Tiger of Sweden Take a Selfie Boxer Black * Maksuton Kuljetus *

Riktigt snygga selfie-kalsonger från Tiger Of Sweden i klassiskt svart med fyndig resår! Sköna och riktigt välarbetade kalsonger i boxermodell sydd med så få sömmar som möjligt för maximal komfort. Kalsongerna är tillverkade i ett mjukt bomullsmaterial och tack vare elastanet har kalsongerna en jättebra elastisk förmåga som bidrar till en skön passform som håller hela dagen. Skötselråden är tryckta på kalsongernas insida så det finns inga lappar som skaver eller stör. Följsam och mjuk resår i mikrofiber som det runt om står "Tiger Of Sweden" spegelvänt vilket gör detta till en selfie-kalsong - ta en selfie i spegeln och texten kan läsas från rätt håll! Använd hashtagen #tigerofsweden!Tiger of Sweden är en av Sveriges ledande modemärken. Fokus ligger på kvalitet och design, och vänder sig till kunden som eftersöker stilfulla och klassiska plagg med enkla snitt och hög modegrad.

€ 26.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Tiger of Sweden
Product
 

Tiger of Sweden Profuma Trunk Black 3 pakkaus * Maksuton Kuljetus *

3-pack av Tiger Of Swedens populära, högkvalitativa boxerkalsonger Profuma! Sköna och riktigt välarbetade kalsonger i boxermodell sydd med så få sömmar som möjligt för maximal komfort. Kalsongerna är tillverkade i ett mjukt bomullsmaterial och tack vare elastanet har kalsongerna en jättebra elastisk förmåga som bidrar till en skön passform som håller hela dagen. Följsam och mjuk resår i mikrofiber som det runt om står "Tiger Of Sweden". Tiger of Sweden är en av Sveriges ledande modemärken. Fokus ligger på kvalitet och design, och vänder sig till kunden som eftersöker stilfulla och klassiska plagg med enkla snitt och hög modegrad.

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Tiger of Sweden
Product
 

Björn Borg Iconic Cotton Brief * Maksuton Kuljetus *

Världen har blivit sportig. Ta bara en titt runt dig. Hashtagen #gymselfie är mer trendig än någonsin och gymmet har blivit den nya nattklubben. Det är ingen slump att vår Björn Borgs höstkollektion har en sportig image och kommer med säkerhet vara en av höstens mest stilsäkra underkläder - missa inte Björn Borg Iconic! Snygg enfärgad brief tillverkad i en helt fantastiskt mjuk och skön bomullskvalité som känns mjuk och skön mot huden. Elastanet ger materialet en god elasticitet vilket gör att kalsongen anpassar sig superfint efter kroppen för en så gott som kalasbra passform. Snygg retroinspirerad välarbetad resår som är mjuk och följsam och som det runtom står "Björn Borg". Kollektionen Iconic förenar Björn Borgs sportsarv med den samtida urbana edge som har blivit deras starka varumärke. De tar deras ursprungliga historia in i nutid genom att para ihop den ikoniska linningen med moderna material, silhuetter och funktionalitet. Basfärgerna, i kombination med ett elastiskt resår inspirerat av Björn Borg's atletiska förflutna, skapades denna kollektion med en ren och minimalistisk look.Björn Borg är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken när det kommer till underkläder. Varje säsong kommer Björn Borg ut med nya kollektioner i coola print och trendiga färger. Deras ledord är sportigt, smakfullt, sexigt och bekvämt vilket kännetecknar märket väl, som alltid levererar hög kvalité och klanderfri design.Tillverkad 95% bomull & 5% elastan.

€ 20.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Sandstone Short Shorts Black 2 pakkaus * Maksuton Kuljetus *

Stilrent 2-pack kalsonger från Björn Borg där en aär enfärgad och den andra är i ett snyggt print! Snygga kalsonger i trunkmodell med korta ben. Tillverkade i en skön bomullskvalité som är mjuk och flexibel, och anpassar sig perfekt efter kroppen för bästa passform. Följsam resår i mikrofiber där "Björn Borg" står på ena sidan. Begränsat antal!

€ 42.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product