Chantelle Sport Low Impact Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Chantelle-urheilurintaliivit, joissa moderneja yksityiskohtia kontrastiväreissä. Urheilurintaliiveissä ei ole kaaritukia. Valmistettu pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja on miellyttävän tuntuinen. Edessä v-leikkaus ja takana painijanselkä, joka antaa hyvin liikkumavapautta. Sporttisissa rintaliiveissä on kiinnitys hakasilla takana ja olkaimet ovat säädettävät. Täydelliset rintaliivit kevyeen treeniin.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle High Impact Multi Way Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Fantastisen ihana ja tukeva urheiluliivi ranskalaiselta ylelliseltä Chantellelta. Tukee rintoja intensiivisen harjoittelun aikana. Liivissä on kaarituet ja kupit on topattu kevyesti, jotta mukavuus on paras mahdollinen. Materiaali on mikrokuitua, mikä hengittää ja kuljettaa kosteutta pois keholta. Säädettävät olkaimet, jotka voi laittaa yhteen painijanseläksi.

€ 69.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Sloggi mOve FLY Top * Ilmainen Toimitus *

Todella hyvännäköiset Sloggi mOve urheiluliivit intensiiviseen harjoitteluun. Hyvin tukea antavat urheiluliivit pehmestä ja joustavasta materiaalista, joka antaa oikeanlaisen tuen ja jonka joustavuus helpottaa liivien pukemista. Materiaalia mukautuu kehon lämpötilaan ja imee täydellisesti kosteuden, antaen mukavan tunteen treenin alusta loppuun. Ovadderade kupin sisäpuolisella verkolla, joka mahdollistaa rinnan hengittämisen/ilmanvaihdon. Urheiluliivit, joissa on mukavalta tuntuva olkahihna, tukeva resori rinnan alla ja painijaselkä takaa täydellisen liikkumavapauden. Jacquard-materiaali olkahihnoissa ja selässä takaa ylimääräisen ilmanvaihdon ja urheilullisen ilmeen. Kaunis urheilurintaliivi, joka antaa sinun keskittyä täydellisesti treenaamiseen.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Swemark Magic High Support Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Todella hyvännäköiset Swegmark-urheiluliivit, jotka istuvat hyvin treenien alusta loppuun. Urheiluliiveissä on topatut, muotoon prässätyt kupit, jotka ovat mukavat ja luovat kauniin siluetin. Etuosa on korkea ja keskitetty, ja alaresori on miellyttävän tuntuinen. Olkaimet ovat pehmustetut ja säädettävät, ja ne voidaan kiinnittää myös ristiin selkäpuolelta, mikä lisää liikkumavapautta. Liivien pehmustettu hakaskiinnitys on selkäpuolella. Liivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta. Täydelliset urheiluliivit tehokkaisiin treeneihin!Valmistettu Öko-tex-sertifioidusta materiaalista.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Björn Borg Performance Naito Sport Top * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja mukavat Björn Borg -urheiluliivit medium-tuella, jotka sopivat erinomaisesti kevyeen ja keskirankkaan treeniin. Kaarituettomat liivit on valmistettu funktionaalisesta ja käyttömukavuutta parantavasta HydraPro-materiaalista, joka pitää ihon kuivana ja viileänä, ja antaa ihon hengittää. Sivu- ja selkäosat on valmistettu mesh-kankaasta, mikä lisää ilmanvaihtoa. Painijanselkä tekee liikkumavapaudesta parhaan mahdollisen, ja sopivan napakka alaresori antaa lisätukea. Resorissa on tyylikkäät, kontrastiväriset Björn Borg -logot. Todella mahtavat urheiluliivit, jotka voi yhdistää esimerkiksi sporttisiin Björn Borg -alushousuihin.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Champion Get On Track Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Champion-urheiluliivit, jotka ovat tukevat ja mukavan tuntuiset treeneissä. Klassisissa urheiluliiveissä on painijanselkä, joka lisää liikkumavapautta, ja sopivan napakka alaresori. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Hyvännäköiset Champion-urheiluliivit tehokkaaseen treeniin!

€ 20.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Champion
Product
 

Anita Active Front Closure Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Kätevät ja funktionaaliset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka antavat tuen jota tarvitset, silloin kun sitä tarvitset. Urheiluliivit on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvilla- ja mikrokuitusekoitteesta, mikä tekee liiveistä hengittävät. Muotoonprässätyt kupit ovat saumatonta mallia, joustava ja tukeva istuvuus pitää rinnat paikallaan. Leveä tukeva selkäosa ja hieman leveämmät olkaimet varmistavat maksimaalisen mukavuuden, olkainten pituutta voi helposti säätää tarranauhan avulla. Treeniliivit on helppo pukea päälle ja ottaa pois etuosan hakaskiinnitysen avulla. Tukevat, funktionaaliset ja uskomattoman mukavat Anitan Active-sarjan liivit pysyvät paikallaan, jotta voit keskittyä treeniisi.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Racerback Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Anita Active -urheiluliivit, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja funktionaaliset ominaisuudet. Urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joissa on kaksinkertainen kangas tukemassa povea. Valmistettu funktionaalisesta hikeä hylkivästä materiaalista. Rintaliivien materiaali hengittää ja pitää rinnat tukevasti paikoillaan intensiivisessäkin treenissä. Olkaimet on sijoitettu suoraan olkapäiden päälle, mikä lisää käyttömukavuutta, ja niiden pituuden voi säätää kätevästi etupuolelta. Olkaimet yhdistyvät selkäpuolella painijanseläksi parhaan mahdollisen liikkumavapauden saavuttamiseksi, ja urheiluliivit on myös helppo pukea ja riisua pään yli vetämällä. Tukevat ja funktionaaliset Anita Active -urheiluliivit, jotka yllä voi keskittyä suoritusten parantamiseen!

€ 72.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Air Control Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Äärimmäisen kevyet Anita Active -urheiluliivit, jotka myötäilevät vartaloa kuin toinen iho! Muotoon prässätyissä kupeissa on kaksinkertainen kerros saumatonta materiaalia, mikä minimoi rintojen liikkeen treenin aikana. Nämä hienot urheiluliivit ovat todella tukevat ja mukavat käytössä. Sivuilla on lisätuet ja kuppien ulkoreunoilla mesh-kangasta, joka antaa ihon hengittää. Poven alla on tukeva resori. Verkko-osat parantavat ilmanvaihtoa, ja mukavat ja leveät olkaimet pehmeästä materiaalista ovat ergonomisesti suunnitellut. Urheiluliivien kätevä hakaskiinnitys on selkäpuolella. Todella laadukkaat Anita Active -urheiluliivit, jotka yllä on ilo treenata!

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Air Control DeltaPad Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Anitan Active-sarjan liivit teknisillä ominaisuuksilla ja maksimaalisella tuella. Treeniliivit, joiden kuppien kaksinkertainen kangas varmistaa rintojen pysymisen paikallaan. Kupit ovat alta kolmiosaiset ja päältä pehmeää mesh-kangasta, jonka funktionaalinen hikeä torjuva materiaali pitää ihon tasapainossa. Patentoitu "DeltaPad" design yhdessä peittävien kuppien kanssa tarjoaa kunnon tukea joustavien reunojen ohella sekä täydellinen ilmanvaihto antaa ihon hengittää. Urheiluliivit, joiden mukavissa ja säädettävissä olkaimissa on pehmeät ja sinetöidyt saumat ja olkaimet levenevät kuppikoon kasvaessa, jotta liivit tukevat hyvin. Selän mesh-materiaali lisää mukavuutta ja rinnan alla kulkeva joustava resori istuu tukevasti ja pehmeästi. Selässä yksinkertainen hakaskiinnitys. Tyyli kohtaa mukavuuden ja käytännöllisyyden näissä Anitan Active-sarjan liiveissä, jotka antavat sinun keskittyä treeniisi eikä huonosti istuviin treenivaatteisiin.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Extreme Control Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja toiminnalliset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka istuvat tukevasti koko treenin ajan. Urheiluliivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää, siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja on tukeva päällä, jotta voit liikkua esteettä. Liivien sisäkangas on valmistettu pehmeästä ja saumattomasta materiaalista, joka kätevästi imee kosteutta sieltä missä tarvitaan ja on samalla ihana ja pehmeä ihoa vasten. Kolmiosaiset kupit ja extratuki sivuilla varmistavat optimaalisen istuvuuden, selässä mesh-kangasta ja säädettävät, pehmustetut olkaimet. Urheiluliiveissa on lisäksi tukeva resori rinnan alla ja selässä hakaskiinnitys. Uskomattoman korkeatasoiset Anitan Active-sarjan liivit, jotka tarjoavat maksimaalista tukea tuleviin treeneihisi.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Momentum Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka ovat teknisten ominaisuuksien ja upean mallin uniikki yhdistelmä, joka on palkittu "Red Dot Award"-palkinnolla. Näiden kaarituettomien urheiluliivien saumattomat ja muotoonprässätyt kupit tukevat kunnolla jopa isoja kuppikokoja ja ne on valmistettu materiaalista, joka hengittää, imee itseensä ja siirtää kosteutta pois iholta ja istuu erittäin tukevasti. Leveät säädettävät olkaimet ja selässä hengittävät mesh-yksityiskohdat. Treeniliivit, joissa on hakaskiinnitys selässä. Nämä Anita urheiluliivit sopivat täydellisesti korkeatehoiseen treenin ja pitävät rinnat paikallaan startista maaliin asti.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Pierre Robert Sport Light Support Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Pierre Robert -urheiluliivit, jotka sopivat hyvin kevyestä keskirankkaan treeniin, esimerkiksi joogaan tai kuntosalille. Saumattomissa urheiluliiveissä on joustava alaresori, joka tukee hyvin ja on todella mukavan tuntuinen. Olkaimet ovat kapeat, ja mallissa on painijanselkä, mikä parantaa liikkumavapautta. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta. Hyvännäköisen setin saa yhdistämällä nämä hienot urheiluliivit saman sarjan alushousuihin.

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Pierre Robert
Product
 

Pierre Robert Sports Light Support Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot urheiluliivit merkiltä Pierre Robert. Urheiluliivit sopivat hyvin kevyeen tai keksirankkaan treeniin, esimerkiksi joogaan tai kuntosalille. Saumattomissa urheiluliiveissä on leveä, joustava alaresori, joka tukee hyvin ja lisää näin käyttömukavuutta. Kaksinkertaiset, kapeat olkaimet, jotka ovat ristissä selkäpuolelta, mikä parantaa liikkumavapautta. Urheiluliivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta. Urheiluliivit on kiva yhdistää Pierre Robert -alushousuihin.

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Pierre Robert
Product
 

Houdini Woman Cross Top * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Houdini-urheiluliivit, jotka sopivat hyvin intensiiviseen liikuntaan, joogaan ja jopa uintiin. Kevyet ja mukavasti vartaloa myötäilevät urheiluliivit tukevat hyvin, ja ne on helppo pukea päälle ja riisua pään yli vetämällä. Saumat on aseteltu alueille, joissa ne häiritsevät mahdollisimman vähän. Valmistettu kestävästä, funktionaalisesta materiaalista, joka säätelee lämpötilaa, kuivuu nopeasti, sietää hyvin klooria ja suojaa UV-säteiltä. Materiaali joustaa neljään suuntaan ja lisäksi mallissa on painijanselkä, mikä lisää liikkumavapautta. Huippulaadukkaat urheiluliivit kaikenlaiseen liikuntaan!

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Houdini Sportswear
Product
 

PrimaDonna The Sweater Underwired Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset, kaarituelliset PrimaDonna-urheiluliivit trendikkäällä sweatshirt-muotoilulla. Urheiluliivien muotoillut kupit ovat pehmeät ja saumattomat, mikä lisää käyttömukavuutta ja tukee povea hyvin. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta viilentäen näin ihoa, ja vähentää hajujen muodostumista. Tukevat olkaimet ovat säädettävät ja ne voidaan kiinnittää myös painijaseläksi ristiin selkäpuolelta. Hyvännäköiset, atleettiset ja mukavat PrimaDonna-urheiluliivit!

€ 88.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Under Armour Mid Crossback Sport Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja tyylikkäät Under Armour urheiluliivit keskitehoiseen treeniin. Urheiluliivit, joissa on irrotettava toppaus kupeissa, jotka antavat rinnoille hyvän tuen. Klassinen takaa ristitty malli, jotta voit liikkua vapaasti. Rinnan alla napakka resori, jossa Under Armour -logo. Valmistettu joustavasta funktionaalisesta materiaalista, joka luo hyvän, joustavan istuvuuden. Täydelliset urheiluliivit esimerkiksi pyöräilyyn, voimaharjoitteluun ja nyrkkeilyyn.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Pierre Robert Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja toiminnalliset Pierre Robert -urheiluliivit, jotka sopivat mainiosti kohtalaisen korkean tai korkean intensiteetin harjoitteluun. Saumattomuus ja muotoonompelu takaavat maksimaalisen mukavuuden ja sen, että liivit pysyvät hyvin paikallaan. Valmistusmateriaali on käsitelty MaxDryT-tekniikalla, joten se kuljettaa kosteutta pois iholta erittäin tehokkaasti. Liivien hengittävyyttä lisäävät strategisesti sijoitetut mesh-paneelit sekä selän tuuletusaukot. Miellyttävä resori rintojen alla. Painijanselkä ei rajoita yläkropan liikkeitä. Täydelliset urheiluliivit kovaan treeniin. Täydennä sporttinen look Pierre Robert Sports Boxer -alushousuilla.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Pierre Robert
Product
 

Pierre Robert Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Pierre Robert -urheiluliivit, jotka sopivat hyvin keskitason kuntoilusta intensiiviseen treeniin. Saumattomat ja muotoon ommellut urheiluliivit ovat todella mukavat käytössä ja ne on MaxDryT Technology -käsitelty, minkä ansioista materiaali kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois iholta. Strategisesti sijoitetut verkkokangasosat parantavat ilmanvaihtoa. Alareunassa on miellyttävän tuntuinen resori ja painijanselkä lisää liikkumavapautta. Täydelliset urheiluliivit rankkaankin treeniin! Urheiluliivit on kiva yhdistää Pierre Roberts -urheiluboxereihin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Pierre Robert
Product
 

Triumph Triaction Studio Wellness N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Fantastiset Triumph urheiluliivit, jotka ovat täydelliset matalatehoiseen treeniin. Urheiluliiveissä on pehmeät kupit, joissa on kevyt mesh-vuori, ja ne antavat rinnoille luonnollisesti muotoillun tuen. Alareunassa ihana joustava reunus, joka antaa rinnoille hyvän tuen. Leveät, säädettävät olkaimet ja selässä hakaskiinnitys. Urheiluliiveissä on optimaalinen istuvuus ja ne mahdollistavat vapaan liikkumisen. Erinomaiset urheiluliivit esimerkiksi pilatekseen ja joogaan. Katso myös muut Triumph urheiluvaatteet, jotka voit yhdistää liiveihisi.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

Under Armour Mid Crossback Print Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Suvereenit, tyylikkäät Under Armour -urheiluliivit keskirankkaan treeniin. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka joustaa ja istuu hyvin. Urheiluliiveissä on pehmeät kupit ja irroitettavat toppaukset, jotka tukevat hyvin povea. Alareunassa on miellyttävän tuntuinen resori, jossa on Armour-logo. Selkäosan muotoilu parantaa liikkumavapautta. Erinomaiset urheiluliivit tehokkaaseen treenaukseen!

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Shock Absorber Active Crop Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erittäin tyylikäs urheiluliivi suositulta Shock Absorberilta. Urheiluliivit ovat pehmeää funktionaalista materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta pois iholta. Liiveissä on sisäänrakennettu tuki, joka pitää rinnat paikallaan koko treenin ajan. Painijanselkä mahdollistaa vapaan liikkumisen ja mesh-osiot hengittävyyden. Helppo pukea päälle pään yli ja ottaa pois. Täydelliset urheiluliivit keskitehoiseen treeniin.Suositellaan A-D kupille.Monet kokevat Shock Absorber -urheiluliivien koot pieniksi ja suosittelemme tästä syystä tilaamaan normaalikokoa yhtä suuremman koon.Koko-opas:S=70M=75L=80XL=85

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Shock Absorber
Product
 

Under Armour Mid Keyhole Big Logo Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Under Armour urheiluliivi, jossa tyylikäs logo rinnassa. Urheiluliiveissä on hyvä istuvuus ja ne on valmistettu funktionaalisesta materiaalista. Ihana resori alareunassa ja painijanselkä aukolla, jotta ilma pääsee vaihtumaan hyvin ja pääset liikkumaan vapaasti. Täydelliset urheiluliivit keskitehoiseen treeniin kuten pyöräilyyn, nyrkkeilyyn ja voimaharjoitteluun.

€ 42.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Swemark Capture Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs Swemark urheiluliivi, jossa on fantastiset ominaisuudet. Urheiluliiveissä on keskiosa, joka pitää rinnat erillään, leveä alaosa ja korkea painijanselkä, jotka luovat täydellisen istuvuuden ja erinomaisen tuen. Kaksinkertainen kangas kupeissa, jotta ne antavat rinnoille lisää tukea. Ihanat pehmustetut ja säädettävät olkaimet sekä pehmustettu hakaskiinnitys. Urheiluliivit on valmistettu CoolMax materiaalista, joka siirtää kosteutta ja hengittää. Ylivoimainen urheiluliivi rankkaan treeniin.Öko Tex sertifioitu

€ 49.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Trofe Carolina Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat ja hyvännäköiset Trofé Carolina -urheilurintaliivit, jotka istuvat mukavan tiukasti päällä. Urheiluliiveissä ei ole kaaritukia. Kupit ovat muotoonprässätyt ja leveä resori poven alla antaa hyvin tukea. Kiinnitys on takana ja olkaimet ovat miellyttävän leveät. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, jossa on selässä ja kuppien välissä verkkokangasta ilmanvaihtoa parantamassa. Hienot urheiluliivit, jotka ovat todella mukavat käytössä!

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Trofé
Product
 

Trofe Kajsa Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja hyvin istuvat kaarituettomat Trofé-urheilurintaliivit. Muotoonprässätyt ja topatut kupit, jotka tukevat rintaa. Valmistettu teknisestä materiaalista. Verkkokangas selkäpuolella lisää liivien hengittävyyttä ja olkainten x-muoto takaa maksimaalisen liikkumavapauden. Helppo pukea ja riisua pään yli. Täydelliset urheiluliivit rankkaan treeniin.

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Trofé
Product
 

Freya Active Sonic Underwire Spacer Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Freya-urheiluliivit, jotka antavat sinun keskittyä treeniin. Rintaliiveissä on muotoon prässätyt kupit ja leveä, muotoilevat kaarituet, jotka antavat hyvin tukea ja lisäävät käyttömukavuutta. Urheiluliivit on valmistettu käytännöllisestä materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Verkkokangasosat parantavat ilmanvaihtoa, niin että pysyt viileänä. Säädettävät, pehmustetut olkaimet ja sekäpuolella hakaskiinnitys. Superhienot urheiluliivit, jotka sopivat rankempiinkin treeneihin!

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Freya
Product
 

Björn Borg Core Mesh Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Björn Borg liivit, joissa sporttinen design ja tyylikkäät mesh-yksityiskohdat. Syvään uurrettu liivi, jossa topatut kupit. Rinnan alla mukava resori, jossa kontrastivärinen Björn Borg teksti ja selässä hakaskiinnitys. Valmistettu funktionaalisesta polyamidista, joka hengittää ja siirtää kosteutta. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän lookin. Täydelliset liivit pienemmille rinnoille tai kevyempään liikuntaan.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset sporttiset ja pelkistetyt Björn Borg liivit. Syvään uurrettu pehmeä liivi, jossa toppaamattomat kupit, ei hankaavia saumoja. Leveä resori rinnan alla antaa kunnon tuen. Lisäksi liiveissä on leveät säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä parhaan istuvuuden saamiseksi. Sekä resoria että olkaimia koristaa kontrastivärinen Björn Borg logo. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat koko lookin. Viehättävät liivit, jotka sopivat pienemmille rinnoille tai kevyempään treeniin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Champion Get On Track Sport Top * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset Champion-urheilurintaliivit. Leveä alaresori antaa hyvin tukea ja klassinen painijanselkä parantaa liikkumavapautta. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Huippukivat sporttiliivit, jotka ovat todella mukavat päällä treenatessa.

€ 21.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Champion
Product
 

Shock Absorber Ultimate Fly Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Superhienot Shock Absorber -urheilurintaliivit, jotka sopivat treenitulosten parantamiseen. Laserleikatut liivit, jossa on kolme kerrosta, jotka muotoutuvat poven mukaan ja antavat parasta mahdollista tukea. Valmistettu kevyestä, funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Painijanselkä antaa hyvin vapautta liikkua ja säädettävät olkaimet ovat mukavat. Kiinnitys takana hakasilla. Urheilurintaliivien yhdistelmä keveyttä ja hyvää tukea tekevät näistä lähes huomaamattomat käytössä. Nämä treenirintaliivit päällä voit keskittyä täydellisesti treeneihin!Monet kokevat Shock Absorber -urheiluliivien koot pieniksi ja suosittelemme tästä syystä tilaamaan normaalikokoa yhtä suuremman koon.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Shock Absorber
Product
 

Champion Get On Track Absolute Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköiset ja mukavat Champion-urheilurintaliivit. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Mukava, saumaton alaresori, joka antaa hyvin tukea ja estää hiertymien muodostumista. Painijanselkä antaa liikkumavapautta. Huippuliivit liikuntaan!

€ 21.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Champion
Product
 

Salming Gloria Sculpted Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja mukavat Salming-urheilurintaliivit, joissa on painijanselkä ja topatut kupit tukemassa ja muotoilemassa. Nämä hienot high support -urheilurintaliivit sopivat hyvin rankkoihinkin treeneihin. Mukavat, säädettävät olkaimet ovat pehmeät ja leveät, eivätkä kalva. Kiinnitys takana. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta.Ihanat urheilurintaliivit, joista ei voi olla pitämättä!

€ 49.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Salming
Product