Self Leucine 200g (79,5€ kg)

Pakkauskoko: 200 g 100% puhdasta L-leusiinia jauheena. L-leusiini on tärkein haaraketjuisista (BCAA) aminohapoista, jolla on lukuisia eri tehtäviä. L-leusiini vähentää tehokkaasti lihasten purkamista rasituksessa, suojaa lihaksia rasituksessa, vaikuttaa kasvuhormonin, insuliinin ja testosteronin eritykseen. Erinomainen apu myös vähäkaloriselle dieetille minimoimaan lihasmassan menetystä. * Palautumiseen * Suojaa lihaksia rasituksessa ja dieetillä * Vähentää lihasten purkamista rasituksessa * Parantaa suorituskykyä Käyttöohje: 5-10 g vuorokaudessa veteen, mehuun tai palautumisjuomaan sekoitettuna. Hyviä ajankohtia ottaa L-leusiinia on aamulla, ennen treeniä sekä treenin jälkeen.

€ 15.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

HCT EAA G 1kg (51,9€ kg)

Kaikki välttämättömät aminohapot (L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani) sekä L-glutamiini samassa, jauhemaisessa tuotteessa. Aminohapot ovat kaikki vapaita aminohappoja ja keskenään kehon tarpeisiin nähden optimoidussa suhteessa. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi itse valmistaa, vaan ne kaikki täytyy saada ruokavaliosta.

€ 51.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Supermass Nutrition Tehonlisääjä PREZONE Stimulanttivapaa 625 g (63,84€ kg)

Supermass PREZONE Stimulant free on markkinoiden paras stimulanttivapaa tehonlisääjä, joka saa aikaan ennennäkemättömän pumpin ja auttaa jaksamaan läpi kovimmankin treenin. Nauti PREZONE Stimulant free 30 minuuttia ennen suoritusta, jotta saavutat treenissäsi maksimaalisen kestävyyden ja lihasvoiman.

€ 39.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Supermass Nutrition Tehonlisääjä Prezone 525g (76,0€ kg)

PREZONE on tehonlisääjä, jonka avulla saat harjoittelustasi kaiken irti. Valtava lisäenergia, keskittymiskyky…PREZONE saa aikaan ennenkokemattoman boostin! ENERGY | ENDURANCE | POWER Maku: Kirsikkacola

€ 39.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Supermass Nutrition Tehonlisääjä Inzane 288g(103,81€ kg)

INZANE tehonlisääjä sisältää erilaisia keskushermostoa stimuloivia ainesosia, jotka takaavat ennennäkemättömän vireystilan, kivenkovan fokuksen ja auttavat sinua jaksamaan läpi kovimpienkin harjoitusten! INZANE:n avulla vanhat ennätyksesi saavat kyytiä ja saat kovimmistakin harjoituksista kaiken irti! Makuina: vadelma-salmiakki ja hedelmäpunssi. Tuote sisältää Higenaminea.

€ 29.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Supermass Nutrition Intrazone 600g (66,5€ kg)

INTRAZONE:n ultravahva aminohappomatriisi lisää harjoittelun aikaansaamia anabolisia vasteita. Lisäksi INTRAZONE nopeuttaa palautumista, vähentää lihasarkuutta ja hillitsee lihasväsymystä. INTRAZONE auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin! ENDURANCE | POWER | HYDRATION Maku: Persikkajäätee ja Vesimeloni

€ 39.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Skip Tränings Aktivator 2.0 520g (94,0€ kg)

Träningsaktivator stimuloi voimakkaasti kehon omia toimintoja. Vaikuttaa myös kehon typpitasapainoon positiivisesti joka tarkoittaa voimakkaampaa lihaskasvua. Lisää harjoituksen aikana voimaa, kestävyyttä ja palautumista. Sinulle joka harjoittelet äärimmäisen kovaa ja haluat kaiken irti treenistä. Träningsaktivator antaa voimakkaamman stimulaation kuin RX-Optimizer ja vaikutus on pitkäkestoisempi. Soveltuu erityisesti harjoituskausiin jolloin harjoittelet raskailla painoilla. Träningsaktivator lisää suorituskykyä ja voimiasi harjoituksessa sekä tukee omaa kehontoimintaa luontaisesti ja turvallisesti. Soveltuu myös naisille. Annostus: 2 sileätä annosmittaa lasiin vettä juotavaksi n. 15-30 min ennen harjoitusta, EI RUOAN YHTEYDESSÄ Lisää tehoa harjoitteluun n. 2-3 tuntia nauttimisen jälkeen Sisältö per annos •Beta-alaniini 5000 mg •Ginseng 1000 mg •Magnesium 500 mg •B6-vitamiini (pyridoksiini) 200 mg •C-vitamiini 200 mg •B12-vitamiini (kobalamiini) 100 mcg •B5-vitamiini (pantoteenihappo) 100 mg •Kofeiini 200 mg

€ 48.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Self Xtreme Cellxpand.2, 1200g (26,58€ kg)

Xtreme Cellxpand.2, 1200g Kreatiinipohjainen tehonlisääjä kovaa treenaaville. Täysin uusi Xtreme Cellxpand.2, uusilla herkullisilla mauilla! Makuina raikas jääteepersikka ja herkullinen madariiniappelsiini. Tuotteessa on kolme tuotetta yhdensijasta: -Monelle tutut tehonlisääjän ainesosat kreatiini, beta-alaniini ja tauriini. - BCAA aminohapot L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini ja DL-fenyylialaniini -Hydrosalt eli mineraalivalmiste, joka sisältää magnesiumin, kalsiumin, natriumin ja kaliumin. Näiden lisäksi juomassa on vielä hiilihydraattia (maltodekstriini ja dekstroosi 54g/100g), d-vitamiini, c-vitamiini ja B6-vitamiini. Tuotetta voi käyttää ennen treeniä latausjuomana tai treenin aikana.

€ 31.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Self Creatine PRO CEED 240 tabl. (0,087€ tabl.)

Self Creatine Pro-Ceed äärimmäiseen lihasvoimaan ja räjähtävyyteen! Modifioidun kreatiinirakenteen ansiosta voit saada entistä pienemmällä annoksella lihaksiin kerääntyvistä mineraaleista irti enemmän. Tämä mahdollistaa saman räjähtävyyden, voiman ja maitohapon sietokyvyn verrattuna kreatiinimonohydtaattiin, ilman nesteytystä. Tuote on nopeasti vaikuttava ja tehokas ensimmäisellä kerralla tuotteessa olevan kaliumin ja magnesiumin ansiosta, mitkä tehostavat lihasten toimintaa. Ei vaadi erillistä latausvaihetta. Ennen treeniä otettavaksi. Suositeltu vuorokausiannos 6 tablettia. Valmistettu tehtaassa missä käsitellään maitoa, munaa ja soijaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä suositeltua vuorokausiannosta saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville, imettäville tai lääkityksellä oleville, ellei keskusteltu lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Ei lasten ulottuville.

€ 20.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Self Beta Alanine 200g (79,5€ kg)

Pakkauskoko: 200 g Useilla tieteellisillä tutkimuksilla on osoitettu että beta-alaniinilla voidaan turvallisesti parantaa suorituskykyä, kestävyyttä sekä palautumista. Beta-alaniini muuttuu lihaksistossa karnosiiniksi, joka taas erittäin tehokkaasti estää maitohapon kertymistä lihaksiin. Lisääntyneet karnosiinitasot tehostavat myös typpioksidin(NO) tuotantoa. Typpioksidi saa aikaan verisuonten laajenemisen, mikä tuntuu treeneissä kovempana pumppina. Saattaa aiheuttaa ihon kihelmöintiä. * Lisää lihasvoimaa * Lisää kestävyyttä * Palautumiseen * Väsymyksen ehkäisyyn * Puskuroi maitohappoa * Tehoa treeniin Annostus: 3-6 g vuorokaudessa, sekoitettuna veteen tai mehuun. Ainesosat: 100% beta-alaniinijauhe.

€ 15.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Self Arginine 200g (79,5€ kg)

Pakkauskoko: 200g L-Arginiini lisää typpioksidin (NO) määrää verenkierrossa ja tehostaa kasvuhormonin (GH) eritystä. Kohonnut kasvuhormonitaso parantaa rasvanpolttoa, lisää lihasmassaa sekä nopeuttaa palautumista. * Parantaa suorituskykyä * Nopeuttaa palautumista * Lisää seksuaalista halukkuutta * Lisää voimaa * Lisää lihasmassaa * Tehostaa rasvanpolttoa Annostus: 3-6 g vuorokaudessa. Ainesosat: 100% L-arginiinijauhe

€ 15.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

M Nutrition Pure Beta Alanine Beeta Alaniinijauhe 300g (63€ kg)

100% Beeta-Alaniini. Puhdas Beeta-Alaniinijauhe! PureBeta-Alanine vaikuttaa karnosiinin muodostamiseen, joka hillitsee maitohapon kertymistä lihaksiin, estää lihasväsymystä ja lisää lihaskestävyyttä. PureBeta-Alanine toimii erityisen hyvin lyhytkestoisissa ja intensiivisissä suorituksissa. PureBeta-Alanine on hienojakoista ja se liukenee helposti nesteeseen. Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 5 g) jauhetta 3 dl vettä. Nauti 1 annos vuorokaudessa. Maku: Maustamaton.

€ 16.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

M Nutrition Pure Arginine Arginiinijauhe 300g (59,67€ kg)

100% puhdas arginiini! Arginiini on aminohappo, joka lisää typpioksidin (NO) määrää kehossa. PureArginine tehostaa verenkiertoa työskenteleviin lihaksiin. Urheilusuorituksen aikana PureArginine optimoi lihasten hapensaannin ja ravintoaineiden kuljetuksen. PureArginine liukenee nesteeseen helposti ja on neutraalin makuista. Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 5 g) jauhetta kahteen desilitraan vettä. Nauti 1 annos vuorokaudessa. Maku: Maustamaton.

€ 18.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

M Nutrition EAA Aminohappovalmiste 500g(65,80€ kg)

EAA+, KOKONAISVALTAINEN AMINOHAPPOVALMISTE EAA+ on aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ sisältää sitruliinimalaattia, histidiiniä ja B6-vitamiinia. Stimuloi tehokkaasti lihaskasvua. Estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. Lisäksi B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Makuina hedelmäpunssi ja sitruuna.

€ 32.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

M Nutrition CitruPure 300g (83,00€ kg)

CitruPure on lihasväsymyksen estäjä, jonka on todettu parantavan suorituskykyä. CitruPure estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. Maku: Maustamaton.

€ 21.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

M Nutrition BCAA 411 (63,80€ kg)

Laadukas aminohappovalmiste! BCAA 411 sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia erinomaisessa 4:1:1 suhteessa. BCAA 411 imeytyy helposti ja tuottaa nopeaa polttoainetta koviin suorituksiin. Haaraketjuiset aminohapot edistävät lihaskasvua ja estävät lihasten hajoamista. Jokainen annos sisältää suuren määrän puhtaita haaraketjuisia aminohappoja. BCAA 411 sekoittuu helposti mihin tahansa nesteeseen ja urheilujuomaan. Käyttöohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (n. 10 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun. Makuina cola ja trooppinen vesimeloni.

€ 31.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

HCT L Glutamiini 1kg (52,9€ kg)

L-glutamiini on yksi tärkeimmistä kehon aminohapoista. L-glutamiinilla on merkittävä rooli mm. elimistön proteiinisynteesin tehostamisessa ja fyysisestä rasituksesta palautumisessa. L-glutamiinin on todettu myös parantavan glykogeenin muodostusta. L-glutamiini toimii lisäksi antikatabolisesti, millä on suuri merkitys erityisesti kovien harjoitusjaksojen ja dieetin aikana. Näiden kaikkien vaikutustensa kautta L-glutamiini auttaa lisäämään lihasvoimaa ja -massaa sekä nopeuttaa palautumista.

€ 49.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

HCT L Arginiini 1kg (55,9€ kg)

Pakkauskoko: 1kg 100 % L-arginiinijauhe. L-arginiini toimii elimistössä yhtenä proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tämän lisäksi L-arginiini on elimistössä typpioksidin lähtöaine. FinnMax arginiini on valmistettu fermentointimenetelmällä eli tietty, spesifi bakteerikanta valmistaa kasvatusliuoksessa L-arginiinia käyttäen kasveista saatavaa glukoosia energianaan. Tällä tavoin valmistettu L-arginiini on erittäin puhdasta ja sen hyväksikäytettävyys ihmisen elimistössä on paras mahdollinen. _HCT on FinnMax:n kehittämä huippulaadukas ja silti hinnoiltaan erittäin kilpailukykyinen suurten pakkauskokojen tuotesarja._

€ 49.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

HCT Kreatiini 1kg (19,9€ kg)

Pakkauskoko: 1 kg 100 % kreatiinimonohydraattijauhe. Kreatiinimonohydraatin nauttiminen täyttää lihasten kreatiinifosfaattivarastot. Samalla myös lihassolujen sisäisen nesteen määrä nousee, mikä tehostaa myös proteiinisynteesiä. Suurempien kreatiinifosfaattivarastojen seurauksena kovatehoista suoritusta on mahdollista jatkaa hieman tavanomaista kauemmin, kun ATP:a riittää lihassoluissa hieman pidempään. Kreatiini mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun myös toimimalla puskurina maitohappoa vastaan. Näiden vaikutusten takia myös palautuminen sarjojen ja harjoituskertojen välillä nopeutuu, kuten myös voiman ja lihasmassan kasvu. Ainesosat: kreatiinimonohydraatti

€ 20.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

HCT Beta alaniini 1kg (42,9€ kg)

Pakkauskoko: 1kg Beeta-alaniini nostaa elimistön karnosiinitasoja. Karnosiini puskuroi happamuutta elimistössä. Myös karnosiinin neuromuskulaarisen väsymyksen syntyä vähentävä ominaisuus tarkoittaa urheilijalle suoraan lisääntynyttä työkapasiteettia. Yhdessä kreatiinin kanssa nautittuna beeta-alaniini lisää kehon rasvatonta painoa ja vähentää kehon rasvan määrää enemmän kuin pelkkä kreatiini yksinään. Beeta-alaniini tehostaa harjoittelua ja nopeuttaa palautumista, mikä tarkoittaa myös suoraan nopeampaa kehittymistä lajista riippumatta. Ainesosat: 100% Beta-alaniinijauhe _HCT on FinnMax:n kehittämä huippulaadukas ja silti hinnoiltaan erittäin kilpailukykyinen suurten pakkauskokojen tuotesarja._

€ 41.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

GAKIC 128 kaps. (0,20€ kaps.)

GAKIC eli glysiini-arginiini-ketoisokapronihappo lisää anaerobista suorituskykyä keskimäärin 10,5 % ja väsymyksen sietoa keskimäärin 28 %. Tuotteen vaikutus perustuu pääasiassa ammoniakin poistoon. GAKIC soveltuu erinomaisesti kaikkiin urheilulajeihin.

€ 25.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

FinnMax Pure L Lysine 200g (79,5€ kg)

L-lysiiniä jauheena. Lysiini on yksi elimistölle välttämättömistä aminohapoista, joita elimistö ei itse pysty valmistamaan, vaan jotka täytyy saada ruokavaliosta. Lysiini osallistuu elimistössä paitsi kudosproteiinien myös mm. karnitiinin ja kollageenin tuotantoon. Lisäksi lysiini tehostaa kalsiumin imeytymistä.

€ 15.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

FinnMax L Glutamiini 200g (79,5€ kg)

L-glutamiinia jauheena. Glutamiini on valkea, neutraalin makuinen aminohappo. Glutamiinia on tavallisesti ihmiskehossa erittäin runsaasti, sillä monet elimet käyttävät sitä jatkuvasti paljon. Stressitilanteissa elimistön glutamiinitaso voi pudota murto-osaan aikaisempaan tasoon nähden. Tehokas rasituksesta palautuminen vaatii kumminkin paljon glutamiinia, joka on tärkeässä osassa mm. fyysisen harjoituksen lihassoluihin aiheuttamien mikrovaurioiden korjaamisessa. Glutamiini edesauttaa myös harjoituksissa tyhjenneiden lihasten glykogeenivarastojen täyttymistä. Jos glutamiinin menetystä ei korvata muuten, ottaa elimistö tarvitsemansa glutamiinin purkamalla lihaskudosta. Glutamiinin nauttiminen onkin tärkeää erityisesti ennen harjoitusta ja heti harjoituksen jälkeen.

€ 15.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Finnmax L Arginine 500g (71,8€ kg)

100 % L-arginiinijauhe. L-arginiini toimii elimistössä yhtenä proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tämän lisäksi L-arginiini on elimistössä typpioksidin lähtöaine. FinnMax arginiini on valmistettu fermentointimenetelmällä eli tietty, spesifi bakteerikanta valmistaa kasvatusliuoksessa L-arginiinia käyttäen kasveista saatavaa glukoosia energianaan. Tällä tavoin valmistettu L-arginiini on erittäin puhdasta ja sen hyväksikäytettävyys ihmisen elimistössä on paras mahdollinen.

€ 35.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Finnmax CreaMax 200g (34,5€ kg)

Puhdasta kreatiinimonohydraattijauhetta. Kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisissa, toistuvissa korkea intensiivisissä suorituksissa.

€ 8.80

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

FinnMax Citrulline Malate 200g (134,5€ kg)

100 % sitrulliinimalaattijauhe. Sitrulliinimalaatti on sitrulliini-aminohapon ja malaatin eli omenahapon muodostama yhdiste. Sitrulliinimalaatti maistuu happamalle ja se sekoittuu helposti nesteisiin. Sitrulliinimalaatti vähentää fyysisten suoritusten aikaista lihasväsymystä, parantaa verenkiertoa lihaksissa ja nopeuttaa palautumista.

€ 26.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

Finnmax BoostMax treeniboosteri 100g (189,0€ kg)

Fast Track BoostMax on tarkoitettu kovaa treenaaville urheilijoille varmistamaan maksimaalisen hyödyn saaminen kaikista harjoituskerroista. Tuotteen käyttö kannattaa rytmittää tärkeimpien treenien yhteyteen ja pitää välillä lyhyitä taukoja tuotteen käytöstä liiallisen tottumisen estämiseksi. Tässä on tehotuote todellisia tuloksia haluaville! Jaksota käyttöä esimerkiksi 1-2 viikkoa käyttöä, 1-2 viikkoa taukoa tai käytä vain 1-3 päivänä viikossa ilman viikkotaukoja. Näin saat tuotteesta parhaan hyödyn ja vaste tuotteeseen säilyy jatkuvasti hyvänä.

€ 18.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

FinnMax Beeta Ekdysteroni 150g (152,67€ kg)

Beeta ekdysteroni on kasviuute. Beeta Ekdysteroni ei vaikuta elimistön omaan hormonitoimintaan ja tuote soveltuukin yhtä hyvin sekä miehille että naisille. Oikein käytettynä tuotteen vaikutus alkaa tuntua nopeasti ja tulee yhä selvemmäksi käyttöajan jatkuessa. Tuotteen käytön myötä palautuminen nopeutuu ja lihakset kehittyvät nopeammin. Samalla tuote vielä auttaa pääsemään kehon rasvasta eroon. Tärkeää on käyttää tuotetta yhdistettynä runsasproteiiniseen ruokavalioon ja riittävällä, kehon painon mukaan määräytyvällä annostuksella. Lisäksi on syytä huomata, että vuorokauden kokonaisannos kannattaa jakaa mahdollisimman useaan pienempään kerta-annokseen, jotka nautitaan aina proteiinipitoisen aterian yhteydessä.

€ 22.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product
 

FinnMax BCAA 500g (55,8€ kg)

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA; branched-chain amino acids) leusiini, isoleusiini ja valiini yhdessä juuri oikeassa keskinäisessä suhteessa (kaksi osaa leusiinia, yksi osa isoleusiinia ja yksi osa valiinia). Elimistö käyttää kaiken fyysisen rasituksen aikana erittäin runsaasti haaraketjuisia aminohappoja energiaksi lihastyön aikana, mikä nostaa niiden tarvetta kovaa harjoittelevilla. Mitä enemmän ja kovemmin harjoitellaan, sitä merkittävämpään rooliin haaraketjuiset aminohapot nousevat.

€ 27.90

Lisätietoa...

Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product