Finnmax massanrakentaja 2, 750g Supertarjous! 14,90€(19,73kg)

Supertehokas valmiste, joka sisältää kaikkea mitä lihasten kasvuun vaaditaan: runsaasti energiaa, laadukkaan ja monipuolisen proteiinikoostumuksen, haaraketjuisia aminohappoja, runsaasti hiilihydraatteja sekä kreatiinia. Useista lähteistä tulevat proteiinit imeytyvät kaikki vaiheittain. Annosta tarkoituksenmukaisesti säätämällä sopii paitsi painonlisäykseen ja hieman hitaammin imeytyväksi palautumisjuomaksi, myös kiireessä tai hankalassa paikassa nopeasti nautittavaksi välipalaksi, vaikka painonlisäys ei olisikaan tavoitteena. Erinomainen maku. Käyttömahdollisuudet: Painonlisääjänä, palautumisjuomana, välipalana

€ 14.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Squeezy energy drink 50g annospussi

ENERGY DRINK Piristävästä urheilujuomasta saat hiilihydraatteja ennen urheilusuoritusta, sen aikana ja jälkeen. Hiilihydraatti-urheilujuomajauhe nopeaan energiatäydennykseen. Ei keinotekoisia makeutusaineita. Maku: appelsiini Käyttösuositukset: Nauti 200ml juomaa 20 minuutin välein kilpailun tai suorituksen aikana.

€ 1.65

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

NutriWorks Pro Recovery 2kg

Vadelmanmakuinen hiilihydraatti-proteiinijauhe. Pro Recovery palautusjuoma pitää sisällään kehon eniten tarvitsemat ravinteet nopeasti ja hyvin imeytyvässä muodossa, helposti yhdessä tuotteessa. Se sisältää proteiinia ja hiilihydraattia optimaalisessa 50/50 suhteessa. Proteiini on hydrolysoitua heraproteiinia ja tärkkelyksestä valmistettu hiilihydraatti nopeasti imeytyvää. Tuotteeseen on lisätty BCAA-aminohappoja glutamiinia sekä kreatiinia. Maku on mehumainen, ihana herkullinen vadelma. Ehdoton lisä kaikille kuntoilijoille. Makeutettu stevialla ja sukraloosilla. Vähälaktoosinen, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

€ 44.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Supermass Nutrition Supercarb Maustamaton 1kg (27,90€ kg)

SUPERCARB on 100% syklistä dekstriiniä (Highly Branched Cyclic Dextrin / Cluster Dextrin) sisältävä hiilihydraattivalmiste. Nopean imeytymisvauhdin ansiosta SUPERCARB soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin ennen harjoittelua kuin harjoittelun aikana. Lisäksi se soveltuu erittäin hyvin osaksi palautusjuomaa, sillä SUPERCARB täyttää lihasten tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti, jolloin elimistö on valmis seuraavaa harjoitusta varten. SUPERCARB on lisäksi rikastettu elektrolyyteillä, jotka nesteyttävät elimistöä tehokkaasti harjoituksen aikana ja sen jälkeen. SUPERCARB on neutraalin makuinen, joten se soveltuu sekoitettavaksi mihin tahansa juomaan tai nautittavaksi sellaisenaan.

€ 27.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

M Nutrition Anabolic Overdrive 2,5kg (23,56€ kg)

Anabolic Overdrive on huipputehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Anabolic Overdriven koostumus on tieteellisesti kehitetty nopeuttamaan palautumista sekä tehostamaan lihasmassan ja -voiman kasvua. Anabolic Overdrive sisältää laadukasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia (HydroISO), hiilihydraatteja, kreatiinia, C-vitamiinia ja aminohappoja. Anabolic Overdrive maistuu herkulliselta ja raikkaalta sekä liukenee helposti nesteeseen. Makuina mustaherukka ja appelsiini.

€ 58.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Back2Basic Recovery 2,7kg (15,15€ kg)

Back2Basic Recovery on hyvänmakuinen luonnonmukaisesti kehitetty vähälaktoosinen palautusjuomajauhe, jonka runsas hiilihydraattien määrä mahdollistaa tuotteen käytön myös massanlisäykseen. Tuote imeytyy erinomaisesti ja edesauttaa näin ollen nopeampaa palautumista rasituksesta. Tuote ei sisällä lainkaan rasvaa kerryttäviä nopeita hiilihydraattia, esim. sokeria. Recoveryssä on erittäin korkea biologinen arvo ja se sopii kaikille urheilua harrastaville. Tuote on makeutettu stevialla. Nauti annos välittömästi harjoituksen jälkeen mahdollistaaksesi nopean palautumisen. Recovery sopii nautittavaksi myös välipalana. Sekoita 4 mitallista Recoveryä 3 - 4 dl:aan vettä tai maitoa ja sekoita shakerissa n. 10 sekunnin ajan.

€ 40.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Supermass Nutrition AFTERZONE 920 g (37,93€ kg)

AFTERZONE:n monipuolinen aminohappo-proteiinihydrolysaattisekoitus on kehitetty aikaansaamaan välitön lihasanabolian lisääntyminen. Tuotteeseen on lisäksi sisällytetty lukuisia muita anabolisia ja antikatabolisia yhdisteitä. AFTERZONE maksimoi lihaskasvusi! RECOVERY | STRENGTH | MUSCLE Maku: Mustikka, Päärynä-Omena ja Suklaa

€ 34.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Skip Top Fuel 1kg (36,90€ kg)

Top Fuel palautusjuoma Top Fuel on täydellinen allround-lisäravinne, joka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen vapaita ja peptidisidonnaisia amminohappoja, vitamiineja, hivenaineita, antioksidantteja, aktiivisia ruoansulatusentsyymejä, kuituja ja hiilihydraatteja. Top Fuel luo pohjan maksimaaliseen lihaskehitykseen ja parempiin harjoittelu tuloksiin massanrakennus kaudella, tuote soveltuu myös mainiosti dieetille. Top Fuel sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja. Lihakset tarvitsevat pitkäketjuisia hiilihydraatteja energiaksi harjoitteluun sekä lihasten rakentamiseen. Top Fuel sisältää erittäin tärkeitä antikatabolisia aminohappoja L-Glutamiinia sekä haaraketjuisia BCAA aminohappoja (L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia). Aminohapot ovat peräisin heraproteiinista, maitoproteiinista sekä kalsiumkaseinaatista. Aminohapot ovat esipilkottuja vapaisiin ja peptidisidottuihin aminohappoihin, korkeilla pitoisuuksilla BCAA:ta parhaimman imeytyvyyden ja hyödyn saavuttamiseksi. Top Fuel soveltuu myös lihasmassan säilyttämiseen tai lisäämiseen dieetillä. Top Fuel on rikastettu myös kreatiinilla. Makuvaihtoehdot: Mansikka, suklaa ja päärynä-vanilja. Käyttöohje: Sekoita 1 dl (50g) jauhetta 3 dl maitoa, vettä tai mehua.

€ 36.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self Recovery 50 2kg (16,95€ kg)

Pakkauskoko 2 kg Suositeltu annostus: 70g jauhetta (2 mitallista) sekoitetaan neljään desilitraan vettä Palautumisjuomajauhe, jossa proteiinia ja hiilihydraattia optimaalisessa 50/50-suhteessa. Lisäksi runsaasti eri vitamiineja ja mineraaleja. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 380 kcal / 1600 kJ Proteiinia: 45 g Hiilihydraattia: 45 g Rasvaa: 2 g Ainesosat: heraproteiini-isolaatti, maltodekstriini, aminopeptidit (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-lysiini), kaakao (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), psylliumsiemenjauhot, auringonkukkalesitiini, aromi, punajuurijauhe (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), vitamiini-mineraalisekoitus, makeutusaineet (aspartaami, E950), riboflaviini (väriaineena vaniljanmakuisessa tuotteessa). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, soijaa ja kananmunia.

€ 33.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self Active Whey Gainer 4kg (10,73€ kg)

Pakkauskoko: 4 kg Annostus: 100g jauhetta (noin 3 mittalusikallista) sekoitetaan 4 desilitraan vettä. MANSIKKA: Ravintosisältö / 100 g: Energia: 400 kcal / 1750 kJ Proteiinia: 31 g Hiilihydraattia: 62 g (laktoosia 1 g) Rasvaa: 1 g Ainesosat: maltodekstriini, heraproteiini-isolaatti, aminopeptidit (glysiini-l-alaniini ja glysiini-l-lysiini), auringonkukkalesitiini, aromi, punajuurijauhe (väriaineena mansikan makuisessa tuotteessa) aspartaami, vitamiini-mineraalisekoitus. SUKLAA JA VANILJA: Ravintosisältö / 100 g: Energia: 420 kcal / 1760 kJ Proteiinia: 30 g Hiilihydraattia: 60 g Rasvaa: 7 g Ravintokuituja: 1,2 g Suolaa: 0,1 g Ainesosat: Maltodekstriini maissista, heraproteiini maidosta, kasvirasva (kookosöljy), aromit, kaakao, stabilointiaine E466, emulgointiaine E322-auringonkukka, happo E270, vitamiini-mineraalisekoitus, makeutusaine sukraloosi E950.

€ 42.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self 100 Carbs maltodekstriini 5kg (4,98€ kg)

Pakkauskoko: 5 kg Pelkkää hiilihydraattia. Maustamaton. Sekoitetaan veteen tai lisätään esim. palautusjuomiin. Ainesosat: maltodekstriini (100%) Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 400 kcal / 1700 kJ Hiilihydraattia: 100 g Proteiinia: 0 g Rasvaa: 0 g

€ 24.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

M Nutrition Osmopure 2kg (9,45€ kg)

KORKEALUOKKAINEN HIILIHYDRAATTIVALMISTE! OsmoPure on erityisesti glykogeenitankkaukseen kehitetty hiilihydraattivalmiste. OsmoPure läpäisee mahalaukun erittäin helposti ja täyttää tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti. OsmoPure on ihanteellinen tuote nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. OsmoPure on neutraalinmakuinen ja liukenee helposti nesteeseen. Käyttöohje: Sekoita 1-3 mittalusikallista (n. 50-150 g) jauhetta 5 dl vettä. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Maku: Maustamaton.

€ 18.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

HCT Recover 4kg (13,23€ kg)

Erinomainen palautumisjuoma kaikkiin lajeihin. Sekoitus laadukkaita proteiininlähteitä (heraproteiinikonsentraatti ja hydolysaatti sekä maitoproteiini-isolaatti ja haaraketjuiset aminohapot) viimeisimmän tieteellisen tiedon mukaan koostettuna yhdessä kreatiinin ja maltodekstriinin kanssa takaavat tehokkaan palautumisen kaikkein rankimpienkin treenien jälkeen. Ravintosisältö / 100 g MANSIKKA: Energia 1558 kJ / 367 kcal Proteiini 41,3 g (josta kreatiinimonohydraatti 7,0 g) Hiilihydraatti 48,5 g (josta laktoosia 3,3 g) Rasva 4,7 g Ravintosisältö / 100 g SUKLAA: Energia 1530 kJ / 360 kcal Proteiini 41,0 g (josta kreatiinimonohydraatti 7,0 g) Hiilihydraatti 48,5 g (josta laktoosia 3,3, g) Rasva 4,7 g Ainesosat: Maltodekstriini, heraproteiinikonsentraatti, kreatiinimonohydraatti, maitoproteiini-isolaatti, hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti, aromiaine (mansikan makuinen: luontainen ja luontaisenkaltainen mansikka-aromi / Suklaa: kaakaojauhe), emulgointiaine (soijalesitiini), L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini ja makeutusaine (asesulfaami K).

€ 52.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

HCT Malto De6 4kg (6,48€ kg)

Maissista valmistettu korkealaatuinen maltodekstriini. Matalan De-lukunsa ansiosta lähes neutraalin makuinen. Erinomainen hiilihydraattien lähde tankkaus-, palautumis- ja urheilujuomiin. Käyttötarkoitus: Lisäenergianlähteenä, tankkaus-, urheilu- ja palautumisjuomissa hiilihydraattienlähteenä, kreatiinin tankkauksen tehostajana. Pakkauskoko: 4kg

€ 25.90

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

FinnMax Sport Dekstroosi 1kg (6,5€ kg)

100 %:sta rypälesokeria. Korkea glykogeeni-indeksi. Sport Dekstroosi soveltuu hyvin käytettäväksi palautumisjuomissa ja erilaisissa proteiinijuomissa. Sekoittuu helposti nesteisiin ja maistuu makealle. Erinomainen esimerkiksi kreatiinin kanssa käytettäväksi. Käyttötarkoitus: Lisäenergianlähteenä, tankkaus-, urheilu- ja palautumisjuomissa hiilihydraattienlähteenä, kreatiinin tankkauksen tehostajana, makeuden antajana.

€ 6.50

Lisätietoa...

Palautuminen ja hiilihydraatit
Product