Skip Urheilujuoma lemon hallon 510g (31,18€ kg)

Skip urheilujuoma sisältää hiilihydraatteja elimistösi välittömään tarpeeseen sekä elektrolyyttisekoituksen, jolla korvaat hikoilemalla menetetyt kivennäiset. Voit itse päättää kuinka paljon elektrolyyttejä haluat, riippuen siitä, onko kyseessä hiilihydraattitankkaus tai kilpasuoritus. 3rkl sisältää 27,6g hiilihydraatteja. Raikkaan sitruunan ja vadelman makuinen juoma on helppo juoda intensiivisen rasituksen aikana tai sen jälkeen. Hiilihydraatti-elektrolyytti yhdistelmä tehostaa nesteen imeytymistä harjoituksen aikana. Sisältää kofeiinia. Annostus: Harjoituksen tai kilpailun aikana = sekoita 3 mitallista 1/2 litraan vettä. Ravintosisältö / 30g: Vitamiini B1 0,43mg Vitamiini B2 0,50mg Vitamiini B5 2,0mg Vitamiini C 18mg Natrium 225mg Kalium 45mg Kloridi 41mg Magnesium 41mg Fosfori 15mg Kofeiini 80mg

€ 16.90

Lisätietoa...

Urheilujuomat ja energiageelit
Product
 

HCT EAA G 1kg (51,9€ kg)

Kaikki välttämättömät aminohapot (L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani) sekä L-glutamiini samassa, jauhemaisessa tuotteessa. Aminohapot ovat kaikki vapaita aminohappoja ja keskenään kehon tarpeisiin nähden optimoidussa suhteessa. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi itse valmistaa, vaan ne kaikki täytyy saada ruokavaliosta.

€ 51.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Squeezy energy drink 50g annospussi

ENERGY DRINK Piristävästä urheilujuomasta saat hiilihydraatteja ennen urheilusuoritusta, sen aikana ja jälkeen. Hiilihydraatti-urheilujuomajauhe nopeaan energiatäydennykseen. Ei keinotekoisia makeutusaineita. Maku: appelsiini Käyttösuositukset: Nauti 200ml juomaa 20 minuutin välein kilpailun tai suorituksen aikana.

€ 1.65

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self Micro Whey Active 4kg (16,72€ kg)

Proteiininlähde jokaiselle tukemaan aktiivista elämäntapaa. 100 % heraproteiinia rikastettuna aminopeptideillä. Valmiissa juomassa vain 0,3 % rasvaa. Lisää vain vesi, luonnollinen vaihtoehto ilman lisättyjä aromeja. Tuote on gluteiiniton ja hellä vatsalle. Eri makuvaihtoehtoja.

€ 66.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self Just Dextro 2kg(6,95kg)

100% Rypälesokeria Nopeasti imeytyvä! Lisää insuliinin eritystä. Mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan pääsyn soluihin. Tehostaa esim. kreatiinin kulkua lihassoluihin. Gluteeniton. Soveltuu hyvin palautumisjuomaan. Helposti sekoittuva ja makean makuinen. Nopeasti lisäenergiaa! Ei lisättyjä aromeja!

€ 13.90

Lisätietoa...

Kestävyysurheilu
Product
 

Self Instant oatmeal 1kg Natural

Tasaisesti ja hitaasti imeytyvä ravintorikas kaurajauhe Instant Oat-ravintolisä on kaurajauhe joka on jauhettu erittäin hienoksi jauheeksi kaurasta. Tämä 100% vegaaninen kaurajauhe liukenee helposti nesteeseen ja on täynnä ravintorikasta sisältöä. Kaura sisältää mm. proteiinia, korkealaatuista hiilihydraattia, terveellisiä rasvoja sekä kuituja. Instant Oat-ravintolisä soveltuu hyvin esim. aamupalan yhteydessä tai välipalana nautittuna. Instant Oat-ravintolisää voi myös käyttää esim. osana palautumisjuomaa tai pannukakkujen ja smoothien valmistukseen.

€ 6.90

Lisätietoa...

Edulliset urheiluravinteet ja lisäravinteet verkkokaupa
Product
 

Skip Multimineraali 500 tabl. (0,036€ tabl.)

Jalostetun ravinnon, lisääntyneen stressin ja ympäristömyrkkyjen takia mineraalien tarve kasvaa ravinteiden muodossa. Vitamiinit toimivat yhteistyössä toistensa ja mineraalien kanssa. Siksi on tärkeää nauttia sekä vitamiineja että mineraaleja. Kaikenlainen liikunta lisää hapenottokykyä ja siten mineraalien tarvetta. Annostus: 3-5 tabl aamiaisen yhteydessä. Korkean ruumiinpainon ja harjoitusmäärän aikana 10 tabl päivittäin Pakkauskoko 500 tablettia Sisältö per tabletti •Kalsium 80 mg •Magnesium 50 mg •Fosfori 50 mg •Kalium 30 mg •Sinkki 5 mg •Rauta 2 mg •Mangaani 2 mg •Kupari 1 mg •Jodi 25 mcg

€ 17.90

Lisätietoa...

Vitamiinit ja mineraalit
Product
 

M Nutrition Strong Green Tea Extract EGCG vahva vihreäteeuute 90 tabl. (0,17€ tabl.)

VAHVA VIHREÄTEEUUTE! Strong Green Tea Extract sisältää vihreäteeuutetta, joka on laajalti tunnettu sen yleisistä terveyshyödyistä. Vihreäteeuute sisältää EGCG:tä (epigallokatekiinigallaatti), joka on voimakas antioksidantti. Strong Green Tea Extract omaa myös termogeenisiä ominaisuuksia, mikä auttaa lisäämään aineenvaihdunnan aktiivisuutta. Lisäksi vihreäteeuute tukee elimistön verenkiertojärjestelmää. Strong Green Tea Extract sopii erinomaisesti painonhallintaan ja tukemaan yleisterveyttä. Käyttöohje: 1-2 tablettia 1-2 kertaa päivässä.

€ 14.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Lihaskasvu rasvanpoltto

Tee tuloksia ennätysajassa Suomen kokeneimman treenarin menetelmällä

€ 32.90

Lisätietoa...

Kirjat
Product
 

Smartshake V2 Original Pure White

Kätevä moniosainen juomashaker. Isoin astia sekoitusta varten (tilavuus 400ml, kannen kanssa 600ml). Kaksi pienempää astiaa jauheiden ja vitamiinien ym. kuljettamiseen (tilavuudet 120 ja 160ml). Mukana karbiinihaka esim. kiinnittämistä varten. Pakastimen, konepesun ja mikroaaltouunin kestävää myrkytöntä muovia.

€ 7.90

Lisätietoa...

Juomapullot ja shakerit
Product
 

Voimaruoka Total 25 (1,25€ pss)

Voimaruoan Total 25 sisältää paljon ravintorikkaita superfoodeja yhdessä. Näppärästä annospussista jauhe on helppo sekoittaa veteen tai mehuun, tai käyttää osana smoothien valmistusta. Pakkauskoko 20 pss Käyttö: Sekoita annospussin sisältö veteen tai muuhun nesteeseen, tai käytä muuten ruoanlaitossa (esim. smoothien joukossa). Huomautukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

€ 21.90

Lisätietoa...

Superfoodit
Product
 

Squeezy Geelivyö

Tähän erittäin kevyeen vyöhön sopii 8 kpl Squeezy energiageeliliuskoja. Joustava, ja pituus säädettävissä. Kiinnikkeet kilpailunumeroa varten.

€ 8.90

Lisätietoa...

Välineet ja tarvikkeet
Product
 

Urheiluteippi 10m

Edullinen urheiluteippi, joka sopii lähes kaikkiin urheilulajeihin. Leveys 3,75 cm Rullassa 10 m

€ 3.50

Lisätietoa...

Lihashuolto
Product
 

Skip Valkosipulikapseli 250 kaps. (0,06€ kaps.)

Valkosipuli on vanha ja tunnettu luonnontuote. Se sisältää allisiinia oikean määrän. Annostus 1-2 kapselia päivässä Pakkaus 250 kapselia Sisältö per kapseli •Kylmäpuristettu valkosipuliöljy 365 mg •Allisiini 270 mcg

€ 14.90

Lisätietoa...

Terveys ja hyvinvointi
Product
 

Gymstick Kinesioteippi 5m

Gymstick Kinesiology-teippi on kestävää, joustavaa ja elastista. Sen valmistuksessa on ollut mukana fysioterapian ammattilaisia. Kinesioteippaus on tehokas tapa estää erilaisia urheiluvammoja tai tukea vamman jälkeen liikunnan aloittamista. Teippauksella voidaan vähentää kipua ja lisätä tai vähentää nivelten liikelaajuutta. Teippaukset tukee lihasta ja auttaa sitä toimimaan oikeassa liikeradassa. Kinesioteippaus on suosittua urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa. - materiaali: 97% puuvillaa ja 3% spandexia - vedenkestävä, voi käyttää myös suihkussa ja uinnin aikana, kuivuu nopeasti - pysyy ihossa jopa 7 päivää - teipit ovat lateksittomia eivätkä ärsytä ihoa - 5 m rulla - mukana ohjeet - saatavilla kaksi väriä

€ 9.90

Lisätietoa...

Tarvikkeet
Product