot, rasvahapot, frukto-oligosakkaridit, A-vitamiini, kalsium ja rauta.

Ashwagandhaa on käytetty immuunijärjestelmän vahvistamiseen, stressinhallintaan, lihaskipuihin, tukemaan muistin toimintaa ja lisäämään suorituskykyä urheilussa. Usein se myös liitetään arvostetuimpiin lemmenrohdoskasveihin, eikä syyttä sillä sen sanotaan nostavan libidoa. Ayurvedassa ashwagandhaa määrätään muun muassa miehille, jotka kärsivät heikosta erektiosta ja korkeasta kolesterolista. Naisilla sen uskotaan parantavan hedelmällisyyttä ja auttavan vaihdevuosiongelmista kärsiviä. Ashwagandhan uskotaan myös lievittävän ärtyisyyttä ja parantavan unen laatua sekä tasapainottavan hormonitoimintaa, vaikuttamalla muun muassa testosteroni-, kilpirauhashormoni- ja stressihormonituotantoon. Ashwagandhasta on tehty tutkimuksia, joissa sen on myös huomattu parantavan oppimista ja reaktionopeutta, erityisesti sen keskittymistä tehostavan vaikutuksen vuoksi.

SuperLemonin ashwagandhauutejauhe sisältää maailman arvostetuinta ja erittäin pitkään tutkittua luomulaatuista KSM-66® raaka-ainetta, johon ei ole lisätty minkäänlaisia lisäaineita. Tämä juuriuutejauhe on läpikäynyt vesiuuton ja spray-kuivauksen. Tuote on erittäin vahva ja helposti imeytyvä, eikä sitä tarvitse käyttää kuin puoli teelusikallista päivässä.

Edullinen ksm-66®

 • Tehokas intialainen ashwagandhauute
 • Ayurvedassa käytetty adaptogeeni
 • Tämän vahvan juuren sanotaan ayurvedassa tehostavan muistia ja tukevan immuniteettia
 • Ashwagandhalla hoidetaan Intiassa muun muassa allergioita ja stressiä
 • Erinomainen tuote uniongelmiin
 • Uskotaan lisäävän seksuaalista kyvykkyyttä
 • Pitkään tutkittu patentoitu valmiste
 • Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille
 • Laadukas Miron-lasista valmistettu purkki
 • Yksikköhinta: 447,50 euroa/kg

Käyttöohje:

 • 1/2 tl (500 mg) jauhetta veden kanssa 1 kerran päivässä
 • Yhdessä annoksessa on 25 mg withanolideja

Pakkauskoko:

 • 40 g purkki

€ 17.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Gelatinoitu Maca Jauhe 100 g

Paras maca

Maca eli Perun ginseng on tuhansien metrien korkeudessa Perun Andeilla kasvava kasvi, jolla uskotaan olevan adaptogeenisia eli elimistön toimintoja tasapainottavia ominaisuuksia. SuperLemonin maca-valmiste on valmistettu luomulaatuisesta maca-jauheesta (Lepidium Meyenii Walp), joka on gelatinoitu eli jauheesta on poistettu kokonaan tärkkelys, mistä syystä se on huomattavasti vatsaystävällisempi, laadukkaampi ja miedomman makuinen kuin perinteiset maca-jauheeet.

Maca sisältää useita vitamiineja ja mineraaleja, joista erityisen paljon siitä löytyy C-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa. Macasta saa myös 18 eri aminohappoa, mukaanlukien kaikki EAA-aminohapot. Näitä välttämättömiä aminohappoja ei ihmiskeho pysty itse tuottamaan lainkaan, vaan niitä tarvitaan ravinnosta.

Macan uskotaan edistävän hedelmällisyyttä ja seksuaalista halukkuutta. Miehillä macaa käytetään eturauhasongelmiin ja naisilla vaihdevuosiongelmiin. Useat ammattiurheilijatkin käyttävät macaa, koska sen sanotaan lisäävän fyysistä suorituskykyä. Maca-jauhetta löytyy montaa erilaista ja eritasoista, mistä syystä SuperLemonilla on yritetty löytää se paras mahdollinen jauhe juuri sinulle. SuperLemonin maca-jauhe on erittäin laadukasta ja se on maultaan hyvin neutraalin makuinen.

Macaa voi sekoittaa aamupuuroon, viherpirtelöön, kahvin tai teen sekaan. Maca-jauhetta voi myös lisätä itse tehtyyn raakasuklaaseen.

Osta maca

 • Markkinoiden laadukkain maca-jauhe
 • Suositushinta 9,90 euroa
 • Gelatinoinnin (tärkkelys poistettu) ansiosta vatsaystävällisempi kuin tavalliset maca-valmisteet
 • Sisältää muun muassa C-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa, sekä 18 eri aminohappoa
 • Kaikki välttämättömät (EAA) aminohapot löytyvät tästä maca-jauheesta
 • Naiset käyttävät macaa muun muassa vaihdevuosiongelmiin
 • Miehillä käyttö kohdistuu enemmän erektio- ja eturauhasongelmien hoitamiseen
 • Maca-jauheen sanotaan lisäävän energisyyttä, mistä syystä se on useiden urheilijoiden valinta
 • Macan uskotaan parantavan kestävyyttä ja lisäävän fyysistä suorituskykyä
 • Huom! Maca ei sovi hormoniperäisestä syövästä kärsiville henkilöille
 • Valmistettu Perussa
 • Yksikköhinta: 99,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Suositeltu päiväannos on 10–20 g jauhetta  (2–4 kukkurallista teelusikkaa)
 • Alussa olisi hyvä ottaa pienempää annosta (yksi kukkurallinen teelusikka), minkä jälkeen kerta-annostusta voi pikku hiljaa kasvattaa
 • Kolmen viikon yhtämittaisen käytön jälkeen tulee pitää yhden viikon mittainen tauko

Pakkauskoko:

 • 100 gramman pakkaus, joka sisältää 20 annosta

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Criollo Cacao Powder Raakakaakaojauhe 100 g

Paras kaakaojauhe

Raakakaakao on maailman antioksidanttirikkain ruoka, mikä sisältää reilusti yli tuhat eri ainesosaa.

Kaikki kaakao valmistetaan Theobroma Cacao -kaakaopuun hedelmien sisältämistä kaakaopavuista ja kaakaota onkin nautittu jo tuhansia vuosia useissa erilaisissa muodoissa. Tänä päivänä valtaosa tarjolla olevasta kaakaosta on kuitenkin pitkälle prosessoitua ja valmistettu paahdetuista kaakaopavuista, jotka ovat läpikäyneet korkeat valmistuslämpötilat. Tästä syystä esimerkiksi tavallinen ruokakaupan kaakao sisältää ainoastaan murto-osan raakakaakaon sisältämistä ravinteista, sillä korkeat lämpötilat tuhoavat kaakaon sisältämät antioksidantit ja muut ravinteet.

Markkinoilla on onnneksi kuitenkin tarjolla myös erilaisia kaakaon raakaversioita, joissa kaikki alkuperäisen kaakaon sisältämät ravinteet ovat tallella. Raakakaakaoksi kutsutaaankin siis kaikkia kaakaotuotteita, mitkä on valmistettu kylmäpuristamalla alhaisissa, alle 45 asteen lämpötiloissa, ilman ylimäärisiä prosessointeja.

Raakakaakao sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja ja ravintokuitua. Erityisen paljon raakakaakaossa on magnesiumia ja rautaa sekä C- että E-vitamiinia. Raakakaakaosta löytyy myös vahvoja alkaloideja kuten theobromiinia, mikä piristää ja aktivoi kehoamme.

Raakakaakaojauhe valmistetaan raakakaakaopavuista niin kutsutulla kylmäpuristusmenetelmällä, jolloin saatu jauhe sisältää kaikki kaakaopapujen sisältämät ravinteet.

SuperLemon Criollo Cacao Powder raakakaakaojauhe on täysin lisäaineetonta raakakaakaojauhetta sen kaikkein puhtaimmassa muodossa. Jauheen valmistukseen on käytetty pelkästään maailman arvostetuimpia luomulaatuisia Criollo-raakakaakaopapuja, jotka tulevat Perusta ilman turhia välikäsiä.

Edullinen raakakaakaojauhe

 • Perulaista raakakaakaota
 • Suositushinta 6,90 euroa
 • Criollo on yksi maailman arvostetuimpia lajikkeita
 • Sisältää reilu tuhat eri ainesosaa
 • Raakakaakaon painosta 10% on antioksidantteja, mikä tekee siitä kaikkein antioksidanttirikkaimman ruoan maailmassa
 • Täysin poikkeava valmiste verrattuna normaaleihin ruokakaupoissa myytäviin kaakaojauheisiin
 • Valmistettu kylmäpuristamalla, millä on varmistettu herkkien ainesosien säilyminen koskemattomina
 • Tuote ei ole läpikäynyt paahtamista tai mitään muuta korkessa lämpötilassa olevaa valmistusprosessia
 • Tuotteesta voi valmistaa raakasuklaata raakakaakaovoin kera
 • Jauheesta voi tehdä terveellistä kaakaojuomaa tai lisätä jauhetta smoothieihin
 • Korkea vitamiini-, mineraali- ja kuitupitoisuus
 • Täysin lisäaineeton valmiste
 • Luomu
 • Raaka
 • Yksikköhinta: 69,00 euroa/kg

Annostusohje:

 • Suositeltu päiväannos on 10–70 g jauhetta
 • Sopii raakasuklaan valmistukseen raakakaakaovoin kera
 • Sopii raakakaakaon tekemiseen tai lisättäväksi smoothieihin

Pakkauskoot:

 • 100 gramman pakkaus, joka sisältää 4 annosta (a 25 g)

€ 6.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Criollo Cacao Butter Raakakaakaovoi 454 g

Osta kaakaovoi

Erittäin laadukas fermentoiduista Criollo-kaakaopavuista valmistettu raakakaakaovoi, joka edustaa markkinoilla alan ehdotonta huippua.

Raakakaakaovoi valmistetaan kaakaohedelmän sisältä saatavista raakakaakaopavuista kylmäpuristusmenetelmällä. Aluksi raakakaakaopavut jauhetaan kivimyllyssä kylmäpuristamalla, jolloin saadaan erotettua massa ja papujen sisältämä rasva toisistaan. Tämä alhaisessa lämpötilassa saatu rasva on herkullista ja terveellistä raakakaakaovoita, joka on täysin lisäaineetonta ja suodattamatonta, toisin kuin perussuklaassa käytetty kaakaovoi. Raa'an kaakaovoin valmistaminen on aikaa vievää ja tarkkaa työtä, mistä syystä elintarvikejätit eivät käytä suklaan valmistuksessa tämänlaista arvokasta raaka-ainetta, vaan halpaa teollista kaakaovoita.

SuperLemon Criollo Cacao Butter on luomulaatuista ja raakaa sekä hitaasti alhaisessa lämpötilassa valmistettua kaakaovoita, joka sisältää maksimaalisen määrän useita eri ravinteita. Tuote on täysin lisäaineeton valmiste, joka sisältää antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja sekä rasvahappoja. Tässä raakakaakaovoissa on korkeat pitoisuudet omega-6 ja omega-9 rasvahappoja, sekä E-vitamiinia ja kofeiinin kaltaista piristävää teobromiinia. Kaakaovoi kestää hyvin eri lämpötiloja, eikä se härskiinny lainkaan huoneenlämmössä, joten sitä on helppo ja turvallinen käyttää sen kaikissa eri olomuodoissa.

Raakakaakaovoista voit kohtuullisen helposti valmistaa raakakaakaomassan tai -jauheen kanssa herkullista raakasuklaata. Tuote sopii myös luontaiseen ihonhoitoon eli voit käyttää sitä muun muassa ihoa kostuttavana voiteena. Monet pitävät sitä myös yhtenä parhaana huulirasvana sekä hierontaöljynä. Raakakaakaovoilla on ihoa suojaava ja kosteuttava vaikutus, joten se sopii erinomaisesti kaikille ihostaan huolta pitäville henkilöille.

SuperLemon Criollo Cacao Butter on valmistettu Perussa yhdistä maailman arvostetuimmista Criollo-raakakaakaopavuista. Tuote on raaka ja luomua, täysin ilman minkäänlaisia lisäaineita.

Criollo raakakaakaovoi

 • Erittäin laadukkaista raakakaakaopavuista valmistettu suodattamaton kaakaovoi
 • Suositushinta 19,90 euroa
 • Luomulaatuinen ja raaka valmiste
 • Valmistettu kylmäpuristusmenetelmällä alhaisessa lämpötilassa
 • Tällä vaativalla valmistustavalla on varmistettu maksimaalinen ravinnepitoisuus
 • Korkeatasoinen kasviöljy, jolla on monia eri käyttötapoja
 • Tärkeä ainesosa raakasuklaan valmistuksessa
 • Voit valmistaa itse lisäaineettoman ihonhoitotuotteen
 • Antioksidanttirikas valmiste, jolla on myös korkea mineraali- ja vitamiinipitoisuus
 • Sisältää arvostettuja rasvahappoja
 • Arvostettu valmistaja
 • Valmistettu eettisesti ilman minkäänlaisia lisä-, täyte- ja torjunta-aineita
 • Valmistusmaa: Peru
 • Yksikköhinta: 43,83 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Voit valmistaa raakakaakaovoista raakasuklaata raakakaakaomassan tai raakakaakaojauheen kanssa
 • Voit myös sulattaa kaakaovoita ja lisätä sitä saippuan tai erilaisten ihovoiteiden sekaan
 • Sopii myös hierontaöljyksi

Pakkauskoko:

 • 454 gramman pakkaus, joka sisältää noin 18 annosta

€ 19.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Criollo Cacao Paste Raakakaakaomassa 454 g

Laadukas kaakaomassa

SuperLemon Criollo Cacao Paste on huippulaatuinen raakakaakaomassa Perusta.

Criollo on arvostetuin pääkaakaolajike maailmassa ja sen tuotanto kattaakin ainoastaan alle 10% kaikesta maailmassa tuotetusta kaakaosta. Criollolla on useita eri alalajikkeita, joiden pääkasvupaikkoja ovat Venezuela ja Peru, missä molemmissa tuotantoon on panostettu suuresti. Parhaat kaakaovalmisteet tulevatkin näistä molemmista maista.

SuperLemon Criollo Cacao Paste raakakaakaomassa on tuotettu kaikkein parhaista perulaisista luomu Criollo raakakaakaopavuista kylmäpuristusmenetelmällä. Kuoritut raakakaakaopavut on kylmäpuristettu terveelliseksi kaakaomassaksi, mikä sisältää kaikki kaakaon sisältämät terveelliset ravinteet, toisin kuin kauppojen tavalliset tummat suklaat. Raakakaakaomassa on täysin lisäaineetonta 100% kaakaota, jota voidaan kutsua todelliseksi ravintopommiksi. Tuotetta ei koskaan paahdeta, eikä valmistuslämpötila ylitä 45 Celcius-astetta, joten kyse on raa'asta valmisteesta.

Kaakaomassan raakaversio sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja ja aivojen toimintaan positiivisesti vaikuttavia alkaloideja. Se sisältää yhteensä yli 1 200 ainesosaa, mikä tekee siitä aivan uniikin valmisteen. Kaakaomassassa on korkeat pitoisuudet rautaa, magnesiumia, C- ja E-vitamiinia sekä kofeiinin kaltaista piristävää teobromiinia.

SuperLemon Criollo Cacao Paste -raakakaakaomassa on laadukkain myynnissämme oleva kaakaomassa, joka ei sisällä lainkaan lisäaineita. Tuote sopii erityisesti raakasuklaan valmistukseen ja saadaksesi terveellistä raakasuklaa, tarvitset mukaan ainoastaan raakakaakaovoita, suolaa ja hieman haluamaasi makeutusta. Makeutukseksi sopii erinomaisesti lucuma-hedelmäjauhe tai kookospalmusokeri. Erilaiset superfoodit ja vanilja sopivat myös raakasuklaaseen. Raakakaakaomassaa voi syödä myös ihan sellaisenaan tai raastaa sitä herkullisten raakajälkiruokien päälle.

Paras raakakaakaomassa

 • Criollo-kaakaolajikkeesta valmistettu huippulaatuinen kaakaomassa
 • Suositushinta 19,90 euroa
 • Erittäin ravintorikas valmiste, joka sisältää reilusti yli tuhat ainesosaa
 • Luomulaatuinen
 • Raakasuklaata luonnollisessa muodossa
 • Reilusti yli tuhat ainesosaa, mikä tekee tuotteesta yhden ravintorikkaimmista tuotteista maailmassa
 • Sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja antioksidantteja
 • Sisältää myös runsaasti kuitua ja aivoihin positiivisesti vaikuttavaa teobromiinia, anandamidia ja fenyylietyyliamiinia
 • Voit valmistaa tästä tasokkaasta kaakaomassasta raakasuklaata
 • Sopii myös erilaisiin raakajälkiruokiin
 • Yksikköhinta: 43,83 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Sopii syötäväksi ihan sellaisenaan
 • Massasta voi tehdä terveellistä raakasuklaata kun mukaan lisää kaakaovoita
 • Voit raastaa massaa ja koristella sillä erilaisia raakajälkiruokia
 • Suositeltu päiväannos on 10–70 g kaakaomassaa

Pakkauskoko:

 • 454 gramman pakkaus, joka sisältää noin 11 annosta

€ 19.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Hawaiian Spirulina Jauhe 100 g

Paras spirulina

Aito 100% puhdas Spirulina Pacifica® -jauhe suoraan Havaijilta.

Spirulina (Arthrospira Platensis) on sinivihreä mikroskooppinen levä, joka on kasvikunnan yksi parhaita proteiininlähteitä. Se sisältää kaikki 8 välttämätöntä EAA-aminohappoa, joita elimistömme ei pysty valmistamaan. Spirulina-jauhe sisältää myös A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9-, B12- ja K-vitamiineja. Jauheesta saa myös montaa eri mineraalia (mangaani, kupari, jodi, seleeni, molybdeeni, rauta, sinkki, kalsium, magnesium, natrium, kalium ja fosfori) sekä omega 3 ja omega 6 -rasvahappoja. Spirulina on myös erinomainen lehtivihreän ja fytoravinteiden lähde.

Spirulina Pacifica® on yhdysvaltalaisen Cyanotech Corporationin patentoitu valmiste, jota valmistetaan Havaijin trooppisella saarella Tyynellämerellä. Yleisesti tuotetta pidetään maailman puhtaimpana ja laadukkaimpana spirulina-valmisteena. Suurin osa markkinoilla olevista spirulina-valmisteista on kiinalaisia, taiwanilaisia tai intialaisia, joissa löytyy valitettavan paljon eräkohtaisia laatueroja. Heikkolaatuisen tuotteen tunnistaa kuitenkin jo helposti hajun ja maun perusteella.

Laadukas Spirulina

 • Patentoitu Havaijin Spirulina Pacifica® -jauhe
 • Suositushinta 9,90 euroa
 • Pidetään maailman laadukkaimpana spirulina-valmisteena
 • Korkealaatuinen levävalmiste, joka ei sisällä lainkaan minkäänlaisia täyteaineita
 • Erittäin korkea klorofyllipitoisuus
 • Sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja, rasvahappoja ja fytoravinteita
 • Sisältää myös omega 3 ja omega 6 -rasvahappoja
 • Sisältää laadukasta klorofylliä (lehtivihreää)
 • Erinomainen kasvikunnan proteiininlähde, mikä sopii erinomaisesti myös vegaaneille
 • Valmistettu Yhdysvalloissa (Havaiji)
 • Yksikköhinta: 99,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Sekoita 5 g (1 teelusikka) jauhetta veden tai mehun kanssa. Suositeltava päiväannos on 5–20 g.
 • Alussa olisi hyvä nauttia pienempää 5 g annosta, minkä jälkeen kerta-annostusta voi pikku hiljaa kasvattaa suuremmaksi
 • Tuotteen tehokäyttö on 2–6 ruokalusikallista päivässä

Pakkauskoko:

 • 100 gramman pakkaus, joka sisältää noin 33 annosta

€ 9.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Yaeyama Chlorella Klorellajauhe 100 g

Edullinen klorella

Klorella on erittäin ravintorikas makean veden levä, joka on yksisoluinen ja väriltään vihreä. Klorellasta valmistetaan laadukasta leväjauhetta, jota pidetään yhtenä parhaista superfoodeista, sillä se sisältää runsaasti erilaisia ravinteita. SuperLemonin käyttämä Yaeyama Chlorella -jauhe on 100 prosenttisen puhdasta jauhettua klorellaa (Chlorella Vulgaris), joka sisältää uskomattoman suuret pitoisuudet eri vitamiineja kuten A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, E-, C- ja K1-vitamiinia.

Klorella on tunnetusti tasokas proteiininlähde josta löytyy myös kaikki välttämättömät aminohapot sekä mineraalit, kuten fosfori, rauta, kalsium, sinkki, kalium, natrium, kupari ja magnesium sekä tärkeät omega 3 -rasvahapot. Kuten jo nimestä voi päätellä chlorella sisältää runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä, itse asiassa enemmän kuin mikään muu kasvi maailmassa. Klorella sisältää myös Chlorella Growth Factor -kasvutekijää ja se kykeneekin nelinkertaistamaan kokonsa vuorokauden aikana toisin kuin mikään muu elävä organismi maailmassa.

Patentoitu chlorella

 • Erittäin laadukas chlorella-jauhe
 • Suositushinta 12,90 euroa
 • Patentoitu valmiste, jota on sanottu markkinoiden puhtaimmaksi klorella valmisteeksi
 • Tuotteella on korkea proteiinipitoisuus
 • Useita eri aminohappoja, mukaanlukien kaikki välttämättömät EAA-aminohapot
 • Sisältää runsaasti lehtivihreää
 • Erittäin vitamiini- ja mineraalirikas valmiste
 • Korkea folaatti- ja beetakaroteenipitoisuus
 • Sisältää Chlorella growth factor -kasvutekijää
 • Klorellan uskotaan puhdistavan maksaa ja munuaisia raskasmetalleista
 • Ei sisällä lainkaan lisäaineita
 • Valmistusmaa: Ishigaki, Japani (saariryhmä sijaitsee n. 1500 km päässä Japanin mantereesta)
 • Yksikköhinta 129,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Suositeltu päiväannos on 2–6 g jauhetta (1/2–1 1/2 teelusikkaa)
 • Alussa olisi hyvä nauttia pienempää annosta (1/2 teelusikka), minkä jälkeen kerta-annostusta voi pikku hiljaa kasvattaa suuremmaksi
 • Tuotteen tehokäyttö on 2–6 ruokalusikallista päivässä

Pakkauskoko:

 • 100 gramman pakkaus, joka sisältää 50 annosta

€ 12.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product
 

SuperLemon Camu Camu 100 g

Puhdas Camu Camu

Camu Camu on Amazonin sademetsien laidalla kasvava pienen puun hedelmä, joka kasvaa luonnonvaraisesti, mutta jota myös viljellään nykyään paljon erityisesti Perussa. Se on yksi Etelä-Amerikan arvostetuimmista hedelmistä, joka sisältää huikean määrän vitamiineja ja mineraaleja. Camu Camu hedelmällä on muun muassa kaikkein korkein C-vitamiinipitoisuus kaikista maailman hedelmistä, mistä syystä siitä valmistetuista tuotteista on tullut erittäin suosittuja eri puolilla maailmaa.

Camu Camu -hedelmästä on markkinoilla myynnissä hieman erilaisia versioita. Yleensä myytävät tuotteet ovat hedelmäjauheita, joissa on jauhettu kuivatun hedelmälihan ja kuoren lisäksi myös siemenet. Nämä siemenet eivät sisällä C-vitamiinia kuten kuori ja hedelmäliha, mistä syystä näiden valmisteiden C-vitamiinipitoisuus on normaalisti 2–3 prosenttia. SuperLemon Camu Camu -jauheen valmistuksessa ei sen sijaan ole jauhettu lainkaan siemeniä, mistä syystä tuote sisältää C-vitamiinia jopa 4 kertaa enemmän kuin tavalliset Camu Camu -hedelmäjauheet, sekä enemmän myös muita vitamiineja kuten erilaisia B-vitamiineja ja A-vitamiinin esiastetta.

SuperLemon Camu Camu hedelmäliha-kuorijauheen mineraalipitoisuus on myös korkea ja se sisältääkin runsaasti rautaa, kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Tämän lisäksi siitä saa myös aminohappoja ja erilaisia fytokemikaaleja. Tästä syystä tuote onkin markkinoiden ylivoimaisesti vahvin Camu Camu -jauhe.

C-vitamiinilla on todettu olevan useita eri terveysvaikutuksia, kuten taistelevan vapaita radikaaleja vastaan, joten sen käyttöä voi suositella lähes kaikille itsestään huolta pitäville henkilöille.

Luonnollinen C-vitamiini

 • Terveellinen hedelmäjauhe Perusta
 • Suositushinta 19,90 euroa
 • Valmistettu Camu Camu -hedelmästä
 • Tuotteeseen on käytetty ainoastaan hedelmien kuoret ja hedelmäliha
 • Kaikki siemenet on poistettu ennen kuivausta
 • Kuivattu matalassa lämpötilassa, millä on varmistettu korkea ravintoainepitoisuus
 • Saatu kuivatavara on tämän jälkeen jauhettu vitamiini- ja mineraalirikkaaksi jauheeksi
 • Maailman korkein hedelmällä oleva C-vitamiinipitoisuus (8 prosenttia kokonaispainosta)
 • Jopa neljä kertaa vahvempi kuin markkinoilla myytävät perusjauheet
 • Korkea antioksidantti- ja fytokemikaalipitoisuus
 • Sisältää hieman myös proteiinia (aminohappoja)
 • Luomutuotettu jauhe
 • Suositellaan käyttämään yhdessä kollageeni ja msm-valmisteiden kanssa
 • Tuotetta voi hyvin käyttää myös ihan sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna
 • Ei sisällä mitään lisäaineita
 • Yksikköhinta 199,00 euroa/kg

Käyttöohje:

 • Sekoita  5 grammaa (1 tl) jauhetta veden tai mehun kanssa. Suositeltava päiväannos on 5 grammaa, mikä sisältää 400 mg luonnollista C-vitamiinia.
 • Voit sekoittaa jauhetta myös smoothien tai mehun kanssa
 • Tehokäytössä jauhetta voi käyttää yhden teelusikallisen 1–3 kertaa päivässä

Pakkauskoko:

 • 100 gramman pakkaus, joka sisältää 20 annosta

€ 19.90

Lisätietoa nettikauppa...

SuperLemon
Product