Supermass Nutrition Pro Meal Ateriankorvike 1Kg (29,90€ kg)

PRO-MEAL on herkullinen ja helppo vaihtoehto kokonaisen aterian valmistamiselle. PRO-MEAL:in huippulaadukas proteiini antaa kehollesi tarvittavat rakennusaineet, jotta se voi palautua ja vahvistua. PRO-MEAL sisältää myös matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja kaurasta, kuitua, probiootteja sekä hyvälaatuisia rasvoja kuten omega-3 -rasvahapot sekä MCT-öljy. PRO-MEAL sisältää myös kokonaisvaltaisen sekoituksen vihanneksia ja hedelmiä sekä 19 lisättyä vitamiinia ja mineraalia tukemaan terveyttäsi ja pitämään sinut parhaimmillasi. Makuvaihtoehdot: Suklaakeksi, sitruunajogurtti, trooppinen mango ja kaakao.

€ 29.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Supermass Nutrion Pro Burn 180 kaps. (0,17€ kaps.)

PRO BURN sisältää laajan skaalan erilaisia rasvanpolttoa kiihdyttäviä ainesosia, jotka mm. lisäävät elimistön lämmöntuottoa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa, tehostavat olemassaolevien rasvavarantojen käyttöä energiaksi ja hillitsevät näläntunnetta. Lisäksi PRO BURN:illa on vahva piristävä vaikutus, joten se on erinomainen valmiste torjumaan dieetin aiheuttamaa väsymystä ja lisäämään treenitehoa. Tuote sisältää Higenaminea.

€ 30.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Waterloss 120 kaps. (0,17€ kaps.)

Erityisen tiukkaan kuntoon päästäessä haluamme eroon kehon nestepitoisuudesta. Esimerkiksi ennen punnitusta kehonrakennusurheilijat haluavat päästä painoluokkaan, sekä esittämään mahdollisimman kuivaa ja kovaa fysiikkaa. Waterloss sisältää kuutta erilaista komponenttia, jotka kaikki edistävät kehon puhdistamitoimintoja ja tehostavat ruoansulatusta. Tuote on tarkoitettu painonpudotukseen, kiinteytykseen tai entistä kovemman ja kivisemmän fysiikan saavuttamisen tukemiseksi. Aineosat / per 6 kaps.: Viikunakaktus uute 1500 mg Voikukka uute (200:1) 852 mg Vadelmauute 690 mg Palsamiköynnös uute 510 mg Yerba mate uute 372 mg Sianpuolukka-uute 276 mg paakkuuntumisenestoaineet (E460, E551) Kapseli (liivate, värit: E120, E172, E171, E131)

€ 20.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Synerlin 120 tabl (0,17€ tabl).

Synerliini pitää sinut pirteänä ja aktiivisena läpi kovan dietin, kiitos kofeiinin ja vihreän teen. Tuote sisältää ruuansulatusta ja painonhallintaa tukevaa pentacoliinia. Coleus Forskohli vahvistaa ja laajentaa ruuansulatusta. Coleus Forskohli lisää kehon välittäjäaineiden tasoja, joilla on keskeinen rooli rasva-aineenvaihdunnassa ja hormonitasapainossa. Käytä ennen treeniä antamaan motivaatiota ja tehoja treeniin. Nopeavaikutteinen ja tehokas. Aineosat / per 2 tbl.: Pentacolin™ 500 mg Kofeiini 250 mg Vihreä tee uute 250 mg, josta EGCG 150 mg paakkuuntumisenestoaineet (E551), sidosaineet (E460, E470b)

€ 20.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Green Tea Forte 120tabl. (0,099€ tabl.)

Pakkauskoko: 120 tablettia Sisältää vahvaa vihreää teeuutetta, jossa on paljon aktiivisia polyfenoleja ja katekiineja. Vihreä tee on voimakas antioksidantti, joka stimuloi verenkiertoa ja ruuan sulamista. Toinen sen tärkeä ominaisuus on se, että se auttaa painon pudottamista laihduttamisen yhteydessä. Tämä johtuu vihreän teen luonnollisesti sisältämästä EGCG:stä (epigallokatekiinigallaatista). Teessä on sadoittain antioksidanttisia ainesosia. 1 tabletti sisältää: 500 mg uutetta, josta EGCG 300 mg.

€ 11.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Fit'n Fast 120 kaps. Vadelma (0,18€ kaps.)

Ravintolisä kaikille jotka haluavat, jotka haluavat lisätä kalorien palamista, riippumatta urheileeko vai ei. Tuote saa tämän aikaan lisäämällä elimistön lämmöntuottoa myös levossa, jolloin rasvaa muuttuu energiaksi ja kehon lämmöksi enenemässä määrin. Tämä edesauttaa kehon energiantuottojärjestelmien siirtymistä suuremmalle vaihteelle, jolloin suurempi rasvamäärä pakkautuu mitokondrioon muuttuakseen lämmöksi. Jos kehosi lämpötila nousee yhden asteen verran, kaloreita palaa 15 % enemmän. Tämä tarkoittaa sitä esimerksiksi sitä, että kävely kuluttaisi kaloreita saman verran kun paikallaan istuminen tuotetta käytettäessä.

€ 21.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

SELF Carbo Fat Burn 120 kaps. (0,16€ kaps.)

Carbo Fat Burn Carbo Fat Burn tuotteen ainesosat sitovat rasvaa sekä hiilihydraatteja. Tuote estää hillihydraattien muodostumista rasvaksi sekä auttaa kehoa polttamaan rasvaa. Tuote ei sisällä keskushermostoon vaikuttavia stimulantteja. Tuote sopii päivttäiseen käyttöön ja suositellaan nautittavaksi ennen jokaista ateriaa. Annostus: 1-3 kapselia ennen ruokailua Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Kofeiiniton.

€ 18.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

SELF Active Body Trim CLA 120 kaps. (0,14€ kaps.)

Self Active Body Trim CLA on rasvanpolttaja joka myös nopeuttaa palautumista sekä toimii voimakkaana antioksidanttina. Vähentää myös lihaskudoksen hajoamista ja on yhdistetty myös kolestrolin alenemiseen. Self Active Body Trim CLA sisältää 1000mg konjugoitua linolihappoa kapselia kohden. Tärkeä terveystuote joka tukee vaivattomasti myös painonhallintaa. Pohjoismaiden eniten myyty CLA valmiste. Vuorokausiannoksessa (3 kapselia): konjugoitua linolihappoa (CLA) 3000mg / E-vitamiini 3mg. Suositeltu annostus: 1 kapseli 3 kertaa päivässä runsaan nesteen kera. Tuotesisältö: konjugoitua linolihappoa, E-vitamiinia (soijanlähde), gelatiini, glyseroli. Hinta per kapseli 14,08 snt.

€ 16.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

FinnMax Total Fit CLA 200 kaps. (0,15€ kaps.)

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa (CLA eli Conjugated Linoleic Acid). Erinomainen ja järkevä rasvahappolisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin. Total Fit CLA:n sisältämät cis-9,trans-11 ja trans-10,cis-12 -isomeerit ovat keskenään optimaalisessa suhteessa 50:50. Total Fit CLA on erittäin vahva CLA-valmiste, sillä jokaisen kapselin koko on 1000 mg ja jokainen kapseli sisältää siten peräti 800 mg CLA:ta.

€ 29.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product